- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
plus44 #11398 üzenetére
Minden eronlet kihatassal van az edzesre, hiszen akkor lassul az edzes a valasztott edzestipusokra. Ellenben az eronlet fontos a csapatoknak, peldaul jatekstilusoknal vagy eppen a kozeppalyasok szamara.
Eppen azert holtszezonban erdemes ezt edzeni, mert esik a forma tole, ami szinten kihatassal van a jatekra. Utana a 26 ev alatti jatekosoknal szezon kozben eleg a 15%-os beallitas a szinten tartashoz remek eronletnel.
6.-7. osztalyban meg nem lenyeges annyira az eronlet, ellenben feljebb mindenkeppen, hiszen a merkozesek vege mindig fontos a kiegyenlitett csapatok kozotti merkozeseken. Ha rossz az eronleted esik a kozeppalya minosege, tehat kisebb lesz a labdabirtoklas, ami nem jo, hiszen az alapjan dolgozzak ki a jatekosok a helyzeteket. Ha ellentamadast jatszol ott is szamit, mert ha elfaradnak a jatekosok, akkor nem tudjak presszionalni az ellenfelet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11390 üzenetére
Megszereztem első ifi győzelmemet 6-5 arányban. Pedig kapus még nincs is a csapatban. Most azt vadászok ezerrel.
-
plus44
veterán
Hogy hogy milyen kapust? 17 éves pár napos. Minél magasabb védéssel és védekezéssel, valamint pontrúgással. (nyilván utóbbi drágább, de nem feltétlenül előfeltétel, mert holtszezonban rámehetsz védekezésre, valamint a pontrúgás gyorsan fejlődik relatíve)
Jakuu: holt szezonban 33-35%-os erőnlét? Ez nincs kihatással arra a 2 hét edzésre?
-
Jakuu
őstag
TSI:434280
+25090/-10630
Form:
+9/-12Na de ez nem veletlen mert ketto jatekosom lepett feljebb eronletben es akkor romlik a forma mindig.
Szunetben ezert erdemes feljebb tolni 33-35% kornyekere az eronlet edzest, mert akkor nem szamit nagyon a formahanyatlas. -
Patrick
addikt
+17430/-4260
+4/-2Nem rossz. Alakul lassan, lassan.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11386 üzenetére
5-4 ide! És a játékosom már mesterhármast rúgott. Lehet sztár lesz belőle.
-
r0by
addikt
Az én edzésem:
TSI: +7480/-4650
Forma: +3/-2
3 skillup védekezésből.
Sajna lesérült a barátságoson az egyik kp-m, így egy kisebb fajta bajba leszek szombaton,de 4-5-1-es védekezős csatárral talán birtoklok odahaza... -
zsolli
addikt
Szerintem ez pszhiés.
Megvetted, el kellett költöznie, és ott kellett hagynia a csaját. "Bérelj" pár kurtizán Hölgyet, hogy környékezzék meg. Ha ugyanolyan jóképű, mint Dávid sérülékeny kapusa, akkor talán köv. szezonra egyenesbe jönÉn mondjuk nem játszatnám barátságoson...
Egy kezdő, 80-90 Hatstatos csapat ellen lesérül...
...cseszheted a bajnokin a védelmed.Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Fejlődik az ifim!
Most van félidő és 4-3-ra vezet az ellen. De ennyi gólt eddig az összes meccsükön nem rúgtak a srácok. -
ftc
nagyúr
Kapusom szintje megint csokkent... mi a baja?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #11375 üzenetére
Nekem is üres, mivel újra kellett raknom a gépemen a Windowst...
Egyébként szintet lépett mindkét kapusom (előző héten kellett volna, csak ugye elnéztem a barátságost), volt két formanövekedésem, meg 5 romlás (ki gondolta volna)...
-
zsolli
addikt
Most néztem egy topicot a HT-n.
Nem tudom, ide hogy lehetne linkelni...
Global (English)-en van. A neve: Matches To Bookmark III
Ez az "azonosítója: 15241278.1
Talán így
Igen érdekes meccsek, eredmények gyűjtőhelye. 1-2 már szinte a mókás kategóriába tartozik.
Zs
-
koxos:8]
senior tag
Hát, eléggé közepes edzés.
TSI:106670
+6040 / -1010
+6 / -3Legalább volt 2 skillup.
Megvan az első lenyügöző csatárom. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11375 üzenetére
Elméletileg ha a srácaid már benne vannak, akkor a csütörtöki edzés után frissíteni tudod, és akkor látod, hogy milyen edzésed volt.
A HT-n az "edzés"-nél ugyan írja, ha fejlődés, vagy erőnlét változás van (ill. hétfőn a képesség-csökkenésről és tapasztalat változásról értesít), de a formai változásról nem ad jelentést. Legalább is nekem, mint nem támogatónak nem ad ilyet.Támogatóknak lehet...
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11373 üzenetére
Üres?
Mióta van HO-d? Edzés után le szoktad tölteni a friss HRF adatokat? (F11-es gomb)
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11371 üzenetére
Van egy olyan fül, hogy Training Experience.
Azon belül meg az Effect fülecske.Zs
-
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #11369 üzenetére
aha
-
Buffalo13
tag
Na kinek milyen lett az edzés?Nekem ilyen:
TSI: +2530/ -1040
Forma: +9/ -10(Szerencsére "B"csapatosoknak csökkent és kezdőknek ment fel úgyhogy nem annyira gáz)
Skillup:1db(a 18 éves kapusom lépett jó védés szintre úgyhogy ez nekem tetszik)
Erőnlét:-5(ez nem annyira jó) -
zsolli
addikt
Hááááát...
A szélsőm formája nemhogy javult volna, leromlott csapnivalóra
TSI: +9.720/-1.150
Formák: +2/-4
Skillup (átadásból): 1 db
Erőnlét: +1 (egyik fiatal "B" csapatos szélső)Kedvenc kp-m TSI-je már 50.000 felett van
(309343578) - gyönyörű srác
A csapat össz.TSI-je a játékos edző nélkül átlépte a 300.000-t
Dávid:hajrá, remélem megveszi, de majd meglátjuk
-
zsolli
addikt
-
plus44
veterán
Ifi kapusom maxolt pontrúgásból (középszerű), a védés mellett még mindig maradjon a pontrúgás másodlagosnak, vagy váltsak?
-
r0by
addikt
válasz
Patrick #11358 üzenetére
Hogy a francba kell ennyi pénzt összelapátolni?
Más: jelen pillanatban a csapatszellemem ingerült(3). De sajna nem nagyon merek lazázni a szombati meccsen, mert ha veszítek, vagy döntetlenezek, akkor osztályozót kellene játszanom. Tehát nyernem kellene, így átlagos hozzállást fogok választani.
A kérdés az az, hogy akkor most vissza fog állni hűvösre a következő szezonra a csapatszellem, ugye? -
kiszi07
senior tag
van 162 121 eFt játékosra költeni valami jó kapus kellene
-
Patrick
addikt
A 3 együtt nem haladta meg az 1 milliárdot. 300-310-340 volt összesen, az 950 milla.
Most majd a csatársor következik. Az minimum 500 milla/fő lesz.
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #11353 üzenetére
A skilles elég drága lenne.
Mind a 3 titáni védekezésű ás max gyenge, középszerű, skilljeik vannak. Amikor a hűségül felmegy Istenire, akkor nyerek szinte egy + szintet a védekezéshez és minden máshoz. Az egyik speces, egyenlőre ennyi. Elégnek kell lennie, egészen NB III-ig.
-
Patrick
addikt
Megvettem a 3. magyar titáni védőmet. Így már 3 van, meg van a védelem ezen része. A kapusok fejlődnek, szóval ennél még erősebb lesz a védelmem, na meg a formák és erőnléteknek is menniük kell picit felfelé.
274898783
310 milla volt. -
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #11348 üzenetére
sajna holtszezont ír ki nem tudlak
-
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #11346 üzenetére
mi az csaptod neve?
-
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #11343 üzenetére
Kihívlak,úgy jó mert én pont tudok kötni
-
ftc
nagyúr
A kirúgott playakat nem lehet valahol megkeresni?
s azt szerződést eléjük rakni?
-
Buffalo13
tag
vki ifi edő meccs?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #11338 üzenetére
nagyon eye-candy, biztos szép, de használhatatlan. lassú, nehézkes, nem átlátható. Az edzéseket nem mutatja, helyette ott a Hattrick Organiser, erre a célra megfelelőbb szerintem.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #11335 üzenetére
Igen, szerintem szar.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tomattricket használ valaki?
-
kiszi07
senior tag
válasz
Napfénysüti #11332 üzenetére
kihívhatsz
-
Napfénysüti
nagyúr
Aki egyébként edzőpartnert keres az nyugodtan kihívhatja a csapatomat.
Újbudai revans -
kiszi07
senior tag
Helo!
Én a VII.419 5. helyén vagyok jelenleg a csapatom egyre jobban fejlődik. Régi Ht-s vagyok csak nem volt sok időm foglalkozni vele. CSapatom: Kiszi FC -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11327 üzenetére
Én első szezon után feljutottam első helyről
Nemrég néztem vissza a legelső meccseimet. Ha valahol már gyenge értékelésem volt, örültem mint majom a farkincájának
Mondjuk most még a védelemben és középső támadásnál bármikor képes vagyok gyenge, vagy csapnivaló értékelésre
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11324 üzenetére
Jaja, mondom megnézem már, hogy ki az aki az első szezonján egyből feljebb jut
-
zsolli
addikt
Na, engem meg kijavítottak, elszámoltam magam.
Elég lenne 4-0-ra nyernem hétvégén, hogy bajnok legyek. Ugyanis amennyivel nekem nő a különbség, annyival csökken a rivális ellenfelemé is
Ez a jó hír.
A rossz hír: tuti nem fogom megverni 4-0-ra, vagy 4-gyel több góllal
Zs
-
Buffalo13
tag
na én nyertem 9-0-ra a harmadik kikapott 9-2-re így már csak az utcsó meccsen 3 góllal többet kell rúgon és 3. vagyok.Na most nekem is a mákotok
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11319 üzenetére
Az csoport függő
néha érdemes megdontolni, hogy érdemes e feljutni...
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11317 üzenetére
A köv szezonban ha 2. leszel akkor idegenben kezdel.... ha 3. akkor otthon...anyagilag jobban jársz
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11315 üzenetére
legyél a 3. otthonn kezdel akkor
-
Napfénysüti
nagyúr
Na nekem is megmaradt az esélyem a 2. helyre, az előttem lévő kikapott én meg nyertem.
-
zsolli
addikt
Tojd le a babérokat. Amúgy meg amilyen mákos vagy, egy könnyű csoportba fogsz kerülni
Ha meg mégse? Háát, ez van
Lemosni idegenbe? Azt csináltam, amit Te. Mots, és 0-1
Kimaradt 1 db jobb oldali, 1 db középső helyzetem, és 2 db szabadrúgásom. Még jó, hogy kaptam egy helyzetet bal oldalra, a nagyszerű támadásomra is.
Zs
-
zsolli
addikt
Nekem is ez az eddigi legjobb eredményem, ráadásul idegenben
Nagyon szép az értékelésed. Jóval több, mint az enyém, pedig a kp-m és a támadásom is erősebb volt mint neked. Nesze neked védelem
r0by és DopeBob, gratulálok a bajnoki címetekhez. Ez már elvehetetlen tőletek.
r0by, nekem is ingerült lett a TS, remélem jövő hétre felkúszik hűvösre, az meg már majdnem alap
Azt néztem, hogy ha jövő héten 8-0-ra nyerek, akkor én is bajnok lehetek
36 ponttal 2. vagyok, és esélyem sincs az első helyre
Zs
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11310 üzenetére
Van az a szó, hogy mák...
Én is mots-oltam, és az eddigi legjobb eredményemet hoztam, ami 1 gólos győzelemre volt elég..
De megvan a bajnoki cím az utcsó fordulótól függetlenül. Vszont lazázni kellene az utcsó meccsen, de ha elbukom, akkor osztályozóra kellene mennem...
A mots boldoról inegrültre vitte le a Ts-t... -
zsolli
addikt
Na hazaértem, még nem sok mindent tudok, de b@sszus, rohadt nagy csatában nyertem 0-1-re idegenben
102-es kp-m volt. Oké, hogy MOTS-oltam, de csak 1 belső kp-m volt alapon, a többi szélre volt irányítva
-
r0by
addikt
Na bakker, nyertem 1-0-ra idegenben a 2. helyezettnél
Így elvileg már bajnok vagyok -
koxos:8]
senior tag
Hoztam 3-1-re a meccset, de maadtam 6.
-
Patrick
addikt
Szánalom game. 1 nap és lejár a támogatóim. Hát egy nagy túrót hosszabbítom meg...
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11305 üzenetére
Hihetetlen, de r0by
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #11301 üzenetére
Látom, mert beraktalak live-ra
Jó lenne, ha én is rúgnék még 1 gólocskát, mert akkor sokkal nyugodtabb lennék, dehát idegenben játszom a 2. helyezettnél.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11301 üzenetére
És igen a másik meccsen vezet akinek kell! Szurkoljatok mert ha ott kedvező eredmény születik akkor még megszerezhetem a 2. helyet első szezonomban. Az utolsó fordulóban pont a jelenlegi másodikkal játszunk majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest