- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #20307 üzenetére
A vezércikkeknél magyarul is elolvasható már. Be van téve már a "Súgó=>Szabályzat"-ba is, de tegnap még csak angolul volt. Szerintem nemsokára már ott is meglesz magyarul. Mindennek fel lesz ott tűntetve a hatása, ára stb...
Köv. szezontól lép életbe, addig lehet vele játszani, még nem kerül pénzbe. De jól ki kell okoskodni, hogy mi merre hány méter, mert nem olcsó mulatság. A fórumon nyílt egy topic "Magyarország=>[Vezércikk] Új személyzeti rendszer" névvel. Ott többen kivesézik, mi mire jó, a csapatok rövid- és hosszútávú edzéstervébe mi javasolt stb... -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #20276 üzenetére
Még valami....
Azért is jó, ha használod a r0by által ajánlott HY oldalt, mert ott nagy eséllyel talált volna 1-2 ikret a rendszer a játékosodnak, és akkor jóval hamarabb tisztában lettél volna az elérhető képességszintekkel.Nekem szinte minden játékosomhoz talál ikret. Most 3 fiatal srácra tudok koncentrálni, akiknek 1-2 képessége eltér ugyan, de mivel az ikreik miatt tisztában vagyok a maxokkal, így jobban tudok tervezni.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #20270 üzenetére
A védekezés/területvédekezés asszem gyorsabb. Bár lehet, csak elírtad.
Az azonos edzésfajtánál nem csak lassabb, hanem akkor az elérhető max-ról nem ad hírt az edző. A jsz-szel vagyunk olyan bajban, hogy nincs "párja".
Tehát míg van védekezés/területvédekezés, vagy rövidpasszok/támadásépítés, addig jsz-t duplán kell adnod, hogy az alap elsődleges jsz-nél gyorsabb legyél.
Tehát pl. a védekezés/védekezés elméletileg lassabb, mint a védekezés területvédekezés.
De ha van egy ifid, akinek annyit tudsz a jsz-éről, hogy jelenleg megfelelő(6), de nem tudod a maxát, akkor filózni kell. Mert ha a jsz/jsz-t választod, az pl. gyorsabb, mint pl. jsz/rövidpasszok. De a dupla edzésbeállítás miatt pl. az edző nem fogja elárulni az elérhető jsz képességet. Tehát nem tudod, hogy jó(7) vagy remek(8)-e.
Jajjj, nagyon fáradt vagyok, lehet nem is érthetően írtam le
-
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob #20039 üzenetére
Köszi.
Na, eladtam egyik játékosomat, mert több fiatal is pályázott a helyére.
Jó szolgálatot tett, középszerű védekezéssel hoztam fel az akadémiáról.
Péter Martinovics (367463702)
Hungary 20 éves és 53 napos,TSI: 9 980
Fizetés: 206 eFt/hét
Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 571/Lehetőség: 1663Legmagasabb licit: 130 000 eFt Os pequenos de Taboada F.S (licitarchívum)
Védekezés: 7/20 jó (7)
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő (10)
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 4/20 gyenge (4)
Gólszerzés: 5/20 középszerű (5)Tök szar érzés megválni tőle, mert a semmiből lett valaki.
De valahogy el kell kezdeni az építkezést.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #20002 üzenetére
Ja-ja. Mi is elváráson felül teljesítettünk. Végig PIC-elve a szezont, egy halvány olafos X-szel és egy vereséggel is toronymagasan vezetem a csoportot. Irdatlan mennyiségű gólt rúgtunk olyan csapatoknak, olyan védelmeknek, hogy hihetetlen
Ilyenkor mindig várok egy rohadt nagy pofáraesést azért -
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob #19972 üzenetére
Én is ezen aggódok, 6 pont előnyöm van, a csapat is kezd elég jó lenni, szurkolók is jönnek, karneváli hangulat, 9-es TS, és már MOTS-al 250-es hatstatot tudok csinálni =(102ezer TSI-vel.
)
Most azért nem akarok feljutni, hogy visszaessek, és csomó szurkoló elhagyjon. Szépen leadom a következő 3 meccset.
HatStats 249
HatStats Védelem: 136
Középpálya: 84
Támadás: 29
LoddarStats 18.75 -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #19746 üzenetére
Az öreg Ryan-t nemrég drótoztuk össze, még r0by druszám tette taccsra
97 gólnál jár az öreg, jó lenne, ha összejönne a 100 neki, mielőtt visszavonultatom.Na, lerúgtuk egy szélsőjét vagy csatárját vagy mifene. Most legalább is szélső volt. Mondjuk aki bejött helyette, az öreg meg minden, de Gyors speces...
-
-
plus44
veterán
válasz
DopeBob #19288 üzenetére
Én?! Írni a GM-nek?? Minek? Megkérni, vagy számonkérni rajta visszamenőlegesen azt a sok g.ciséget, ami miatt folyton hátráltatva vagyok egy programban, aminek a feladata a szórakoztatás és nem az idegesítés lenne? Én már nem írok senkinek semmiről. Csak felbasz ez a mérhetetlenül sértő és inzultáló egyenlőtlenség. Mert a velem kezdők nagy része épp a IV-ben vezeti a bajnokságot! Én hatodban nem voltam soha még első sem...
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #19251 üzenetére
Az ellentámadás taktika szintjét mi határozza meg? Csak a védők átadás képessége számít?
Súgó szerint:
A taktika szintjének meghatározása: a védők Átadás és Védekezés képességének összege határozza meg az Ellentámadás taktika szintjét. Az Átadás képesség kétszer olyan fontos, mint a Védekezés.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #19092 üzenetére
Mikor ránéztem, már megtörtént a vásárlás.
Milyen képességekkel bír? Gondolom jó multis (magas átadás?), mert a TSI-hez képest rohadt jó (alacsony) a fizetése.
Most fejből írom (melózom), de ha jól rémlik, gyors speces szélső. Faintos átadással szép támadást tud hozni. És alap esetben én is mondanám, hogy hosszútávon nem kell VI-ba ilyen játékos, de a fizuja tényleg meglepően alacsony.
-
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob #19092 üzenetére
Jah, akkor arra nagyon is jó játékost vettél.
Remélem sokáig viszed, tavalyi bravúr után jó lenne kiszurkolni még egyet!Egyébként én, ahogy terveztem, ki is estem a legelső meccsen a kupából..
Jelenleg van, 2,4 milliárdom, és még nem kaptam meg az u20-ra az ifiket..
Megint bajos lesz bent maradni.
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #18299 üzenetére
Ennyi bameg, grat.
Szerencsére bejött a taktika, még így is okos volt az ellenfelem, mert a védelmét felcserélte...
Kemény meccs lesz a következő. 407K az össztsi a III-as csapatnak, de még is jó értékeket hoz. Lehet játszom az edzésintenzitás levételével, hogy jobb legyen a TS. Bajnokin egy PIC és akkor ha már egy nyugodt TS-ről tudok motsolni, akkor a kp már lehet egál. Erős, így is, nem, tudom, meglátom mit találok ki ellene.
Ja igen, egy JÓ edzés sok JÓ formával most csodákat művelne!!!
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #18217 üzenetére
Na gyerunk, nem akarok hosszabítást
dejó... kiállítás már megint... az új kp akinek kb annyi tsi van mint a többieknek osszesen... oje
Lehet, hogy rosszo omen volt készülni az ilyen esetre, hogy mivan ha kidől egy kp... most nem elég ha a KP-m gyenge, egy védő helyett jött új ember a középpályára... szvsz ez bukta
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #18207 üzenetére
Amit látok, hogy erős védelme és támadása van, de jellemzően széleken.
5-4-1-es felállásnál az 5 védőt úgy tenném fel, hogy a szélső védők védekezőben, a mellettük lévő középső védők meg szélre irányítva. Legalább is megnézném, így milyen védelmet viszel széleken és középen.
A támadóértékelésed függvényében azt mondom, hogy legtöbb esélyed a gólszerzésre középen van. Az a gyenge pontja. A középen támadást nem tenném be, mert alap taktikánál %-osan középre kapod a legtöbb helyzetet.
Ráadásul a középen támadás taktika gyengítené a szélső védelmedet, aminek éppen ellenkezőleg, a lehető legmagasabb értékelést kéne hoznia.A szélsőid, kp-id és csatárod függvényében még azt is meg lehetne nézni, hogy a szélsők (ha jsz-esek és átadásosak) középre vannak irányítva, a kp-k meg alapon. Így mennyivel erősebb kp-t illetve középső támadást vinnél. Átadásos kp-k esetén megpróbálhatod a támadó utasítást is, az is elég szépen növelheti a középső támadást (persze képességtől függően).
Specek:
- Jól fejelőkkel jól áll. 2 db középpályása és 1 db csatára van ilyen speccel. Nem tudom, Te hogy állsz e téren.
- Ellenben Gyors specese nemigen van. 2 db Gyors játékosa van, az egyik töltelék, nem nagyon játszik, a másik hébe-hóba beáll. Nemrég gondolom egy "több mint két gólos előnynél" utasítással lépett pályára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged