- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Nah, hajrá mindegykinek!
Bár a meteorológusok mára esőt jósoltak, a csodálatos Sörhabeu 26855 nézőjének mégsem kellett elővennie az esernyőket. A nagyon elszánt Sörhas átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az összeállítás: Kerem - van der Vlugt, Fréchou, Hidalgo - Scagnoli, Kiese, Rohlena, Bajalović, Mészáros - Zrínyi, Tax.
4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó VFC csapata. A kezdőjátékosok: Stegelkoppel - Albertazzi, Reis Nunes, Antonini, Bokor - Keinänen, Ribeiro, Kapferer, Cousin - Vähätupa, Riveros.
Már az első percekben világosan látszott, hogy a jókedvű Sörhas-csapat ma 3 pontot akar hazavinni, és már-már el is könyvelték győzelmüket. Sörhas láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben. Támadó játékát a szélekre kitoló VFC leginkább ezzel a húzással próbálta meglepni ellenfelét. Az iksszel elégedetlen Sörhas megszerezhette volna a vezetést, amikor egy jobbról érkező labda után Levente Zrínyi a kapussal találta szemben magát, azonban Burkhart Stegelkoppel látványos védést mutatott be. A küzdelem 11. percének történése: egy bal oldalon vezetett támadást követően Ryan Tax (Sörhas) szerezte meg a vezetést, akinek éles szögből leadott, bődületes lövését már nem védhette a kapus. 1 - 0.
13:05
Mivel igen rossz helyről kapott szabadrúgást, Sörhas egy edzésen gyakorolt variációval próbálkozott. A lövés az ötösön belülre irányult. A védők azonban állták a sarat, és nem hagytak rést a védelemben. -
Patrick
addikt
Ollé
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10395 üzenetére
AZ a baj, hogy ennyi pénzből talán egy nagyon jó playát tudsz venni. De ügye ezzel max. csak 1 posztot erősítesz.
Nekem a védelmem és a támadásom gatya. Igaz, néha tudok szép támadást összehozni, de csak a szélsőim formáin múlik, illetve a kp rovására tudom ezt megtenni.
Védelmemben idősebb emberkék vannak. A tapasztalatukra, pontrúgásukra, ill. egyiknek az edzőségére van szükségem.
Talán egy kapusra kéne majd beruháznom, de sajna azok igen drágák.
Mondjuk egy jó játékos minden poszton drága, amíg bele nem kezdek az új garnitúrám edzésébe (tehát a jelenlegiek eladása után), addig nem lesz pénzem ilyen nagyobb beruházásokra.
Zs
-
Patrick
addikt
Szintén az uccsót fogadom. Pic szintén és a sérült kp-m már csak 1 hetes, remélem jövő szombatra meggyógyul. Fontos lenne a győzelem.
-
zsolli
addikt
Immár a melóhelyről...
Ma a ligám legutolsó csapatát fogadom. Kicsivel hamarabb regisztrált nálam, de nemigen használja ki a HT nyújtotta lehetőségeket. (Még ez a duma
)
Gyenge edzője van, 4-4-2-ben áll fel. Nemigen vizsgáltam, így nem nagyon tudom, mit edz. Vagy védelmet, vagy szélsőjátékot, nem tudom.
Ritkán játszik barátságos meccset, van egy rakat "töltelék" playája, de igazán jobb (csoportunkhoz illő) playája nincs. Álatlában kicsit jobb középső védelmet, és középszerű-megfelelő szélső védelmet produkál. Széleken támadás taktikával játszik, és eddigi legjobb támadásai mindkét szélen a középszerű, max. megfelelő volt.
Nem nagyon néztem a forma változásait.Én PIC-elek, de a középpálya magasan az enyém lesz. Két szélen elvileg magabiztosan átviszem a védelmét, és az Ő támadásait úgy-ahogy levédekezem.
TS és önbizalom előnyben vagyok (csak vereségei vannak), így elméletileg nagy arányú győzelmet aratok. Talán nem kapok gólt, max. 1-2-t. A győzelmi arányt nemigen tudom megjósolni, mert nem tudom, milyen hatással lesz a játékra a PIC-em.Általában nem merem kijelenteni, hogy tuti én győzök, de ha most nem győzök, akkor valami nagy baj van...
...bár tudjuk, minden lehetségesRemélem nem sérül le senkim, ill. nem nehezítjük a további meccseinket 1-2 sárgával, piros lappal. Mondjuk a piros talán nem gáz, mert a köv. meccs is vele lesz.
Zs
Mindenkinek sikeres fordulót, sérülés- és lapmentes játékot kívánok. Remélem mindenki max-ra növelte az esélyeit, és a motor támogatni is fogja azt.
És hát, ööö, izé, szal egy kis tudósítást megköszönnék
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10389 üzenetére
Az összességében középszerű jó playa is lehet. Azt hiszem, hogy a 3 legmagasabb skillből mond átlagot. Elméletileg a középszerű és megfelelő már jónak számíthat.
Nézd meg r0by-t, a mákos kifogott egy Jól fejelő kp-t
Én most nem húzok. Hétfőn ifi bajnoki, talán kedden ifi barátságos. Matuczát holnap hozhatnám fel. Szerintem játszatom ifiknél, majd a felnőtt szerdai barátságosra felhozom, és ott is játszik.
Zs
Ui.: Dávid, nézd meg az átigazolásaimat. Szemancsikot eladtam 295 milláért, és rá pár órára már el is költöttem a pénzem
Égeti a zsebem a lóvé
Mai meccsen talán feljön az egyenlegem egálra, és kérdés, mennyiért viszik el az ifim. Mindenesetre ínséges időket élek most -
ftc
nagyúr
Nah szélső támadás benyomva a mai meccsre
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #10384 üzenetére
Én is felhívtam most, az első kettő nekem is gyengéket adott, így a harmadikat elfogadtam. Még végül is akármi jó is kisülhetne belőle, ha lenne egy kis szerencsém
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
A fiú magasabb a vele egykorúaknál, és ki is tudja használni az ezzel járó előnyt. Számolj vele, ha egy jól fejelő játékost szeretnél a csapatba.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10381 üzenetére
és r0by: bizony jó pénz, minden jól jön most.
Ebben a szezonban már nem költök többet, gyűjtögetek, aztán meglátom, hogy köv. szezonban mennyi esélyem lesz a bennmaradásra, és annak fényében erősítek, de ilyenkor nyilván annyi mindent vennék, fasza csatárokat, beton védőket, full spec-es kp sort...Ah, inkább nem is ámítom magam.
Nekem ma az első 2 megfigyelő csak szarokat dobott (mint mindig...), na mondom nincs mit vesztenem, hívom az utolsót, ha rossz is el kell fogadnom, erre nem talált semmit. Akkor most nincs gáz igaz? Nem is tudtam mit elfogadni...
-
ftc
nagyúr
Mai szerzeményem:
15 éves és 88 napos
gólszerzés max jó
-
ftc
nagyúr
Jöv héten
KP-m szintet lép x-re egy WC-re peddig WC utáni szintre
-
plus44
veterán
Srácok!
Akit érdekel, itt a link a kapusomhoz. Szúk 3 óra, mire elmegy, de jó szórakozás lesz nézni, kinek mennyit ér meg. Már van 2 jelentkező is, az egyik nagyon ki van tömve, remélem lesz valaki, aki ha megvenni nem is akarja, bepöccen és jól felnyomja az árát.
-
zsolli
addikt
Elírtam, a 14-es nem lenyűgöző, hanem term. feletti.
Zs
-
zsolli
addikt
Thilo Rettau kp-m már múlt héten szintlépés előtt állt HO szerint. Kicsit le van maradva a többiektől, mert 17 évesen pocsék formára lement sokáig, és akkor még egy ideig szélső poszton, 50%-os edzést kapott. Helyette Ramon Jecora kapta a 100%-os edzést, akit megvett Newpest, majd továbbadott. Néztem, a srác igencsak el van kallódva
Na, szóval Rettau múltkor fél edzést kapott sérülés miatt. Akkor 12,90-valamennyire írta. Na, mondom majd most...
...se csere, se poszt-csere, se menet közbeni utasítás, semmi. 90 percet játszott barátságoson, és a HO 0, azaz 0 edzést írt nekiPedig ígéretes srác lehetett volna. Többiekhez képest aránylag szép mellék skillekkel, de hát ez van. Ha jövő héten sem lép szintet, megyek tüntetni a parlament elé
Remélem nem rúgják le szerdán
Ja, és mire meglépi a wc-t (13), addig a Jól fejelő kp-m, Jaroslav Rohlena lehet, hogy lenyűgöző (14) lesz. Betojok
Zs
Ui.: karácsonyi ajándék saját magamnak, vennem kellett egy új aksit a kocsiba
8 évet bírt a gyári, ma meg nem indult be a kertészet előtt, ahol megvettük asszonnyal a fenyőfát. -
r0by
addikt
válasz
plus44 #10367 üzenetére
Ez van. És amikor írtam nekik ezügyben, akkor csak annyi volt a válasz, hogy a HO nem jól jelzi ki szinten belül az értékeket.
De egyébként meg örülhetek, hogy legalább 0,01-et kapott, mert a múltkor két védőm kereken 0-t, azaz semmit sem kapott.
Szóval megint szopóágra kerültem, akárcsak tavaly. 1-2-3 heteket kitólódik a szintlépés ezek miatt -
r0by
addikt
Mondhatnám, hogy egész jó edzésem volt, de nem mondom. Az egyik védőm 90 perc bartáságos meccsre kapott 0,01 védekezés edzést és így áll 11.98-on. Ugye neki most szintet kellett volna lépnie...
Menjenek ezek a picsbe.Ha meg írok nekik ilyen ügyben, akkor elküldenek valami tök egyszerű dumával melegebb éghajlatra.TSI: +4460/-1150 (a sérült szélsőm ebből 920)
Forma: +3/-3
Skillup: 4 védekezésből (benne van a 2 védőm is, akiknek múlt héten kellett volna szintetlépnie) -
Patrick
addikt
2 szintlépés, kiemelkedőre és nagyszerűre.
-
ftc
nagyúr
Ha a hétvégén X-nál rosszabat érek el akkor lesz egy eladó titáni védőm... 10K-t csökkent a TSI-je mióta itt van
-
koxos:8]
senior tag
Na 2 csatárom szintet lépett.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10345 üzenetére
Juhéééééé.
Várjál csak. Nem péntek esti lejárattal van?
Van akinek annyira tetszik, hogy már most licitál. Na, még a végén izgalmas lesz a holnap estéd
Remélem lesz egy kis harc a kapusodértMultkor telcsin néztem a meccsem, de az nem frissít automatikusan...
...nos megjött a telszámlám
Maradok a Ti tudosításotoknál, vagy megnézem odahaza később -
zsolli
addikt
Mindenkinek hatékony edzést és gyógyulásokat kívánok.
Mondanom sem kell, szombaton ismételten meló van, így nem tudom követni a meccsem
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10341 üzenetére
Én meg lehet, lecsökkentem az ifi-megfigyelők számát 1-re. Megspórolk így heti 2 millát.
Jövő héttől úgy is csak a kapus palántára koncentrálok. Végig védés-pontrugás lesz
A védekezését meg barátságoson maxolom, annak már nem kell sok.
Felhozom azt az ifimet, aki ha hamarabb kerül hozzám, kaszálok vele.Jelenleg így nézhetett volna ki, ha időben kerül hozzám:
- Kiszámíthatatlan spec.
- védekezés: jó
- játékszervezés: megfelelő (6,6)
- szélsőjáték: középszerű
- átadás: középszerű
- gólszerzés: középszerűÍgy felhoztam volna 17 éves 0 naposan, biztos kaptam volna érte 1-200 millát
-
sgx
tag
Kiestem a kupabol...erre elozetesen kevesebb mint 2% esely volt...
-
zsolli
addikt
Általában (!!!) a szezon első 1-2 hetében a legmagasabbak az árak. Akkor látják az emberek a friss csoporttársaikat, és mindenki akkor akar robbantani.
Utána még hetekig magas lehet az ár, de akkor már multis, nagyon jó playákra jellemzően, mert magasabb osztályokban a kupamenetelések miatt még vásárolhatnak sérülés esetleg eltiltás miatt.Dávid: a fentiek miatt lehet, hogy tényleg jobban jársz majd egy szezon végi erősítéssel
, de most még tényleg nincs rá égető szükség.
A piachoz sokszor tényleg szerencse kell, de egy jó áron és időpontban kitett playa esélyes lehet.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10333 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened. Vagy kibbekeled azt az időszakot, mire meggyógyulnak, vagy vásárolsz.
Jelenleg adott a bennmaradásod, így ehhez nincs szükség erősítésre. Nem tudhatod, hogy köv. szezonban kik kerülnek fel, milyen erősségeik-gyengéik lesznek.
Én a helyedben várnék, gyűjteném a pénzt, és köv. szezonban felmérve a liga erőit, ruháznék be minőségi erősítéseket.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10332 üzenetére
Igen, ezt terveztem én is, csak akkor a kérdés, ha elmenne most a kapusom, akkor abból a pénzből ne vegyek senkit, hanem inkább várjam össze a pénzt a köv. szezonig (esetleg következő kapus eladásig), vagy ami most bejön pénz, abból vegyek 1 vagy 2 jobb védőt, mert amúgyis kellene?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10331 üzenetére
Igen, ez nem jó
De nézd a jó oldalát. Nem fogsz kiesni a csoportból, ill. most a legfontosabb, hogy a kapusaid fejlődjenek.Remélem elmegy a jóképű olasz csődör, és szép pénzt hoz a konyhádra. Ha rám hallgatsz, nem veszel csak a sérülés és eltiltás miatt játékost. Próbálj vegetálni, és csak az edzésre figyelni. Majd meggyógyulnak a srácok. A pénzből meg majd minőségi vételt csinálsz. Akár köv. szezonban.
Szerintem most nem kéne erősítened a csapatot, hanem majd köv. szezonban megnézed, milyen csapatok kerülnek fel, és akkor veszel 1-2 jó playát, hogy biztosan bent tudj maradni.
Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem meg fogod verni. Birtokolni fogsz bőven, és nincs erős védelme. Igaz a középső támadása erős, de neked elég jó védelmed van, szal a kap helyzetet, nem biztos, hogy mind bemegy. A visszavágón, amikor Te leszel idegenben, már mehet a PIC, mert addigra bot lesz. Most még csak tulajdonos nélküli.
Zs
Dávid: gratula a megsemmisítő győzelemért
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10322 üzenetére
Amúgy már akartam írni, csak mindig elfelejtettem. Nézd azt a védőmet, az új funkciója a HT-nek, ami kilistázza a formát, rúgott gólt, stb. ott megnézheted, mikor kapott sárgákat, mióta nálam játszik... Szinte minden meccsen!! Ezt befolyásolja valami? Mert kizárt, hogy véletlen legyen...:/
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #10315 üzenetére
Szerencsére nem tétmeccs. Legalább nem sérül le
Már 1-5 b@sszus
r0by és Dávid már vezetnek 3-0-ra.
Na bazzeeeeee, Newpestnek lerúgták egy védőjét
Patrick idegenben már 2 gólt kapott, és kiállították az egyik kp-ját
Ezt nem hiszem el. Dávid 4-0-ra megy, de lerúgták egy védőjét.
-
koxos:8]
senior tag
Vezetek a barátságos meccsen 1-0-ra.
Az öreg szélsőm beadásával. -
ftc
nagyúr
Új meccs kiírás:
Viorel Guţu (Leghia) mint egy sas, úgy emelkedett a levegőbe egy érkező szögletrúgásnál, de a labda sajnos túl magas volt, nem sikerült elérnie.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #10308 üzenetére
2 titáni csatár, b@sszus
Nem tudom, nekem mikor lesz annyi pénzem
Egyelőre a támadó értékelésemet kénytelen vagyok a szélsőimmel erősíteni. Ill. észrevettem, hogy ha nő 1-2 szintet az átadás itt-ott, akkor a támadóértékelés is faintosabb.
Kupameccsen nagyszerű támadást csináltam az egyik szélen, ahol a csatárom gólszerzése csak jó
-
Patrick
addikt
Hát, én most vegetálok a 3. helyen. Elvileg 2 PIC jön most.
DE, ha 10 orvost kell felvenned és a szóvivőket, pszicologusokat dobod, akkor a fellegjáró ts-ed simán lecsökken 2 hét után elégedettre. Szánalom...
Talán csütörtökön lép mind a két kapusom és akkor eladom őket+ a csatárokat és veszek két titánit.
-
zsolli
addikt
Még annyit hozzátennék, hogy a helyzetkihasználásnál számít a csapat önbizalma is, és mivel ellenfeled veretlen, lehet magasabb neki, mint neked. Az edzője csak megfelelő, így nem fejlődnek olyan gyorsan a játékosai, de az edző vezetőije jó, tehát lehet, hogy a TS-e is magas. Fene tudja. Azért jobb lett volna saját pályádon kezdeni ezt az oda-vissza vágót.
Már az jó lenne, ha most idegenben X-elnél, odahaza meg megvered
-
zsolli
addikt
Na, hazaértem. Nem semmi ellenfél. Ahogy elnézem a csapataitokat, olyan igazi oda-vissza pofozós, sok gólos meccs várható.
Idegenbe mész, Ő kb. megfelelő kp-t hoz össze. Talán közel azonos mértékű lesz a birtoklás (formáktól is függ). Lehet, el tudod billenteni magad felé valamennyire, de nem jelentősen. Tehát kérdés a motor hogy osztja ki a helyzeteket, és abból ki mennyit rúg be.
Emberünk középen támad, és van is támadása rendesen. Bár nem ismerem a játékosaidat, de én széleken támadnék, mert ott sokkal sebezhetőbb. Néztem a most szombati meccsed. Szerintem nem elég a taktikát benyomni, hanem a játékosokat is utasítani kell. Múlt szombaton alapon hagytad a csatikat, és széleken támadás taktikánál volt egy remek középső támadásod.
HO-ban nézd meg, hogy ha mind a két csatárt kiviszed szélre, akkor milyen szélső támadást érsz el.
Nézd meg azt is, hogy mi van akkor, ha a 3 hátvédet berakod középre. Itt próbálgathatod, hogy a 3 belső hátvédből a két szélen lévő szélre van irányítva, vagy kint hagyod őket szélső hátvéd poszton, és befelé irányítod őket. Bár mindhárom oldalon (két szél és közép) kemény támadása van, de jellemzően középső támadás taktikával játszik. Ettől pluszban gyengül a szélső védelme is. Ugyanez nálad, ha széleken támadsz, gyengül a középső védelmed.
Szal én megnézném a srácaidat 3-5-2-ben széleken támadva úgy, hogy a csatárok szélekre vannak irányítva, esetleg a szélsők támadóban vannak, és a 3 védő középen.
Persze a támadó szélsők miatt csökkenhet a kp-d, azért arra figyelj, hogy hozd össze a megfelelő tetejét (ha jobb, akkor hajrá).
3-5-2-ben még azt is teheted, hogy a bal oldali szélső posztra kp-t teszel, és középre irányítod, hogy erősítse a kp-t. Azért a bal oldaladra, mert neki általában a jobb oldali védelme a leggyengébb. Nézd meg, hogy ha bal oldalon középre van irányítva a kp (szélső), és ugyanazon az oldalon szélre van irányítva a csatárod, akkor milyen támadóértéket kapsz oda.
Próbáld a lehető legerősebb kp-t összehozni, és a csatárokat úgy tenni (szélre irányítani, esetleg felcserélni őket), hogy lehetőleg mindkét szélen átvidd a védelmét. Ezen felül nézheted a védelmet is, de úgy gondolom, 100%-ban nem tudod levédekezni.
Olyan lehetőség is van, hogy 2. félidőre beállíthatod, hogy pl. több mint 1 gólos vezetésnél (tehát minimum 2) cserélhetsz, és beállhatsz 4-5-1-be védekezni.
Nem tudom, milyen védőid vannak, ill. milyen értékeléseket tudsz elérni a játékosaiddal.Ezeket már neked kéne kisakkoznod a HO-felállásában.
Zs
-
ftc
nagyúr
Köv ellenfelem ellen milyn taktikát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Matte EVO kerámia védelem (50 ml)
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest