Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1254) Exian válasza #22718208 (#1253) üzenetére


Exian
őstag

Szokott ilyen lenni nálam is. Van, hogy totál pixeles-mosódott-homályos a kép hosszú ideig, aztán helyrejön, vagy nem. Volt időszak, amikor a minőség ugyan nem romlott le, maradt éles és jó a kép, viszont állandóan bufferelt. Újabban nincs bufferelés nagyon, de sokszor nagyon ramaty lesz a minőség. Gondolom nem bírják a szervereik és rájöttek, hogy jobb a minőség "sávszélességhez" való igazítása, mint a bufferelés. Igazából egyik sem jobb, sokkal inkább megfelelő sávszélességet és hardvert kellene rakniuk a szerverek alá.

Aztán olyan is volt, erről már írtam itt nektek, hogy csak bizonyos tartalmak buffereltek folyamatosan (pl. Trónok Harca), miközben minden más ment hiba és bufferelés nélkül. Ilyen esetben szerintem az van, hogy több szerveren vannak nyilván tárolva a tartalmak és éppen az a szerver telt csak be, amiről az adott film jött.

Jó lenne, ha lenne végre egy egységes, bármilyen eszközön ugyanolyan minőséggel elérhető rendszerük, amivel nem lenne ennyi minőségi és egyéb probléma.

A legjobb még mindig PC-n, webes felületen a minőség, legalábbis én úgy vettem észre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.