- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10899 üzenetére
Amúgy azt kell, hogy mondjam, hogy nem sokkal voltál jobb HatStat-ban, mint az ellenfeled, de nyertél 1 góllal, az a lényeg
Én is éppen, hogy jobb voltam, és csak döntetlen. Mondjuk én idegenben nyomtamDe ezeket csak szigorúan HatStat alapján mondom. Mert mondjuk az feletébb érdekes, hogy két kiállítással 0-2-ről felállok 3-2-re, s majd a vége 3-3 lesz.
Ez amúgy nem a mák, hanem a tudás. A mákos az Te magad vagy
-
zsolli
addikt
Aztamindenit. Live-on nem is láttam, hogy a meccs végén lerúgtunk az ellenféltől 2 embert
Betojok. 88'-ben lerúgom egy csatárját, beáll a csere, és gólt lő
-
-
zsolli
addikt
Na, summa-summárum, majdnem megszívtam ezt a PIC-et
De szerencsére bejött.
Helyzetjelentés:
Csapatszellem: földi paradicsom!
Önbizalom: kissé túlzottNos a TS nagyon szép, kérdés, mennyire esik vissza jövő szombatra. Az önbizalom se rossz, de nyilván ha nem ilyen szoros az eredmény, akkor jobb lenne. De hát valamit valamiért. Vagy az önbizalom, vagy a TS.
Zs
-
zsolli
addikt
Én idegenbe megyek egy jó védelmű, és brutál támadású csapathoz
A birtoklással nem lesz baj. Kérdés, hogy a szélsőim milyen formában lesznek. Levédekezni szinte esélyem sincs, de ha jók a formák, akkor kb. közel azonos, vagy egy picivel jobb támadást hozok össze, mint a védelme. De sajna ez nem biztos
-
r0by
addikt
Ejj, örülök a 3-3-nak, mert vereségre számítottam.
Csakhogy a következő meccsen lesz két eltiltottam (a ma két kiállított), amikor is megint nehéz meccsem lesz, mert megint a 2. helyezett jön hozzám. De legalább hazai pályán játszok. -
koxos:8]
senior tag
Végre, behúztam 2-1-re.
-
plus44
veterán
nekem sorra mennek el a helyzeteim, pedig neki 2 volt, abból egy gól, nekem meg vagy 200 és egyik se az...
(szerk: a kapusom már a 2. bajnokin védi ki a csatárok szemét...
)
-
senior tag
Mondtam.
3-2.
Zsolli is vágott egyet. -
r0by
addikt
Nah, ezt már nem hiszem el, hogy vezetek
-
zsolli
addikt
Na menjeneeeek már a pics@'baaaaa
R0by-nak a második embere van kiállítva
Hihetetlen, így a jobb oldal szinte üres
Jobb szélső, és jobb szélső hátvéd -
r0by
addikt
Ilyen nincs bazzeg:
Piros lap! Gniewosz Dutkiewicz szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkőzés 73. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó r0by-kispad a játékvezetőt nem hatotta meg.Jah, és az a vicc, hogy a teljes jobb oldalam hiányzik most már a csatár kivételével. Remélem őt is kiküldik a francba, így is túl sokan vagyunk
-
r0by
addikt
Höhö. 2-2!
De sajna még nincs vége, pedig ezzel az eredménnyel 100000%-osan elégedett lennék.. -
zsolli
addikt
Eeeezaaaazzzz, r0by egyenlített
-
zsolli
addikt
"64 perc elteltével egy szabálytalansággal megállították a lendületesen előretörő Medvebólé ellentámadását. Az ezt követő Medvebólé-szabadrúgás teljesen rossznak tűnt a mérkőzés 64. percében, mivel pontatlan és rövid is volt. De mint kiderült, ez szándékos volt, hisz ezt beadásnak szánták Obrad Matić számára, aki már várt is rá. Ezzel az állás 3 - 1! Ne feledjük el megköszönni a figura kitalálójának sem."
Na, majd jól megköszönöm neki...
...egy szívlapáttal -
senior tag
Megint Michael Jeckson.
Már 2-1. -
zsolli
addikt
Na bazzeg, Májköl Dzsoko-Dzsekszon csak belőtte, az anyja úristenit
-
r0by
addikt
Mondtam én, hogy ki fogok ma kapni sajna.
De lagalább rúgtak egy gólt a srácok -
zsolli
addikt
-
senior tag
Eddig jönnek az eredmények, már csak R0bynak meg Dávidnak kellene vágnia 2 gólt.
Közben 2-0.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10858 üzenetére
Nah, neked már biztos a győzelmed
Az enyém pedig megpecsételődni látszik:
31. perc és egy buta szabálytalanság. r0by megfogyatkozva volt kénytelen tovább játszani, Tibor Rényi kapott piros lapot. Abszolút jogosan, tegyük hozzá!Természetesen szélső, aki most épült fel, még tapaszos. És persze, hogy széleken támadás taktika van
-
zsolli
addikt
Áááááááááááá, imádom Levente Zrínyit
Már 2-t lőttHááát basszus, r0by sajnálom
Kiállították a szélsőt -
r0by
addikt
Nah, eddig bírtam, bekaptam egy gólt. Innentől kezdve tuti kikapok sajna.
-
r0by
addikt
Ifiknél számít a meccseken a hozzállás? Eddig mindig átlagost nyomtam be..
-
zsolli
addikt
Patrick is vezet
-
zsolli
addikt
Az csak körítés. Nálam ez az úgynevezett túlzott önbizalom vagy mi, ami a 7. forduló után jön elő. Jellemzően a bajnokság első és utolsó helyezettjei közt.
Zs
Egyik kp-m pozitív időjárás eventet kapott:
"Az erős napsütést sok játékos nehezen viselte. Talán ezért érvényesülhetett jobban Dirck Kiese technikai tudása."
Most már rúgjon is gólt basszus
-
r0by
addikt
És ez akkor mit jelenthet:
A nagyon elszánt r0by átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre.Balu ezt jól benézte/elfelejtette..
Újpest már vezet
-
zsolli
addikt
Újpest kománál bejött a szöglet + fejes gól
Na bazze, Dávidnak a középhátvéde is jóképű
Úgy látom, tapaszos volt, és rásérült -
zsolli
addikt
A pics@baaaaa:
"Az első percekben a fegyelmezetlen Sörhas láthatóan félvállról vette a mérkőzést, túlzott magabiztossággal, sok hibával, pontatlanul játszott a csapat."Ezt nem hiszem el
-
zsolli
addikt
Na basszus, Balu meccsét le is fújták, mert nem állt ki elég emberrel
Így 5-0-ra kikapott
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10839 üzenetére
Ifiknél máshogy van. Ott bajnokin rákoncentrálsz a tehetségedre. Annak van mákja, akinek van 3 remek jsz lehetőségű ifije...
...de ilyen mákja csak... öööö izé...
...reméljük nekem leszSzal ifi barátságosnál a tehetséged még nem ismert skilljeire nézel rá. Pl. a kapuspalántádat beteheted hátvéd posztra.
Vagy ha valaki csatártehetséget edz, akkor beteszi kp-ra és jsz-re néz rá, vagy szélső posztra teszi és szélsőjátékot próbál kideríteni.Az ifiknél az edzés nem úgy van, mint a felnőtteknél. Az edzést azonnal megkapják a meccs után. Neked a meccs vége után 24 órával jön a jelentés az edzésről.
Zs
-
senior tag
Ma nyomok egy Pic-et a meccsen, a kemény 0 pontos ellenfelemmel.
Ha nyer az sem gáz mert még nem lesz rám veszélyes, kiesés szempontjából. -
Patrick
addikt
BUÉK!!!
-
r0by
addikt
Boldog Új Évet Kívánok én is mindenkinek.
És kiütéses győzelmeket mára! -
zsolli
addikt
Minden kedves PH-s fórumtársamnak boldog új évet kívánok...
...és persze eredményes bajnoki fordulót mára -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10827 üzenetére
Na, ez jól néz ki, és ami a legfontosabb, hogy felhozván akár edzheted saját magad.
Védés - területvédekezés, vagy védés pontrúgás mehet.
Amint megtudod, mi a jelenlegi védés szintje, ki lehet számolni, mennyi idő kell a maxolásához. Barátságoson mehet védő posztra is és kaphatja a védekezés-területvédekezést, ha csak addig ki nem derül róla egy maxolás.
Zs
-
plus44
veterán
Van egy jelöltünk a számodra. Dávid Kása a neve, és 15 éves.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Védekezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védés képességű játékosod. Szerintem ő egy középszerű játékos.
15 éves 46 napos?? ÁÁ..mint csináljak, hogy maxoljam? Elsődleges védés másodlagos védekezés edzés??
-
r0by
addikt
Oh basszus, elbaszarintottam
Felhívtam az ifi megfigyelőket, kaptam is egy megfelelő szintű játékost elsőre:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 17 éves, a neve pedig: Olivér Dalnoki.Jelenleg szerintem Átadás képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet! Összességében nézve ő szerintem egy megfelelő szintű játékos.
Kapásból elfogadtam, aztán néztem, hogy már 17 éves
-
Patrick
addikt
Megvettem a második titáni védőmet is.
Dániel Oláh (284939784)
Hungary 22 éves és 80 napos, következő születésnap: 2012-01-31Formája középszerű, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A. (2011-12-30 óta)
TSI: 52 480
Fizetés: 3 346 eFt/hét
53 536 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Sérült lábadozik, de már játszhatHTMS-pontok: Képesség: 925/Lehetőség: 1676
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 15/20 titáni
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 5/20 középszerűKettő már meg van 640 millából.
Jah és ezt 300-ért vettem.
-
zsolli
addikt
Hááát, én meg elnéztem a védelem felállását. Jobb oldalon és középen kéne védekeznem, ehelyett ha minden igaz a bal oldali védelmem lesz a legerősebb
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #10812 üzenetére
Súgó - Szabályzat - Átigazolások:
"Az átigazolások hatással lehetnek a csapatszellemre is
Ha eladsz vagy vásárolsz egy játékost, a csapatszellem eshet. Ennek esélye növekszik, ha szimpatikus játékost adsz el vagy ha bajkeverőt vásárolsz. Amennyiben az ifijátékosodat a nagycsapatba kerülése utáni 6 napon belül eladod, az átigazolás nincs hatással a csapatszellemre." -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Akkor ezt benéztem
Lehet keverem az én ellenfelemmelNa, ebben a felállásban viszont szerintem elég jók az esélyeid. Az ellenfeled nem valami nagy taktikus. Középen támad, holott a szélső támadásai a burtálok. A középen támadással ráadásul jócskán gyengíti az amúgy is gyenge szélső védelmeit.
Te nagyobb arányban védekezed le az Ő támadásait, ill. nagyobb arányban mész át az Ő védelmén.
Kérdés, milyen pontrugója és specesei vannak, de elméletileg el kéne csípned a 3 pontot, de 1-et biztos.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10809 üzenetére
Hazai pályán gyenge kp-ja van, átlagos vagy átlag felettivel. Úgyhogy szerintem nagyjából egál lesz a kp, nem ott fog eldőlni. Azért is próbálkozom a 2 csatárral. 3 középpályás már kevés lenne, a 3 védő szintén (mivel csatárokat edz), így az egyetlen alternatíva kb. a 4-4-2.
De így simán kikpahatok, mert idegenben játszok..Én itthon leszek, nézem az ifit is, meg a felnőtteket is. És persze szúrkolok mindenkinek. Sör már behűtve, kaja kész..
-
zsolli
addikt
Most nem néztem rá, de pár napja sasoltam, és úgy rémlik, hazai pályán megfelelő környéki meccs végi értékelést hozott a kp-ja.
Szerintem a birtoklás az övé. Kérdés, milyenek a formái, illetve az önbizalma. Átmegy-e a védelmeden, és a igen, akkor hányszor. Kemény meccs lesz, ha itthon leszek, tutti nézem (és persze szorítok Neked)
-
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10802 üzenetére
Szerintem itt mindenki egyet ért, hogy ezt a jelzőt Te nem fogod átragasztani a büdös életbe senkire
Felállítottam az előbb én is a csapatot 4-4-2-re holnapra, hátha így le tudom győzni a második helyezettet. Szélekes támadás, mindenki alapon, kivéve a két csatárt, ők mind2-en védekeznek.
Bár ha nem kapok ki túlságosan, akkor még mindig megtartanám az első helyet, bár akkor már pontegyenlőség lenne. -
zsolli
addikt
válasz
Patrick #10801 üzenetére
Nekem most megint boldog (7). Múlt héten is az volt. Persze ha nem PIC-eltem volna, akkor lement volna középértékre.
Középszerű vezetőis edzőm van, és úgy látszik, boldogig visszaesik az 1 hét alatt.
Mondjuk még mindig jobb, mint a sima hűvös.Én most megint PIC-elek, bár lehet megszívom. Nem különösebben érdekel, a célt elértük a szezonban, ill. csak át kéne ragasztani a "mákos" jelzőt r0by-ra
Zs
Patrick: itt egy link, a TS számolásához. De HO-ban is lehet látni, hogy a jelenlegi edzővel mennyire esik vissza a köv. liga meccsig.
-
Patrick
addikt
Múltkor szombaton piceltem, reménykedve, hogy a TS felmegy és meg is marad. Fel is ment, mára nézem visszaesett két szintet, magyarul a pic-nek nudli értelme volt. Megfelelő vezetői képességű edzővel. Gratulálok, egy újabb csodálatos, áhh nem is írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K OLED TV!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- PS Plus előfizetések
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max