Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
hali,
egy ismerősöm gépében eltűnt a vinyó - vagyis egyik nap még ment, másnap már bekapcsolás nem bootolt be. (a típusa: Samsung HD502HJ)
megnéztem:
- a bios sem látja, viszont iszonyúan lelassult a bios betöltődése (kb. 15-20 mp után csinál egyáltalán bármit is)
- áttettem másik gépbe (másik kábellel), az se látja - és ott is belassította a biost
- tehát sehogy se tudok hozzáférni a vincsihez, mert ugye semmi sem látja (próbáltam a Hiren's boot cd-n levő progikkal is, azokkal se ment)kérdésem az lenne, hogy vajon mi történhetett a lemezzel és lehet-e ezzel még bármit csinálni? (pl. adatmentés?)
ami igazán fura, hogy ez egy vadiúj gép, amiben ez már a második vinyó, ami elszáll. (ugyanilyen Samsung volt az előző is, de az bad sectoros lett és még az adatokat le tudtam menteni róla)
a gépet alig használják, kb. 2-3-szor kapcsolják be hetente (!), értelemszerűen semmi nincs húzva.létezhet olyan, hogy esetleg "rossz" helyen van a gép? (pl. van vmi földmágnesesség vagy ilyesmi ott?)

vagy egy túlfeszültségvédő kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő