- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Hm, 2-1-re vezetek.., akár még kis arányú vereség is lehet belőle.
Patrick viszont 0-3-ra áll -
r0by
addikt
válasz
Patrick #11593 üzenetére
Úgy is állítottad fel a csapatot, hogy kiess?
Én azért beállítottam mindent amit lehet, már úgy is tök mindegy. Plusz 2-3 sérültet már észre sem fogok venniMegy a MOTS is, bár ingerült a csapatszellem, úgyhogy kb. semmit sem fog érni.
A tippem az az, hogy 4-0-ra kikapok, de lehet, hogy többel is. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #11592 üzenetére
Hali!
Köszi, de inkább kiesek VI-ba. Az idei szezon nagyon szar volt... Sérülések, random, érthetetlen mérkőzések, stb... Talán túl erős ez a csoport nekem, vagy nem volt szerencsém. Inkább egy nyugodt VI, aztán majd onnan török fel.
Mindenki másnak hajrá.
Neked meg jó korizást.
-
zsolli
addikt
R0by és Patrick.
Egy nagy kalappal nektek az osztályozóra. Sajna nem tudom nézni, mert a csajaim elcsaltak korcsolyázni. Szerintem 26-27 éve nem volt a lábamon korcsolya. Egyet most felpróbáltam itt a szobában...
...nagyon pöpec, elméletben suhantam, szárnyaltam...
...odakint örülök, ha nem töröm ripityára a csontjaimNa, majd jövök, HAJRÁÁÁÁÁÁÁ SKAAAACOK!!!!
Zs
-
zsolli
addikt
Most olvastam, hogy lehet a szóvivőket nem kellett volna kirúgni
Sebaj, jövőre okosabbak leszünk
Emiatt kb. 5 millát csökkent a gempa
FTC azért kapott annyi pénzt, mert a magyar csatára megmentette a kieséstől
Zs
-
Buffalo13
tag
én 11 794 eFt kaptam..egész jó
-
Gonosz15
aktív tag
Én is kaptam egy kis összeget, 9 120 eFt. Nem sok, de több mint a semmit. A Szponzorok viszont most már 16 910 eFt -al támogatnak hetente. Alakul a molekula
-
plus44
veterán
6 198 eFt....én ezt kaptam....össz-vissz.
-
r0by
addikt
Én is kaptam egy kis pénzt
Bajonik szereplésért: 18 milla
Szurkolókért: 10 millaMost nézem a szurkolókat, azt írják, hogy az első négyben a helyünk. Ezt azért írja, mert már tudja, hogy nem fogok feljutni és ez a VI. osztályra vonatkozik?
-
nepszter1
addikt
[link] ez a csapatam van
497 672 eFt ennyi pénzem és nem tudom milyen posztra vegyek játékosokat . segítsetek pls . -
ftc
nagyúr
-
zsolli
addikt
Na, a bajnoki szereplésemért, és a szurkolók éves díjaiért kaptam több, mint 20 millát
Ez most jól jött
-
zsolli
addikt
Apró örömök:
Nevelőegyesületként pénzt, 480 eFt-ot kaptál egy játékos után.
-
Buffalo13
tag
na én el is felejtettem az edzést:
TSI +1710/-1900
Forma +8/-5
Skillup:nincs -
r0by
addikt
válasz
zsolli #11569 üzenetére
Én személy szerint nem hiszek ennyi véletlenben:
- utcsó bajnokin 1 gólos vereség, hogy osztályozóval legyen esélyem csak feljutni.
- 5 A csapatos játékosom nem játszhat az osztályozón ( 1 eltiltás, 4 sérült), bár az egyik már tapaszos lett
- utolsó edzésen fasza formaromlásHolnap kiderül, hogy hány gólos égésre lesz ez elég
Jövőre meg megint bekerülök a szopókörbe, és figyelnem kell, hogy nehogy kiessek
-
zsolli
addikt
No, így fest...
TSI: +12.640/-2.090
Forma: +5/-7
Skillup: 7 (átadásból)Már mindkét szélsőmnek remek az átadása...
...sajna az egyiknek csapnivaló, a másiknak gyenge a formája, még jó, hogy most nem számít. Mondjuk jó lenne ha az első bajnokira rendbe jönne...Zs
-
zsolli
addikt
Na, sajna nem volt időm megsasolni odahaza az edzést, mert a lányom tanítónőjével kellett beszélgetni.
Reggel megsasolom a változást, és volt-e skill-up átadásból. A formák egyelőre nem érdekelnek, majd a kupameccs utáni edzéstől fog számítani.
r0by koma, sajnálom az edzést
Meglátjuk, mi lesz. Abban az esetben, ha nem jön össze, ne sajnáld, lehet "direkt" alakultak így a dolgok. -
Patrick
addikt
TSI: +10320/-6120
Forma: +3/-3
Skillup: 2Mind két kapusom nagyszerűre lépett.
-
plus44
veterán
TSI: +680 / -930
Forma:+1 / 0
SkillUp: 3 (védekezés)3 skillup mellett, hogy lehet 680 Tsi növekedés???
-
ftc
nagyúr
TSI: +26700/-9590
Forma: +3/-3 -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11563 üzenetére
A forma az mindenféleképpen jó. Én most kifejezetten örültem volna neki
De mit is edzel pontosan? -
r0by
addikt
Nah, teljesült a kívánságom az edzésre (jóslat):
TSI: +5650/-7780
Forma: +2/-10
Skillup: 1Zsír ez a HT, de tényleg
-
ftc
nagyúr
Mérges vagyok mert lesz egy 17 éves KP-n hazai suhancom... remek jsz-el... én megmost álltam át kapus edzésre ....
-
-
Buffalo13
tag
Ezt nem hiszem el...már megint lesérült a játékosom,ez már a 5. az utolsó fordulóval együtt számolva....:@
-
r0by
addikt
Most már 4 sérültem van és egy eltiltottam a jó kis osztályozóra.
Köszönöm szépen a lehetőséget a feljutásra -
zsolli
addikt
Ifiedző is a kapusom gólszerzéséről beszél
-
zsolli
addikt
válasz
tuctuc #11539 üzenetére
Én még nem tudom, mit csináljak a későbbiekben. Most a fiatal term. feletti kp-imnak átadást edzek, aztán valszeg felviszem őket titániig jsz-ből.
Hosszútávon valszeg úgy járok a legjobban, ha akkor mindenkit eladok, és kezdem elölről.
Akkor a fél brigádot már sajátomnak nevelném, a többit eladásra, de mindezek mellett lenne egy csomó tartalék lóvém, ami jól jön edzésváltásoknál.Jelenleg nincs 16 db playám az átadás edzéshez
Tudom, hogy ez így deficites, de nem tudok mit csinálni, nincs lóvém edzendő srácokra. Majd talán köv. szezonban.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11541 üzenetére
Most kirúgod, kifizeted a heti pénzüket, amit amúgy péntek éjjel vonnának le.
Majd jövő hét pénteken a pénzügyi frissítésnél már nem kell fizetni a bérüket, így megspórolsz asszem 1 heti fizut.Zs
-
zsolli
addikt
A 36 éves pontrugó védőm felgyógyult doki nélkül
Most néztem, hogy tapaszos lett. Holnap beteszem majd játszani, egy kicsit erősödjön
Zs
-
zsolli
addikt
Na, a fórumon azt mondták, a sportpszhiókat és a szóvivőket ki lehet rúgni, és majd az első kupameccs után érdemes újra felvenni Őket.
Zs
-
tuctuc
aktív tag
válasz
zsolli #11532 üzenetére
Igen, kissé zokon vette, hogy csak tőle rabolt pontot az uccsó csapat.
Nekem az a bajom az edzéssel, hogy igazán fiatalt (17-18) nem tudok venni, mert ha beteszek 1-2 fiatalt bajnokin, vagy kupán a 3.-4. forduló után, akkor jó eséllyel kikapok. Miután már kiestem a kupából, nem tudom olyan sokáig edzeni, hogy sok pénzt nyerjek belőle a bajnokság kezdetéig. Ez a negyed átka.
Negyedben a főskillnek minimum lenyűgöző-világklasszis táján kell lennie, ezt kell tovább edzeni (sok idő) vagy mellékskillt tápolni, én az utóbbit csinálom, így szinten marad az áruk és lassan-lassan erősödik a csapat. A 20-22 évesek játszhatnak már, de egyrészt nem fejlődnek gyorsan, másrészt horror áron lehet őket már venni is, nincs nagy haszon.
A lényeg az, hogy a 2 heti mérleg legyen pozitív, a kupás pénzekből meg lehet fiatalítani a csapatot. Aki megteheti, az vegyen 19 éveseket, bizonyos posztokon (kapus és csatár biztos) ha nem edzed, akkor is +10-20%-ot nő az áruk, ha betöltik a 20-at, az árbecslés megtévesztő a piacon. Furán hangzik, de tényleg így van, volt pár szezon, amikor ebből volt pénzem.
Öregeket én sosem tartottam. Ha nagy a baj, akkor 1-2 meccsre lehet venni párat, de csapatot ne építs rá, lehet elodázod a kiesést, de utána sokkal nagyobb lesz a bukta.
-
koxos:8]
senior tag
válasz
DopeBob #11535 üzenetére
Ezt Én is csináltam az első szezonomban 6. osztályban.
Vannak előnyei meg hátrányai is azért.
Akkor simán 3. lettem a csoportban és egész sokig mentem a kupában, viszont ha lesérülnek akkor harangoztak nekik.Én mindig másikat vettem akkor.
Viszont vicc áron lehet őket venni, a fiatalokhoz képest.Ja meg nálam 35-6-7 éévesek voltak.
-
DopeBob
addikt
-
tuctuc
aktív tag
Látom itt is kivan mindenki.
Úgy 2-3 szezon óta feje tetején áll az egész hattrick, egyetlen dolgot tehetünk, nem vesszük komolyan. Nekem ez a 3. szezonom, amikor totálisan uralom minden mérhető szemszögből a csoportomat, két 3. hely után most az utolsó meccsen egy 0-0-val csíptem meg az osztályozós helyet, ha kikapok, simán kibukok. Nem is ez a szomorú, hanem a csóri, akinek a 2. legszarabb csapata van a csoportban, nyomja fix taktikán az egész szezont, majd sír, hogy a 87. percben elveszítette a bajnoki címet. Még jóhogy bukod, hálisten, vanigazság. Bízom az osztályozóban, 1M tsi-vel nem kéne ötödben vitézkedni.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11527 üzenetére
Hááát, az nem biztos
Megvan, hogy milyen szurkolói létszámnál bizonyos osztályokban hányan csatlakozhatnak.
Itt lehet látni.
Nekem szezon elején asszem 10-12 szurkoló jött alkalmanként, de mostanában már csak 8. Pedig a hangulat karneváli.
De ezt el nem mond Patricknak
Pssszt
-
plus44
veterán
válasz
Patrick #11525 üzenetére
De azt is számold hozzá, hogy ez amolyan járulékos veszteség, mert ha kiesel a VI-ba, ott szinte végig karneváli lesz a szurkolók hangulata, tehát kb. 15-en csatlakoznak majd hozzád 3 naponta, valamint amikor feljutsz a köv. szezonban az V.be akkor +10%, tehát ezzel rengeteget nyersz, számolj utána.
-
Patrick
addikt
10 szurkoló elpártolt a csapatodtól.
Csütörtök -10, osztályozó lead, hétfő-csüt -10-10. Irány VI -10%, hétfő-csüt -10-10, első bajnoki győzelem +1? KB 300 szurkolót fogok veszíteni mindennel együtt...
I LOVE THIS GAME!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11522 üzenetére
2 hét. Itt egy menetrend:
Szezonzáró Menetrend
Elérkeztünk a 32. szezon végéhez. Lássuk, mi lesz napirenden az elkövetkezendő hetekben!
02.06., hétfő
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak02.08., szerda
• Barátságos meccsek02.11., szombat
• Osztályozó mérkőzések
• Kiosztásra kerülnek a helyezésért járó (és esetleges feljutásért járó) díjak ((/Help/Rules/SeriesSystem.aspx))
• A szurkolók befizetik az éves tagdíjat (6 eFt/szurkoló)
• 10% szurkoló érkezik a feljutott csapatokhoz
• 10% szurkoló távozik a kiesett csapatoktól
• Megjelennek az érmek (csak a támogatóknál látszik)
• A feljutások/kiesések megjelennek a tabellán02.13., hétfő
• Mérkőzésszünet az ifibajnokságokban (02.19-ig)02.15., szerda
• Barátságos meccsek
• Az első kupaforduló párosítása
A 35 496 vagy több csapatos országban 32 768 csapat indulhat a kupában.
• Fradi-Újpest Challenge02.16-17., csütörtök-péntek
• Csoportcserélési lehetőség a VII. osztályban és lejjebb. Csak botcsapattal lehet helyet cserélni.02.18., szombat
• Visszaáll középértékre a(z):
- Csapatszellem (hűvös, 4,5)
- Önbizalom (erős)
- Szponzorok hangulata (elégedett), (hacsak nem jutottál fel, ne lepődj meg, emiatt csökkenni fog a szponzori pénzed, nem is keveset…)
• A szurkolói hangulat elmozdul a középérték felé (de nem áll vissza középértékre)
• A játékosok formája/erőnléte nem áll vissza középértékre (azonban, ha nem játszanak az adott héten, akkor ugyanúgy eshet nekik akármelyik, mint máskor)
• Bajnoki meccsek nincsenek02.20., hétfő
• A sárga és a piros lapok eltűnnek
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az előző szezon eredményei alapján *
• A válogatott szövetségi kapitányok választása elindul02.22., szerda
• Az első kupaforduló
• Akik nem vehetnek részt a Nemzeti Kupában, azoknak barátságos meccs. (Magyarországon minden aktív csapat részt vesz a Kupában)
• A tulajdonos nélküli csapatok botolódnak.02.25., szombat
• Az első bajnoki forduló*A bajnoki mérkőzések párosítása:
Forduló 1. meccs 2. meccs 3. meccs 4. meccs
1. 1-2 3-4 5-6 7-8
2. 6-3 2-7 8-5 4-1
3. 3-5 1-8 7-6 4-2
4. 2-3 6-1 5-7 8-4
5. 4-5 1-7 2-6 3-8
6. 8-2 5-1 7-3 6-4
7. 1-3 2-5 4-7 6-8
8. 8-6 5-2 7-4 3-1
9. 2-8 3-7 4-6 1-5
10. 6-2 8-3 7-1 5-4
11. 4-8 7-5 1-6 3-2
12. 6-7 2-4 8-1 5-3
13. 5-8 3-6 7-2 1-4
14. 8-7 6-5 4-3 2-1 -
plus44
veterán
Srácok, az miért van, hogy az ifi bajnokságomban már csak 2 meccs van hátra, eddig mindig hetente voltak a meccsek ugye, ellenben az utolsó 2 hét múlva lesz. Ott miért 2 hét a különbség?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ahogy nézem nekem is nehéz sorsom lesz a VI. osztályban. De azért majd küzdünk a csapattal.
-
-
plus44
veterán
-
Buffalo13
tag
Én most nyertem 6-0-ra,2 gól kellett volna a harmadik helyhez így most cumizok mert idegenben kezdek no pénz,ráadásul a csatárom 4,az egyik hátvédem 2,a másik 1 hétre lesérült,most szopika lesz
:/,osztálytársam meg múlthéten kezdett HT-zni olyan bot csapatot kapott ami 2. volt,nem szeretett volna feljutni de feljutott a VI.-ba ,másik osztálytársam onnan esett ki mondta úgy fog cumizni hogy azt öröm lesz az ellenfeleinek látni
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #11509 üzenetére
Fene tudja. Ha MOTS-olsz, és felpakolod a legjobb srácokat nem veszthetsz semmit, max. nyersz.
Ha meg kikapsz...
...szal mind1. A TS úgy is visszaáll középértékre a köv. bajnoki előtt.Zs
Ui.: amúgy le a kalappal. Bár nyugtattalak, de én lehet, hogy széttörtem volna 1-2 dolgot
Persze-persze, csak játék...
...na, aki "idén" sz@póágon volt, azzal helyet cserélek, de ígérjétek meg, hogy Ti is tartjátok bennünk a lelket
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest