- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11997 üzenetére
Ezek a problémák már jelen voltak, de ilyen mértékben én még nem láttam.
Rengeteg féle újítás, stb... előtt ezeket az alapvető dolgokat kéne rendbe tenni.
Ez kb. olyan, hogy építkezésnél szétreped az alap, itt-ott megrogyik, de mielőtt orvosolnánk a problémát, már elkezdjük felhúzni a házat. A vége meg lehet az, hogy az egész összeomlik, mint egy kártyavár.
A dolog informatikai részébe nem mennék bele, mert nem értek hozzá...
...megyek, bontok is egy sört -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11993 üzenetére
De sokan fizetnek, nekik se megy
Nekik az lenne az érdekük, hogy minden f@szán menjen, különleges dolgokkal, beállításokkal, statisztikákkal nyalják az előfizetők popsiját, de eközben a nem előfizetőknek is csurrantsanak jó pár dolgot, hogy megmaradjon a kedvük. Ill. a fizetői kör bővülése csak a jelenleg is játszó nem fizetőkből lehetséges jellemzően.Egyszerűbben vannak azok a nők, akiket jelenleg is dugok. Kényeztetni kell Őket, ne lépjenek le, de eközben udvarolni kell idegeneknek is, hogy minél többet tudjak dugni.
Ööö, lehet rossz példa, de sörözöm közben
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11993 üzenetére
Mi nem fizetünk érte, de sokan igen..
-
zsolli
addikt
Én ilyet még nem ba...ööö láttam, hogy ennyi ideig ne menjen a meccs. Ifimeccseknél hallottam már ilyesféle problémát, de felnőttnél csak pár perces késést.
Most meg már lassan lement a 2. félidő harmada, és semmi.
Nem tudom, milyen tulajdonosi rendszerben vannak...
...de nálam (bár nem vagyok véreskezű főnök) már fejek hullottak volna.Idehaza sulykolnak mindenféle meetingen a vezetési stílusokról, technikákról stb..
...erre ezt látom, hogy nyugaton egy nagy halom sz@r van.Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11989 üzenetére
Egyet értek veled.
De azért van ott egy másik oldal is, az informatika. Én is ezen a területen dolgozom, és hát, az a helyzet, hogy ekkora felhasználó szám mellett, ki lehet jelenteni, hogy ehez érteni is kell.
De a poén az az, hogy folyamatosan csökken ez a felhasználó szám, a szolgáltatás pedig egyre csak romlik.
Régen én nem emlékszem ilyenre, hogy egy élő közvetítés nem indult volna el a megfelelő időpontban, ez csak az elmúlt szezon óta van. Nem mintha olyan öreg motoros lennék, de hát.. -
zsolli
addikt
Nekem 1 megfigyelőm van, mondom minek keressek sok pénzért suhancot, amikor kapust edzek.
Erre 1 megfigyelő hozott az ország legeldugottabb szegletéből egy fiatal tehetséget, akinek remek lehet a jsz-e.
Őt nem, de engem Mákos-nak hívnak
Ui.: mindjárt jön a 2. félidő, kezd megint lefagyni a játék
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11986 üzenetére
Én nem így nézem. Ez egy cég, ami pénzért szolgáltatást nyújt. Oké, az most egy dolog, hogy mi nem fizetünk érte. De jellemzően nem puszira teszik a dolgukat, felelősek a játék üzemszerű működéséért, fejlesztésért stb...
Tehát egy szolgáltatást nyújt, nekünk, a "vevőknek".
Mostanában csökkent a játék felhasználói-vevő köre, megjelent egyre több konkurens cég. Változásra van szükség, tettek is 1-2 dolgot ennek érdekében (most ne menjünk bele, hogy hatékony volt-e vagy sem).
Ha az én munkahelyemen ilyen nagy mértékben nem tudnánk kiszolgálni a vevőkörünket...
...szerintem jó páran mehetnénk az utcára.És a zárszó: abszolult igazad van, ez csak egy játék
De akkor is b@sszák meg
-
koxos:8]
senior tag
Legalább az új ifi játékosom Mákos Mihály
Amúgy más baj nincs vele, mert már 17 éves.
Mostanában csak 17 éven felüli ifiket kapok. -
Napfénysüti
nagyúr
Srácok ez csak egy ingyenes netes játék...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11984 üzenetére
Az a helyzet, hogy közben vége lett az első félidőnek...
Volt már régebben is ilyen bug, de azért 10-15 perc alatt helyre állt. Most nem ez a helyzet sajnaJah, amúgy írtam a csoport fórumba, hogy hátha beindul valami, de eddig nem igazán szólt hozzá senki, pedig lett 3 új csapat..
-
r0by
addikt
Nem is tudom, hogy mi legyen, ha egyszer végre beindul ez a ..
Megnézzem az elejétől, vagy csak úgy bele a közepébe, neadjisten egyből a végeredmény.. -
zsolli
addikt
Tippjáték?
Vajon ki mennyire áll az első félidőben?
-
zsolli
addikt
Kezdek pipa lenni. Pont az első bajnoki meccs, ami akár egy egész szezont tudna befolyásolni...
...elmennek a retkes. @ˇ°@&äđĐ~ˇ-ba bađĐĐ[ameg!!! -
plus44
veterán
Na én meg ettem egy banánt.
-
r0by
addikt
Én már nem birom idegekkel, megnézem van-e sör itthon
-
r0by
addikt
Hajrá-hajrá!
Pont most tud lehalni ez a... -
plus44
veterán
na hajrá. Aztán aki látja, beírhatja, mennyire vezet nálam ez ellen.
-
senior tag
Sok szerencsét mindenkinek.
-
r0by
addikt
Még jó, hogy ennyire készülünk az első meccsre.
Nem lehet belépni -
DopeBob
addikt
Hát, én ma a 7.-el játszom, sima vereség lesz
Akinek nincs minden posztra legalább 40k TSI-s játékosa, az örüljön, hogy nem jutott fel
Na mindegy még szenvedek a felállásokkal, taktikákkal, de hát nem sok reményem van
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11942 üzenetére
Nem éri meg.
Elsődleges a jó vagy remek edző. Utána lehet variálni a vezetővel.
Zs (legalábbis szerintem)
Ui.: olyan lesz, amilyet konvertálsz belőle. Nyilván függ a tapasztalatától is.
Jó tapasztalatúból nem tudsz pl. remek edzőt. Tehát a tapasztalattól is függ, ill. hogy milyet csinálsz belőle. Konvertálásnál az árat az határozza meg, hogy milyen magas tapasztalatból konvertálsz.
Most melózom, így nem tudom belinkelni a táblázatot. A jó tapasztalatúból is tudsz jó edzőt konvertálni, de nagyon drága a világklasszis tapasztalatúhoz képest.
Én asszem nagyszerű vagy kiemelkedőből csináltam anno.
Zs
-
plus44
veterán
Srácok, kis segítség kellene: most tudnék 8000e-ért egy középszerű edzőt csinálni, középszerű vezetőivel. Megéri lecserélni a jó edzőmet, pocsék vezetőivel rá, vagy nagyon visszaesne az edzésem hatékonysága?
szerk: illetve azt honnan tudom, hogy milyen edzői képessége lesz egy játékosnak? Mert a vezetői képességét nyilván látom, de miből is tudom kikalkulálni, hogy milyen képességű edző lesz?
-
zsolli
addikt
Veled nem, utálom a védőedzőket, olyan erős védelmük van....
Hihihihi
Amikor eladom a jelenlegi garnitúrát, valszeg úgy is kiesnék VII-be, meglátjuk. A baj az, hogy a "kocshog" kp-k ahogy fejlődnek, sok pénzt kérnek.
Mindenesetre nagy poén lenne. Igaz akkor itt nemigen tudnánk "taktikai előzetes"-t benyögni
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #11933 üzenetére
Vagy pedig mindannyian visszaesünk VII-be, ott csak az edzéssel foglalkoznánk, és figyelnék arra, nehogy felkerüljünk VI-ba.
Aztán persze, mivel van lehetőség VII-ben a csoport-cserére, nyilván egy csoportba mennék, és szana-szét vernék, oda-vissza pofoznánk egymást
Zs
-
zsolli
addikt
Az igazság az, hogy MOTS-szal talán kicsivel több esélyem van, ill. ha ki is kapok, talán kisebb arányban. Bár most se nagyon szeretnék feljutni V-be (Téglagyár értékelését elnézve nem is menne), de sosem lehet tudni, mennyire jön jól egy kicsivel jobb gólarány.
Tehát MOTS, mert megtehetem, hogy kupán és köv. bajnokin is PIC-eljek.
Persze más kérdés, hogy a kupából emiatt kiesés lesz-e vagy sem.
Elég sok kp-m pályán lesz ma, ha 1-2-t lerúgnak....
Zs
-
Patrick
addikt
Új szezon, új remények. Ha VI-ban is megcumizom, végeztem a játékkal.
Hajrá Mindenkinek, sérülésmentes Szezont és sok győzelmet!!!
-
ftc
nagyúr
Oh kezdődik a bajnokság. A védés edzéstől miért nő a TSI a védpknek?
-
r0by
addikt
Én is szívok ma keményen.
A tavalyi második helyezett jön hozzám, totál 3 esélyes derbi. MOTS-ot nem merem rányomni, mert akkor biztos lőttek a szezonnak. De ha nem nyomom rá, és kikapok, akkor is. Így döntöttem a közép út mellett, normál.
Érzem, hogy nem nyerek.. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11928 üzenetére
A kupa-menetelés is kérdéses. Minél tovább tud menni az ember, annál jobb átlag TS-t tud kihozni. Nekem a középszerű vezetői képességű edzőmmel 7-8-ig tudtam tornázni. De ehhez az kell, hogy zsinórban pár meccsen fel legyen tuningolva.
Most MOTS, utána 2 db PIC. Utána nyilván kupán PIC-elni kéne, de majd az ellenféltől is függ.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11927 üzenetére
Délután fél négytől kiderül, hogy mire számíthatok a kupán, mert ha a bajnokin nem tudok nyerni, akkor a nagyjából hasonló erővel rendelkező (TSI-ben pl. egyforma) csapattal szemben sincs esélyem. PIC-elhetnék bajnokin, hogy ennyi előnnyel induljak mondjuk a kupameccsen, de az én alap edzőmmel semmi hatása nem lenne...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11926 üzenetére
Nálam nagyjából stagnáló állapotot mutat a formaváltozás, de a baj az, hogy eleve sz@r volt. Oké, itt-ott jó formáim vannak, kp-n ügye tudok válogatni 2 "garniturából", de sajna a támadásomat képző szélsőim ill csatárok nincsenek topon.
Na, de majd meglátjuk. Sajna egyelőre sem a TS sem a TC nem olyan, mint amilyet szeretnék
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11922 üzenetére
Nekem is össze-vissza ír a HO mindenféle badarságot
Szombatra (b@sszus, máááára
) szoros eredményt ír, de szerintem ki fogok kapni.
Furcsán gyenge értékelést mutat a csapatomnál, lehet, hogy nem veszi figyelembe a hűséget? Fene tudja. A legnagyobb problémám, hogy a Jól fejelő szélsőm nagyon rossz formában van, így hanyagolnom kell. A helyén emiatt egy középre irányított kp van, ezáltal annak a szélnek a támadása már felejtős
Na, majd meglátjuk mi lesz, de rossz előérzetem van.
Zs
-
-
Buffalo13
tag
háát nekem mindenhol az mutatja hogy verem a csapatát, gondolom a 80% labda birtoklás nem rossz
-
senior tag
HO szerint a labdabirtoklás az enyém lesz 57-el.
Nagyszerű középső támadással, 61%-al behúzhatom a meccset?
A többi csapatrészben ő a jobb. -
senior tag
Elég gyenge volt nálam is az edzés.
+6920 / -1580
+6 / -8
3 skillup átadásból.Pedig hétvégén nagyon nyernem kellene.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11909 üzenetére
Ez sokban múlik az ellenféltől, és hogy a kapusod és a 2 védőd (2-5-3-ban) mennyire védekezi le az ellenfeled támadását. Persze ha nagyon nagy mértékben birtokolsz, akkor nagy eséllyel nyersz akkor is, ha erősebb a támadása a védelmednél, bár hébe-hóba jöhet ilyenkor egy nagy pofon.
Mint jsz edző azt vettem észre, hogy ha nagy mértékben birtokolsz, akkor esélyed van a győzelemre, ha erősebb támadásod van, mint az Ő véldelme, vagy jóval erősebb védelmed van, mint az Ő támadása.
Arra azért figyelni kell, hogy ha frissen állsz a 2-5-3-ra, akkor ügye eleinte bejön a bizonytalanság a felállás-tapasztalat hiánya miatt, ez még érdekes dolgokat eredményezhet.
És a legfontosabb: ifiknél nem az eredmény a lényeg. Kapj ki, légy uccsó a bajnokságban, de Te neveld ki a legtehetségesebb, legdrágábban eladható suhancot
Aztán ha a srácok, és edzett posztjukból eredő felállása engedi, akkor persze mindenkit el kell pics@'zni
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Na az ifim kikapott 5-1-re így visszacsúsztam az utolsó helyre a bajnokságban.
Viszont köv fordulóban a szintén 3 pontos előttem állóval játszom, igazi sereghajtó rangadó lesz.
Gondolkodtam hogy megpróbálnám a 2-5-3 felállást a 3-5-2 helyett (felnőttben ezt játszatom).
Szerintetek lenne értelme támadóbb felállással játszani? -
zsolli
addikt
Én rányomtam, mert szerdán és jövő szombaton is PIC-elek.
Bár lehet, hogy szerdán kibukok a kupából, majd meglátjuk mi lesz most szombaton. Lehet, nem csak a TS-em, hanem a TC (önbizalom) is leesik.
Majd rászánom magam, valszeg a HO-t is frissítenem kéne. Állítólag már van olyan új verzió, ami számol a hűséggel.
Zs
-
Patrick
addikt
+5800/-1420 TSI
+1/-1 FORM
+1/-1 STAMLegalább a +1 +1 az A csapat a B meg a -1 -1
-
zsolli
addikt
Nos az én edzésem is igen sz@r lett, így nem sok esélyt látok a szombati győzelemre.
Eddig a felállást b@sztattam, de sehogy sem tudok olyat produkálni, amilyet kéne.A Szöglet + Jól fejelő SE-re se sok esélyem van, a Jól fejelő szélsőm formája kritikán aluli
Ráadásul benyomom a MOTS-ot, így ha rosszul sül el (és valszeg úgy fog), akkor igen cumis lesz a szitu, úszhat minden.
Sebaj, lesz ami lesz.
Ja, edzés:
TSI: +9.160/-4.830
Formák: +2/-4
Skillup: 2 átadásból
Erőnlét: +1 -
plus44
veterán
Csupán zárójelben jegyzem meg, hogy ez a ki mákos, ki nem, ki mikor lesz és mikor nem egy nagy kamu...
Edzésem:
TSI: +1310 / -3900
Forma: +0 / -11
SkillUp:1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest