- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
hali,
egy ismerősöm gépében eltűnt a vinyó - vagyis egyik nap még ment, másnap már bekapcsolás nem bootolt be. (a típusa: Samsung HD502HJ)
megnéztem:
- a bios sem látja, viszont iszonyúan lelassult a bios betöltődése (kb. 15-20 mp után csinál egyáltalán bármit is)
- áttettem másik gépbe (másik kábellel), az se látja - és ott is belassította a biost
- tehát sehogy se tudok hozzáférni a vincsihez, mert ugye semmi sem látja (próbáltam a Hiren's boot cd-n levő progikkal is, azokkal se ment)kérdésem az lenne, hogy vajon mi történhetett a lemezzel és lehet-e ezzel még bármit csinálni? (pl. adatmentés?)
ami igazán fura, hogy ez egy vadiúj gép, amiben ez már a második vinyó, ami elszáll. (ugyanilyen Samsung volt az előző is, de az bad sectoros lett és még az adatokat le tudtam menteni róla)
a gépet alig használják, kb. 2-3-szor kapcsolják be hetente (!), értelemszerűen semmi nincs húzva.létezhet olyan, hogy esetleg "rossz" helyen van a gép? (pl. van vmi földmágnesesség vagy ilyesmi ott?)
vagy egy túlfeszültségvédő kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest