Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
HI!
Lenne egy 120 GBos HDDm (IDE) amit kivettem a gépből ment. Most szeretném egy másik gépbe betenni de nem akar menni. A hiba elég fura (én még nem találkoztam ilyennel)
Telepíteném az XPt, minden rendben megy eleinte, de mikor kellene patríciót létrehoznom, beírom a méretét.. és semmi nem történik. Aztán nyomok egy entert, hogy akkto tedd rá egyben, akkor sem akar működni, azt mondja hoyg nem tudja értelemezni a méretét. Win7-es gépbe betettem, az látja, felismeri, Unallocated-et ír a partition magic is, de partíciót nem tesz rá, nem tudja leformázni, mindig hibát dob. Win azt írja ,nem inicializált. Lemez inicializálásra feldob egy ablakot amiben kérdezi, hogy MNR vagy GPT. Minegy melyiket választom, ugyanaz a helyzet amit fent leírtam.
Ötelt?Samsungtól szedtem le egy progit, ami low level formatot csinált rajta. Lefutott, és azóta se változott semmi.
Az a furcsa, hogy egy másik 80as HDD is pont ezt produkálja, és ezt is ugyanabba a gépbe akartam tenni. Nem hinném hogy egyszerre ugyanúgy megy tönkre mind2.És ha jól emléxem valamikor mind2-n volt egy olyan átalakító, amivel a IDE HDDt rá lehetett kötni a Sata-ra. De akkor még és utána is működtek!
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest