Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1ght3chzor
őstag
Ezekre lenne szükségem, milyen márkát ajánlotok ár-érték arányban?
Sütő, 2-es főzőlap,páraelszívó, mosogatógépKlarsteinről vélemények?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
arcsin
senior tag
válasz Phobion #80087 üzenetére
Van a DM-es szer, pennyben is van hasonló,rossmannban is. Nekem van sterile tube funkcio a gépemen, de 60-90 fokos programot szoktak kérni ezek a szerek extra öblítéssel
-
Phobion
őstag
Sziasztok
A mosogép belsejét milyen szerrel vagy megoldással lehetne kitakarítani? Az öblítőtálat ha kiveszem és jobban belenézek a mosógépbe, akkor borzalmas állapotokat látok. (Az öblítőtálat mosás után mindig kiveszem, de ez kevés ahhoz, hogy a gép belsejében ne keletkezzen mindenféle lerakódás/penész.)
-
simico
aktív tag
válasz ribarszki #80066 üzenetére
Ok, kipróbálom majd a matracon is. Eddig csak a kanapén és a macskák párnáján használtam a haj- és szőrszálak összegyűjtésére.
Hogy miért V12 lett a V15 helyett? Elsősorban mert már a V12 árát is pofátlannak tartom, a V15 árát semmiképp sem vagyok hajlandó kifizetni. Másrészt úgy gondoltam, hogy napi porszívózással a V12 is elég lesz 1-2 tartályürítéssel a napi szinten használt részek takarítására, hétvégén meg úgyis alapos takarítás a rendes porszívóval. Nem gondoltam, hogy egy nap alatt is milyen sok láthatatlan por, haj és szőr kerül a látszólag tiszta padlóra, a led viszont szépen megmutatta... Illetve mert nem kell folyamatosan ravaszt nyomni (ezt qrvára utálom a kerti gépeknél is, napi 10-12 óra egerészés után ujjgörcsöt kapok ha még ravaszt is folyamatosan nyomni kell) és könnyebb is valamivel a gép (ez a lányoknak szempont).
-
-
-
Ringman
nagyúr
válasz zolnagy #80073 üzenetére
eluxra 5 év gar van, ha tőlük veszed, múltkor kaptam egy 10%-os első rendeléses és egy 5%-os kupont is tőlük, utóbbi: EXTRA5.
az első kód egyedi volt
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Gömbike
senior tag
válasz pit stop #80072 üzenetére
A kivételek erősítik a szabályt.
Az Electrolux ESF 66030X mosogatógépem 2008. Február elején állt munkába, azóta is hibátlanul dolgozik.
Igaz, akkor 127 ezer volt, van benne led világítás, fémbelsős.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Sinesol
veterán
válasz vegh001 #80076 üzenetére
A Neff gépekre most promócióban 5 év gari van év végéig, kicsivel van csak kereted felett, bőven megéri azt a kis pluszt, minőségi gép. [link]
Vagy egy lépcsővel feljebb, teljesen fém belsővel ez: [link]zolnagy: Előző kommentemnek sajnos lejart a szerkesztési ideje, de már csak emiatt az 5 év gari miatt oda is ajánlott rászánni azt a pluszt a Neffre. A fém belsős kb. hasonló árban van, mint a Bosch, szóval amugyis kiesik gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz zolnagy #80071 üzenetére
Ha Siemens feliratos, akkor biztos nem egy mai darab, mivel vagy 4-5 éve már kivonultak a hazai piacról, egyébként egy igencsak megbizható márka, de ki tudja előző tulajtól mit kaphatott, na meg mennyi idős. A furatokkal ne törődj, márkánként változik kb a helyük, de ugyis eltakarja az ajto a régi helyét, szóval pont mindegy.
A Neff hasonló kategória, talán kicsit jobb, érdemes rászánni azt a pluszt, bár az alja ott is részben műanyag belsős, ami nem feltétlen baj.
Boschnál itt kezdődik a fém belsős: [link][ Szerkesztve ]
-
vegh001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni újból. Úgy néz ki meghal a Whirlpool 4 éves mosogatógépünk. Eddig csak a mosogatás végén a szárításnál kapcsolt ki, most már 2 perc után . Szakitól kiderítettem, hogy valószínűleg panelhiba, ami potom 60 ezerért cserélhető vagy processzor hiba, ami pedig nem javítható, szóval inkább újat vennénk.
Mit tanácsoltok milyen márkát érdemes venni? A keret max 200 ezer, ha több gyártói gari van, akkor plussz pénzt beáldozunk rá. Funkciókat tekintve: félig integrálható, ajtónyitás mosogatás végén, min 13-14 teríték, evőeszközöknek kosár.Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
Norbi -
zolnagy
őstag
Tönkrement a mosogatógépünk. Nem tudom, hány éves, a lakáshoz kaptuk. Ez még Siemens feliratos volt, de teljesen ugyanaz, mint ez Bosch felirattal: [link]
Na most, ha veszek egy ilyen Boscht, akkor ehhez egy az egyben kompatibilis lesz az ajtó (csavarfuratok), ezt már megnéztem (tök ugyanaz a gép).DE, itt motoszkál, hogy nem veszek-e ezzel az olcsóbb géppel egy újabb időzített bombát, ami pár év múlva ugyanígy tönkremegy. Az ajtófék már az előzőnél sem volt jó, amikor beköltöztünk (lezuhant az ajtaja, ha nem fogtam, mikor kinyitottam.
Szóval esetleg 150-160-ig hajlandó lennék elmenni, ha egy valóban jobb minőséget kapnék. Az sem igazán tetszett a Boschban, hogy műanyag volt a belseje.
Ezzel az Electroluxal szemezek most: [link]
Jó ötlet, vagy van esetleg jobb ajánlat szerintetek? -
Szentii
újonc
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
CATA TF 2030-hoz nem jár gyárilag légzáró? Helye megvan, de nincs benne. Szaküzlet szerint már rengeteg modellhez nem adják.
Maga a a vízszintes kivezető csőben lesz amúgy egy 3 zónás légelzáró, nem tudom így szükséges-e hozzá külön berendelni.Köszi az infót!
-
ribarszki
őstag
válasz simico #80064 üzenetére
Fck.. ezekre a hajszálakra egèszen biztos rákèrdeznék az ügyfélszolgálaton. Én 4 nővel élek együtt , mind hosszú hajú, 6 éve van Dyson V8, 2 éve Dyson V15 gépem, mind a kettő napi használatban van, sok szőnyegünk is vam, de ilyet soha nem láttam. Hajszál soha nem került a kimeneti szűrőhöz. Mindenképpen érdeklődj róla, mert kétlem, hogy ez normális...
Küldj képeket is.Az a kicsi motoros fej elèg durván porolja a matracot. Próbáld ki, hogy amikor tolod a matracon, melléteszed a tenyered, s rezeg az egész ágy. Illetve üres géppel szívd át az ágyakat, matracokat auto módban, s nézd meg hogx mennyi lisztszerű koszt fog kiszedni. (Ami amúgy a poratka ürüléke, illetve elhalt poratkák..)
Kíváncsiságból, miért V12-t vettél V15 helyett?
[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
válasz ribarszki #80055 üzenetére
Nem volt könnyű lefotózni, de ez a kimeneti szűrő. Most először szedtem ki. A képen látható szálak mind a szűrőből állnak ki, abból kellett kihúzigálni őket. Csak a motor felől kerülhettek oda, hiszen ez a rész gép burkolata alatt van.
És ha már porszívók. Sajnos Sencor SVC8 porszívónk gégecsöve megadta magát, kiszakadt a műanyag idomból. Gyárilag mintha hot glue-val vagy szilikonnal lett volna beragasztva, keménység alapján a kettő közti cuccal ragasztották be. Mivel, hogyan lehetne visszaragasztani? Kitakarítás után próbáltam hot glue ragasztópisztollyal a gyári megoldáshoz hasonlóan, de második porszívózásnál elengedett, pedig nem a gégecsővel húzzuk a porszívót. Gondoltam egyszer élünk, veszek másik gégecsövet, de az MM ügyfélszolgálat ehhez a típushoz nem tud alkatrészt rendelni, a Sencor szervizhez irányítottak. Azok viszont csesznek válaszolni, hogy lehet-e nálunk gégecsövet rendelni... Neten is csak más modellekhez láttam utángyártott / univerzális gégecsövet.
[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
válasz ribarszki #80055 üzenetére
Pedig nálam a fém hálóra (már ha a portartályon belül látható, a motor felőli részen levő lyukacsos fém hengerről beszélünk) nem csak feltekeredik kb. az összes beszívott hajszál (amit többnyire csak a teljes portartály levételével és kézi kiszedéssel lehet eltávolítani), de a lyukakból is ki szokott állni néhány félig beszívott darab. Mindezt a takarítás kezdetekor, szinte még üres portartály mellett tudja. A földszint 100 m2, de ezzel nem megyek be minden részre, nagyjából 70-80 m2 (éppen melyik részre nincs kedvem bemenni) szokott lenni amin naponta-kétnaponta végigmegyek, közben háromszor-négyszer ürítem a tartályt még a max jelzés elérése előtt. Mindenkinek hosszú haja van a családban, plusz három macska. Ha Fluffy Optic az újabb akkor az fasza, mert szerintem rosszabbul világít a Laser Slim Fluffy fejnél és az összeszerelési minőség is gyengébbnek tűnik.
Ja, hogy ez lenne a matracfej. Érdekes, mert a Dyson videóban a matractisztításhoz a kb. százforintos fröcsöntött kis háromszög kárpitfejet mutatja, ez a motors anti tangle fej meg a macska fekhelyének takarításánál szerepel De ez a fej nem porol semmit, ki sem lóg semmi a talp síkjából, meg a hengeren sincs semmi ami porolna - ez csak felszedi a haj- és szőrszálakat a tengelyre csavarodás nélkül, semmi egyéb extrát nem ad. Lehet, hogy valamit korábban félreértettem, de én azt hittem olyan fejről írt valaki (talán pont te?) korábban, ami ténylegesen porolja (üti) a matracot.
És épp mai dilemma: 250 cm magas szekrények tetejének portalanítása. Ronggyal a közepéig érni csak el, szóval kell a porszívó. Na, ehhez mit használtok? Mert a Dyson fej feletti takarításon úgy látszik csak az ajtókeretet érti, csak arra mutat példát az up-top adapterrel és combination (kombinált pici résszívó és kefés) fejjel - szekrényt azzal a pici fejjel porszívózzon akinek hét anyja van. Az up-top adapteren viszont nincsenek elektromos csatlakozók, nem használhatóak a motoros fejek. A fentebb már említett kis kárpitfej meg kefesor hiányában összekaristolja, illetve hallgatni is rossz. Maradt a hagyományos porszívó padlófejjel.
Egyébként maga a takarítás tényleg sokkal jobb élmény ezzel. Eddig utáltam porszívózni, most viszont szívesen kapom fel a porszívót és megyek végig vele a földszinten. De lehetne ez jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Heló ismét! Húsdaráló gépből 30k körül milyent? Bosch? Tefal? Vagy jók a kisebb nevek is? Mennyire hangosak ezek a gépek? Mert pl. a turmixgépünket a hangja miatt használom ritkán, szerintem nem egészséges . Egy elvárásom lenne: legyen hozzá reszelő, szeletelő fej is, mert gyűlölök kézzel reszelni.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
pjen
félisten
válasz simico #80050 üzenetére
Sajnos, ezekben a szívóerő hiányát a motoros kefe ellensúlyozza. Mind ilyen, nekem van egy Hoover, volt már Philips és V8 animal is. Most ez a V12. Ez mind között a legjobb és talán a Hoover, legalábbis a Főnök szerint. Szerintem a legjobb, mikor kiűrítem, aztán leveszem a tartályt és leszedegetem a hajat a szűrő kosárral. Azért vannak előnyei a porzsáknak.
-
BBéci
legenda
válasz Sinesol #80046 üzenetére
A szerviznek az a megállapítása, hogy kiválóak a Bosch termékek, a háztartásunkban van belőlük bőséggel és még lesz is, de az akkumulátoros fűnyíróik valamiért nem képviselik ugyanazt a színvonalat.
Nem hosszú idő után hibásodnak meg, hanem jótállás érvénye alatt.
Engem meggyőztek, lebeszéltek róluk, más gyártótól fogok venni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ribarszki
őstag
Ott valami nem kerek... nálam 2 év után teljesen tiszta a hepa mögötti rész. Hajszál oda a gép felől fizikailag nem kerülhet! Totálisan kizárt. Hogy menne át a fém hálón?
A plüsshenger mögötti részt 1-2 havona nedves ronggyal át kell törölni, a tengelyről leszedni a hajszálakat.
A Fluffy Optic már az új verzíó.
Hol vetted a V12-t? Nem szívod túl? Nem kicsi a lakáshoz?
Ez a matracfej[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ha nem teszed fel a gyűjtőkosarat, szétszórja. Erre még nem gondoltál?
Nálam is vannak fák, eper, cseresznye, alma, naspolya, köris, júdás, selyemakác stb. a leveleket összegereblyézem kupacokba, lombszívóval tizedére aprítom, majd zöldhulladékos zsákba teszem, amit hetente egyszer elszállítanak.Időnként jó lehet a mulcsozás, amikor őrült kánikula van, de ha a fű kellőképpen sűrű és egészséges, akkor nincs rá szükség.
Olvasgasd az Index Fórum Fűápolás topikját, én is onnan okosodom 17 éve![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Beni2360 #80047 üzenetére
Bénikém, ne nézz ennyire tudatlannak!
A kérdésem arra vonatkozott, hogy fórumtársunknak miért van rá szüksége, neki mire jó.
Megválaszolta.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gömbike
senior tag
Ahogy emlékszem, a kisebbik fej volt, amit adtak hozzá.
Ha legközelebb náluk leszek, lefényképezem, de az ország két különböző pontján èlünk s ők szoktak eljönni hozzánk.
Én továbbra is elégedett vagyok az Elux-al, bőven kiszolgál most már.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Nagya21
addikt
-
simico
aktív tag
válasz Gömbike #79994 üzenetére
atkaszívó fejet azért vettük, mert a lánynál kézbe vettük a Dysont, s azonnal kellett nekünk is a géphez ilyen fej
Ez melyik fej lenne a Dyson-nál? Illetve korábban említett valaki matracporoló fejet, olyat se látok a kínálatban.
Azért a Dyson se tökéletes, én a nagy hype és ár mellett sokkal jobb minőségre és odafigyelésre számítottam. Kedzve rögtön azzal, hogy nincs se papír, se elektronikus használati útmutató, csak a My Dyson alkalmazással lehet bohóckodni szigorúan regisztráció után; meg a valag tartozék dobozára se tudták ennyi pénzért rányomtatni, hogy mégis mire jó az adott tartozék (ami főleg a ránézésre ugyanannak tűnő tartozékoknál "vicces") vagy egyáltalán mi a neve - guglizzam ki kép alapján. A V12-hoz Fluffy Optic fej jár, nem Laser Slim Fluffy. De ami meglepett és elég nagy csalódás, hogy két hét használat után a kimeneti szűrőben is találtam hajszálakat amik simán keresztül mentek a csoda Dyson multiciklon rendszeren és a motoron is - csak remélni tudom, hogy a motorra nincsenek rácsavarodva, ahogy mondjuk a Fluffy két végén levő tengelyre. A Fluffy fejben levő LED meg nincs elzárva a külvilágtól, szépen be is ment kosz mögé ami onnan sose jön ki... de a szivacshengert elmosáshoz kivéve elborzasztott, hogy micsoda mocsoktenger volt mögötte a torokban, amit úgy látszik képtelen volt felszívni auto állásban. A műanyagok meg tényleg nagyon gagyi hatásúak. És még sok egyéb apró bosszúság.
-
BaLee
addikt
Köszi az infókat. Mulcsozó funkció annyi, hogy nincs fűgyűjtő, összevágja a füvet, leveleket és visszaszórja a talajra. Van 3-4 nagyobb fa a kertben, enélkül halott ügy lenne amennyi levél van, percenként lehetne üríteni a fűgyűjtőt ráadásul utána azt el is kellene vinni valahova mert a szemétbe nem férne bele.
-
Beni2360
félisten
-
-
BBéci
legenda
Nézegettem a Boschokat, de barátom, aki 36 éve Bosch szervizes, lebeszélt róla. Rengeteg a meghibásodott készülék, a szervizben nem győznek nekik helyet biztosítani.
Mire jó a mulcsozó funkció? 2006-óta gondozom, ápolom a ház körüli gyepet, de még soha nem éreztem szükségét. Pont azért nem veszek robotot, mert az nem szedi össze a nyesedéket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BaLee
addikt
Nem igazán fűnyíróvásárló szezon van de a szülők most találták ki, hogy vegyek nekik valami kis könnyű akkus fűnyírót, mert ők nem boldogulnak a nagy benzinessel (Mcculloch önjáró 55cm-es, imádom). A terület amit vágni kellene nem nagy, max 100m2.
Nézegettem a lehetőségeket, mivel nincsen akksis gépük így nem kell aszerint választani, hogy mihez van akksi. Nézegettem a Bosch-okat, jónak tűnnek (pl. BOSCH Universal Rotak 36-560) de nincs alapból mulcs funkciójuk amit nem is értek...
Szóval valami min, 36V-s fűnyíró kellene, legjobb lenne ha a szetben lenne 2 akksi meg töltő (nem feltétel ha külön megvehető) tudjon mulcsozni és könnyű legyen, max 33-36cm körüli vágásszélességgel.
Van valami tuti tippetek amit érdemes megnézni? Árban olyan 200k környékéig.
-
MODERÁTOR
Kompromisszum nyilván, de nálunk is felülírta a helyhiány. Teljesen jól működik. Extra nehezítés volt, hogy a full méretes gép nem fért be csak keskeny. Mondanám, hogy vegyél Mielét, de az 800k mármint simán jó lehet LG, AEG, Bosch. Lehetőség szerint hőszívattyúsat.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Egy egyben mosó-szárítógép mekkora kompromisszum? Veszünk egy házat és a lakásban nem sok hely lenne külön szárítógépnek. (Legalábbis bontás,átszervezés nélkül)
Van olyan mosó-szárítógép ami megéri az árát és mind a kettő funkciót el látja élhetően vagy ezt elkell engedni?[ Szerkesztve ]
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, mi jelen pillanatban a legolcsobb megoldhato forrás dyson v12 vagy v15 esetén?
Értem ezalatt a külföldi lehetőségeket is, nem csak a hazai forrásokat. -
zozy84
senior tag
Akkor megvárom a GLAMOUR napokat és megnézem mi lesz akcióban.
Samsungot max tv-ben veszek. Bosch még szóba jöhet de inkább Electrolux és AEG párti vagyok.
Csak ezekből is van kb 10 modell 220 és 280 között. Vagy lehet, hogy több modell is van. -
zozy84
senior tag
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy lenne helye egy szárítógépnek.
Electrolux és AEG gépeket néztem eddig.
Voltam ma az MM-ben.
Ott mondták, hogy ugyan az AEG mint az Electrolux csak 50efttal drágább.A kérdésem az lenne, hogy mire érdemes figyelni szárítógép vásárlás előtt.
Pl wi-fi stb lényeg?
Mert ott mutattak egy Samsungot ami árban 250 körül volt de már wi-fi stb stb többet tud mint az Electrolux.Szóval.
250eft körül mi a “best-Buy”?
(Ha van sokkal jobb 270-280ért akkor az még talán belefér)
(tudom, hogy hülye kérdés)
Érdemes várni GLAMOUR napokra?
Vagy november végén a BlackFriday-re?[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
A saját szempontjaim szerint beépíthető sütőből ez nagyon jó: BEKO BIM-35300 XMS. Telszkópos sín, nem csapódó ajtó, belső világítás, jó ár, fém tömítés az ajtó körül, (nem gumi). Nekem ezek számítanak. Emag-nál most 103K + szállítás
Ha a gőzsütés nálad szempont, akkor lehet, hogy egy gőzös Elux neked jobban megfelelne. Engem ez a "fícsör" hidegen hagy.
Főzőlap : Bosch vagy Elux.
Amit kerülnék: Whirlpool. Se főzőlap, se sütő nekem nem kéne tőlük. Ugyanakkor a mikrókban meg a Whirlpool a király ! -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ha már álló porszívó téma, feltenném megint a kérdés.
Szeretnénk venni, 80% parketta 20% szőnyeg, kisállat nincs, inkább hosszú hajszálak, fali dokkolót szeretnék hozzá. Keret: ~100k
Olvastam, hogy a Xiaomi egész jó ár érték arányban, de abból is van vagy 20 féle Mire érdemes figyelni a választásnál?Amiket néztem:
Xiaomi Roidmi X30 Pro Euronic 67 992 Ft
Xiaomi Roidmi NEX X20 MM 76 999 Ft
Xiaomi Roidmi Nex X30 MM, Alza 105 999 FtEzek között mi az érdemi különbség? Vagy ilyen árban jobb választás?
Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Nagya21 #80021 üzenetére
Lidl-ös gépet Moser helyett? . Amúgy Aldi nálunk nincs, Lidl-ben meg évek óta nem láttam hajvágót. Közben találtam a Moser fejről videót, de azért ha valaki próbált 1400-ast és Wahl Home Pro-t vagy Series 200-at is, érdekelne a véleménye. Régen volt Series 100-am, azt szerettem nagyon.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Gömbike #80018 üzenetére
Az itteniben nincs, de neten lehet kapni átszámolva kb. 5500ft-ért Home Pro-t. Igaz az annyira nem tetszik, a Wahl Series 200 és Moser 1400 ugyan picit drágább, de jobban bejönnek. A Moser állítható fejéről viszont nem találok egy videót...
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Beépíthető sütőt és kerámia főzőlapot szeretnék vásárolni.
Sütőre max 150.e szeretnénk szánni a lapra pedig 100.e lenne a megcélzott összeg.
Elsősorban ajánlott márkák érdekelnének valamint,hogy mir érdemes a sütőnél oda figyelni?
Gondolok itt a bevonatra esetleg a max hőfokra és a gőz funkcióra.
Nagy igények nincsenek, sütni ,grillezni ill. pizzát sütni szeretnénk.
Elektrolux Beko a favorit márkám de lapra pl kaptam ötletet egy esetleges Whirlpoolra.
Segítséget ,ötleteket előre is köszönöm! -
jjeahh
nagyúr
Jönnék még egy kérdéssel: leváltanám a gagyi döglődő Philips hajvágó gépemet és nekem úgy tűnik, hogy a Wahl, Moser belépő gépeinek a minőségérzetét semmi más nem hozza, kicsit olyanok, mint amiket fodrászatokban használnak és ez az ipari feeling nekem b*romira tetszik. Rowenta még valamennyire tudja ezt és persze Andis, Oster is, de azok nekem már drágák. Wahl Home Pro, Wahl Series 200 és Moser 1400 között gondolkozok, 12-13mm fej kéne és valami 15-17mm körüli sem ártana. A Moser tetszik a legjobban, de láttam, hogy nincs többféle méretű fej, hanem egy ilyen állíthatót adnak hozzá, ami picit elijeszt a márkától. Van ezzel valakinek tapasztalata? Jól működik ez a fej, nem macera állítgatni? Hány milliméterre állítható be, mik a fokozatok?
Illetve természetesen le is beszélhettek a két márkáról, bár annyira bejön ez a klasszikus férfias ipari stílus, hogy nehezen adnám be a derekamFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Zoona
aktív tag
válasz jjeahh #80007 üzenetére
A Dreame-ket is nézegettem, teszteket stb, fele annyi mint a Dyson, vélhetőleg jó is kérdés az időtáv. Sajna a garancia mindkettőre ugyanannyi, kérdés hogy a Dysonoknak hoszabb lehet e az élettartama, de ezek is csak használat után dőlnek el.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
balojazz
aktív tag
válasz ribarszki #80008 üzenetére
Szétszedsz pár ilyet, megnézed a belsejét, összerakod, rakosgatod ezeket a fröccsöntött műanyag lemezeket, és nem lesz kedved ilyet venni egyáltalán semennyiért, olcsón sem, max picit többért, mint a többi porszívót, ventilátort. Az illesztések pontosabbak, a formatervezés alaposabb, tetszetősebb, a színek üdébbek, de ennyi, úgyse nézegeted meg kapkodod szét. Nekem mindig az iphone meg a random 3-4 éves 50 ezres telefon jut eszembe róla: mindegyik futtatja a Waze-t, mindegyikkel fizetsz, netezel, pont ugyanolyan a használati értéke, csak az egyik 4-szer-8-szor annyiba kerül. Persze, milyen szép fotókat lő meg ilyesmi, meg lehet magyarázni, de ízlés dolga. Nincsenek a Dysonnak extra hibái, csak olyan semmilyen belülről, mert kifordítva mindenki rózsaszín. Nem utálni való, nem szar, vagy ilyesmi, nem fikázni való, de nem ér annyit. Talán másfélszeres árat a többinél megérhet. Ha jó napod van, duplát. Ennyi.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
25-30k értékben keresek vezetékes porszívót.
Leginkább kutyaszőr felszedéséhez kellene.
Ár/értékben a legjobbat keresem.
Köszönöm, ha válaszoltok![ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Klíma beltéri egységet hogyan és mivel érdemes kitakarítani? A szűrőket kiveszem, kiporolom oké, egyebet tudok még én tenni? Hívjak szakembert? Jön a hideg idő és eleinte biztosan csak ezt fogjuk bekapcsolni mielőtt beröffentem a padlófűtést!
-
Sinesol
veterán
A Miele HX1 Pro-val összehasonlitottam egy hetig egy Dyson V15-öt es nagyon nem egy kategoria a kettö, a Miele-nek az az egyetlen pozitivuma, hogy a motor reszt le tudod tenni alulra es igy könnyebb tartani. Szivoeröben talan harmad/negyedannyit tud, mint a Dyson, a tartalya nevetsegesen kicsi, az akksija par percet bir maxon, ahol er is valamit, raadasul nyekeg az egesz, amikor eltekered az üritö mechanikat, kicsit meghajlik a tartaly is. Egy feleannyiba kerülö Bosch is jobb mint, amit a Miele hoz…
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nálunk macska van a családban és 3 rokker (hosszú hajú), Dysonra nem volt elég zsé, de Xiaomira igen, ezért Dreame T10-et vettünk. B*romira jó, imádjuk, a szőnyegből minden szőrt, hajat sokkal jobban kiszedi, mint az elődje, ami egy Philips PowerPro Compact. De úgy általában is sokkal hatékonyabb a Philipsnél, a motoros fej nem viccel. Egy óriási hátránya van szerintem, ha kéne valamilyen cserealkatrész, pl. akku, ehhez nem tudom találok-e valaha . De amíg működik (remélhetőleg sokáig, már egy éves), addig sokkal hatékonyabb, praktikusabb, mint bármelyik földön tili tolizgatós normál porszívó, amit valaha használtam.
-
pjen
félisten
Ezekről még nem is hallottam. Hiába a kényelmet meg kell fizetni.
Ismerősömnek van egy nagy barna kutyája, úgy szórja a szőrét mintha kötelező lenne. Persze a lakásban. Van dyson porszívójuk, azt hiszem egy V10. Viszont esküsznek rá, hogy a szőrt a szőnyegből egy Philips 2 az egyben rúd porszívó szedi ki a legjobban. Ez nem vélemény, nincs kutyám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest