Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Killing #14938 üzenetére
Nem azt írták, hogy töltögess le minden vackot (egyébként az sem rossz, csak nem kompatibilis azzal, amit használsz), hanem azt, hogy az OS saját lemezkezelőjét használd!
Az kompatibilis lesz saját magával, így nem ér olyan meglepetés mint ahogy írtad!
Ezt szeretem! Annyian, de annyian használnak mindenféle buherátort, azután meg sírnak, jönnek, hogy SEGÍTS! És ha megszenvedve a sok elbaltázott marhaságuk, felülírásuk után valamit sikerül visszahozni, de hányan közlik: "Ja, annyira nem volt fontos, akkor nem is kell. De a winyót kérem vissza, mert az enyém." És én miből veszek a gyereknek kenyeret? Dolgoztam, nem én csesztem el, a kedves "kuncsaft" meg cseszik fizetni. Miért? Mert "csak egy-két gombnyomásért ennyit?". Pedig hányszor kell a teljes felület analizálása után a listába kigyűjtött adatok alapján hexában a kalkulátorral dolgozni, és a fizikai másolatot (eredetire ugye nem írunk) több helyen preparálni. Ennek ideje (az a bizonyos egy-két gombnyomás) 500GB esetén 0,5-2 nap. Ennyi munkámat szokták egy laza mozdulattal kidobni az ablakon. Na erre jó, ha valaki minden OS-től különböző cuccal "bűvészkedik" úgy, hogy nem ismeri pontosan az adott programot. Szakembereknek, nem "jókezű egyetemistáknak" készülnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő