- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
HI!
Lenne egy 120 GBos HDDm (IDE) amit kivettem a gépből ment. Most szeretném egy másik gépbe betenni de nem akar menni. A hiba elég fura (én még nem találkoztam ilyennel)
Telepíteném az XPt, minden rendben megy eleinte, de mikor kellene patríciót létrehoznom, beírom a méretét.. és semmi nem történik. Aztán nyomok egy entert, hogy akkto tedd rá egyben, akkor sem akar működni, azt mondja hoyg nem tudja értelemezni a méretét. Win7-es gépbe betettem, az látja, felismeri, Unallocated-et ír a partition magic is, de partíciót nem tesz rá, nem tudja leformázni, mindig hibát dob. Win azt írja ,nem inicializált. Lemez inicializálásra feldob egy ablakot amiben kérdezi, hogy MNR vagy GPT. Minegy melyiket választom, ugyanaz a helyzet amit fent leírtam.
Ötelt?Samsungtól szedtem le egy progit, ami low level formatot csinált rajta. Lefutott, és azóta se változott semmi.
Az a furcsa, hogy egy másik 80as HDD is pont ezt produkálja, és ezt is ugyanabba a gépbe akartam tenni. Nem hinném hogy egyszerre ugyanúgy megy tönkre mind2.És ha jól emléxem valamikor mind2-n volt egy olyan átalakító, amivel a IDE HDDt rá lehetett kötni a Sata-ra. De akkor még és utána is működtek!
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest