- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Nah, most megpróbálkozok valami újjal..., üzletelni..
Vettem két specces védőt, szerintem elég jó áron, és most megpróbálom eladni az egyik török tehetségesem elég jó áron.
Ha bejön nyerek kb. 80 milkát. Ha nem, akkor majd a jövő7en. Remélem...zsolli: a bajnok kérdésre szerintem térjünk ré az utcsó előtti körben, addigra tisztázódik a helyzet. De én drukkolok neked. Ha már mák, akkor legyen kövér
11000. hozzászolás. Yepp
-
zsolli
addikt
Szerintem kevés az esély erre. IV-nek 2-szer kéne botlania, hogy meg tudjam előzni. A gólkülönbségét nem tudom behozni, Ő is szórja a gólokat
Mondjuk én többet lőttem, de a védelmének köszönhetően Ő kevesebbet is kapott.
Zs
Jaaaaa, és rosszul mondod. Mi (Te és én
) vagyunk ebben a szezonban mákosok
-
zsolli
addikt
Nézegettem én is de...
...utolsó előtti meccsem Téglagyárnál lesz. Előtte bot-csapattal játszom, ott PIC-elhetek. Nem tudom, mi lesz Tégla otthonában. Egy ideje nem lépett be, de már minden jó játékosa egészséges. Nézd meg a mai értékelését, és hogy milyen eredményt ért el evvelSzal idegenben már Őt sem biztos, hogy megverem. Szal tételezzük fel, hogy PIN-nel sikerülne megvernem. Utána jön hozzám IV. Na, ott MOTS-olhatok, mint állat, és akkor is kevés esélyem lenne ellene.
Ráadásul ha valamilyen csoda folytán sikerülne megvernem Téglát és IV-et, akkor is csak úgy lehetnék első, ha IV. még ront valahol, amire még kevesebb esély van.
Tehát filózok, de ekkora mákom nincs
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10992 üzenetére
Én még ennyire nem is gondoltam bele
De remélem azért, hogy 28 éves koráig nem csökken a TSI-je, mert ugyanis hiába eddzem a védekezését, a TSI-re nem igazán van hatással. Gondolom azért, mert egyenlőre a védés még az erősebb. De ha tovább kapja az eddzést, akkor lehet, hogy ez változna.., ki tudja.. -
zsolli
addikt
Akkor vagy megtörtént már, vagy majd most lesz, hogy lecsökken a TSI-je és a fizetése. Nem kell megijedni, ugyanúgy teljesít, csak kevesebb pénzért
A rendszer már nem kapusként fogja tekinteni, hanem védőnek.Persze nem biztos, lehet, hogy csak a TSI-je csökken.
Majd szülinapjánál kíváncsi leszek a fizujára.Zs
-
Buffalo13
tag
Na végre megvan az első bajnokságbeli győzelmem!!!
Végeredmény:Győri-Chelsea ETO-zoiii fc 3-2(0-1)
-
koxos:8]
senior tag
Nálam már semmi tétje sincs a bajnokságnak.
Kiesni nem fogok, meg a csoportot sem nyerem meg. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10988 üzenetére
Pedig nem egy nagy szám kapus, lehetne jobb is, bár szó mi szó, jót tesz neki a védekezés edzés
Mikor vettem (szept. 17, sajnos drágán, mert lesérült a kapusom és venni kellett egyet), akkor a védése remek, pontrugása ragyogó védekezése pedig erős gyenge volt.
Ma már remek a védekezése is. -
r0by
addikt
Uh, nyertem egy 11-es góllal, ráadásul ahogy nézem, a szezon eddig legjobb értékelését értem el..
-
zsolli
addikt
Na igen
Ismerős problémák. Kp-n kívüli posztokra nekem is jól jönne 1-2 szupi playaBasszus, már 0-5 ide
Kíváncsi leszek az ellenfelem értékelésére...Nálad meg Redflocks középen támad? Ha jól rémlik, nincs is támadása, csak védelme
De legalább nem kontrázNewpest és Dávid meg szétszedi az ellenfelét
-
senior tag
Már 6-1-re vezetek.
-
r0by
addikt
Azt nézem, hogy szakadó esőben is teltházam van: 26350 néző.
-
zsolli
addikt
Yessss, Patrick vezet
-
zsolli
addikt
-
r0by
addikt
57%-os a birtoklásom, és volt 1 kimaradt helyzetem
Szakad az eső, az én játékosom megkapta a negatív eventet, mert gyors, míg az ellenfél játékosa pedig a pozitívat, mert erőteljes.
Remélem legalább 1 góllal sikerül többet lőnöm, mint az ellenfél
Ahogy nézem, nagyjából mindenki más jól áll, egyedül Patrick áll még döntetlenre. -
senior tag
Már Sörhas is vezet.
-
senior tag
Nálam már 4-0.
-
plus44
veterán
Hajrá, hajrá!
-
senior tag
Hajrá Mindenkinek!
-
r0by
addikt
Akartam live-on követni az ifik meccsét, de nem megy
-
ftc
nagyúr
Felvittem a középszerű szélsőm jo atadassal kitetem minimal aron erre senki nem vette meg
-
r0by
addikt
válasz
Patrick #10960 üzenetére
Úgy-úgy!
Viszont, ha ma véletlen nyernék, akkor elgondolkoznék rajta, hogy lehet érdemes lenne egy villámlátogatást tenni az V. osztályban. Persze ahoz kb majd meg kellene nyernem egy osztályozót is, mert 1 vereséggel már nem lesz egyeneságon feljutás.
De túl sok a ha.., ráadásul eltiltottam is van, mert dúrvák voltak a múlt heti meccsen a srácok, két kiállítást is összeszedtek -
zsolli
addikt
Nem tudom, haza érek-e a mai bajnokira, ettől függetlenül mindenkinek sikeres fordulót kívánok, sérülésektől és lapoktól mentesen.
Nálam a TS mámoros (8), az önbizalom kissé túlzott (7). Ellenfelem elég szép védelemmel rendelkezik, és bár lesérült a legjobb csatára, azért gondolom a támadása is erős lesz.
Nálam kp-n jók a formák, és nagy %-ban birtokolni is fogok, a probléma csak az, hogy az egyik szélsőm és csatárom formája nem valami fényes. Így rotálva két szélen kb. olyan támadásom lesz, mint az ellenfél védelme, vagy annál kicsivel gyengébb
Bízom a kp-ban és az önbizalomban a helyzetkihasználásoknál, de sajnos benne van a pakliban a vereség vagy az X is.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #10956 üzenetére
Most már csak annyi lesz, hogy minden meccset feltöltesz, és az azt követő edzéseket hozzárendeled. Hetente amikor kirúgsz játékost, vagy felviszed a felnőttekhez, akkor azt is könyvelni kell, ill. amikor újat veszel fel, azt is felviszed a rendszerre.
A teendő alapból ennyi. Aztán tudsz itt felállástervezőt nézni. A játékosok ismert és ismeretlen képességei alapján ötleteket is ad, hogy milyen edzésnél kit hova tegyél, ill. ügye van az edzéssebesség számláló. Ennek segítségével ki tudod kalkulálni, hogy mit tudsz időre kiedzeni, ill. ha több tehetséged van, akkor előre ki tudod számolgatni, hogy foglalkozz velük, hogy lehetőleg mindenkit maxolj más-más skilleknél.
Zs
-
Patrick
addikt
Hattrick Youthclub az biztos jó
-
Patrick
addikt
Ifikre, ifikhez, ifiedzéshez, mit használtok? Van valami progi vagy ilyesmi?
köszi
-
Gonosz15
aktív tag
A mostani edzést elnézve, jövőhéten lesz 2-3 skillup védekezésből. Fuck yeah
-
Buffalo13
tag
nekem a kedvenc csatáromnak volt egy skillup-ja
gólszerzésnél és két erőnlét romlásom volt
-
Patrick
addikt
Nagyon rossz volt az edzés... :S Én ezt nem értem...
-
zsolli
addikt
Háááát, a TSI szépen változik, de a forma nem az igazi
TSI: +19.450/-1.160
Formák: +5/-6
Avg. form.: 5.95
Skill-up: 3 /"B" csapatos kapusom csapnivalóról gyengére fejlődött jsz-ből/ "B" csapatos szélsőm ragyogó (11) lett jsz-ből, ééééééés....
....a kedvenc kp-m:Jaroslav Rohlena (309343578)
Czech Republic 20 éves és 48 napos, következő születésnap: 2012-03-09
Formája jó, erőnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: Sörhas
(2010-12-30 óta (5/44), 3sz 5h)
TSI: 43 300
Fizetés: 3 089 eFt (2 574 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
49 424 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 717/Lehetőség: 1816
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsékImádom a srácot
Sajna a kedvenc szélsőm formája tovább romlott, így a hétvégén még nem tudom, mit fogok csinálni -
r0by
addikt
Nagyjából jó, de a forma ugórhatna már egy jó nagyot (bár az átlag formám 6,06):
TSI: +7180/-1710
Forma: +2/-3
2 skillup védekezésből.A kiállított játékos nem kap amúgy edzést?
A szopóág nálam az, hogy két meghatározó játékosom a múlt heti pirosak miatt nem léphet most pályára, így elég szívás lesz a bajnokim
De legalább itthon játszok. -
zsolli
addikt
Uraim, edzés?
Nem nagyon ujjongtok
-
zsolli
addikt
Biztos?
Edzés
Az ifijátékosok egyszerre kétféle edzést is kapnak, egy elsődlegest és egy másodlagost. Az elsődleges sokkal hatékonyabb. Akár ugyanazt az edzésfajtát is választhatod elsődleges és másodlagos edzésnek, de hatékonyabb, ha a kettő eltér.
Az ifijátékosok mind a bajnoki, mind a barátságos mérkőzések után kapnak edzést (a bajnoki meccs hatása teljes, a barátságosé kisebb), így hetente kétszer is edződhetnek. Az edzés hatása rögtön a mérkőzések (a kezdő sípszó, azaz a mérkőzés legenerálása) után érezhető. Az edző pedig egy nappal a mérkőzés után tájékoztat arról, mi történt a csapatban, és hasznos tippeket ad a játékosok fejlődésével kapcsolatban. A képességek megismerésére még az alábbi lehetőségeid vannak:
Az edző elsődleges edzéssel kapcsolatban közli egy olyan játékos aktuális képességszintjét, aki legalább 44 percet játszott edzett poszton (= azaz a minimálisnál több edzést kapott). Ugyanez történik a másodlagos edzéssel kapcsolatban is, de ebben az esetben az edző az aktuális helyett a képességszint lehetséges maximumát közli. Az edző azonban csak abban az esetben informál a másodlagos edzés eredményéről, ha az különbözik az elsődlegestől. Ha egy edzett poszton valamennyi játékos valamennyi képessége láthatóvá válik, az edződ természetesen nem közöl róla adatokat a továbbiakban.
Az edző emellett általában a három legtehetségesebb játékos (akik a legmagasabb maximális képességszinttel rendelkeznek) valamelyikének egyik nem edzett képessége maximumáról is beszámol.
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10936 üzenetére
Fogalmam sincs.
Ifiknél annyira nem csipázom a kapus posztot. Félidőben ugyan lehet cserélni, de akkor mindketten kevesebb edzést kapnak. Ez is perc alapú. A 44 perc játék csak arra vonatkozik, hogy csak arról beszél(het) az edző, aki minimum 44'-et játszik.
A többi skillnél azért lehet másokat is gyurmázni.
Én most reménykedek, hogy nem jön semmi nagy ász, amíg nem végzek a kapussal.
Zs
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10934 üzenetére
Igen, lasabb és értékesebb, de most első körben, és elsődlegesként védést adsz neki, kapus poszton.
Kapus poszton a másodlagos védekezés, vagy területvédekezés nem ad valami sokat neki, a pontrúgásnál meg a kapus kap bónuszt.
Azért mondtam, hogy majd barátságoson kiteszed hátvéd posztra, és ott adsz neki védekezés (elsődleges) és területvédekezés (másodlagos) edzést.Arra figyelj, ha tudsz, hogy majd akkor olyanok legyenek vele a védelemben, akiknek tudod a védekezés képességeik jelenlegi ill. maximális szintjét, mert akkor tuti a kapusodról fog beszélni.
Nekem úgy rémlik, hogy nálam a középszerűről jóra kicsivel kevesebb, mint egy szezon alatt megy fel a védése. Tehát a Tiednél a felhozatal előtt még van több mint fél szezonod az egyéb képességeire. Szal nyugi, meglesz az
Ha maxol a védése, maxol a pontrugása, maxol a védekezése, és még mindig van időd, akkor adj neki átadás edzést...
...persze csak akkor, ha nincs egy másik szuper playád.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #10932 üzenetére
Hááát, pedig nagyon javaslom a Youthclub használatát
Nézegesd a videókat, és mindig frissíts mindent, nem kell sok, és rutinszerüvé válik. Ott van edzéssebesség kalkulátor is.
Nekem is középszerű a kapusom, és jó a teteje, és maxolni is fog 17 éves kora előtt. Most nem tudok pontos adatot mondani, mert melózom.
A lényeg, hogy a kapussal foglalkozz, a többi srácot tojd le
Én mostanában elsődlegesen védést, másodlagosan pontrugást edzek.
Majd barátságoson beteszem a kapusom hátvédnek és adok neki egy kis védekezést. Igaz, nálam jelenleg asszem pocsék, és a maximuma is az, de még nem sárgult be.
Menet közben meg megpróbálom kideríteni a pontrugását, hátha jó magas lesz.
Ja, tegnap kaptam a hírt, hogy egyik "csak játszatom az ifiknél"-szélsőmnek remek lehetne a pontrúgásaZs
-
plus44
veterán
Nekem van 4-5 35 feletti játékosom, vigyázok is rájuk, nem kísértem a sorsom.
Zsolt, információim vannak a számodra, ezzel párhuzamosan pedig pár kérdésem is.
Száraz tények:
Dávid Kása nevű ifjú kapus titánom 15 éves 50 napos és védése jelenleg középszerű és maximuma jó, valamint a védése jelenleg csapnivaló, de a maximumát még nem tudom.
Edzői megjegyzés: "Talán tudod, talán nem, de Dávid Kása játékosnál nem sok jobb játékosunk lesz."
Valamint: "Úgy tűnik, Vilmos Pető játékos elérte lehetőségei határát az ifiakadémián. Tehát vagy adj neki esélyt a felnőtt csapatnál, vagy dobd ki." - Erről az emberről semmit nem tudok, mert akárhova rakom és akármit edzek, ez soha nem kap semmit, de úgy látszik mindene maxon van.
(középpályán és és középhátvédnek 5 csillagos)
Na akkor: a kapusomnak hogy tudom kiszámolni, hogy mennyit kell itt edzenie, hogy elérje a maximumát? (youthclub nekem kínai...) Ezt a Vilmos Pető gyereket meg kidobjam, vagy próbáljak megtudni valamit róla? 16 éves 64 napos...
-
Patrick
addikt
Jobb voltam és kikaptam.
-
Patrick
addikt
Bari meccs, letojom.
Csak sérülés ne legyen.
-
zsolli
addikt
Dávidnál is 2-0.
Ajajj, Patrick is bekapott 1-et
-
r0by
addikt
Egy ilyen eredménnyel már elégedett lennék a hétvégi rangadón, mint ahogy most áll az edzőmeccs.
-
zsolli
addikt
Héééé, Renátó Vanczákot felrúgta a kapuuuuuus, én lááátttam
Dávidnál szöglet +fejes gól
R0by-nál meg már 2-0
-
r0by
addikt
Ugye mindenki beállította a barátságosra a csapatot?
É le is ellenőrizte? -
zsolli
addikt
Tegnap 5 öregebb playámnak csökkent valamije
Ééééés, a kedvenc Jól fejelő kp-m tapasztalata csapnivalóra nőtt.
-
ftc
nagyúr
Én nyertem mert el se kezdtem
-
zsolli
addikt
Ja, megpróbálom letenni. Egyszer sikerült 1,5 évre
Tualjdonképpen több mint 20 éve cigizem, a fent említett 1,5 éves megszakítással
Otthon van egy megbontott doboz, a kabátomban meg egy bontatlan.
Tehát bármikor hozzáférek, ha akarok, de még is csak keményebb így nem rágyújtani, hogy van is
Szal kattogok, és az a baj, hogy odahaza meg nekiállok csócsálni basszus, egyre nagyobb a bélés
Zs
Ui.: napi 1,5 doboz volt az "adagom"
-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15 #10906 üzenetére
Alakul
zsolli: újévi fogadalom? Én is cigiztem több, mint 9 évig. Sosem sikerült lerakni, ha rákészültem. Aztán egyszer csak egyik nap hipp-hopp megjött az akarat, és azóta nem gyújtottam rá. Egyébként az első két nap piszkos nehéz. Viszont utána még nehezebb
Most 11 év után simán megvagyok már, bár néha be-be villan, hogy kávénál meg ebéd után de jól eset.. -
Gonosz15
aktív tag
Jó látni, hogy az egyik ifjam milyen szépen fejlődik: http://www88.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=334581829
Igaz nem nálam, de azért jó tudni, hogy tőlem került ki
-
ftc
nagyúr
Lol nem §llitottam be cspatot?
pedig be volt
-
zsolli
addikt
Nálam a kp megvolt, és azt számold bele, hogy megkaptam a visszahúzódást, tehát valamelyest a támadásom is erősebb volt. A feltett értékekkel még PIC-kel is esélyesebb voltam ennél a taktikánál. Ráadásul az ellenfelemnél iszonyatos erőnlét % lehet. Tehát nála majdnem ilyen értékeléssel indul a meccs, míg nálam azért ennél is erősebb.
De látatlanban is benne volt a meccsben a 3 esély, mint Medve ellen bármikor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest