Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Üdv Urak,
Porszívó témában fordulnék hozzátok, mint jobban hozzáértők. Két porszívót néztünk ki az alapján amit itt ajánlottatok korábban, valamint máshol amit nagyon jónak értékeltek:
Philips FC 9170
Sencor SVC 8
Utóbbit itt többen használjátok elégedetten azt láttam keresőből. Philipsnél nagyobb a porzsák, valamint minőségibben össze van rakva vélemények alapján.
A kettő közötti árkülönbözet megéri? Pro és kontra tudna még valaki véleményt formálni?
Nagy családi házba, sok allergiásnak kellene a porszívóOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Van valakinek tapasztalata jó mosogatógép szerelővel? Elromlott a mosogatógépünk (Bosch), gari már nincs, neten meg van kismillió - jobb lenne valami pozitív tapasztalattal rendelkezőt hívni
(#32234) Zeki : Mi ezt vettük 2-3 éve kb., és azóta sincs vele gondunk, szeretik használni.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Üdv,
Egy kisebb konyhában a jobb helykihasználás érdekében abban gondolkodom, hogy összevonom a sütőt és a költőt. Ha jól láttam Whirlpool-nak vannak ilyen csoda masinái, mint:
[ Whirlpool AMW 506/IX Mikrohullámú sütő ] vagy
[Whirlpool MWP 3391 SX Mikrohullámú sütő ]Ezek mennyire használhatóak, mint sütő-mikro egyben, van valakinek tapasztalata?
Illetve ha sütő már Whirlpool lenne, akkor főzőlap és elszívó is. Láttam, hogy van fehér főzőlap, praktikusnak tűnik és látszólag jól néz ki, ilyesmit használ esetleg valaki pro/kontra érv?
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
[Sony SRSNB10B.CE7] UCS 42.900 HUF
Év elején volt utoljára ennyi, most 50k-tól indul
#akció ÚCSOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Valakinek van tapasztalata Hob2hood főzőlap-elszívó párossal? Valóban hasznos és jól működik? (Elux-AEG okosság ha jól láttam)
-
pit stop
addikt
válasz FoxiestFox #72047 üzenetére
Az is fontos, hogy hova fog kerülni...
Nekem ezért lesz egy kicsit drágább Bosch, mivel azt szabad fal mellé tenni,míg egy ugyan ilyen tudású Samsung kéri, hogy a faltól legyen 5/10 centi minden irányba (saját leírásuk alapján)Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz Dare2Live #72191 üzenetére
Vásárlás előtt olvasd el a kinézett hűtő használati utasítását, abban leírják szükséges távolságokat (amiket én néztem alul fagyasztós ott a Samsung jellemzően mellette és mögötte és kér 5 centit (150-250k kategóriában)).
-
pit stop
addikt
válasz hunaqua #72596 üzenetére
Nekem nem ajánlották, mert leginkább a matrica rajta Samsung, de nem a saját knowhow van mögötte, nem ez a fókusz terület nekik csak van, hogy legyen, olcsóbb van felmárkázva. Nem tudom mennyi igaz belőle.
Célszerűbb erre fókuszt helyező gyártót választani szerintem, de a legjobb a leghosszabb garis.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz petike26 #72888 üzenetére
Töltsd le a kinézett típus leírását.
Amit én néztem Samsung és Bosch ebben az árkategoriában azoknál a Samsungnak sokkal több szabad tér kellett kb minden irányba, mint a Boschnak ahhoz hogy elvileg hozza a katalógus fogyasztást.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Én onnan vettem nemrég sok mindent.
5 év gyári garancia nekem azt mondták, én 20%-os kupont találtam a neten azzal nagyon jó volt, de a feliratkozós is működik.
Annyi a hátrányuk hogy kevés típus elérhető, sok csak fent van de nem tudod megvenni tőlük.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz nosedive #73111 üzenetére
Lehet a többi is ilyen csak azt még nem láttad
Viccet félre téve nekem mosógép szerelő azt mondta, hogy azt vegyem amire sok gari van (egyik se tartós és egyik se szerelhető jól, kivéve talán Miele). Lehet kellemetlen szerviz miatt időpontot találni (ho világában kevésbé nehéz szerintem), de azért csak jobb, hogy megcsinálják amúgy ingyen, mint hogy venni kéne egy új gépet.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz gyenesmartin #74834 üzenetére
Porallergiásként viszont nem kéne porzsák nélkülit venned, mivel abból amikor üríted óhatatlanul kapsz port (olcsóbb verziónál nem csak ott).
Porallergiásnak porzsákos ajánlott de ahogy gondolod.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz gyenesmartin #74839 üzenetére
Nekem pure d9 van, nemrég vettem.
Porszívózunk rendszeresen, de annyi mindent kiszedett szőnyegből mint ha évek óta nem takarítottunk volna első alkalommal.
Szerk.: Ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Én most építettem szintén konyhát, Electrolux hob2hood kiválóan működik, tényleg kapcsolgatja magát.
Amikor főzőlapot bekapcsolod, akkor automatikusan kapcsolja elszívó lámpát, aztán elszívót is ha kell. Annyi, hogy amikor kikapcsolod nem kapcsolja le lámpát (de azt akár távirányítóval is le tudod kapcsolni)Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz frank04 #76748 üzenetére
Nekem ugyan ilyen hűtőm van, azért is választottam ezt, mert a Samsung hűtővel ellentétben jól írod nem kell mellette helyet hagyni, csak fölötte kell hely. Egyszer körbetapogattam, de sehol sem éreztem, hogy hideg/meleg lenne kívülről a hűtő, de ma este megnézem neked.
Hány fokra állítva használjátok?Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz frank04 #76752 üzenetére
Körbetapogattam a hűtőm, ami ugyan az, mint a tiéd. Nekem minden oldala semleges, se nem hideg se nem meleg.
Annyi a különbség még hozzád képest, hogy 2-3 fokkal magasabb hőmérsékleten használom - család szerint így is sokkal hidegebb a belőle kivett cucc, mint másik hűtőből.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
-
pit stop
addikt
válasz Napfénysüti #77371 üzenetére
Gumikéder mikori? Lehet elöregedett...
-
pit stop
addikt
válasz Napfénysüti #77374 üzenetére
Ha megvan a típus lehet rá venni külön. Amíg nem nyílik ki magától és nem ereszt a korral jár lehet mondani - típus és felhasználó függő.
-
pit stop
addikt
Nekem van Senseboil, ne adj érte pénzt. Én is azt hittem milyen frankó lesz, forrásponton bugyogtat nekem... Lófütty. Felteszed vizet, eljuttatja forráspontig, majd visszább veszi de el is engedi kezed (én nem így gondoltam előzetesen).
Ha lesz elszívó akkor saját elszívójuk ami kommunikál lappal iszonyat király, azt mindenképp ajánlom.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz kenwood #77817 üzenetére
Beépíthetőnél jól jön kis lámpa, ami a földre világít ha dolgozik (enyémben sajnos nincs).
3. Tálca vagy kosár a szimpatikus evőeszközöknek..
Van amelyik kinyitja magát amikor végzett, ezt a bútorlap nem szokta szeretni hosszú távon.
Ilyenek lehetnek, remélem segít.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Nekem ilyen elszívóm van, meg vagyok vele elégedve. Ha a főzőlap is Elux/AEG akkor kommunikálnak egymással - hasznos, és működik. Lámpát is maga kapcsolja (te is tudod), főzőlappal.
Ismerős volt nálam, és miután használtuk azt mondta ilyet akar venni, mert ennél érezte először, hogy hatékonyan működik.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz Fishor #78141 üzenetére
Azért nem vettem, mert egyik oldalt fal mellett lett volna. Ha meleg az oldala, nem tud szellőzni, akkor többet fog fogyasztani, nehezebben hűti le magát - ami meg hozhatja magával hogy hangosabb lesz
Máshol aludtam egy nagy Bosch hűtővel egy légtérben, és nagyon meggyőzött, hogy frissen tele lett pakolva és csöndben volt egész héten. Nálam is az lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik