Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuctuc

aktív tag

válasz zsolli #11532 üzenetére

Igen, kissé zokon vette, hogy csak tőle rabolt pontot az uccsó csapat. :)

Nekem az a bajom az edzéssel, hogy igazán fiatalt (17-18) nem tudok venni, mert ha beteszek 1-2 fiatalt bajnokin, vagy kupán a 3.-4. forduló után, akkor jó eséllyel kikapok. Miután már kiestem a kupából, nem tudom olyan sokáig edzeni, hogy sok pénzt nyerjek belőle a bajnokság kezdetéig. Ez a negyed átka.

Negyedben a főskillnek minimum lenyűgöző-világklasszis táján kell lennie, ezt kell tovább edzeni (sok idő) vagy mellékskillt tápolni, én az utóbbit csinálom, így szinten marad az áruk és lassan-lassan erősödik a csapat. A 20-22 évesek játszhatnak már, de egyrészt nem fejlődnek gyorsan, másrészt horror áron lehet őket már venni is, nincs nagy haszon.

A lényeg az, hogy a 2 heti mérleg legyen pozitív, a kupás pénzekből meg lehet fiatalítani a csapatot. Aki megteheti, az vegyen 19 éveseket, bizonyos posztokon (kapus és csatár biztos) ha nem edzed, akkor is +10-20%-ot nő az áruk, ha betöltik a 20-at, az árbecslés megtévesztő a piacon. Furán hangzik, de tényleg így van, volt pár szezon, amikor ebből volt pénzem.

Öregeket én sosem tartottam. Ha nagy a baj, akkor 1-2 meccsre lehet venni párat, de csapatot ne építs rá, lehet elodázod a kiesést, de utána sokkal nagyobb lesz a bukta.

Új hozzászólás Aktív témák