Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPM
tag
Maximum 20e Ft-ig, mely olajsütőket ajánljátok?
-
Dave™
nagyúr
válasz Kalandor #14098 üzenetére
Ja oké, csak mert nekem volt már centrifugánál gyorsan kattogó hang, amire azt hittem csapágy, aztán kiderült, hogy egy elszabadult melltartómerevítő volt a dob és a ház között alul, ami eleinte néha, később rendszeresen hozzáért a doboz és szép fémes kattogó hangja volt. Ez házilag is egyszerűen orvosolható, de ha egyéb zajok is vannak, akkor ez kilőve. A biztonság kedvéért azért belekukkanthatsz a telefon vakujával, a dobon belüli műanyag vackot kell csak kivenni, általában pattintós vagy elhúzós, hátha van valami ott a dob alatt.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Légtisztító berendezéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Eddig ezek voltak szimpatikusak a levegőminőségtől függő szabályzás, és szűrőcserére figyelmeztető jelzés miatt:Electrolux EAP300
Heavenfresh HF 380Köszönöm előre is.
Üdv,
Attila -
Dave™
nagyúr
válasz Melack #14039 üzenetére
Itt vannak vásárlói tapasztalatok, itthon szerintem nem nagyon lesz, a Hotpoint cuccok általában véve is nagyon ritkák Magyarországon. [link]
Nem tudom mennyi értelme van ennek a dupla sütőnek, nem látom benne a hozzáadott értéket. A kerámia főzőlap helyett megfontolnám az indukciós vagy félindukciós főzőlapot, ahogyan írja is az egyik vásárló elég sokáig tart a kerémia lapnak, mire felmelegszik.
-
Dave™
nagyúr
válasz #03969024 #14089 üzenetére
A Gorenje hűtői élőben érdekesek, az olcsóbbak egyszerűbb darabok, de a drágább modellek teljesen mások, szakasztott Bosch/Siemens hűtők, külsőre, anyaghasználatra, funkciókra, dizájnra, mindenre. Ezért feltételezem, hogy licencelik, vagy akár a Bosch gyártja nekik, és azok jobb darabok lehetnek, illetve azokra ha jól rémlik alapból 3 év garancia van. Teka passz. Mindenképpen nézz el egy Mediamarktba, ha teheted, nekem ezért lett Bosch az Indesit/Elux helyett. Papíron meg képen minden szép, aztán élőben pillanatok alatt átrendeződnek a dolgok. A Bosch és Siemens mellett egyedül a Liebherr volt meggyőző élőben, de egyrészt mocsok drága (ez volt a fő ellenérv), másrészt a belső kialakítása is jobban bejött a Boschnak.
-
Dave™
nagyúr
válasz Csabroncka #14084 üzenetére
Kb. 60kWh, ami több, mint 2000 Ft/év, és nem csak erről van szó, hanem a jobb szigetelésről, illetve a halkabb üzemről. Az A++ még lehet racionális döntés, a 3+ felára viszont már túl sok.
lancerboy a Bosch/Siemens is benyúlós, az Elux fogantyúja pedig tényleg gagyi. Illetve nézd még meg a Gorenjeket, tiszta Bosch dizájn.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Szárító kérdésben még mindig nem tudtam dönteni.Most egy Whirlpool aza 799-et tudnék venni a szlovákoknál 390euroért(kb.123000ft).Gondolom ott is gyártói garancia jár a készülékhez.Én azt tudom itthon garanciában javíttatni?A másik jelölt az a Wirlpool AZB 889 lenne,ezt itthon venném meg.A kérdésem még az lenne hogy a 799-es az hőszivattyús modell,a 889 az kondenzációs.A hőstivattyús hangosabb mint a kondenzációs?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok mosogep temaban melyiket a ketto kozul?
Whirlpool AWOC5122
Indesit IWSE51051CECO SlimUdv
-
Dave™
nagyúr
Azért de, a Bosch hűtőm 160k (helyett 144 volt akciósan, de ettől most tekintsünk el), a Liebherr ugyanekkora A++ hűtője, ugyanazokkal a funkciókkal, szigeteléssel (visszamelegedési idő) 221k. A Boschra 5 év garancia volt, a Leibherr-re meg 2 év van. Ez százalékosan meg abszolút értékben is sokkal drágább. Persze vannak olcsóbb, jobb ár/érték arányú Liebherr hűtők is, de vagy jóval kisebbek, vagy csak A+-osak.
-
Dave™
nagyúr
válasz #03969024 #14071 üzenetére
Liebherr a legjobb, utána közvetlen Bosch/Siemens (ezek gyakorlatilag egyformák), árban is ez a sorrend csökkenő mértékben. A Zanussi az Elux csoport alsóbb kategóriás vonala, inkább ár/értékben lehet jó, az előbbiek minőségibbek. A No Frost előnye, hogy nem kell a fagyasztót leolvasztani, hátránya, hogy hangosabb, mivel van egy plusz keringető ventilátor, illetve kicsit kevesebb is nettó kapacitás, meg drágább, plusz több a hibalehetőség.
-
törölt tag
Sziasztok! Elnézést, ha megfeszülök sincs időm átnyálazni a topikot...Kb. 200/80-as kombihűtőt keresek, Liebherr, Zanussi, Bosch/Siemens közül melyik ajánlott? No Frost kell nekem? A megbízhatóság a legfontosabb.
Köszönöm! -
Dave™
nagyúr
Ha jól értettem 150-150 a keret külön. Abba azért bele lehet férni, bár nem látok rá a UK árakra, itthon mindenesetre kényelmesen belefér.
Több edényt, köztük serpenyőket meg egyebeket lecserélgetni meg nem két fillér, és egyszerre elég ritkán kell több, mint két zóna, a hagyományoson meg minden használható, szóval van létjogosultsága a félindukciósnak.
-
mzso
veterán
Nem attól drága. A beépíthetőek hasonlóak vagy drágábbak. Amúgy csak azért írtam így, hogy ne értse senki félre: Nem egy főzőlap ilyen drága.
Viszont úgy nézem te nem veszed figyelembe, hogy ő új sütőt is akar venni 150 ezerért.
Amúgy szerintem nem éri meg ilyen hibridet venni. Azt az egy két alumínium serpenyőt ki tudja dobni az ember. Nálunk kb csak serpenyő, palacsintasűtő meg kávéfőző hiányzott.
Ha már induikciós főzőlapkról beszélünk, nekem az a furcsa 1-esbe, 2-esbe csak gyengék vannak. 1,6-2kW max. A mi tűzhelyünkön 3,1; 2,8 és 2,5 kW a max . Magyarul a kis fazékhoz való is jóval erősebb...
-
tildy
nagyúr
Oke, meggyoztetek. Parom is afele tendal, a gyerkoc miatt biztonsagosabb is. Szivem szerint electroluxot vennek, nagyon szeretem az electrolux cuccokat, de itt UK-ben nem tul gyakori. Raadasul minden 200-300 fonttal tobb, mint Magyarorszagon. 150E ft, 150E ft ertekben gondolkodunk, akkor mar a sutot is csereljuk.
Mit ajanlotok, Bosch-t erdemes esetleg ( az jobban van itt) ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
DeFranco
nagyúr
válasz bump3r111 #14063 üzenetére
én nemrég vettem egy porzsákokkal foglalkozó boltban a bp. király utcában ilyen szűrőt. elmondtam mi kell, és a szaki adott egy vágható csomagot, amiből kivágtam a szükséges méretet és betettem a régi helyére. nem volt egy ökör ára, egy a/4-es ív volt kb. egy ezres.
-
bump3r111
tag
Sziasztok!
Adott egy Philips FC8200 porszívó [link].
A porzsák mögött és a motor előtt volt egy vékony szűrő, kb 10x10 cm-es. Nos ezt sikeresen elfújta a szél az erkélyről
Tudja valaki mi volt ez a szűrő és honnan tudom pótolni? Van egy műanyag tartója is, amivel be kell csúsztatni.u.i. Valamint lenne egy kérdésem a HEPA szűrővel is, mikor érdemes cserélni és lehet e tisztítani. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz alázógyík #14060 üzenetére
Az edenyek megvannak, alapbol olyat vettunk regebben. A suto villanyos, de meg kell neznem alakasunk leirasaban , milyen vezetek megy oda, 7 eves epulet, remelem azert ezen nem sporoltak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Samsung mosogepekkel ovatosan, nekunk itt UK-ben csak eloltoltos johetett szoba, es olyan kellett,mi szaritani is tud, igy vegul samsung ecobubble-wd80j6410aw lett, de gondolta a mano, hogy a program lejartakor 2 perces Pisztrang reszletet jatszik le. Amugy szepen mos, csak idegesito a zene. Hala egnek kikapcsolhato.
Viszont nagyon durva , 7 eves epulet, megsincs biztonsagi szelep a gaz-fozolapon. Ugyhogy most gondolkodunk gazos vagy indukcios fozolapon, ti ujonnan mit szereltetnetek?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
elistvan
őstag
Üdv!
Anyáméknak bekekszelt a kb. 8 éves hűtője, volt kint a szerelő, aki szerint javíthatatlan.
Azt mondta inverteres no frostos LG-t vegyenek. Ti milyen javasoltok? Konkrét tapasztalatot, linkeket is kérek ha lehet. Köszi!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
SG3rg0
őstag
válasz Csabroncka #14055 üzenetére
Sóval töltöttem fel, betét nem rögzítettem.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Megvan a BOsch mosogató gép. Itt van a User manualja.[link]Milyen programmal mossam az első adagot? Elég nekem ez a 45-60C 2:40 perc?
Ki hogy használja milyen programmal? -
süti5
őstag
Sziasztok,
zanussi, garancián túli mosogatógépem állandóan zúg, hibaüzenet i30, ami a használati szerint az alábbi:
"A kifolyásgátló bekapcsolt.
A kijelzőn jelenik meg.
• Zárja el a vízcsapot, és forduljon a márkaszervizhez."Valahol azt olvastam, hogy ha áll benne alul a víz, akkor kapcsol be. Ebben nem áll a víz, csak zúg. Valakinek ötlete?
-
FullGas
aktív tag
válasz Csabroncka #14050 üzenetére
Értem!
Akkor annyit változtatnék a kérdésemen hogy a keret legyen max 20000Ft.
Tudnátok ajánlani ebben az árban porszákos és porzsák nélküli verziót.
A porzsákosnál fontos lenne hogy 1 év múlva is könnyen lehessen venni hozzá zsákot, és ne kerüljön 5 ezrekbe hozzá. -
alázógyík
addikt
válasz FullGas #14049 üzenetére
Előbb vennék egy ilyen Sencort, mint bármelyiket a felsoroltakból.
-
Csabroncka
Topikgazda
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Tönkrement szüleim porszívója. És szeretnék nekik venni egy másikat, lehetőleg porzsák nélküli verziót!
Ezeket néztem:
ORION OVC-1000
HAUS HM 2054
Hyundai VC012
Valamelyik ezekből jó vétel lehet?
A keret az 15 ezer környéke, többet nem tudok most rá szánni. -
zsiz
őstag
az a baj, hogy az egyetlen "közeli" MediaMarkt is 30km-re van (jó, nem olyan sok az, csak ha potyára megyek..) és a weboldaluk szerint pont egyikből sincs készleten nekik..
az elux jobban néz ki, meg a samsungokról olvastam hogy sötét az ajtajuk és nem lehet rendesen belelátni működés közben. na meg a 28 liter már elég tisztességes
a samunak ha jól nézem van egy nagy fül az ajtón, olyat nem szeretnék. jobb ha gombra nyílik. viszont 2 év gari jár mellé, míg a másikra 1 év, ami elég karcsú (már szinte mindenre minimum 2-3 évet adnak. nemrég a monitoromra is rácsodálkoztam, hogy még mindig van rá másfél év ). egyszerűbb lenne, ha mondjuk 2-3x ennyi lenne rá a keret, de sajnos az nem megy most.
nagy valószínűséggel látatlanban kell majd választanom valamit.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
lehet, hogy a 20 literes mikró kicsi lenne.. 23 literest viszont csak egy darabot találtam (számomra) elfogadható árban. mégpedig ezt: [link]
esetleg vélemény, tapasztalat van itt valakinek vele kapcsolatban?
-
mzso
veterán
Tud valaki valami jó és olcsó pároló edényt, fazekat, vagy valamit. Elég nagy árak vannak ahhoz képest, hogy csak szerencsétlen vízforralás az egész némi lyukacsos edénnyel.
Kár hogy nincs önmagában egy olyasmi műanyag hármas készlet sima fazékhoz méretezve ami a párolókészülékekhez jár. Az legalább gazdaságos lehetne.
-
Acef
addikt
9kg-t is írtál. Amennyiben tényleg nagy térfogat kell, akkor ne a 7340-et vedd, mert ez a 7kg-s gépek között is a kissebb.
Nagy térfogat 160-170k körüli LG, Whirlpool, Samsung, 180-200k Bosch-SiemensSaját kategóriájában a 7340 is jó, de itt a Gor. W7523 is O.K.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
sziasztok, meghalt a mosógépem. a szerelő se tud mit kezdeni vele, úgy 150k-ig max, de inkább 100 környékén keresem a legjobb vételt (9 kilósat). (nyilván ha 50-ért lehet kapni a legjobbat, akkor nincs gondom azzal, hogy kevesebbet fizetek). szóval mit ajánlotok? köszi (elég sürgős lenne)
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Real_Necro #14038 üzenetére
Az a baj hogy egy jó vizes és egy jó zsákos nem egy árkategória.
-
Melack
veterán
Van vkinek tapasztalata Hotpoint HUE61KS indukciós duplasütős tűzhelyjel? Maga a duplasütős rész érdekelne, hogy van e bármilyen előnye a gyakorlati használat során?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Real_Necro
veterán
-
pjen
félisten
válasz Real_Necro #14036 üzenetére
Lehet hogy egy vizes kevésbé szív,bár kipróbáltam ugyanúgy felveszi a szőnyeget mint a zsákos.Avíz tartály tiszta kosz mögötte a hepa viszont szinte pormentes.A samu vizese nemvéletlen kapott anti allergén minősítést.Hátul nem fúj semmi port.Nekem bejött,azóta tisztábbnak érzem a lakást és semmivel nem több strapa kitakarítani mint a zsákost.Ez csak egy vélemény.
-
Real_Necro
veterán
"Viszont a felvett teljesítménnyel nagyjából arányos a szívó teljesítmény azonos technológia esetén."
Ez abszolút nem így van, ugyanis a szívó teljesítmény nagyban függhet pl a szívófej kialakításától is (keskenyebb, szélesebb), azaz szériánként nagyon is eltérő lehet, hiába azonos a felvett teljesítmény.
"És as is lehet tudni, hogy egy ciklonos/vizes jobban fog szívni mint egy zsákos"
Nézz már meg egy teljesítmény besorolást, hol kezdődik árban pl egy A osztályú szívó erős porzsákosban és tartályosban?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mzso
veterán
-
Apollo17hu
őstag
Látom, nincs egyetértés porszívós témában. Szerintem az lesz, hogy veszek egyet 20k körül, használom 1-2 évig, aztán ha elhasználódott, több tapasztalattal konkrétabb elképzelésem lesz. Még kb. 1 hónapig nézelődöm, hátha lesz vmi nagyobb akció.
-
Blaise
veterán
válasz Blaise #13355 üzenetére
Visszatérve a korábbi sütő kérdéshez
Most lett aktuális a dolog, úgy néz ki, hogy mégse gáz lesz, hanem elektormos sütő+főzőlap.
Kinéztem egy szettet, mi a véleményetek?
Electrolux EZB3400AOX + EHF6240XXK sütő és főzőlap szett
[link]Ha esetleg ebben a kategóriában van egy best buy, akkor az is jó, de 2-300 ezret nem akarnék rá költeni
-
Real_Necro
veterán
Ciklonos volt anno az electroluxom (progress). 2-3 évig semmi gondja nem volt, majd évente vehettem hozzá a 4-5ezer Ft-os Hepa papírszűrőt, ami a tartály közepén helyezkedett el. Közben a bekapcsoló gombja is tönkre ment meg a flexi csövet is többször javítanom kellett, így megváltam tőle. Lett helyette a Samsung. A tartályban már nem volt papírszűrő, csak a tartály alatt egy szivacs, az alatt meg egy műanyag rácsos szűrő, valamint a kimeneten egy Hepa. Nos ez porosodott mindenhol, majd melegedett a motor, tönkre ment a kábelvisszacsévélő, egyre gyakrabban kellett mosni a szivacsot, valamint a hátsó hepa is beadta az unalmast. Mindezt 2 év után...
Most vettem egy porzsákost, 4 porzsák kb 1 évig kitart. 2500Ft-ért... Cserébe maximális mindig a szívóerő...
Szerintem olyan porszívó nincs amire nem kell költeni. Kérdés mennyit vesződsz közben vele...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mzso
veterán
válasz Csabroncka #14027 üzenetére
Dede.
A szívó teljesítmény lényegtelen mert azt hazudnak amit csak akarnak, és hazudnak is rendesen.
A felvett teljesítménynél nem tudnak akármit összehazudni. Minél erősebbet kell venni a kereten belül.Viszont a felvett teljesítménnyel nagyjából arányos a szívó teljesítmény azonos technológia esetén. És as is lehet tudni, hogy egy ciklonos/vizes jobban fog szívni mint egy zsákos.
-
Csabroncka
Topikgazda
Soha nem a felvett teljesítmény a lényeg! A szivó teljestményt kell nézni!
Az a jó porszívó ami legalább 300W ez alatt, kuka az összes (bármekkora a felvett teljesítmény)
Nálam a samsung ECO-ja 1600W-al 380W-ot produkál 70 dB-es zajszint mellett.
Hogyan válasszunk miután eldöntöttük a típust:
1. szívóteljesítmény
2. felvett teljesítmény
3. ár
4. zajszint
5. kiegészítőkközben megtaláltam ezt a kis szösszenetet!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
mzso
veterán
válasz Apollo17hu #14020 üzenetére
Hát ha nem vizes csak ciklonos akkor szerintem nem annyira gáz. Amellett, hogy megmarad a teljesítménye és nem tömődik el.
Ráadásul a porzsák is pénzbe kerül. Amilyen árak vannak ilyen 25 ezres porszívó ára simán többszöröződik az élettartam végére.
Max HEPA szűrőnek kéne lennie ilyenekben. Én azt ki is dobnám belőle, hasznod nem lesz belőle. Én allergiás vagyok a porra, de a porszívózás a legkevesebb gondom.
Szerk.
Ja igen, a teljesítményre figyelni kell.
Én ilyesmi tartományban keresgetnék: https://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/f:porzsak-nelkuli,motorteljesitmeny=1600-3000,ar=0-30000/?orderby=1Mondjuk az a 2100W-os Electrolux egész jól értékelt.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Real_Necro #14022 üzenetére
2-300 forintra jön ki egy háromrétegű menalux zsák, ki az aki ezeréves textilzsákot ürít a mai világban?
"in medias res"
-
Real_Necro
veterán
válasz Apollo17hu #14017 üzenetére
Panellakáshoz most vettem Electrolux Jetmaxx All Floor-t Media Marktban 28k 1 év garival. Persze ez kicsit fölötte van az általad tervezettnek, de adnak hozzá parketta szívó fejet is.
Ja nekem ez előtt Samsung, az előtt meg Electrolux tartályos volt. Többet nem veszek tartályost, sehol nincs a szívó ereje a porzsákoshoz képest. Inkább egy jó S-Bag-est amibe nem egy horror a papír porzsák.
Ruhazsák csak ott jó, ahol ki tudsz menni szabadba mikor kiüríted, aztán kiviszed a porszívót is és az első indítást ott ejted meg, majd folytatod bent a porszívózást. Panelba szerintem egy átok.
-
zoltan6
őstag
én meg semmi pénzért nem vennék porzsák nélkülit,nem egy ismerősöm szenved velük az állandó tartály öntögetéssel,szárítgatással,szűrő takarítással,cserével.azonkívül a teljesítményük is gyatra.
Ha porszívó akkor csakis porzsákos textilporzsákkal,havonta egyszer kiürítem a kukánál a zsákot azt le van a gond vele. -
mzso
veterán
válasz Apollo17hu #14017 üzenetére
Én nem szopnék porzsákossal manapság.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Még mindig porszívót keresek, nagyon nem vagyok képben a témában.
Egy panellakás két szobájának takarításához (parkettásak) használnám hetente-kéthetente.
Max. 25k-ig mennék el.Philips FC8520/09 21k-ért mennyire tűnik jó vételnek?
-
Real_Necro
veterán
válasz mcwolf79 #13999 üzenetére
Nekünk 1376 van, ez ugye halkabb meg inverter motoros.
A 1266-ost választanám, ha számít a Woolmark Blue minősítés, azaz kézi mosást is indíthatsz rajta. Szerintem hasznos funkció. Ezen kívül a Time Management jó dolog még...
-
zsiz
őstag
emagról nem rendelek, sok rosszat hallani felőlük itt a fórumon is többen megosztották már negatív tapasztalatukat.
(#14009) TRob1: garanciára rákérdezek az edigitalnál, az a biztos. de még a két év is pont 2x annyi, mint az 1 év
köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
mzso
veterán
Engem olaj nélküli hasábburgonya készítéshez érdekelne olyan készülék ami jó és nem marha drága.
A Philips Airfryer-je és a Tefal Actifry-ja ugye drága, az utóbbi az értékelések alapján ócska is.
Még láttam pár Sencor-t a főzőedények között aminél említenek hasábburgonyát:
https://elektromos-fozoedeny.arukereso.hu/?st=has%C3%A1b&orderby=1 És ezzel ki is fújtBár ez utibbak felől van némi kétségem, hogy alkalmasak ennek a készítésére.
Évekkel ezelőtt volt valami tvshopos reklám ilyesmiről amit "meglepő" módon agyon dicsértek. De akkor elfelejtettem utánanézi, hogy milyen készülék is az valójában.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
grillezni faszénen kell meg amúgy is van a kombi tűzhelyben is grill funkció, szóval mikróba teljesen feleslegesnek tartom. nem is amiatt választottam azokat amiket linkeltem.
- igazából a fehér bútorhoz jobban menne a fehér, de én szeretem az inoxot (igaz ezzel egyedül vagyok itthon)
- nekem jó lenne a digitális is, de a hagyományosat talán egyszerűbb kezelni édesanyámnak. bár biztos megtanulná a digitálisat is, ha muszáj volnakonkrét elképzelés nincs, mivel még nagyon kisgyerek voltam mikor vettük a mostanit, sose volt szükségem rá hogy mikrókat nézegessek, így nem is vagyok nagyon képben. kb akkora legyen mint a mostani (900W, kb 22liter, nem kell semmi felesleges extra funkció.. olvasztani, meg kaját, tejet, teát, kávét, stb melegíteni kell..), ja és kb 20k (ez a 21-22k még éppen belefér, de feljebb nem szeretnék menni.. jó lesz amit ennyiből ki lehet hozni)
a garit mondjuk nem is figyeltem, jó hogy mondod.. így a holtversenyből előre lépett a gorenje.
(#14002) Acef: engem is érdekelne miért mondod, hogy csak a neve az. és miért jobb a másik. így megnézve a 3 év gari az 1 évvel szemben elég nyomos érv
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz Intel fan11 #13989 üzenetére
Bosch WTB 66200
-
TRob1
veterán
Itt a kettő között azért elég nagy különbségek vannak.
Gorenje 3év gar, inox, de hagyományos "tekerős".
Electrolux meg 1év gar, fehér, digitális.Fehéret vagy inoxot/szürkét szeretnétek? Digitálist vagy hagyományost?
ui: Kb. ez a Gorenje az Electrolux "megfelelője".
Vagy inox, grill nélkül (amit szerintem a többség 1 próbánál többször sosem használ )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik