- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
-
Di Natale
senior tag
-
Di Natale
senior tag
-
törölt tag
-
musli26
tag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
Gyárfás
tag
-
Gyárfás
tag
Akkor bejött a taktika! Gratulálok!
Nálam a csoport elsőség az utolsó meccsen múlt, nem lazázhattam, de előtte végig azt toltam. Döntetlen lett, így éppen meglett az első hely...
Az osztályozón egy hasonló erejű csapat ellen fogok játszani, és lesérült a kapusom, és egy szélsőm is még a szezon közepe-vége fele úgy 6 hétre... A szélsőre volt pénzem, már érett egy ideje, pár meccset már eltöltött nálunk az újonc, de kapusból vennem kellett egy öreget olcsón, úgy 90.000.000-ért. Valamire való kapus nélkül mégsem mehetek egy ilyen fontos mérkőzésre, főleg CA taktikán. Hogyismondjam, olyan mint micsoda nélkül izélni...
-
Gyárfás
tag
-
--Ham--
csendes tag
-
--Ham--
csendes tag
Sztem edzed ki a kapusodat titánira, aztán pontrúgás edzés is menjen titánira minimum nála. Ha nincs pontrùgása hiába természetfeletti a védése, a pontrúgások kivédéséhez a pontrúgó skilljét nézi a motor. Ezután egy 5-4 - 1 be gondolkoznék és védőket edzenék meg persze a kapust is. Ha a kapusod elérte a ragyogó védekezést addigra a vásárolt gyerekek termeszetfelettire is jutnak.. Van egy erős védelmed, hűséged és lehet gondolkozni a jatekszervezes atadas es egyeb edzeseken.
-
Gyárfás
tag
Hát sajnálom, rossz így indítani a szezont. A csapatrészek ereje számít egyébként, nem az egyéni, bár gondolom tudod. Ettől függetlenül az 54%-ával nyugodtan lehetett volna akár csak 5 helyzete, nemhogy 5 gól...

Én eddig, mióta úgy érzem van egy kis tapasztalatom a játékban, szerencsére ritkán futottam bele ezekbe, lekopogom. Nekem régen a szögletgólok tűntek fel, meg a szabadrúgások. Vettem egy nagyon drága pontrúgó játékost és pár jól fejelő játékost és láss csodát, betömődtek a lyukak. Én is szerzek potyákat és ellenem is kevesebb a potyagól. Most az SE rendszer felborult, nem tudom mi lesz belőle, de egyelőre működött. Talán egy ilyen meccsem van per szezon.
Szerk.: Különben azért "jó" az ilyen elferdült meccs, mert így legalább a hosszútávú tervezés számít, nem az adott meccsen való győzelem. Szerintem semmiképpen ne add fel amit terveztél, következetesen hajtsd végre és ha bebukod, akkor kövi szezonra okosabb leszel.

-
Gyárfás
tag
-
Gyárfás
tag
És ezek az újonnan vásárolt játékosok, tehát a többi ennél gyengébb. Ügyeskedéssel lehet csak bent maradni, szerintem

De nagyon örülök neki, hogy gyülekezünk
Hátha lesz itt egy kis foci élet.Ui.: feltettem foxtricket
Tud ez olyat, hogy emlékszik a játékosok fejlődésére? Vagy tudtok valami hasonlót? -
--Ham--
csendes tag
Üdv!
Én a legerőseb 5-ödligás csoportban vagyok, és pont attól élvezetes hogy nehezek a meccsek, taktikázni kell. Az alapgondolat hogy lemotsolod a gyengéket és piceled 5-5-0 tördelve a nagyobbakat háát, sztem nem túl jó ötlet. Persze ez egy játék ,és én sem tudom, de attól nem élvezném ha az utolsókat MOTS-al elverem. Nálunk az utolsó ha MOTS-ol az első is bajban van
Ez a csapatom: 577707 -
Gyárfás
tag
Kiváló ötlet!

Én így kerültem a jelenlegibe, csak egy igazán erős csapat volt amikor jöttem, de velem együtt érkezett egy másik is, szintén cserélt
Azóta nem váltogatok, kiböjtölöm és inkább erősebb leszek IV-ben.Idén van esélyem továbbjutni, csupa középpályát erősítő csapat van én meg kontrázok a kezdetek óta... Mindenki verhető, 2-3 igazi riválisom van.
-
Gyárfás
tag
-
Gyárfás
tag
Végülis csak az utolsó kettő helyezés esik ki biztosan. Ha most jutottál tovább, akkor a csoportodban kell lennie még egy hozzád hasonló erejű csapatnak akit talán meg tudsz verni. A többi ellen meg jó a döntetlen. Kíváncsi lennék, hogy tényleg sikerülhet-e így bent maradni, de persze ezt csak akkor tudod megjátszani ha az edzésprogramod is megengedi

A mostani csoportomban épp 6. helyen maradt bent egy csapat, aki erősebbek ellen egyszerűen csak játéktördelést választott, de ő 4-4-2 -vel csinálta ezt és így gólt is szerzett. Játéktördeléshez meg sok védekezés kell. Meg erőnlét...
Mit edzel?Szerk.: Persze az osztályozót le kell játszani ha 5. vagy 6. helyen végez az ember, de akkor legalább van remény

-
Gyárfás
tag
-
Gyárfás
tag
-
Gyárfás
tag
Jééé, egy embeeer...

Hát hallod veszett egy csoport lehet a tied. Én is V-ben vagyok, és nem unalmas az élet, aki leesik hozzánk az nem jut vissza egyből, aki felmegy az nem esik vissza, de nálam 160k-nál nincs nagyobb játékos. Szerintem válts amíg lehet

Szerkesztve: véletlen elküldtem az első sor után, annyira megörültem...
-
törölt tag
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
T0rnad0
addikt
-
zsolli
addikt
Én feljutottam a legerősebb III-adba és szívok is rendesen

Ahol kicsivel esélyesebb vagyok, ott nem jön a pont, ahol zakóra számítok, ott meg X-elek, vagy győzök. Ennek ellenére nem hinném, hogy sikerülne még csak osztályozós helyet is megcsípnem.
A játék...
...háááát, van random bőven, nem tudom, hogy mennyire javít a beharangozott változtatás a dolgokon, de bevallom, nem nagyon reménykedem.r0by drusza meg abbahagyta, nagyon sajnálom

-
Speedhs
őstag
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
ftc
nagyúr
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
-
r0by
addikt
Bevettem a lesz@arom tablettát

Mobilról néztem még csak meg az értékelést, szóval nem sokat láttam belőle. De elvileg jobbnak kellett volna lennem.
De szerintem van aki ebből azt szűri le, hogy mekkora pics@ a menedzser, hogy nem bírt el egy ilyen csapattal
Egyébként lassan kicsurran a pohár. Múlt héten nekem is a 28 éves csatárom eldobta a titáni gólszerzését.
Aztán most 3 ifit tudnék felhozni, de hetente csak egyet lehet. A harmadikat mikor felhoznám, kvázi már nem is lenne érdemes..
Ha most eladnám az egész bagázst, nem tudnám jól újrakezdeni, mert nem lenne meg a lóvé nagy része, mert ugye vissza van tartva.
Soroljam még?
zsolli: idéntől ne számítsatok rám SF kupában szerintem. Nem tudom, meddig tolom még a szekeret..
-
Speedhs
őstag
-
DopeBob
addikt
-
Speedhs
őstag
-
armandhun
csendes tag
-
Speedhs
őstag
Elcsesztem.
Nem akartam osztályozón nyerni, ezért motsoltam az utolsó két meccsemen. Ma összevásároltam a csapatot, és 11-es lövőket sem állítottam. 8-as Ts-sel földbe döngöltem volna. Mind1, a fizetés nem túl sok, az kibírható. Meg szerencsére úgy vettem a játékosokat, hogy mindegyik szint lépés közelében van. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Volt egy kajával kapcsolatos nézeteltérésünk 2 éve Vecsésen a szervezővel. Mellesleg Utólag felajánlottuk hogy rendezzük pedig nem ettünk de erre rá se bagózitt. Most meg mentünk volna ismét a kupára erre Közölte hogy egy ilyen csapatot nem szeretne engedni.
Megjegyezném még hogy életem egyik legrosszabb tornáját is eme "úriember" szervezte ha jól tudom.
Vecsési HT topikban részletesebben is le van írva a történet.
-
Speedhs
őstag
Egyébként nem figyeltem az osztályozóra, nem érdekelt, ezért motsoltam utolsó meccsen is.

Most valahogy 300 körüli hs-t össze akarok pakolni, mert V-ös ellenfelemet el kéne verni valahogy.
Abban bízok, hogy le se szarja a csapatomat(tegnap még 150.000 tsi volt csak..ezért lehet c kerettel jön.
-
Speedhs
őstag
Jön a többi is, ha szerencsém van.

Azt viszont szeretném megemlíteni, hogy az édesanyjukkal kellene foglalkozniuk ezeknek az idióta ht fejlesztőknek, nézegetem az átigazolási listákat nálad is, meg úgy mindenfelé és hihetetlen, hogy ilyen hosszútávú taktikákba csak így beleszólnak

-
Speedhs
őstag
én is kamikazet indítok ma.Dick Masy (346680172)
Belgium 23 éves és 97 napos,
Formája megfelelő (6), erőnléte jó (7).
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és igazságos.
Tapasztalata gyenge (4), és megfelelő (6) vezetői
TSI: 85 750
Fizetés: 2 513 eFt
Gyors
Védekezés: 7/20 jó (7)
Játékszervezés: 11/20 ragyogó (11)
Szélsőjáték: 14/20 természetfeletti (14)
Átadás: 7/20 jó (7)714 000 eFt
Szélső, kis kp-t még kap úgy is.
-
zsolli
addikt
Ne foglalkozz velük

Most néztem a csapat-, stadion- és szurkológárda nevét. Sajnálom, hogy nem jössz többet, de megértem.
A fórumon úgy is kapsz gondolom büntit, bár nyilván már nem érdekel

Asszem egyszer ha én is befejezem, pár embert elküldök én is a "prostituált anyukájába"

-
Patrick
addikt
-
Speedhs
őstag
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
-
Draken
őstag
-
ftc
nagyúr
-
Draken
őstag
-
Draken
őstag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
zsolli
addikt
A pénzügyi majom (FD) tényleg nem kell annak akinek 2 mrd alatti lóvéja van.
Azért vezették be a köcs....ök, mert zavarta őket, hogy sokan ülnek a sok pénzen és gyűjtögetnek, aztán mocskos nagy bevásárlás után megindulnak felfelé. Nem értem, mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ráadásul van olyan csapat, aki full csapattal feljutott I-II-od osztályig, ott eladott mindenkit, visszaesett, és elkezdett új - esetleg saját - alapanyagból épitkezni. Kitalált egy hosszútávú edzéstervet, aztán most pofán verték...
Na, a lényeg, ennek az FD-nek is több szintje van ugye. Ha 4 mrd-nál több pénzed van, akkor érdemes 5-ös szintüt felvenni, és akkor a 4 mrd-hoz hozzáférsz, azt elköltheted. Ahogy költesz, a "zárolt" pénzből elkezd visszatölteni a rendes számlára. 5-ös FD-nél heti 50 millát. Tehát ha költesz a pénzedből, akkor egy szezonban (16 hét) 16x50=800 millát tölt vissza a számládra. Tehát továbbra is tervezhetsz hosszútávra a sok pénzzel, de figyelni kell az ütemezésre. Tehát ha most elköltenél 4 mrd-ot, akkor 3 szezon múlva ismét rendelkezésedre áll 2,4 mrd.
Ha közben eladsz, akkor elötte vagy utána annyiért veszel játékost, hogy határon belül maradj.
Aztán lehet, hogy menet közben változtatnak a visszatöltés mértékén, de jelenleg 5-ös FD-nél heti 50 milla lesz.
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
Értem. Viszont lehet, hogy ezt mi értelmezzük rosszul. Mert eddig is alkalmaztunk pl segédedzőket. Lehet azoknak olyan 3 csillag volt csak a "hozzájárulásuk", viszont most vehetsz 5 csillagos segédedzőt, akinek magasabb a hozzájárulása, viszont így értelemszerűen drágább.
-
Speedhs
őstag
Ejha, nem kevés! Én nem költök ezeknek a majmoknak ennyit, folytatom a tradelést és szép lassan hozzászokok a rendszerhez. Csak változtatnak a költségeken.. ha nem, akkor bevásárolok és megyek "fel".
Egyébként az 5 csillagos edző, az a remek lenne. 3 csillagos lehet a megfelelő-jó. De mi van akkor az én ténylegesen remek edzőmmel, kuka?
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
És miért nem próbálsz meg építeni egy kisebb csapatot? Elvileg a forma edzővel elkerülheted az alacsony formákat ugye. Vennél jobb játékosokat kp-ra, vagy nulláról edzenéd őket, aztán vásárolsz mellé a 3 mrd-ből 3 védőt egy csatárt, szélső nem is olyan fontos. 3-5-2-ben eléggé jó csapatot lehetne összehozni, nem?
Szerintem ne add fel ilyen hamar, lehet a rendszer jobb lesz a vártnál.
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
-
ftc
nagyúr
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
sok víz lefolyik még addig sajnos. Sok sikert hozzá.Én nem tudnék addig várni. Már 300 fölötti hatstat megy a csapatnak 200 ezres tsivel. Ha megy stabilan a 350 és van a zsebemben 10 milliárd, akkor elindulok felfelé én is. Addig biztosan maradok a VI vagy max V-be, mert leszív anyagilag a magasabb osztály teljesen. Kell stadiont fejleszteni is, addigra talán edző csere.
-
Speedhs
őstag
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
Elvileg 454 849 az aktív felhasználók száma( én valami 1 millióra emlékeztem...).
(#20050) Napfénysüti: Nem biztos egyébként, hogy annyira negatív ez a fogyás.
Legalább mérséklődik a piac, drágábban el lehet adni a játékosokat.(#20051) ftc: Ámen.
Ahhoz iszonyatosan nagy szerencse kell, én eddig eljutottam 3 fordulóig, ha jól emlékszem és most az első a történelmünkben, hogy bot csapatot kaptam. 
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
DopeBob
addikt
-
zsolli
addikt
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Speedhs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A védő edzés az jó volt kezdésnek, 10 játékost edzettem, bár bevallom csak természetfelettiig jutottam. Viszont CA-ra egészen jó lettem. Jó az ha van egy erős védelmed.. a felét eladod veszel csatárokat és edzel kpt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nem adod tovább esetleg?