Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
mokus1 #78799 üzenetére
Senkit nem oktattam ki. Valamit benéztél. Feltettem egy kérdést ,kaptam választ, el fogadtam, és meg írtam akkor veszek azt amit jónak látok, erre kapom folyamat hogy mit nem értek mire vagyok dühös és most tőled mit oktatok. Ha értelmezési gondokkal küzdötök arról nem én tehetek. A továbbiakban nem kérek semmi féle reagálást erre. Köszönöm
-
phoenix1989
őstag
válasz
arcsin #78792 üzenetére
Nem vagyok dühös csak nem szeretem ha jogtalanul belem állnak. Világosan fogalmaztam az első hszbenn, az hogy totál figyelmen kívül hagyva bofog valamit azzal a továbbiakban sem tudok mit kezdeni. Meg értettem szerintetek szart nem ér, nem kell 100x leírni. Meg mondtam nézek valamit amit jónak ítélek. Pont.
Beni2360
AnnyiBBeci
Nincs -
BBéci
legenda
válasz
phoenix1989 #78790 üzenetére
-
leweegee
aktív tag
válasz
phoenix1989 #78791 üzenetére
Hoppá, jogos, elsiklottam valamiért felette. Candy +garival? [link]
-
arcsin
senior tag
válasz
phoenix1989 #78790 üzenetére
Igazából az miatt vagy dühös hogy nincs pénzed rendes gépre, vagy mert valaki neked nem tetszö, a tiéddel nem azonos véleményen van?
Az egybe, de olcsó gépek tényszerüen sz.rt nem érnek, "szikkasztó"gépek, nem szárítanak rendesen. Ami drága, höszivattyús aeg pld az ki tud váltani 2külön gépet is. Amúgy csak egy konnektor kell a száritógépnek, háloba, konyhába, bárhova belehet tenni. -
leweegee
aktív tag
válasz
phoenix1989 #78787 üzenetére
Vess egy pillantást erre [link] meglepően korrekt gépek ezért az árért.
-
BBéci
legenda
válasz
phoenix1989 #78787 üzenetére
Milyen fél millió? 300000 forintot írtam.
Olvass figyelmesebben!
Megszívtam a viszonylag olcsó Zanussival, tehát saját tapasztalatból írtam, hogy nem szabad egy bizonyos szint alá menni. Örülnöd kellene és megköszönni, hogy jótanáccsal látlak el. -
phoenix1989
őstag
Tudod nem mindenkinek van több mint fél milliója egy egy gépre. Ha léteznek azért annyira szarok nem lehetnek. Felesleges tovább ezt tárgyalni. Ha a kérdésemre nincs megoldás , vagy legalábbis szerintetek csak fél milliós gép jó akkor köszönöm a segítséget és majd veszek valamit amit én jónak ítélek.
-
BBéci
legenda
válasz
phoenix1989 #78779 üzenetére
300000-től indulnak azok az AEG-k, amiket elfogadhatónak/jónak mondanak.
-
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989 #78779 üzenetére
Vedd meg azt aminek a legnagyobb a szárító kapacitása és amit a pénztárcád maximálisan enged.
Maximum több, kisebb adagban mosol. -
phoenix1989
őstag
Eddig sima felültöltős volt az újratervezés miatt elöltöltős lesz a kis lakás miatt sokszor befulled a ruha főleg ha vastag mert hiába a szellőztetés nagy a pára. Kettő gépet nem tudok venni de ha nem tudtok ajánlani akkor keresek valamit ami jónak tűnik Vagy a tervezonk álltal javasolt .egyébként a Gorenje WD2A854ADS tetszik de olvastam olyat aki szerint hangos valaki szerint halk. Többségében minden ilyen gépnél vegyesek a vélemények
-
BBéci
legenda
válasz
phoenix1989 #78777 üzenetére
Én beleestem ebbe a csapdába, kombigépet vettem, totál szívás azzal szárítani, inkább teregetünk.
-
phoenix1989
őstag
.Tökre megértem hogy a multifunkcio semmilyen eszköznél nem jó, és egy termék egy adott feladatot tudjon (kevesebb hiba lehetőség jobb teljesítmény az adott feladatra)
De Ettől még nem lesz nagyobb a lakás és pénzem se lesz több.Gömbike
23nm nem tudom hova tenni a kettőt. -
BBéci
legenda
válasz
phoenix1989 #78774 üzenetére
Ami vacak, azt olcsón sem szabad megvenni.
Csak magadat és a családodat cumiztatnád vele. -
Gömbike
senior tag
válasz
phoenix1989 #78774 üzenetére
A szárítógépet bárhová teheted a lakásban. Akár gardróbba is. Csak áram kell neki. A tetejére lehet pakolni, tetszés szerint.
Az öszvér masinák víz és áramfogyasztását nézd meg. A mosott ruhát kettő részletben szikkasztja, tehát dupla víz no meg ugye ehhez kell áram a gépnek.
Az energiaár elviszi a külön gép árát.
-
Nagya21
addikt
válasz
phoenix1989 #78772 üzenetére
Hali!
Ne vegyél......
Ennyiért energiapazarló szikkasztós kivitelt kapsz.
Ami használható az hőszívattyús.
Vagy külön kivitelvegyél egymásra rakva.
Üdv Nagya -
phoenix1989
őstag
Sziasztok! Felújítás során vásárolnánk egy moso-szarito gépet. A tervezonk egy Samsung wd70t4046ee/le típust nézett ki de gondoltam utána járok hátha van jobb vétel is. Tudtok valamit javasolni? A fő szempont hogy nem lehet mélyebb 55cm nél. Az ára olyan 170k.
-
Gömbike
senior tag
A lányomék ugyanezen igények mellé egy Dyson V12 Slim Absolut porszívót vettek, csak náluk egy cica van, de annak hosszú, dús szőre van. Imádják, van robot és porzsákos is, de ez elveri mindkettőt.
Kint vették, ( hozatták be), mert majd 100 ezerrel olcsóbb a haldokló nyugaton.
-
balojazz
aktív tag
válasz
dugynok #78699 üzenetére
Whirlpool és Bosch volt eddig, mindkettőt szeretem. Kosár helyett evőeszközhöz tálca mindenképp (mindkettőt évekig használtam, a tálca köröket ver a kosárra). Mosogatószerhez kis adalék: jellemzően csak pár márkát/típust próbál az ember, aztán általában a 2.-3. alkalommal rátalál arra, ami beválik, és nem próbálkozik tovább. Amit én észrevettem, hogy ha jó a gép és jól pakolsz, mindegyik ugyanazt tudja: a 150 és a 30 forintos is. Azért maradtam a finishnél, mert annak összes altípusa hatásos, és ami fontos, pár éve akciósan 20-25 ft/db volt az ára, manapság 30-40. Jók a Jar platinum cuccok, de csak ugyanazt tudják, akciósan 2-3-szoros áron, ezért tök fölösleges pluszköltségnek tartom.
-
anrab
addikt
válasz
herdsman12 #78766 üzenetére
Ha jó a Dyson jöhet az is. Általános kérdés volt csak a xiaomit olvastam. Hozzávetőlegesen írtam oda.
Köszönöm szépen, megnézem. -
herdsman12
őstag
Ha nem akarsz Dysont venni, akkor nézd meg a Xiaomi Dreame T20 Pro verziót.
Két akksi, minden fej, cső van hozzá, még felmosó fej is, amit soha nem próbáltunk.
Itthon egy bő két éves Xiaomi Dreame XR van, nem cserélhető akksival, az már nem bírná egyszerre a 70 nm-t. -
Lavar
aktív tag
válasz
kolosszus87 #78764 üzenetére
Én is így gondoltam, köszi!
-
Lavar
aktív tag
válasz
Khaosz55 #78762 üzenetére
Hali,
elromlott tegnap az örökölt 20 éves Indesit gáztűzhely sütője, szerelő szerint már nincs alkatrész és cserélni kell. Nem panaszkodom rá, jól szolgált, nálunk 10 évig volt.
Mivel a lakásban nem volt hozzá kiépítve a hálózat, így kombinált nem jöhet szóba sajnos, csakis gáz működtetésű. Ebből már nem sok lehetőség van, ami van, az is aránytalanul drága a kombinálthoz képest, de hát ez van.Kettőt találtam ez a Gorenje vagy ez az Indesit.
Mindkettőnek van szervize itthon, jó lehet bármelyik?
Indesit volt az előző is, de most a Gorenje szimpatikusabb, 8 év garival elérhető. -
storm3
senior tag
Sziasztok, erről a mosógépről van valakinek személyes tapasztalata?
Gondolkodom a vásárlásán, esetleges alternatívákat is szívesen hallgatok.
LG F4DV509S0E [link] -
amargo
addikt
válasz
Beni2360 #78757 üzenetére
Most nemrég cseréltem LG DD gépet és ez nem pörög fel, ha nem tudja rendesen meghajtani. Azaz mielőtt ez a himbálózás kialakulna vár és kicsi ringatja a dolgokat. Ezért simán van, hogy egy sima centrifugázás 1 órát is eltart, ha nem tudja megindítani. Amúgy ez tök durva és ezt mint pozitívumként írom
-
anrab
addikt
Sziasztok.
A fiamék szeretnének venni egy rúd porszívót. Ebben kellene segíteni. Volt már szó róla sokszor. El is olvastam de már nem emlékszem hogy melyik lenne jó.
70 2m, járólap, 2 szoba laminált, pár rövid szőrű szőnyeg 2 pici cicával akik most érkeztek.
Jó lenne ha lehetne cserélni az aksit.
Ezt néztem de azt hiszem ez nem cserélhető akkumulátoros.
Xiaomi Dreame V12 Pro VFS1 130 ezer.
Köszi az ajánlást. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Thomas Boxer takarítógépet sikerült már valakinek garanciáztatni? Nekem egy adat hiányzik a dobozról. Köszönöm!
-
amargo
addikt
válasz
INGJOKE #78713 üzenetére
Hétvégi akcióban van a 15% kedvezmény? Mert ma megnéztem és már csak 10%-ot láttam, viszont végre (volt) a kinézet hűtőből: GBB72SWUCN1
-
Beni2360
félisten
Táncolás a betett ruha mennyisége és össze tétel fügvénye. Az Electroluxnak jó szvsz a szervíz háttere. Gondolom ilyen nagy gp nem csabk személyes használatra lesz. Megtaláltam a Timemanager gépeket de azon belül gondolom van több féle. 6 évnél idősebb gépeknél már a csapágyazásra is figyelni kell és azt a centrifugálásnál feltöltött gépnél érezhető.
Keress rá kb mibe kerülne egy komplett csapágy csere. -
mexel
veterán
Illetve Beko, Ariston vagy egyéb típust szabad venni használtan, vagy macera lesz ha elromlik?
-
mexel
veterán
Sziasztok! nyaralóba használt mosógépet vennék, a lényeg hogy ne táncoljon semennyit. Honnan tudhatom hogy régebbi típusok közül mi az ami stabilan álldogál? Ezt néztem ki, de típust nem tudok, az eladó meg éppen nem tudja megnézni mert mindig úton van
Esetleg felismeri valaki ez milyen gép lehet é kb mikori? Másrészt mi a hátránya az ilyen valószínűleg németországi daraboknak? -
Gergőke88
addikt
válasz
wowaccount #78746 üzenetére
Miénk is IKEA de alapvetően Bosch gép.
-
-
Dorian
félisten
válasz
wowaccount #78744 üzenetére
Az Ikeás mosogatógépek Whp v. Elux.
-
wowaccount
csendes tag
válasz
aliali #78708 üzenetére
igen, 5 ev gari es belul a huto electorlux (a mosogatogepek boschok, ha bizonytalan vagy csekkold a szerviz fuzetben milyen szamot kell hivni, es abbol be lehet azonositani hogy elux / bosch / whirlpool.) Egyebkent mar kinezetben is tipikusan latszik, foleg a vezerlo paneleknel, abbol nem gyartanak mast, max kicsit a termek kulsoleg mas.
-
leweegee
aktív tag
válasz
flash- #78734 üzenetére
Igen, ez a hűtőajtóra való komplett tömítés, kiszeded a régit a vájatából belenyomkodod az újat, és a hiba megszűnik, kb 5 perces művelet.
Ha van kedved megpróbálhatod melegíteni, bár hajszárító oda kevés, inkább hőlégfúvó, persze óvatosan, nehogy túlmelegedjen. Érdemes hozzá kiszedni a helyéről, megmelegíted, (vastag kesztyűben) összenyomod, majd hideg vízbe mártod hirtelen, így nagyjából megtartja a formáját. Szépen végig haladva (kb 10cm-es szakaszokkal) a hibás részt rendbe lehet tenni. Az átfordítással kombinálva egész jó eredményeket lehet elérni.
-
Sör témát engedjük el, van topikja. Bár oda nem merészkednék be Tuborggal meg Dreherrel.
-
leweegee
aktív tag
válasz
flash- #78726 üzenetére
Szia.
Sajnos itt átment a topik a sörimádók klubjába, mintha ezt máshol nem lehetne megbeszélni...
Ezen a cikkszámon megtalálod amit keresel, bár elég húzós az ára DA97-13594B
Létezik univerzális öntapadós, vagy méretre vágható gyárihoz hasonló megoldás.
Szerk.
Itt elég jó áron van, igaz csak elrendelésre. [link] -
flash-
veterán
sziasztok!
van egy gondom hogy az 5.5 éves Samsung RB33J3205WW/EF hűtőszekrényemnek a normál hűtő részén az ajtón a tömítés már nem zár rendesen vissza, ha visszacsukom az ajtót nem zár patentul hanem van már kis rés..
ez természetes? vagy van erre valami megoldás? (látszólag tiszta, de valami szerrel bekenni,stb) vagy ezek ennyit birnak? vehetek újat? azért egy zanussi ajtaja 20 év után is jól csukódott, ennek ez a puha gumija meg tényleg csak ennyit bír? be is van picit a sarkánál enyhén mélyebbre lapulva de nem értem tényleg, most vehetek új tömítést?
(ha igen pontosan melyik kell?) -
Blackmate
őstag
A Bauknecht mikrohullámú sütőkön kikapcsolható a melegítés végét jelző hang?
Konkrétan a Bauknecht MW 49 SL-t néztem ki. -
Az Lg.com-on most 15%-os kedvezmény van pár háztartási gépre. Kinéztem egy hűtőt (GBB72MCUGN) és egy mosógatógépet. (DF222FPS)
Mindegyik motorjára (inverter) 10 év gari van. A többi garancia sávosan ár ártól függ? Rendelt már valaki közvetlen a Lg.com-ról? Mennyire ajánlott a márka és a két típus? -
KD6-3.7
őstag
válasz
Beni2360 #78710 üzenetére
Én meg átraktam a másik oldalra az ajtót, jobbról balra nyílik mostmár. Gyárilag az egyik menetet elszúrták a menetvágó meg nem tudom hol van!
1 csavar híján kevesebb, mint fél óra alatt megvoltam. Ès kivettem, felszisszentettem egy barna Strarót.
Utána Tuborg!
Egészségére mindenkinek! Hidratáljatok sokat ebben a hőségben! -
aliali
csendes tag
Sziasztok
IKEAS beépített Hűtőszekrény/ fagyasztó szabad venni ?vagy gondok vannak velünk ?
pl KÖLDGRADER vagy TINAD
Ezek eredetileg electrolux vagy Bush gépek ?
nem ikeas beépített Hűtőszekrény/ fagyasztó is lehet Beépíteni az ikeas konyha bútorban?
Köszönöm -
-
Met
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #78704 üzenetére
És még a padlófûtést be sem kötötték!
Na majd amikor lehúzod a budit, bekapcsol a kazán mert meleg vízzel jó öblíteni és a trutyi meg a padlófűtés rendszeren át távozikA kazános cég beüzemelése csak annyi, hogy ellenőriz minden általuk szükségesnek ítélt dolgot pl. földelés, iszapleválasztó stb., nem nézegeti hogy mi mire van kötve.
Szóval ezt még előtte kellene megoldani.
Ha Ti langyos vízzel szeretitek kulabácsit utolsó útjára engedni az őt nem zavarja. -
KD6-3.7
őstag
És miért lehet ez igy?
Megkérdeztük a szerelôt és csak vakarta a fejét. Nagyon várom már, hogy befejezzenek minden víz/gáz munkát, mert siketült egy béna párost találni…
És még a padlófûtést be sem kötötték!
szerk. Elvileg jönnek majd a kazános cégtôl és ôk üzemelik be hivatalosan, megalább is ezt mondta a “szaki”. -
KD6-3.7
őstag
Bekötötték az átfolyós kazánokat.
Az normális, hogy WC lehúzásnál beindul?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest