Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12461) shalafi66 válasza szaszlaci (#12460) üzenetére


shalafi66
veterán

Nem, mindenkit rábeszéltem inkább a fehérvári hangszórókra, mert ha picit drágábbak is, a H2000 sokkal megbízhatóbb, és nagyobb használati értéket kap a felhasználó a pénzéért. Persze hogy a SAL-t hozom fel, hiszen azzal megegyező árkategória, mégis sokkal jobbak a garanciális-jótállási feltételek (is). Nincs ebben semmi vicces, ez maga a valóság.

A hiba nem a gyártásból származik, hiszen 4 évig működött a termék, nem kirívó esetről volt szó, ez volt a hangszóró alaphelyzete, körültekintőbb felhasználást igényelt. Mindössze ennyi. A sokszorta drágább SEAS és egyéb hangszórókra is odaírják, hogy a mozgórészek sérülékenyek, ezek meghibásodására nem érvényes a gyártó jótállása, ezzel szemben is tehát még mindig a H2000 vezet, ha a vásárlóbarát hozzáállást nézzük.

Nincs semmi káosz, csak annyit kell megérteni, hogy a szavatosság 6 hónap, így ez még kevésbé hozható fel, mint bármely más érv. Érv, egyébként mire is? Az érveket csere, vagy javítás kérése esetén lehet felhozni. :D Itt ezen már rég túl vagyunk, mindkettő biztosított, sőt válogatni lehet a megoldások között. :D Azt hiszem tényleg igazad volt, kétségtelenül logikátlan kaotikus katyvasz, amit összehordasz, fogyvédelemtől, mindenestől.

Ha szerinted én gátlástalan vagyok, amikor egy vadidegen fórumozónak több ezer Ft-os költséget vállalok ajándékból, akkor már csak az a kérdés, hogy te vagy fero mik vagytok.

12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.