Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
tuctuc
üzenetére
Én még nem tudom, mit csináljak a későbbiekben. Most a fiatal term. feletti kp-imnak átadást edzek, aztán valszeg felviszem őket titániig jsz-ből.
Hosszútávon valszeg úgy járok a legjobban, ha akkor mindenkit eladok, és kezdem elölről.
Akkor a fél brigádot már sajátomnak nevelném, a többit eladásra, de mindezek mellett lenne egy csomó tartalék lóvém, ami jól jön edzésváltásoknál.Jelenleg nincs 16 db playám az átadás edzéshez

Tudom, hogy ez így deficites, de nem tudok mit csinálni, nincs lóvém edzendő srácokra. Majd talán köv. szezonban.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest