- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #19074 üzenetére
Igen, én is kicsit csalódott voltam.
Ugye az előzetesek szerint egyértelműen a bolgárok voltak előnyösebb helyzetben (TS + formák). Egyetlen esélyünk az SE+pontrúgás volt. Az SE bejött, és nagy szerencsével jött egy helyzetünk a támadó oldalunkra. Nekik két szélső támadás ment át az isteni közeli védelmeinken.
Tehát a terv bejött, kihúztuk X-re hosszabbításig. Megkapták a negatív XP eventet, és a hosszabbítást is kihúztuk. A 11-es párbajban reménykedtünk, mert elméletileg esélyesebbek voltunk ott.Sajna most így gurult a kocka. De a pakliban az is benne lett volna, ha 2-1-re, vagy 3-1-re kikapunk rendes játékidőben. Épp ezért volt fájdalmas, hogy 120 percig tartottuk magunkat.
Na, majd talán egyszer...
-
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #16139 üzenetére
Elméletileg most eléggé lent vannak az árak, és azt is mondják, hogy szezon végén, ill. szünetben a legalacsonyabb.
Persze lehetnek kimagasló árak, de az már jellemzően kiedzett, jóféle playákra, az osztályozók miatt.
Utána a szezon 3-4. hetére mondják az emelkedést.
De tényleg úgy változik minde, hogy hihetetlen. Mondjuk sosem voltam piacos, de ezek az "újítások" össze-vissza borítanak mindent.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
koxos:8] #15972 üzenetére
Van az már 3 is
Az előbb azt írtam, hogy nem eshetek ki. Tévedtem, ha osztályozós helyre kerülök, akkor kieshetek. De lehet, jobb is lenne, mert több örömöm lelném a következő szezonban
F@szom kivan, hogy mióta játszom ezzel a @@@@-al, azóta minden 2. szezonban befigyel egy ilyen időszak, amikor bármit teszek mindig kikapok.
Formáim jók, erőnlét jó, jobb értékeléseket hozok, mégis mindig megtalál Olaf. -
r0by
addikt
válasz
koxos:8] #15530 üzenetére
Nah, hát gondoltam, hogy ez lesz belőle...
Maradjunk inkább annyiban, hogy egy PH-s HT keretében majd ezt is megünnepeljük.
Szóval szervezni kellene egy ilyet.., szerintem zsollival már ketten vagyunkVele nem mellesleg ma találkoztam, szóval mi létezünk, ellenben veletek, akik itten virtuálisan lökitek a dumátokat
(nem megsértődni
)
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #14661 üzenetére
Ez egy ilyen szezon. Még nem tudom, mentálisan hogy fogok kilábalni ebből.
Védőimet szétrúgják, köztük a pontrugóm. Edzett poszton az egyik srácom le van maradva (még "csak" wc a jsz-e). Gondoltam, felhozom term. felettire (14), mire jön az ifim, és majd úgy eladom. Persze, hogy Őt is lerúgják 3 hétre...
Emellett ki is kapok, az más tészta. A hétvégi zakó benne volt bőven, esélyem sem lett volna, még jó, hogy ment a PIC. A mostani meccs értékeléseit nem ismerem, de valószinűleg benne volt a pakliban a bukta. Sőt, ezekszerint én is elcsesztem, és nem állítottam be a széleken támadást...
Na, ez van. Megpróbálok kitartani, de most kicsit sok pofon jött
Lehet, hogy az edzőm is 3-4 hétre sérült...
...a csoportban elég sok csapatnak szép kp-ja van, így még azt a kis gyengécske védelmet sem tudom felállítani, amim van. Ergo jönnek a cumik -
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #14647 üzenetére
Ha jól néztem elég sok Gyors játékosa van. Ezért raktam be a gyors kp-mat támadó középhátvédnek. Erősíti a kp-t, ill. talán megfog egy Gyors SE-t
Jól fejelővel talán egálban vagyunk, de fene tudja. Nekem 2 van a pályán. De a pontrugóm nem valami jó, sajnos a pontrugó hátvédem szezon elej óta sérült...
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #14645 üzenetére
F@sza
46'-ben növelem a kp-t, meglátjuk kapok-e helyzetet, és hogy az bemegy-e. Úgy látom, kimaradt egy középső helyzetem is, és nem tettem be széleken támadás taktikát.
Ajjaj, talán még van egy kis esélyem. Meccs végéig nekem csak nőni fog a kp-m, neki csökkent a támadása, és a védelme amúgy sem olyan erős, legalább is széleken.
De lehet, hogy bukta lesz ebből
Ui.: ráadásul az önbizalmam hüvös
-
-
r0by
addikt
válasz
koxos:8] #12964 üzenetére
Jaja! Hajrá mindenki!
Nem tudom megjósolni az esélyeim. Valószínűleg birtoklok, és a védelmem is sokkal jobb az ő támadásainál. A támadásom kb. egál az ő védelmével. Nem merek PIC-elni, maradok a normálnál, meglátjuk mi lesz. Persze van egy sérültem is és egy tapaszos is, akit nem merek most pályára küldeni.
Nem lenne rossz, ha maradnék még mindig a 0 bekapott gólnál -
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12964 üzenetére
Úgy-úgy, hajrá uraim, mindent bele.
Esélyek? Csak hogy ha valaki veretni akarja magát, jelezze, ne izguljunk feleslegesen
Nálam 2-5-3-ban PIC-elek idegenben. Birtoklás adott, támadásom brutál.
Ellenfélnek is b@szott erős támadása van, kérdés, a meccsmotor mennyi helyzetet dob neki a kockájával
Az amúgy sem acélos védelmemet most 2 fő fogja képviselni, így ahány helyzete lesz az ellenfélnek, annyi gólt is rúg. Teát nagy eséllyel győzök, vagy pedig kapok egy bazinagy pofontZs
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12786 üzenetére
Én is 2. lettem a győzelmemmel, és nem akarok úgy tűnni, mintha nagyon el lennék ájulva a csapatomtól...
...de basszus, nézzétek már meg az értékeléseimet
A támadásnál vegyétek figyelembe, hogy visszahúzódott a csapat.2 emberem vezeti a góllövő listát a ligában:
1. Gerald van der Vlugt Sörhas 7
2. Ryan Tax Sörhas 5 -
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12599 üzenetére
Azért még nincs vége, az ellenfél elméletileg minden akciója góllá vállhat
Gratu Dávidnak is
A 3 belső kp-m remek erőnlétű, szal nemigen fog csökkeni a második félidő végére a birtoklásom, sőt, lehet, nőni fog. Persze ha nem lesz sérülés, kiállítás...
Félidőnek vége? Birtoklás?
-
r0by
addikt
válasz
koxos:8] #12591 üzenetére
29:47
A mérkőzés 29. percében Ryan Tax elfutott a jobb oldalon, majd kapura lőtt. A rövid oldalra tartó lövésre már nem ért vissza az ellenkező irányba mozduló kapus. Az állás 0 - 3.
És megvan a visszahúzódás is:
30:19
A mérkőzés ezen pontján a vezető Sörhas az előny megőrzésére helyezte a hangsúlyt.Ejj, DopeBob bekapott egy 11-es gólt
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12354 üzenetére
Balu meccse se semmi, jó unalmas.
Egy dolog volt csak. Ellenfele kontra és gól
Uraim, szorítsunk Napfénysütinek. Elmondása szerint ellenfele sokkal esélyesebb, DE!!!
Ellenfele megkapta a felállás-zavarodottságot, és Napfénysüti birtokol 53%-ban.
Igaz, pont az első félidő lefújásának pillanata előtt kicsivel lerúgták egyik kp-ját
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest