- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
zsolli #20654 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Anno negyed osztályig jutottam, de borzasztó pénzeket kellett volna keresni a feljebb jutáshoz és nem tehettem meg, hogy pl a kezdő csapatba fiatalok játszanak így kevesebb embert is tudtam edzeni és már nem volt kedvem éveket ölni a játékba. Persze megvolt hozzá a csapat,mert természetfeletti illetve legendás közötti emberek voltak minden poszton magas átadással stb stb, de nem láttam fejlődési lehetőséget az egészben szóval letettem a játékról. Érdekes még, hogy régen egy egy kiemelkedő vagy ragyogó játékosért kemény pénzeket kellett fizetni ma meg már hozzád vágják pár ezerért őket. Jól átalakult a játék az tény
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #20645 üzenetére
Abszolút, mondjuk a neve üt.
#20646) Robeszka5: Előfordul, az esetek 70 %-ban rossz játékost ad, a maradékból 20% nem kiedzhető és kb 10 % ami használható.
10 húzásból nekem 1 jó ha már jön, akkor sokat mondok.
Mondjuk régen volt olyan ifim akit 570 milláért meg 320 milláért adtam el. Meg több 100-200 körüli volt.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #20640 üzenetére
Egy erőteljes spec kéne még oda és jó drágán el tudnád adni távoli lövések taktikát játszóknak. (egyefene lehet tőlem gyors vagy jól fejelő is...)
Az én egyik skótom már 3 hete 15 éveseket ad. Előző héten adott egy max remek def-est. Sajnos gyenge szintről indul... 17.20-ra lenne kész.
-
Littoral
aktív tag
válasz
zsolli #20540 üzenetére
Volt régebben egy tulajdonos-váltás a Hattrick-et üzemeltető vállalkozásnál. Az új tulajdonos - finoman szólva - nem foglalkozott a játékkal, kivéve a felhasználók számára pénzért elérhető részeket. Mikor újra az eredeti tulajdonoshoz került vissza a játék, az már szinte a romjaiban hevert (az általam ismert n számú támogatói fiókkal rendelkező emberek közül kivétel nélkül mindegyik sima játékos lett, vagy még az se'). Most már nyilván lefelé cseng az egész, és a romhalmazból igyekeznek minden fillért kinyerni, amit csak lehet, így olyan funkciókat is csak támogató (pénzes) felhasználók érhetnek el, amit azelőtt soha.
Ilyen pl. a barátságos meccseknél a külföldi csapat kiválasztása. Soha ezelőtt nem volt ez a lehetőség támogatói feature.
Mindegy, haldoklik az egész. A ti kedveteket (újak) ne vegye el, nyilván az újdonság varázsa most hat (kiegészítés: én 2003-tól nyomom a játékot). De létezik már annyi online (látványosabb, összetettebb és korrektebb) futballmenedzser játék, hogy a Hattrick - hogy úgy mondjam - a kiesés szélére sodródik, ha nincs már ma is ott. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #20541 üzenetére
Hát az volt, de jobb lett volna az, csak lerúgták a legjobb szélsőmet előző kupameccsen...
Most meg a védőmet is.4-es ts miatt a csoport favorit ellen idegenben tuti, hogy lazázni fogok.
Mostani ellenfél 1.800.000 tsis csapat volt, nem értem miért 2-5-3-at választott.. mondjuk ennek marhára örültem, mikor az eredményt megláttam
.
Neked egész kellemes ellenfeleid vannak, hozható a következő meccs is! Hazai pálya is ott van még.
Ts-el hogyan állsz? -
r0by
addikt
válasz
zsolli #20508 üzenetére
Én a második fordulóban már ki is zuhantam. Bekaptam egy erős ellenfelet
Nem láttam értelmét keménykedni, így benyomtam a lazát. Hátha a mai meccsen emiatt esetleg sikerülne nyerni.
Én most a IV-ben ilyen csoportban vagyok:
Ez a csoport az értékelések alapján 6. helyen áll az osztály 64 csoportja közül. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #20446 üzenetére
Gyakran szoktam leszedegetni az infokat.
Látszik is a képen.Sok sikert kívánok én is mindenkinek. Én nem reménykedem semmi jóban, most eléggé elment a játéktól a kedvem.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #20391 üzenetére
Hát igen, de nem érdekel már, ha bannolnak sem, a kapusomat kiraktam ő még jó lesz valakinek, pár emberke játékosát megvettem, kapnak egy kis lóvét azt csá.
2005 januárja óta játszottam... PPM-ben nagyobb sikerem lesz, lassacskán készülök a másodosztályba, pár szezon még.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #20353 üzenetére
Én hiába akarok több 10 milliárdot összegyűjteni... nem fogok tudni robbantani... szerintem. Hiába lesz 5-ös szintű majmom, meg majd 4 milliárdom... Szóval bekaphajták.
Egyébként meg mit zavarja őket, ki hogy játszik a szabályokon belül... szánalmasak...
Bár én mindig is DT ellenes voltam, az ellen nem nagyon tettek semmit, bár tegyük hozzá... ez is belefér...
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #20280 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon lesz időm kiedzeni... ja azt elfelejtettem, hogy technikás
De szerencsém van mostanában, nemrég egy olyan hoztam fel (igaz 17 éves 20 naposan, de ki akartam maxolni az átadást ifiként), hogy jsz 7, átadás: 6, szj 6
+ jól fejelő. Remek védő alapanyag Ő is
Most az lett a taktikám, hogy szélsőket és KP-kat keresek, és utána őket edzem védőnek, az első pár szint, majdnem mindegy mi, max egy évet vesztek vele, ha mondjuk gyengéről indul csak, viszont sokkal többet érnek 550M-ért adtam el nemrég egyet, titáni védekezés és kb hasonló mellékskillek.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #20255 üzenetére
Még, de nemsokára lépnek a 21. életévükbe és akkor jól meg fog ugrani..
Én nem tervezek szinte semmit. Egyrészt, mert látom, hogy soha senkinek semmi sem jön be ezekből, másrészt pedig nem akarok úgy járni, mint Dávid.
De egyébként egy kis átadást kapnak majd. Pár kiedzett játékost eladok majd, a magyarokat megtartom magamnak. A következő edzést nem tudom mi lesz. Lehet, hogy megint védekezés (függ, hogy lesz-e esetleg valami frankó felhozott ifim, mert jó lenne már egy saját nevelésű csodabogár), mert kezdenek kiöregedni a védekezés edzésből megtartott játékosaim.. Szalad az idő basszus.. -
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #20103 üzenetére
Szerintem megérte, azért, mert ahogy kérdezgettem az u20 scoutot, azt írta, hogy a srácaim a top15-ben vannak és jó lenne a tapasztalat szerzés. Így plussz egy kupa meccset szereztem nekik
Meg azt hittem, hogy nem lesz ilyen izé a játék, hogy egy kétmilliótsis (majdnem kereken
) csapatot ad ezek után... vettem egy tdf-et is, majd elválik a sorsa, igazából csak a kupa miatt jött a csapathoz. Következő meccs után megy is az átadóra, igaz ,csak 1,7 misi a fizuja, viszont ilyen alacsony szintre teljesen fölösleges.
Neked megint egész könnyű dolgod lesz.
Bár jó értékeléseket tud hozni az ellenfeled, szerintem valami nagyon deffenzív taktikát és CA-t vagy játéktördelést fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest