Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1265) #22718208 válasza #22718208 (#1253) üzenetére


#22718208
törölt tag

KEDD

Ma 2x 45 perc tartalom lefutott úgy ,hogy egyszer volt 2sec minőség romlás.
(ez számomra egyenlő a nullával , tehát ennyi abszolút nem zavar)

Szóval akkor hétköznap mégis csak elég az a 24-26 ms ping ??

Support elmondása szerint ,igen, lehet hogy ilyenkor elég!
Viszont hétvégén telítettebbek a szerverek ,akkor már 17ms pinggel hibátlanul futna a stream.

Na ezt ha valaki érti ,akkor az mondja el nekem is! Hogy a bánatba fog 7-8ms ping idő javulás hibátlan streamet adni telített szerverről!

Természetesen ,hogy részletes vizsgálatot tudjanak indítani,ahhoz küldjem el az összes firm. ver. számát, android verziót , meg kb. mindent! Enyhe túlzással még az anyám vércsoportját is be akarják kérni! Jaaaa, és még készítsek már egy videót is a stream hibákról!

Persze ,hogyne , nyilvál én a teljes havi dij ellenében leszek a bétatesztelőtök és mindig részletes logot készítek majd nektek!

De hát nekik csak néhány infójuk van szerver oldalon és nem látnak minden adatot.

WTF???

Hát oldjátok meg, hiszen tiétek a szerver , olyan logot csináltok amilyen jól esik nektek. Többek között azt is logolhatjátok,hogy mikor milyen minőségben tolta felém a szerver a streamet!

--------
Az a legszomorúbb az egészben ,hogy az ember tartósan fizetni akar érte ,hogy legálisan tartalmat nézhessen és egyszerűen nem lehet! Ez a vízfejű cég képtelen arra ,hogy rendes szolgáltatás adjon.
A hiba mindig a felhasználonál van, de szerencsére az a 2000ft is, amit én döntök el ,hogy hová utalok. Ha itt nem lesz hamarosan érdemi javulás ,akkor megyek más forrás után és oda tolom a kicsi pénzt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.