- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Na, gratu. DopeBob és Jaku meccsén az uccsó percek egy csöppet izgalmasra sikeredtek, de DopeBob-nak megvan az X, Jaku meg büntetett a végén
Zs
-
r0by
addikt
Megvan a győzelem
-
r0by
addikt
Eh, bekaptam egy kiállítást
-
Jakuu
őstag
Lol mar megint special event es pontrugas amibol golt rug az ellenfel.
-
zsolli
addikt
YEEEEEEEES!!!
Végre már r0by-kám, ideje volt
Gratu
-
zsolli
addikt
0-6 ide, de nem értek valamit
Hogy-hogy a kp-m rúgta a 11-est?
-
zsolli
addikt
Dávid bajban
Newpest kolléga már 2-0-ra megy
-
zsolli
addikt
Idegenben PIC-elve 66%-ban birtoklom, vissza vannak húzódva a fiam 0-5 után
Newpest kolléga megszerezte a vezetést egy szabadrúgásból
r0by: húzzá bele
-
DopeBob
addikt
Nekem is nagy terveim vannak mára, jó lenne kihúzni 0-0-val, vagy legalább nem beleszaladni valami nagy zakóba
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12979 üzenetére
Nálam nem tudom mi van most, de chrome alatt fagy az oldal, egyszer csak nem kattintható semmi a közvetítés alatt, a memóriahasználat meg a chrome azon szálán folyamatosan nő.
Mind1, gyors átnyargalltam firefoxra, remélem ott nem fog fagyizni.Szerk.: amúgy a titkos admin oldalon hány gólt állítottál be magadnak? Csak, mert már 0-5
És nekem mennyire lőtted be a végét?
-
r0by
addikt
Eh, kimaradt a 2. helyzetem is.
Ahogy nézem, egy 31 éves, saját nevelésű, nagyszerű tapasztalatú kapusa van 14.540-es TSI-vel.. -
zsolli
addikt
Jaku és Patrick is vezet, Balu ellenfele kiegyenlített.
Mindent bele skacok, b@sszátok előreeeee!!!
-
plus44
veterán
Hajrá! Nekem a pénzre kellene most mennem (2x is itthon játszok) de annyira kevesen jönnek el a napsütés ellenére, hogy már fáj. Gondolom a szurkolói hangulat miatt, azt pedig ilyen szar csapattal nem tudom fentebb vinni. ördögi egy kör ez...
-
zsolli
addikt
Hoppá, elindult.
Már vezetek is 0-1-re. A pontrugóm. B@szki, asszem ez a 11. gólja a szezonban a bajnokikon
-
zsolli
addikt
Na, nálam kb. 2 perces csúszással, de elindult Balu meccse.
B@szki, Balu már vezet is
Nos, még semmit nem látni, de a 0-0-ák már kint vannak
-
r0by
addikt
Ajjaj, BaszdElőrénél már késik a meccs...
Jaja, közben beindult, és már vezet is
-
r0by
addikt
válasz
koxos:8] #12964 üzenetére
Jaja! Hajrá mindenki!
Nem tudom megjósolni az esélyeim. Valószínűleg birtoklok, és a védelmem is sokkal jobb az ő támadásainál. A támadásom kb. egál az ő védelmével. Nem merek PIC-elni, maradok a normálnál, meglátjuk mi lesz. Persze van egy sérültem is és egy tapaszos is, akit nem merek most pályára küldeni.
Nem lenne rossz, ha maradnék még mindig a 0 bekapott gólnál -
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12964 üzenetére
Úgy-úgy, hajrá uraim, mindent bele.
Esélyek? Csak hogy ha valaki veretni akarja magát, jelezze, ne izguljunk feleslegesen
Nálam 2-5-3-ban PIC-elek idegenben. Birtoklás adott, támadásom brutál.
Ellenfélnek is b@szott erős támadása van, kérdés, a meccsmotor mennyi helyzetet dob neki a kockájával
Az amúgy sem acélos védelmemet most 2 fő fogja képviselni, így ahány helyzete lesz az ellenfélnek, annyi gólt is rúg. Teát nagy eséllyel győzök, vagy pedig kapok egy bazinagy pofontZs
-
koxos:8]
senior tag
Sok sikert mindenkinek!
-
zsolli
addikt
Ja-ja
Tegnap este én is betoltam egy kis sült tarját rizzsel, savanyúval, és be is aludtam a gép előtt...
...pedig a lehető leghamarabb akartam ifit húzni. Valamikor hajnali 2-3 környékén ébredtem, akkor gyorsan húztam egy ifit (persze kutyaütő szegénykém), aztán irány fel a hálóba csicsikálniZs
-
Jakuu
őstag
Csak nalam nem mukodik a hattrick fooldala ?
-
ftc
nagyúr
Az ifi akademia a köv évben bezár...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12946 üzenetére
Olyan csöndbe voltatok, kell egy kis "élet" ide
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #12949 üzenetére
Oké
3 szezon az 336 nap. Majd 1 naptári év.
Érdemes 4-4,5 szezonnal számolni a titáni szintet az esetleges sérülések, ill. szezonok közti 2 hetes átadás edzésekre. Itt mondjuk 8 edzés megy el erre.Sok múlik azon, hogy milyen szintről (és szinten belüli értékről) indulsz. Az én srácaim jellemzően megfelelőek voltak, és 21 éves korukban természetfeletti (14) volt a jsz-ük. Igaz ekkor már jócskán kapták az átadást, ekkor jó-remek szinten voltak már belőle.
Nem tudom, hogy jó-e vagy sem a kapus edzés.
Csináltam egy összehasonlítást. Jó edző, 100% edzésintenzitás, 10% erőnlét, 10 segédedző.
Mindkét esetben 17 éves 0 napossal számoltam, és a fő képesség 7,0-ról indul.Itt most tekintsünk el a szezon közti 2 hetes szünetektől, és mondjuk egyik sem sérül le.
Ez alapján:
- titáni jsz: 20 éves 47 napos korára,
- titáni védés: 19 éves 22 napos.
Tehát több mint egy szezon van a két képesség között. Ez alatt a kapuspalántádnak mondjuk adsz pontrúgás edzést.
A paraméterek maradnak ugyanazok, mint fent. 19 éves 22 napos kapuspalánta induljon mondjuk középszerű pontrúgással. Állítsd be az edzésnél a pontrúgás + 25%-ot, és csodálkozz.
20 éves 43 napos korára (kb. mire a kp titáni lesz) már varázslatos a pontrúgása. Most melózom, így nem tudom megnézni, hogy ez árban mennyit jelenthet a piacon.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #12947 üzenetére
Ez így kicsit nehézkes, nem tudom, mit értesz 1 év alatt. Vegyünk 3 szezont?
Akkor evvel számolva, egy 17 éves kevés napos játékost, jó skillről ~20 és fél éves (tehát ~3 és fél szezon) korára lesz titáni. Ez ügye függ a szinten belüli értékétől, edzésintenzitástól, erőnlét %-tól stb..., és hogy sérülés miatt kell-e edzést kihagynia.
Ekkor tulajdonképpen még csupasz a playa, max. megfelelőig-jóig felviszed az átadását szezonszünetekben. Persze itt azon is múlik, milyen alapanyagot tudsz venni.
Most a piacon rákerestem 20 éves titáni jsz-ű playára. Belépsz a játékos adatlapjába, és megnézed az árbecslést.
Nekem most jelenleg ezt írja:
Középár 745 000 eFt
Átlagár 762 280 eFtAztán hogy ebbe volt-e magas mellék skill, vagy egy jó spec, azt nem tudom. de elméletileg 3,5-4 szezon alatt egy belső kp-ból meglehet a 650-700 milla. Nyilván ez mehet feljebb is, meg talán szezon végén lejjebb is.
Ezt szorozd be 6-tal (ha mind a 6 belső kp-t eladod), és a 4 szélső poszton lévővel, akik felezett edzést kaptak ez idő alatt.
-
DopeBob
addikt
Valamit ki kéne találnom kapus edzés helyett, mert ez semmire nem jó... sosem lesz értelmes csapatom, vagy csak nem fogom tudni kivárni
De elég nehéz lesz fájdalommentesen átállni
megnéztem a nemrég eladott kapusomat. Majdnem egy teljes év kellett hozzá, hogy el tudjam adni, 700M-t kerestem rajta. Az árából kijött egy újabb kapuspalenta, meg egy csatár. (titáni gsz)
Egy év alatt ha védőket vagy KP-kat edzenék, mi jött volna ki? Valaki meg tudná nézni nekem?
-
zsolli
addikt
Oké, így értem. Igen, kiszámolható, annyi, hogy a HO és Te magad is csak saccolni tudod az ellenfeledét. a mindig ugyanabban a felállásban játszik, és követed a forma-változásait, akkor elég szépen meg tudod saccolni a várható kp-ját. De ha sokszor variál ezt-azt, vagy PIC-PIN-MOTS-ot használ, akkor eltéréseket, meglepetéseket tud okozni.
A HO-ban a zöld vagy piros nyilak a szintek közti különbséget jelenti. Tehát a zöld14-es azt jelenti, hogy ott 14 szinttel jobb vagy. Itt ne konkrét szintre gondolj, szinten belül is 4 fokozat van ügye. Az éppen, az átlag alatt, az átlagos és az átlag feletti. (Ha ez is tiszta, akkor bocsi a szájba-rágásért
)
Természetesen támadásnál a szemben álló védelmet nézi (pl. jobb oldali támadásnál az ellenfél átlagos bal oldali védelmét).
Tehát ha nem sok minden változik, akkor elméletileg pontos birtoklást mutat, de ügye ezt sok minden befolyásolja.
HO-n kívül pl. evvel is lehet számolgatni. De mondom, mindegyiknél csak nagyjából tudod megsaccolni az ellenfél várható értékelését, így itt-ott lehetnek eltérések.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12941 üzenetére
Oké, ez eddig világos.
Az enyémnél konkrétan 55%-ot ír zölddel a holnapi meccsemre. Akkor ezt az értéket számszerűsítve kb. várhatóan mennyi lesz a meccsen a birtoklás aránya? Esetleg 55%-ban birtoklok? Ezt még eddig sosem figyeltem meg, hogy hogyan alakul a meccsen és az itt mutatott érték, és igazából erre lennék kíváncsi, hogy közelítően ezt ki lehet-e számolni valahogyan. -
zsolli
addikt
No, nem annyira értem ám a kérdésedet. Minek mennyi az értéke?
A Tiédet a felállásodnál (HO-ban) láthatod, az ellenfélét vagy az analyzerben alul felsorolt meccsek átlagából számítja, vagy kézzel is beállíthatod, hogy pl. csak egy adott meccsén hozott értékelésekkel számoljon.
Zs
-
zsolli
addikt
Szombaton hanyagolnom kell az egyik csatim
2-5-3-ba megyek idegenbe, PIC-kelve. lesz ami lesz
Előrejelzés szerint kiemelkedő szélső támadások...
...bár ha minden jól megy, meglesz a visszahúzódás, és ismételten nem látjuk az eredeti értéketA taktika szintjére legendást (17) ír
Na, majd meglátjuk.
Zs
-
zsolli
addikt
Nos, a mai edzés:
(Csatim 2 hetes sérülést szenvedett, kb. 1.300 csökkenés neki köszönhető.)
TSI: +14.630/-2.150
Formák: +5/-6
Avg. form.: 6,14 (múlt héten 6,18 volt).
Skill up: 4 db (átadásból)
Tapasztalat: 1 növekedés
Erőnlét: 2 növekedésMár 4 játékosomnak van nagyszerű átadása. 2 szélsőmnek, a Gyors kp-nak, és a TDF-emnek (technikás védekező csatár).
A csapat össz. TSI-je majdnem 400.000
Egyik edzett kp-m TSI-je átlépte a 60.000-et -
plus44
veterán
TSI: +7430 / -720
Átlag forma: 5,32
Forma: +7 / -3 (hál' Istennek, maradjon is így)
SkillUp: 1 (mostmár WC szintű az egyik kapusom) -
ftc
nagyúr
A 17 éves palyam meg midnig nem lepett szintet erdekses
-
zsolli
addikt
Még jó, hogy nem lőtt gólt. Akkor tetted be, amikor már 4-0-ra mentél, és 3-0-nál megkaptad a visszahúzódást
Beállt a zöldfülű 1 szem csatárnak, erre minden csapattársa a saját térfelén szotyizik. Hát hogy a fenébe lője így be szegénykém
Jó kis srác, ha csatáredző lennék, nagyon tetszene, bár sajna nincs spece. Elméletileg én inkább fizetnék a specért, mint a másodlagos átadásért. Azt úgy is edzi majd neki az edző. De szép, nem vitás, reméljük jó kezekbe kerül
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12924 üzenetére
Részvétem..
Most hogy nézegetem a 4 licitálót a most felhozott csatáromra, én is tartok ettől egy kicsit. Igaz talán az utolsó licitálón látszik, hogy csatárt edz. De eddig csak kis csapatok licitáltak, ahol az össz. TSI 50k körüli. Remélem beesnek majd estefelé a komolyabb csapatok is, akik akár többet is adnának érte
Nah, de ma 19.21 körül minden kiderülJah, amúgy betettem ifim (aki már nem ifi
) a tegnapi barátságosra. 40 percet játszott, 4.5 csillagot hozott, és volt 2 helyzete, amik természetesen kimaradtak.
-
zsolli
addikt
Kapuspalántámat megvette egy török tréder 66 milláért, és már múlt héten árulta 100 milláért. Néztem, addigra csökkent a piaci árbecslése 50 milla körülire. Nem vitték el....
Most megint kitette 100 milláért, jelenleg az árbecslés 20-30 millát írNem tudom, elviszik-e...
Rohadt idegesítő. Talán 1 szint védekezést vitt bele, pocsékról-csapnivalóra.
A héten kaphatná a 2. védés edzését, és komolyan mondom, már remek lehetne.
Tököm tele van ezekkel...
-
Patrick
addikt
Köszi, jó lenne ismét nyerni.
-
zsolli
addikt
Na, angolom volt, utána meg meló, most jutottam csak ide.
Gratula Patrick, remélem jövő héten is megcsípsz egy győzelmetJakuu, 1-3-nál a Te meccsednél is azt gondoltam, hogy jó ez így, hogy Te is lőttél gólt, ez jót tesz a szurkolóknak, de amint látom a hsz-ed, a vége felé még berámoltál 1 gólt (A Tiéd is 1-5-re állt, mikor eljöttem otthonról), szal Neked is gratu a tisztes helytállásért, menetelésért.
Zs
Ui.: én még tegnap késő este elvertem egy Paragvay-i csapatot
-
Jakuu
őstag
2:5 lett vege , amui nem is rossz hogy b csapattal lazazva alltam fel, rendes csapattal ez is meg lett volna, de ideje volt a piheno.
-
Napfénysüti
nagyúr
7-2-re nyertem barátságoson egy spanyol ellen.
-
Patrick
addikt
5-1 lett a vége, huh.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #12915 üzenetére
Huh.
Kíváncsi vagyok az értékelésekre, mert még is csak 900 000 TSI-s az ellenfelem.
Elvileg ő neki középen erős a támadása, azt ott le is védekeztem és széleken támadtam, ott neki gyengébb a védelme. Valamint birtoklom is. Úgy tűnik bevált a taktika.Igaz a TS most 0 lesz sajnos. Ez van. Bajnokin PIC, aztán meglátjuk kit kapok jövő hét szerdán.
-
Patrick
addikt
Első félidő 3-1 ide, 60% ide.
Jó lenne továbbjutni, mert ma is bevétel, az már biztos és a jövő hét szerdán is lenne bevételem.
-
Patrick
addikt
JEAH
1-0
-
Patrick
addikt
Drukkoljatok holnap, nyernem kell a kupában.
-
zsolli
addikt
Nem értem, hogy tudod használni a linket...
...nekem csak a HT bejelentkezési oldala jelenik megNagyon szépen hirdeted, táblázatosan meg minden
Én nem tudok ilyeneketÁllítólag (az "okosok" szerint) úgy érdemes hirdetni, (ha van jó skille az ifinek) hogy egyik nap az egyik topikban, másik nap meg a másikban jeleníted meg. Így elméletileg mind a 2 nap (amikor lehetséges a hirdetése) megjelenik valahol.
Aztán hogy ennek van-e értelme, vagy haszna, fene tudja
A vezetői képességéhez szerintem nincs köze, hogy az ifiben csk volt.
Mindenesetre gratula a sráchoz, nekem tetszik.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #12902 üzenetére
Köszi a linkeket, ki is tettem gyorsan
Hiányzik a spec, meg sajna a többi skillje főképp katasztrofális, de hátha lát benne valaki fantáziát.
Azért a holnapi barátságosra beraktam fél órára, mert kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesít. Még az sem elképzelhetetlen, hogy esetleg gólt szerez
Sajna egyenlőre nem nagyon bukkant még fel másik ekkora tehetség..Jah, és ő volt kb. egy szezonon keresztül a csapatkapitány, és a végére középszerű vezetői képessége lett. Nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged