- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis59
csendes tag
Megszállták a gépemet a démonok.....
Egy régebbi Asrock-IDE-s alaplapomra egy SATA winyót akartam csatlakoztatni. Ezért betettem az IDE-be egy IDE-SATA átalakítót.
Ment is minden hónapokig, de az év első munkanapja előtti estén sokáig rendeztem adatokat, hogy külső vinyóra teszem és viszem be a kész melót. Az átmentés elmaradt, viszont másnap, mikor bekapcsoltam a gépet: WIN XP bejelentkezés indul és utána fekete képernyő, utána semmi.....
Betettem egy telepítőlemezt, hogy felteszek egy másik Win, hogy legalább elérjem az adataimat, erre kiírja, hogy nincs csatlakoztatva winchester......
Vakartam a fejemet és előástam egy régi 20 GB-osat az ágy alól, megformáztam, feltettem rá az XP-t, mit ad Isten, erre a SATA vinyó létezik.
Partition Magic 7 sem lát semmit.
Bevittem a vinyót a munkahelyemre, feldugva a SATA-s gépre, simán működik.Eddig se értettem, de most már ennyire se
Vettem egy új IDE-SATA átalakítót, mert arra tippeltem, hogy ott szállt el valami, de az újjal is ugyanez van, nem lát winchestert
Visszatettem a gépembe a régi IDE 120 GB-osat (biztonság kedvéért az SP2-öt újra feltettem), nem látja a SATA-t
Kutya legyek, ha értem, mert a kicsi alól (20GB) látja, a nagy alól nem....
Kérnék tanácsot, mit lehet itt tenni ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest