Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Igen az lesz az. HO = Hattrik Organizer.
Azt, hogy szélen vagy középen támadj, az határozza meg, milyen az ellenfeled védelme-taktikája, Te a játékosaid képességeinek függvényében milyen szélső vagy középső támadást tudsz eszközölni. Persze irányításnál erősítesz is valamit, de pl. egy támadó szélsőhátvéd csökkenti is egyben a védelmet. Tehát amolyan adok-kapok, Te döntöd el, mi fér bele

-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Ez a HO-ez minek a rövidítése pontosan ? Ez az, amikor a felállásnál a meccs előrejelzést kérem ?
Egyébként így már kezdem érteni, hogy mit, hogyan. Mivel csatárokat edzek, ezért gondolom inkább a középőstámadásokra kéne koncentrálnom nem ? Akkor a szélsőket a középpálya felé, a középpályásokat, meg előre.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
HO-ban ki tudod próbálgatni, ill. ott minden beállításra megadja, hogy milyen egyéni értékelést kap a játékos, de nem is mindig ez a fontos, hanem hogy összességében, csapatértékelésnél mit eredményez.
Szélsőhátvéd nem használja a gólszerzését. Szélső támadást úgy tudsz erősíteni, hogy szélső ill. szélső hátvéd poszton, relatív magas szélsőjátékú és átadású játékos van. Na, ezeket ha támadóba teszed, akkor faintos lesz

Belső kp is irányítható szélre, növelvén a szélső támadást, de persze ez a kp rovására megy. Nálam ez belefér, nálad számolgatnod kell, hogy mennyi az annyi, illetve elég-e az aktuális ellenfeled ellen.
Csatárt is lehet szélre irányítani, ez is növelheti a szélső támadásokat.
Ill. def-csati (védekező csatár) is növeli a szélső támadást. Védekező csatárnál nem is feltétlen a gólszerzés a fontos, hanem a játékszervezés és az átadás. Pluszban ha még tehnikás is, na akkor még többet ad a szélső támadáshoz. Bár ez nálad szintén nem játszik, mert Te eleve csatárokat edzel.Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli
üzenetére
Értem, tehát ha van egy olyan védőm, akinek magas a szélső játék skillje is, akkor érdemes előretolt szélsőhátvédként használni ?
Ha, a szélsőimnek van Jó gólszerzés képessége, akkor őket érdemes előretolni ?
3 csatáromnak van megfelelő szélsőjátéka is, akkor őket meg a szélre gondolom. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Módosítottam, illetve kibővítettem. Igen, nagyon nagy szerepe van az egyéni utasításnak. Egy játékos skilljei vagy specialitásán dobhat egy jó kis utasítás

Változtatgatva mindig máshol erősítesz (ahol kell), ezáltal talán kiismerhetetlenebb leszel az ellenfeleidnek.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Ez is egy hasznos link: hozzájárulások1 és hozzájárulások2
Ha már megvan, akkor bocsi

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Oké. A mostani ellenfeled középen támadással játszik, Te meg a széleket védted le jelentősen. Tulajdonképpen így is Te voltál az esélyesebb, csak hát sajna így sült el. Vagy mind a 3 védő belülre, vagy a 2 szélső középre irányítva. Akkor nagy eséllyel fogtad volna a középső támadásait.
HO-ban sokat lehet ám variálni, vagy más posztra a playát, vagy más utasítással.
A hozzájárulások sem mind1-ek. Különböző poszton és más-más irányítással más-más %-os hozzájárulása van az egyéb skilljeiknek.
Zs
-
ftc
nagyúr
Oh eddig jó ut az osztályozo

-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Végre normális értékeléseket kaptak a játékosok!
368508154Sok sikert mindenkinek!
-
Patrick
addikt
Ilyen jó védelmem még sosem volt!!!

-
zsolli
addikt
r0by, nézd meg a támadóértékelésem

És mindezt úgy, hogy megkaptam a visszahúzódást

-
zsolli
addikt
Hihetetlen, milyen gólarányom lesz b@sszus a szezonban...
-
plus44
veterán
Basszus, most meg telt házam van. Máskor meg a fele sem telik pedig, pedig borult az ég...nem értem én...
-
zsolli
addikt
Na, 1-5 ide.
Balról 2, középről 2, és szöglet + fejes SE-ből 1.
Nincs jobbos helyzet
Asszem kicsit megnyugodhatok, a 2 kp-m is alapra állt, így elméletileg tartjuk a 60-61%-nyi birtoklást.
-
Patrick
addikt
No, új csatárom 23 gólt lőtt ma, szééép!

-
zsolli
addikt
Baszki, DopeBob beállt védekezni, ellentámadással. Ellenfele vezet 1 góllal, egy szélső SE-ből

És most még az egyik szélső hátvédjét is kiállították

-
Patrick
addikt
Szvezastok!
Vezetek 0-6-ra
Huh, msot jöttem meg tengóból meg leguritottunk pár sört, bazeg, azért megütött, a nap azrét üt, meg a sör is.
hajrá mindeki!

-
-
r0by
addikt
Nah, valahogy bement még1 gól

-
zsolli
addikt
Gyors SE-m kimaradt, de szerencsére az ellenfélnek is kimaradt egy jobbos helyzete.
r0by a mákos lőtt egy 11-es gólt

-
r0by
addikt
Hajrá mindenki!
Sérülésmentes gólzáporos győzelmeket akarok látni

-
zsolli
addikt
Én a fő mumusomhoz megyek idegenbe, és 2-5-3-ban PIC-elek

Sajnos a pontrugó hátvédem nem lett tapaszos, így nem akarok gyengébb védőt betenni, inkább 2-5-3-ban brutál támadással odacsapok Neki.
Felemás 4-4-2-ben szokott játszani, ahol jellemzően a bal oldali védelme sokkal erősebb, mint a jobb. Nos most a bal oldali szélső védője eltiltás alatt van, így valszeg valami csapnivaló formás kutyaütő lesz helyette.
Ha Olaf nem köp szembe, akkor enyém a meccs. Mindenesetre a támadása nem rossz, nekem szintén nem lesz védelmem, így sanszos egy jó kis gólzáporos meccs

Zs
-
r0by
addikt
Ki kell rúgni a megfigyelőket, s újat kell helyettük felvenni.
Kicsit esélyét látom ennek, de én ezt csináltam 2 hete, azóta sikerült végül is 2 jó ifit húznom.Remélem lesz ma live.., mert itthon vagyok ma, sör is behűtve már

Igaz necces lesz a meccs, mert lazázok az utolsó helyezettnél, s abban mindig van rizikó.. -
r0by
addikt
Az én múltheti húzásom:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Dávid Magyar.
Szerintem ő egy középszerű játékos. További edzés nélkül Játékszervezés képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!
Azóta kiderült, hogy a gólszerzés vége is jó. Na meg kaptam egy olyan edzői jelentést is, hogy rosszul teszem, ha nem az átadását edzem. Igaz 15 éves volt, de 15 éves 111 napos..
Mai húzásom fél 6 előtt:
Szerintem ő egy középszerű játékos. További edzés nélkül Játékszervezés képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!
Ő 15 éves és 80 napos.Ezek alapján most ráállok ifiknél is a védekezés edzésre

-
zsolli
addikt
Mivel múlt hét szombaton nem tudtam hajnalban húzni (délután értem haza az 1 hetes pecából), így volt még egy plusz lehetőségem az előző hétre.
Úgy időzítettem, hogy a péntek esti pénzügyi frissítés előtt ejtem meg, csak sajna bealudtam

Így meg lehet csinálni, hogy péntek késtő este (pénzügyi frissítés előtt közvetlenül) hívom a megfigyelőket, utána meg szombat hajnalban 00:15-kor még egyszer.
-
Jakuu
őstag
Kiprobaltam a 00:15-os huzast, mert allitolag itt azt mondtak, hogy azon mulik.
Hat nem.Gábor Pető (349528198)
Hungary 18 éves és 33 napos, következő születésnap: 2012-07-16Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló -
Buffalo13
tag
nekem nem megy a HO windows 7-en,valaki tudja mi lehet??

-
zsolli
addikt
Nem rossz, bár csalóka, mert az 5-ből még 4 playa 1 hetes sérült...
TSI: +23.440/-800

Formák: +5/-5

AVG. Form.: 6,32

Skill up: 3 átadásból

Átadás skillek:
- 1 db kiemelkedő (10)
- 8 db nagyszerű (9)
- 1 db remek (8)
- 3 db jó (7)
stb...2 embernek nőtt a tapasztalata.
-
Patrick
addikt
Ritka xar edzésem volt.

-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Mai nap termése:
Rainer Bad
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Gólszerzés képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett!Michael Owens
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Gólszerzés képessége világklasszis szintről természetfeletti szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Remu Suanto
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Gólszerzés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.
Tsi: +7.000
-
zsolli
addikt
Sajnos nem lehet...hakimozdulok akkor kikapok a kov forduloban... (by Baloo)
Ezt kifejtenéd?

Nem értem mi köze van bármihez is annak, hogy egy barátságost idegenben vagy odahaza játszod. A "bármihez"-t persze ki lehetne vesézni, de természetesen a köv. forduló elbukására gondoltam.
Zs
-
zsolli
addikt
A mostani ifihúzásnál csalni "fogok"

Mivel múlt héten nem voltam itthon szombat hajnalban, így nem is húztam. Péntek este kirúgok 2 idősebb kutyaütő ifit (vagy 1-et felhozok "B" csapatba), majd húzok 1-et péntek 23:00 környékén, ill. szombat hajnali 00:15-kor is

-
ftc
nagyúr
Ki hiv ki? otthon szeretnem nyoatni
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Én most egy ilyen ifit kaptam az akadémiára:
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerű (maximum középszerű)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum remek)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenSajnos 17 éves, de még reménykedem, hogy lesz még egy jó képessége, és akkor sokat érhet majd 18 évesen is akár

Ő volt a 2. húzás a 3-ból, és nem volt szívem veszni hagyni

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eladásra szántat minél fiatalabban, tehát 17 éves 0 naposan.
Akit saját magadnak tervezel hosszú távú edzésre, vele esetleg csúszhatsz 1-2 hetet, ha közben pl. egy későbbi mellékskilljét tuningolod az ifiknél.
Esetleg "B" csapatba is fel lehet hozni tölteléknek 1-2-t, akár idősebben is

-
Napfénysüti
nagyúr
Ifistákat mikor éri meg felvinni a nagyba?
-
zsolli
addikt
Hajrááááááááá Bayeeeern

Mindenkinek jó edzést mára.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ja, most nézem, hogy milyen a "B" csapatod. Azt hittem, csak "A" csapatod van, és közben a kapust cserélgeted.

Valamit benéztem

Mind1, jövő héten nekem is teljes "B" csapat lesz, elméletileg a jövő heti edzéseket rendben le tudom futtatni...
...persze ha szombaton nem kerül valakim kórházba
Edzés függvénye, hogy PIC-elek-e szombaton. Meglátjuk...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na basszus...
... a kedvenc szélsőm Csaba Mészáros. Saját játékos, Kiszámíthatatlan a drága. Mindig vártam, hogy lesz egy SE gólom a beadásából...
...erre hosszú idő után ellövi azt egy barátságos meccsen
Betojok. Na mind1, szép volt, bár egy tétmeccsen szívesebben olvastam volna.
Köszi még egyszer a meccseket.

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Na, majd otthon kiértékelem a meccset

Köszönöm a meccset. Jövő héten megnézheted, Patrick hogy szedi szét a fiaimat

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem kérdeztem...
...remélem nem volt sérülés vagy egyéb váratlan esemény egyik oldalon sem. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elfelejtettem mondani, hogy a srácaidat a meccs előtt invitáltuk meg pár korsó sörre

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Aztamindenit

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Már 0-7.

0 - 1 Ryan Tax 14'
0 - 2 Siamak Tavakkoli 18'
0 - 3 Ryan Tax 23'
0 - 4 Csaba Mészáros 55'
0 - 5 Marcell Steiner 74'
0 - 6 Thilo Rettau 77'
0 - 7 Siamak Tavakkoli 78' -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Meglátjuk mi lesz a vége. A támadás azért nem olyan acélos, bár azokat a védelmeket, amiket mostanában feltettél, úgy-ahogy átviszi.
A "szerencsém" most az, hogy a foghíjas kp-m is jó, mert van egy PIC a TS-ben.
De még bármi lehet

Nem tudom, milyen támadásod van, de az én védelmem sem olyan brutál ám a 4 védő ellenére sem

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
18:18
Újabb vendég akció: beadás balról, érkező ember Siamak Tavakkoli személyében, lövés és gól. Történt mindez a meccs 18. percében. Az állás ezzel 0 - 2.
16:35
Petros Floros nem tudott átjutni a vendégek jobb oldali védelmén, így elmaradt a gól. Történt mindez a küzdelem 16. percében.
14:22
14. perc: Csaba Mészáros keresztlabdája után kinyílt a védelem, és Ryan Tax góllal fejezte be a futballpályán ritkán látható támadást: 0 - 1.
09:00
Egy bal oldali támadás során Siamak Tavakkoli (Sörhas) kihagyott egy szinte kihagyhatatlan helyzetet a viadal 9. percében, így maradt a döntetlen.
01:55
Sörhas leginkább a széleken támadásra összpontosított.
01:20
Újbudai ma a kreatív játékra helyezte a hangsúlyt.
00:00
A csapat Fődi - Fréchou, Bove, Wurmitzer, Tavakkoli - Bicski, Mészáros, Rettau, Kiese, Steiner - Tax összeállításban kezdett.00:00
A nagyon elszánt Sörhas átgondolt 4-5-1 taktikát választott a mai mérkőzésre.
Az összeállítás: Hajdacki - Le Bihan, Robles, Floros - Dolz, Gościański, Pavão, Torsson, Winczewski - Bouchard, Illés.00:00
A látszólag jól felkészült Újbudai 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést.
732 néző szurkolt kedvenc csapata mellett a kedvező időjárásért is, ugyanis a város szívében fekvő Santiago Cañizares Arena felett riasztó fellegek gyülekeztek. Szerencsére úgy tűnik, a zivatar ezúttal kivárja a meccs végét. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Semmi?
Se gól, se sérülés?

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Oké

Szal 4-5-1, széleken támadás (- ezt látod). Asszem a bal oldali támadásom egy kicsivel erősebb, mint a jobb. Bár HO-s becslés, és a végére még csökken is az erőnlét miatt (esetleg visszahúzódás
), de asszem a bal oldal remek, vagy jó teteje, a jobb oldal jó alja, megfelelő teteje.Ha van valami írd be

Reméljük senki nem sérül le egyik csapatból sem.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)