- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginola
addikt
30 e Ff-ig milyen használt Rotel, és más jó minőségű erősítőket ajánltok?
-
Ferke66
tag
válasz
knorbi77 #1290 üzenetére
Hoopsz ez igaz,elnézést kérek valóban támogatja.Én a részletes adatoknál hasonlítottam össze ahol ez nem szerepelt csak a 1312-nél.Tehát akkor ennyi pénzből (90.000Ft) jó választásnak tünik a 1611+Eltax Experience 5.0(40.000Ft) amit a későbbiekben természetesen tovább fejlesztenék? Már csak egy megerősítést kérnék tőletek,nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat,üdvözlet!
-
válasz
#09634560 #1282 üzenetére
Hali!
Avx-en láttam egy hirdetést, azért kérdeztem. Milyen szett illene legjobban ehhez az erősítőhöz? Sok mindent nézegettem és egyre inkább hallgatok zenét is film mellett. Én meg vagyok elégedve vele, igaz nem hallottam komolyabb erősítőket. Vagy megérné venni 1 pár komolyabb frontot? Pl JBL Studio 180? Vagy ES 80?
Üdv!
-
Viper26
nagyúr
Ez jó vétel lenne?
-
törölt tag
válasz
Ferke66 #1263 üzenetére
Egy apró észrevétel: a 1610-es is már tudta a HD összes válfaját,a 1611-es szintén. És ezért én arra teszek egy pontot: az emlitett hangdobozaidhoz sok lenne a 19xx sorozat bármelyik tagja.
Onkyo hangfalat nem vennék max szettben erősitővel,és akkor ha későb tudom hogy tovább tudok lépni. Eltax jó lehet.. -
spiky03
veterán
-
Ferke66
tag
válasz
knorbi77 #1265 üzenetére
Köszönöm a válaszod,de még így is a két márka között dilemmázok ugyanis ahogy néztem az Onkyo HT-R548-at [link] mintha többet tudna,ellenben azt nem tudom minőségben az említett mozis felhasználásra melyik lenne a legjobb választás: Denon vs Onkyo? (A gond az hogy meghallgatni hirtelen sajnos nem tudom,a távolság miatt).Ti melyiket választanátok?
-
fenix
csendes tag
Helo!
kis segítségre lenne szükségem érdemes e hangfal kábelba pénzt fektetni, két gyártót szemeltem ki Qed,Inakustik ezek közül melyik a jobb.
QED REFERENCE SILVER ANNIVERSARY XT
Inakustik Atmos Air 297
A rendszer: Onkyo tx-nr609,Jamo s606-hcs3
megéri e a jobb kábel vagy csak minimális lesz a különbség, és nem érdemes foglalkozni vele. -
knorbi77
tag
-
knorbi77
tag
Mivel itt sok fórumtársnak van mélynyomója, tőlük kérdezném hogy mekkora szobában használják és mekkorát? Szerintetek egy hosszú löketű 20cm-es de jó minőségű mély(mordaunt-short) elég 18nm-re panel lakásba?
Szerk.: inkább írok pontos típust, Mordaunt-Short Carnival 7 mélyről lenne szó.
-
Ferke66
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezek közül melyik lenne a legjobb választás egy 16-négyzetméteres szobában,főként filmeket(full HD+3D is) szoktam nézni.Telefonon érdeklődtem tőlem 70-km távolságra lévő M.M-ben,de ha "kedvező" választ kapnék tőletek,már indulnék is érte.1.: Denon 1312 (80.000Ft)
2.: Denon 1611 (90.000Ft) Tudom 2010-es,Dolby TrueHD-t nem tudja,ez mai színvonalon mennyit számít szerintetek?
3.: Denon 1910 (100.000Ft) Ebből viszont csak a bemutató darab van csak,sajnos
Hangfal szett,bár tudom ezek nem nagy "durranások"
1.: Eltax Experience 5.0 (40.000fT)
2.: Jamo s 406 (56.000Ft) erről nem sok jót hallottam
Esetleg mit ajánlanátok belépő szinten hangfal szett-nek?
Amit eredetileg kinéztem magamnak az az Onkyo HT-R548 + SKF-4700 + SKS-4700 5.0,amit a későbbiekben tovább fejlesztenék. [link]
Teljesen dilemmában vagyok,fontos szempont a mozizás lenne....szeretném a hozzáértők válaszát kérni,előre is köszönöm! -
Hali!
Onkyo TX-NR509 erősítőhöz milyen lenne egy Wharfedale Obsidian 600 szett? Jelenleg Sal 2610 van.
Üdv!
-
still2
tag
Sziasztok! Köszönöm a segítő jellegű véleményeket. Ha jól értem akkor a hozzászólókból senki sem javasolja a Jamot, de a 20 m2 szoba elbír egy nagyobb hangfalszettet. A javasolt JBL ES80 nekem jelenleg húzós árban. Viszont találtam JBL Northridge 5.0 szettet amelyet talán kitudnék nyögni. Erről mi a vélemény? Vagy várok még és később cserélek hangfalakat.
Egyébként mi a baj a Jamóval? -
eviktor
tag
heló,
Kis segítséget kérnék blu-ray lejátszó és tv összekötéséhez. A hang az erősítőn keresztül rendben van, de a tv még régi katódcsöves típus, és meglepő módon csak 2 db scart bemenete van, igaz, az egyik mellé odaírták, hogy "component". A lejátszónak van komponens kimenete.
Hogyan tudom a kettőt összekötni? Ilyen készre szerelt kábellel még nem találkoztam. Köszönök minden ötletet, üdv, V.
-
-
Általában úgy szokott lenni, hogy kisebb vidéki áruházakban rajtuk maradnak a cuccok, aztán ha már 1/2-1 éve ott porosodik elkezdik jóárusítani.
Akkor belefuthatsz jó árba a Mediában (presze 1/2 éve már ki-be volt kapcsolva és össze is tapizták, de attól még jó lehet)
Így vettem eddig 2 White Macbookot ott a lista (és az árgép. hu árnál is) majd 100 000Ft tal olcsóbban. Az 1. tökéletes volt, de 1.5 év használat után az Arena plaza parkolójában feltörték az autómat és ellopták. Vettem -szerencsémre egy másik white Macbookot-ugyan így jóárusítva a Mediában, azóta itt nálunk be is zárt....sajan ez nem volt olyan jó vétel, 1/2 év normál használat után megadta magát, most szervizben van , kitudja mikor kapom vissza.... -
junior11
veterán
Szerintem is a HK-hoz JBL a jó választás...
-
still2
tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék. Lecserélem az eddigi erősítőmet / Onkyo TX-DS494/ egy Harman Kardon AVR 355-re. A hangfalszett egy Jamo S 426. Van-e értelme a hangfalszettet egy Jamo S 606 cserélni? A nappalim kb. 20 m3.
-
Tamoo
nagyúr
[link] Ez jó cuccnak minősül ugye? Bár fogalmam sincs mennyit érhet. Itt árulja valaki a faluban
-
McBJani
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezek kozul az erositok kozul, melyiknek van tobb szolgaltatasa, nagyobb teljesitmenye, kifinomultabb hangzasa, tehat melyiket erdemesebb megvenni es miert?
Pioneer vsx 520
Pioneer vsx 421
Yamaha rx v371
Lehet hozza tudnek jutni egy Pio 421-eshez jo aron, rola mi a velemenyetek?
Koszi szepen!
Udv.:Jani -
Toobee
veterán
Szerbek ugy csinaljak, hogy a Magyar hataron lepecseltetik a szamlat (kivittek az orszagbol), majd a kisebb dolgokat beviszik maguk, a nagyobbakat meg par ezer ft-ert a kamionosok. Aztan a kovetkezo fordulonal viszik a pecsetelt szamlat, es visszakapjak a 27 %-ot. Szerb ismerostol van az info.
-
Rick4
félisten
A két kép két Mediamarktban készült, az első Szolnokon (de Miskolcon is annyi) a második Szegeden. Gyaníthatólag a szerb vásárlóknak köszönhetően ennyi a diffi. Ott se fogok vásárolni sűrűn...
-
Ed Parker
nagyúr
Úgylátom ez a mondatom elkerülhette a figyelmedet:
"Akkor miért ne lenne jobb egy hdmi-s erősítő most,amihez vehet később jobb hangfalakat?"
Persze ha lenne valami komolyabb régi erősítő,ami jó áron van megérné,hogy nincs hdmi.
De hát mindenki úgy csinálja ahogy akarja,én hdmi-st vettem,nem bántam meg. -
mandju
senior tag
válasz
axwel18 #1214 üzenetére
ezért is írtam, hogy azokhoz képest...
egyébként az eladó nekem is ajánlgatta, mondván, hogy csak az erősítő kerül 80ba... és így nagyon megéri. Ez így igaz is.
Viper26
nekem is egy LG HT503TH "bögreszett" a viszonyítási alapom...én is annál szeretnék jobbat..
az eltax jobb, de nem mindegy, hogy a kiadott pénzért mit kapsz cserébe...
esetemben, ha én beleölök 200.000 ezer forintot ebbe a projektbe, akkor azért szeretném jó szájízzel álomra hajtani a fejem...
De ez csak egyéni vélemény! Kívánom, hogy sok örömed leld benne!
-
rayoliviero
veterán
A mélynyomó hangerőszabályzóját meddig szabad feltekerni? Maxra tekerve, gondolom nem tesz jó neki... Vagy nem árt?
axwel18: Köszi.
-
-
ginola
addikt
válasz
Ed Parker #1206 üzenetére
Szerinted az említett Eltaxon különbség hallható a koaxon és a HDMI-n HD formátumok között?
Én is cserélgettem a cuccokat,míg megtaláltam a pillanatnyi jót,nincs ebben semmi rossz.
Sajnos ezt nem tehetem meg magamnak, van fontosabb is....ezért hallgatózom rengeteget.Viper26
Subra még 25 e elmegy meg még ugyanennyi kábelezésre is. -
Ed Parker
nagyúr
Én is cserélgettem a cuccokat,míg megtaláltam a pillanatnyi jót,nincs ebben semmi rossz.
Mindig lesz jobb és annál is jobb,ez csak egy pillanatnyi helyzet,ameddig nem hallasz valahol jobbat,aminek csak a bankkártya szab határt.Már miért ne élvezné?
Tobee: én is emeletes házban lakom,hallom amikor az alattam levő gyerekek tv-t néznek,a beépített hangszoróval
Én ide nem veszek mélyládát,mert azt az egész ház hallaná,a frontok adnak annyi mélyhangot,ami jelenleg "elég" -
Toobee
veterán
-
ginola
addikt
válasz
Ed Parker #1200 üzenetére
Azért mert, ha pl én veszek vmit és tetszik a hangja, akkor nem cserélgetem túl gyakran, mondjuk alaposan körbejárom a témát. Hiába veszi meg most az erősítőt nem élvezi annak előnyeit! Ki tudja 2 év alatt mi változik.....
mandju
Ezek szerint nem az én fülemmel van a gondÉn is így hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest