Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Akkor lehet, megint kedden volt, így szerdán a soron következő (nálunk folyamatban lévő) már a kupameccsed volt.
Az elötte lévő jel megkülönbözteti a barátságost a kupától, a szabályoktól függetlenül.Zs
Dávid:bizony. Nekem is marad a vegyes 2-5-3-mas felállásom, persze 1 kp-val kevesebb edződik...
-
plus44
veterán
Most akkor a kapusaimat megint védőként kell játszatnom mert csak egy meccs lesz a héten, az is kupa... erre nem gondoltam.
-
ftc
nagyúr
Oh yeah kupa első fordulót megnyertem
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11689 üzenetére
Már jó ideje nincs. Én is elkezdtem ezt a fórumot olvasgatni, és csak néztem, hol a fenében van a kapusedző
Mikor regisztráltam, 2010. év vége felé, már nem volt.
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól láttam létezik olyan hogy kapusedző. Őt hogy leeht szerezni?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11686 üzenetére
Eddig 2 dokim volt az egyik hátvédem miatt, de most felvettem további 8-at. Muszáj, minél hamarabb meg kell, hogy gyógyuljon Seris, sok időm és pénzem van benne
Igaz Ő spec. nélküli, de nagyon jó kis kp. Felturbózom az átadását is, és egy szélsőjáték edző még tovább polirozhatná
Na, majd meglátjuk. Az a baj, hogy szépen rendbe jött a formája, most hogy nem játszik 1-2 hetet, nem csak a formája, de a rejtett erőnléte is csökkeni fog...
Sebaj, optimistán tekintünk az új szezon elébe. Mindenkit elverünk, ha eltiltanak és lerúgnak minden playánkat, akkor az ifi-csapatból hozok 1-2 kutyaütő 18 évest, és szétszedünk mindenkit
Zs
-
koxos:8]
senior tag
Én legalább nyertem 10-0-ra a mai meccsen.
Az edzésem pedig katasztrófa volt. -
zsolli
addikt
Na, mennem kell angolozni.
Fernando Seris 3 hétre sérült
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Na 5-2-re kaptam ki ami kb reális eredmény.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11679 üzenetére
Max betárazol orvosokból és hátha. Bár ha 3 hétre sérült, akkor azon nem nagyon segítenek 1 héten belül az orvosok.
Elkápráztatjuk a közönséget, már 4:4
Kupaszabályok, de pontrúgókat nem kötöttem asszem. (mindig elfelejtem
)
szerk: meg idő is van még, a szervezettségem a béke segge alatt, szóval simán kinéz még egy gól nekem.
-
zsolli
addikt
B@ssszaaa meg
Lerúgták a spanyol kp-mat
-
zsolli
addikt
Newpest kolléga asszem Újpest-Fradi chellenge-t játszik. Már 5-0-ra veri a fradistát, és egy szélsőjét is lerúgta
Na, időközben a "hatalmas" jobb oldali védelmemen ismételten átmentek
Zs
Szerk.: az első gólnál a bal oldali "védelmemen" mentek át
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11670 üzenetére
Akkor nem unatkoztok. Meló közben meg mehet a cukkolás
Már "csak" 2-4
Húzz beleZs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #11668 üzenetére
Igen mókás.
Egyébként összesen 6-an játszunk ilyen saját kupában a kollégák közül. Jelenleg a 4. helyen állok ami reális mert 3-an közülük jóval régebb óta HT-znek. A csapataink:
FC9500
FC DonGatto
Sevilla Sekanál
FC Woodrow
Nyírpákia
Újbudai revansEgyütt szoktunk HT focikupákra járni a Partizan B színeiben.
Amiatt jó ez hogy mindig van az igazán éles meccsek között edzőmeccsünk.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11666 üzenetére
Ez is jópofa
A kollégád csapatneve is jó. Sevilla sekanálZs
Más:
42:30
Mára a széleken támadás volt Sörhas csapatának választása, és sikeresen passzoltak középről a szélek irányába, hogy megvalósítsák azt.Ez után mindig gólt szoktam rúgni, erre most semmi
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #11664 üzenetére
Én 1-4-re állok. Persze nem én vezetek. De ez várható volt mert kollégám csapata jóval erősebb.
Kupában én is bottal kezdek. De beszarás: az edzője Mitring István aki szintén kollégám a valóságban (igen a Videotonos Mitring aki Finnországban is védett). Persze ez a névbeli egyezés csak véletlen de akkor is vicces.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11664 üzenetére
Olyan jó érzés, mikor véd a kapus nem? Engem melegséggel tölt el, hogy milyen kiváló edző vagyok!
Nálam is mozgalmas, mert 1 gólós hátrányból 2 perc alatt fordítottunk és így 2:1 ide.
A hazaiak kapusa tehetetlennek bizonyult, mikor Emílio Alves egy balról érkező beadásba belepöckölt: 2 - 2 a mérkőzés 42. percében.
Mindkét részét elkiabáltam...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11661 üzenetére
Mindent bele
Nálam 2-5-3-ban megyek egy erős német csapatnak, aki 5-3-2-ben játszik
Nálam ráadásul a csatárposztokon is kp-k vannak, a szélsőim meg egy csöppet gatya formában vannak...
A TS is még elég sz@r, azt hiszem ingerült.Tehát tutti vereség, a lényeg, ne sérüljön le senki.
Jaaa, és megvan a kupasorsolás. Fincsi kis botcsapat
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11660 üzenetére
Amúgy idő közben azon gondolkodtam, látva Tax-ot, hogy védőket vegyek, vagy előre vegyem meg az egy tuti csatárt? Nem tudom melyikkel járnék jobban, de valószínűleg inkább a hátvédekkel, mert a mostani csatárom és a az 5 fős kp sorom közül valaki csak talál egy gólt, míg ha van egy tisztes védelmem plusz ugye egy jó kapusom akkor talán tudok pár támadást blokkolni.
Amúgy jól kezdődik a barátságosom, máris sérült egy kp-m...
-
Napfénysüti
nagyúr
Beállítottam a csapatomat a mai barátságos meccsre (ami egyébként egy barátok közti kupa). Igaz megint jóval erősebb csapat ellen tolom de remélem tisztesen helytállunk.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11659 üzenetére
Ryan Tax gólkirálysága után kaptam 2 millát. Az kihúzott a kulimászból
Viccet félretéve, a szurkolói éves tagdíjjal, és a bajnoki szereplésért kapott dellával nem számoltam. Így elméletileg kihúzom az első hazai meccsemig anyagilag.
Ami pénz várható, az a kapusifim, ill. lehet, hogy a 2 fiatal szélső posztost cserélgetem majd a kupa után, ahogy szintet lépnek átadásból.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11657 üzenetére
Fenébe. A csapateseményeknél a 12.17-ei bejegyzés a legutolsó. Akkor meg már nem kupáztam
Így fogalmam sincs, mennyi a kupa miatti meccsbevétel. Amíg volt kupameccsem, addig összesen 246.854.000 Ft.- volt a meccsbevétel, de ebben voltak hazai bajnoki meccsek is.
A kapuskám nem olyan nagy szám sajna.
Jó védés.
Pocsék védekezés.
Gyenge pontrúgás.Ha egy 20-ast kapnék, már örülnék
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11656 üzenetére
25500-as stadionom van, de arra végképp nincs most pénz, hogy bővítsem, meg szerintem el sem fogok jutni odáig, hogy ne legyen ez elég, így nem aggódok. A bot csapatot megverem, utána meg szépen kiesek, mint általában.
Azért meglesem a kapusod, ki tudja lehet kirámolom az egész tárat és akkor lesz pénz mindenre.
Ha meg más nem, akkor el tudod adni akár 100millióért is, ha úgyis felmennek az árak.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11652 üzenetére
Nem nagyon számolgattam. Szépen jött a pénz, de közben költenem is kellett. Vennem kellett egy pontrugó hátvédet (uccsó bajnokimon a legkeményebb ellenfelem ellen mesterhármast szerzett
), stadiont kellett bővíteni...
Majd otthon kiszámolom.Az jár jobban akinek nagy a stadionja, és az előző szezonban nyújtott teljesítménye alapján visszább van sorsolva, mert akkor relatív könnyebbek az ellenfelei. Vagy ha idegenbe is mész, legalább az ellenfelednek legyen nagy stadionja. VI-ban az első 4 helyezett asszem 6 v. 9 ezres stadionú bothoz megy, míg 4. helynél lejjebbi asszem 12 ezreshez. Legalább is így figyeltem meg, de nem biztos, hogy így is van
r0by-val mi cumizunk, mert olyan jól szerepeltünk előző szezonban, hogy a HT azt hiszi, mi vagyunk a "b@sszájb@", ezért odavet minket erősebb csapatoknak
A kapusommal csak vicceltem.
Felesleges erre költened. Abszolut igazad van, hogy egyet eladsz, mire jön "ingyen" a saját reménység a helyére. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #11650 üzenetére
De nem az lenne a lényege, hogy kupaszabályoknál mindegy hogy fogadó, vagy vendég csapat vagy, a pénz feleződik? Amúgy csak arra lettem volna kíváncsi, hogy x fordulóig mennyi pénzt hozott csak a kupa, de ha valaki más tudja, szívesen veszem.
Szólj, ha kiraktad a kapusod, ránézek majd, aztán ki tudja.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11648 üzenetére
Az ifis rész nem is neked szólt, csak összevontam egy hsz-be.
Te 33 nap múlva én meg rá egy hónapra, olyan 66nap múlva kb. A kupában nem leszünk benne már (bár ha addig el tudnék menni, ameddig most ti, akkor örülnék, mint majom a farkának, jól jönne a pénz), de a bajnokságom is elmegy így, hogy későn tudok erősíteni. Egyébként nem tudod, hogy kb. mennyi pénz folyt be a kupából?
szerk: persze, edzett posztról kel kezdeni, csak én vetésforgó szerűen csinálom, tehát mindig marad egy már régóta edzett játékosom és egy új. Mire az új eléri egy nagyszerű szintet kb. akkor eladom az akkora már remélhetőleg titáni vagy magasabb skillű másik kapusomat és jön helyére egy teljesen kezdő. Így biztosítva van, hogy egy esetleges fontos meccsre megvan a tuti kapus.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11647 üzenetére
Nos a jó védésű 17 évesed erősebb skillben, mint az én sokat látott kapusom
Igaz, hogy az enyémnek (egyelőre) jobb a pontrúgása és a tapasztalata.Most fejből nem tudom, de otthon megnézem, hogy a barátságosokon ill. kupán milyen képességű kapus véd
Megj.1.: az ifiket szóba se hoztam
Megj.2.: edzett poszton is sokszor alulról kell kezdeniMellesleg a saját ifidnél el kell döntened, hogy a plusz tapasztalatot, ami a kupameccs ad, azt neki szánod, vagy a másik kapusnak.
Zs
Meg most nem tudom pontosan mikor hozod fel, de addigra valszeg már nem is leszünk a kupában. (Én 33 nap, Te meg plusz 1 hónap?)
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11644 üzenetére
Haggyámá'
Tudod, nekem bajnokin és kupában milyen kapusok vannak?
A bajnokin megfelelő védése és remek pontrúgása van. Igaz, technikás a lelkem
Uccsó meccsen, Mots-nál ki is fogott két helyzetét az ellenfélnekA barátságos-kupameccses kapusom még ennél is rosszabb. Igaz, Ő Jól fejelő
Zs
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11634 üzenetére
Most valamin megakadt a szemem. Ifi ugye akkor tudok felhozni, ha már lehúzott az akadémián egy teljes szezont, de most látom, hogy legalább 17 évesnek kell lennie. Az én kapusom nem lesz 17 éves még, mikor már egy szezon óta nálam fog játszani. Akkor addig várnom kell míg betölti a 17et? Előbb nem hozhatom fel?
-
Gonosz15
aktív tag
Mikor érdemes eladni játékost? Most szünetben vagy inkább szezon első hetében majd?
-
ftc
nagyúr
Aki kiesett hozzánk az verhető....de nincs money semmi playara
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11621 üzenetére
Ezt kár volt elolvasnom, mert ilyenkor száll e az agyam, és az eredetileg 4 védőre szánt pénzt 1 emberkére is el tudnám költeni.
Magas pontrúgású emberkém van jelenleg, de sajnos máshoz nem tól jó és mivel egy csatárral játszom majd, így valahol (vagy csatár, vagy kp) poszton mélyen a zsebembe kell majd nyúlnom egy titáni gólszerzés-titáni pontrúgású emberke miatt.
szerk: jah és technikás lesz.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11615 üzenetére
Kb. azt amit Patrick. Kérdés persze, mennyi pénzed lesz rá, tehát mennyire tudsz titáni főskill mellé mellékskillt is megfizetni.
Szélsőjáté jó lehet, mert ha belefér, és támadóba tudod tenni, akkor igencsak megdobja a szélső támadó értékelést
Lehet még jsz-e is, akkor kp-hoz járul hozzá. Gondolom ez inkább középső védő poszton lehetne, és HO-ban megnézed, hogy alapon vagy támadóban van-e rá szükséged.Specnek én is a Jól fejelőt mondanám elsőnek. Minél több Jól fejelőd van a csapatban, annál nagyobb esélyed van egy "szöglet + fejes gól"-ra. Az ellenfél technikás csatára vagy kp-ja helyzetbe kerülhet a Jól fejelő védőddel szemben, de ez sokkal ritkább SE.
Kiszámíthatatlan spec. is jó lehet szélsőhátvdé poszton, de kellően magas védekezése ill. átadása kéne hogy legyen, nehogy eladja a labdát.
A Gyors és Erőteljes más kérdés.
Nem rosszak, csak ügye az Ő negatív eventjük talán sűrűbb, az időjárás függvényében. Aztán kérdés, megkapja-e az eventet, vagy semGyors védő jól jöhet az ellenfél Gyors SE-je ellen, de úgy olvastam HT fórumon, hogy az ellenfél Gyors SE-je akkor is kimaradhat, ha nálad igen magas védekezéssel rendelkeznek a védők.
Én Gyors-at szélre vennék, de láttam már középen is. Gondolom a mellékskillektől is függ.
Erőteljes is jó lehet, ha szakad az eső. Akkor olyan csillagozást hoz, ill. magasabb védelmi értékelést, hogy csak nézel. Ha sok erőteljesed van, akkor tördelésnél is jók lehetnek, igaz nem árt a magas erőnlét. De olyankor duplán számít a védekezésük. Egyszer Patricknak volt ilyen ellenfele. Erőteljes védőkkel tördelt, és olyan védelme volt, mint elötte sose
Ha közben még az eső is szakad...Szal a kérdés, mire van pénzed, mit igényel a csapatod ill. csoportod.
Zs
Ui.: ja, és a pontrugást is lehet nézni legalább az egyiknél, ha még nincs magas pontrugású srácod.
-
DopeBob
addikt
Hát, én megettem amit lehet, egy KP vettem csak, sajnos nem volt többre keret most. Sima kiesés lesz VI.-ba, kár volt feljutni, még legalább egy, de inkább két szezon kellett volna értelmes szintre fejleszteni a csapatomat
Az edzőm vezetői képessége is a béka segge alá csúszott időközben, nehéz szezon elé nézek
-
Patrick
addikt
12 szurkoló elpártolt a csapatodtól.
-
Patrick
addikt
342828393
Ma felhozott ifim. -
Patrick
addikt
válasz
plus44 #11615 üzenetére
Lehet szélsőjátéka mindenképpen, így szélen egy picit jobban teljesít, mint középen.Attól függ mekkora a széljátéka. Aztán ha esetleg gyors, akkor az ellenfél védőivel felveszi a versenyt. Lehet még erőteljes is. Középre meg egy jól fejelő pl.
ha nem találsz az sem baj, kezdésnek 3 fiatal magyar titáni védő nem rossz ám.
-
plus44
veterán
titáni középhátvéd mellé milyen skillel rendelkező szélső hátvédet kellene vennem, hogy egyenletesen erős legyen a védelem? Titáni védekezés és mellé valamilyen szélsőjáték? r0by, Patrick, Zsolt, mit gondoltok?
-
zsolli
addikt
Első kupameccsen bot ellen PIC, majd le-MOTS-olom idegenben a bajnokságban az első helyezettet. Utána megint PIC a kupán (talán túlélem...), majd belefér még egy PIC, mert a 7. helyezett jön hozzám.
86-os Hatstatot láttam a legutolsó meccsén. Össz. 45.000 körüli TSI-vel.
Szal elméletileg vissza is hoztam a TS-t az egekbe.
Zs
-
Patrick
addikt
Sajnos alacsonyabb osztályba kerültél, ezért a szurkolóid 10%-a elpártolt a csapatodtól.
Szurkolói klub: 2 041 tag
A szurkolók hangulata: gyilkos
Célkitűzés a szezonban: Kiemelkedünk ebből a csoportból!Csapatszellem: ingerült
Önbizalom: pocsékKészpénz: -67 257 eFt (-89 721 eFt)
A szponzorok hangulata: karneváliCsoport: VI.92 (71883)
1 csapat van aki igazán veszélyes lehet. 399k TSi-vel. van egy 200-as és egy 100 valahány ezers is, a többi az gyenge.
Mondanom sem kell, hogy 14-ből 14 győzelem. Rengeteg PIC és minimum 7. kupaforduló.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11608 üzenetére
Nem hiszem, hogy kiesek, mert akiket a 2 bot helyére kaptunk...Elég sok szurkolójuk van, nagy stadion, de nevetséges játékosokkal rendelkeznek...Ők elvileg verhetőek, tehát a kiesés nem fenyeget, de sajnos ugyanúgy csak ezt a kettőt tudom majd verni, a többiektől meg kikapok...Így nem tudok rendesen fejlődni, ráadásul idegenben kezdek..
ifi kapusom 42 napja van meg. Hogy fel tudjam hozni, ahhoz elvileg 112 nap kell, tehát 70 nap múlva felhozom és addigra időzítem a jobb kapusom eladását. Elvileg olyan természetfeletti védése lesz, így adom majd el. Abból ha nagy mázlim van 2 titáni 23-24 magyar védő kijön. Ennyi a terv. Ezt erősíteni úgy tudnám, ha menetelnék kicsit a kupában, de nyilván valóan kiesek, mint a huzat..
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11606 üzenetére
Na most akkor miva'?
Kiesel vagy sem?
Tényleg, a kapusaid hogy állnak? Mikor lesz valamelyikből leghamarabb pénz? Milyen skillekkel szeretnéd kitenni piacra és mennyiért?
Gondolkodtál már ezen?
Csak azért kérdem, hogy tudjam, melyik szezonban lesz lehetőséged minőségi játékos vásárlásra.
Zs
-
plus44
veterán
Nálunk 3 új csapat is lett. Egy, aki az V-ből esett ide (verhetetlen), meg 2 új, akik nem tudom honnan jöttek, a két bot helyére, de szintén verhetetlenek (nekem), szóval ki fogok esni...ami iszonyat szánalmas...
szerk: mégsem fogok, az a másik 2 csapat elég érdekes.
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #11604 üzenetére
Én drukkolok, de az sajna kevés lesz
zsolli: Nem mintha lett volna esély a feljutásra, de azért volt aki reménykedettNah, de én is kiváncsi vagyok a következő szezonra, hogy mi lesz, de olyan messze van még...
Na meg persze kiváncsi vagyok az ifi felhozatalra is. Hogy működik, mennyit fogok kapni a francos csatáromért, akinek sajna nincs spec-e...A 2. helyezettel kezdek az első fordulóban. Kemény lesz, basszus...
-
Buffalo13
tag
Na én megkaptam az új ellen feleimet akik kiestek VI.-ból,az egyik bot csapat,a másik meg jóval gyengébb mint én úgyhogy esélyem nyílt a feljutásra kövi szezonban,drukkoljatok
-
zsolli
addikt
Hazaértünk, egyben és épségben
Látom, mi történt. Sajnálom
De lehet, tényleg jobb így. Főleg, hogy nincs pénzed. A mostani védelmeddel, és egy valag pénzzel érdemes lett volna felmenni V-be.Na, meglátjuk bejön-e a forgatókönyv. Nálam elég hamar ki fog derülni, mire számíthatok, ugyanis a frissen leeső csapatnál kezdek idegenben. Nem gyenge csapat...
...fene tudja mi lesz.Ha a szélsőim formája nem javul (csapnivaló és gyenge jelenleg), akkor cseszhetem az egészet.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest