- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Speedhs #13396 üzenetére
En speciel 3-5-2 es 2-5-3 kozott valtogatom a jatekstilust szelso es kozepso tamadassal kombinalva, neha egyebbel, de ez a legelterjettebb. Kozeppalyat edzek,es ritkan atadast (talan 80/20 vagy 70/30%-ban) mert igy maximalizalva van a 10 jatekos edzese es a tamadas ertekhez is ad a kozeppalyan es a csatarsornal az atadas edzes.
-
ftc
nagyúr
Az ifik érzik azt, hogy bezár a bazár...megint kikaptak
-
Buffalo13
tag
Egy laza 13-0-ás győzelem idegenben
-
Napfénysüti
nagyúr
6-1-es győzelem a piros lap ellenére is.
-
zsolli
addikt
Jelentem, most végeztem a pakolással
Megyek fürdeni, majd hajnalban (~04:30) kelés, és irány a peca
Napfénysüti ellen csináltam csapatot, remélem senki sem sérül le. Jók legyetek, majd pénteken jövök.
Zs
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
Na, r0by már hazaért
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13384 üzenetére
Köszi, de azért sok MÁK is kellett ehhez, ahogy r0by druszám mondaná
A legjobb védőm, egyben edzőm abból a pénzből van, amit a jelenleg is U20 kerettagú ifimért kaptam. Bár öregedett már 2-3 szezont, de rajta kívül, nagy értékű játékosom csak az van, akiket én edzettem ki suhanc-csenevész playákból
Bár az igazat megvallva, kezdek én is anyagi gondok elé nézni. Minél jobbak a sráaim, annál többet kérnek
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #13383 üzenetére
2-5-3ban nagyszerű a taktika szintje. Oda van egy titáni és egy wc-s védőm. Bár szerintem ma sikerülni fog eladnom őket. Nemrég adtam el a legendás kpmat (17 millás fizetése volt.), majdnem csődbe vitt
Egyébként te nagyon jól csinálod ezt, ilyen rövid idő alatt ilyen csapatot összehozni
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13382 üzenetére
Nehéz a csatáredzés
Esetleg 2-5-3-ban, jóféle kp-kal a támadásaidhoz helyzetet is lehetne szerezni. Igaz, ehhez ellenféltől függően jó kapus és 2 db jóféle védő kell
Nekem pl. nudli védelmem van, de megpróbálom a kp birtoklásból erőből megnyerni a meccseket. Ez hébe-hóba műxik, de egy betonvédelem ellen nehéz, főleg, ha betolja az ellentámadás taktikát.
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13378 üzenetére
Lebirtokolt elég erősen, ill. amit mérhető értékben nem lehet látni, hogy zavarodottságot kaptál, ami többek közt a kp-t is negatívan befolyásolja
Az ellenfeled támadóértékelése nem valós értéket mutat, mert megkapta 0-5-nél a visszahúzódást. A széleken ezáltal közel volt a védelmed szintjéhez, középen nagyobb különbség volt, de ott ki is maradt két helyzete.
Legalább is szerintem
-
zsolli
addikt
2 kp-m is 8 csillagos teljesítményt nyújtott
B@szki, nemrég még csak 2-3 csillagos kis fiatal suhanok voltak...
...hogy megy az idő -
Speedhs
őstag
Eddigi pályafutásom legpocsékabb meccseit játszom. A csapatomnak több, mint 2x annyi tsije van az ellenfélnél, és már 5-0 ra vezet, valamint lerúgták elég szépen a szélsőmet.
Király.Valaki ránézne erre a meccsre, egyszerűen nem értem. 368508146
-
zsolli
addikt
Emilio Torsson sportszerűtlen viselkedésével „kiérdemelte” második sárga lapos figyelmeztetését is. A felbőszült Újbudai-mester kis híján berontott a pályára, de hiába: emberhátrányban kellett folytatniuk a mérkőzést.
Nyugi Napfénysüti, vezetsz
-
Patrick
addikt
1 bajom van, hogy nincsen söröm.
-
DopeBob
addikt
Wtf, 2-2 a csoportelsovel eddig !
-
zsolli
addikt
Huhh, amint látom az alapra állást "előnyben"-re tettem
Még szerense, hogy lőttünk gólt
Már 1-3 ide.
Már 1-4 ide.
Mindhárom belső kp-m betalált
Patrik új satára kiegyenlített
-
zsolli
addikt
Na 55% ide a birtoklásban. 2. félidőre mindhárom kp-m visszaáll támadóból alapra, így növekszik a kp.
Patriknak és r0by-.nak is lerúgták 1-1 hátvédjét
-
Jakuu
őstag
De jo, hogy esik az eso megint amikor hazai palyan jatszom megint vagy 12 ezerrel kevesebb nezo igy.
Arrol nem is beszelve, hogy utalom a kreativ jatekot jatszo csapatokat es ma megint azzal a csapattal jatszom, aki elozo heten ezzel a taktikaval vert el.
Raadasul persze, hogy rohadjon meg leserult a csatarom es a csereje volt beallitva, hogy dontetlen vagy ellefel elonyel a payara lepjen egy hatved helyett igy ha nem fogok vezetni meg emberforban is lesz az ellenfel a taktika valtas utan.
-
zsolli
addikt
Két jobb oldali helyzetem kimaradt
-
plus44
veterán
Na hajrá mindenkinek. Ismét a bennmaradásért játszom, most azonban idegenben.
-
zsolli
addikt
Balu már előreb@szta, és gól is lett
Hajrá mindenkinek, sérülés- és lapmentes győzelmeket mindenhová.
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #13348 üzenetére
Na erről még nem is hallottam, majd kipróbálom jövő héten
UI: Nekem most ezt adta ki a gép..
András Filadelfi (348880269)
Hungary 18 éves és 67 napos, következő születésnap: 2012-05-29
Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: YaGeR-TEaMAnyaegyesületi bónusz (2012-04-14 óta)
TSI: 80
Fizetés: 50 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
zsolli
addikt
Csinálj akadémiát
Nem akarlak idegesíteni, átérzem a "fájdalmad". Vagy abbahagyod az ifit, vagy újra akadémiázól, és mindannyian nézzük, mi és hogyan alakulgat a házad környékén.
Balu-val egyetértek abban, hogy az ifinél a lutri, hogy eleve jót találj. Erre leírtam, hogy kb. mik a lehetőségek, avval a "felállással" azért szezononként 1-2 tehetséget meg lehet csípni.
A kiedzésük meg nem nagy dolog, csak össze kell hangolni, ha van egy kis eltérés itt-ott skillekben.
Zs
-
Patrick
addikt
SÖR?
Lemaradtam valamiről?
-
zsolli
addikt
Nem tudom, nálatok mikor van pénzügyi frissítés, gondolom ugyanakkor
Azt tudom, hogy nálunk a pénzügyi frissítés után leghamarabb szombat hajnal 00:15 körül lehet felhívni a megfigyelőket. Persze ez akkor, ha minden klapfol. Szerver-fagyás stb. miatt ez csúszhat persze.
Sokan (legalább is nálunk) ilyenkor húznak, és olyasmit olvastam, aki nem tud szombat hajnalban húzni, az inkább próbálja akkor hét közepén valamikor. Állítólag van egy "kalap", amit feltöltenek suhancokkal. Szombat hajnaltól mindenki nekiesik ennek a kalapnak, és nagy eséllyel a legtehetségesebbeket elviszik mondjuk szombat napközbenit. Persze azért hébe-hóba lehet jót kifogni délután is, de kisebb rá az esély. Na, és azt olvastam, hogy hét közben (nem tudom melyik nap és mikor) ez a bizonyos kalap ismét feltöltésre kerül.
Ami nekem bejött:
- szombat hajnali lehető leghamarabbi húzás,
- 3 megfigyelő különböző régiókban (legnagyobbtól a legkisebbig)Ma reggel (melóztam, így leghamarabb reggel 6 körül tudtam felhívni a megfigyelőket) utoljára olyan 15 évest húztam, akinek a védekezés maximuma jó lehet. Igaz nem edzem ezt (ill. majd mellékskillként edzem egy kicsit a remek kp-knak), de Ő volt az uccsó telefonos hívásra. Ha elsőre ezt ajánlja, nem fogadom el, mondván inkább menjen máshoz, aki védekezést edz, és ki tudja maxolni. De ügye azt mondják, hogy a hívásnál a legutolsót mindig el kell fogadni, bármilyen légyen is az.
Zs
-
Jakuu
őstag
Itt is van amirol beszeltem.
Mai huzas eredmenye:Dénes Mezősi
Hungary 19 éves és 31 napos, következő születésnap: 2012-07-04
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
TSI: 30Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerűEs mar mutatom az utat neki az ajto fele. Kb 2.5 ideny ota igy megy ez. Legalabb egy kozepszeru jatekszervezessel rendelkezne valamelyik 17 evesen kb, meg edzenem is par idenyt, na de 19 1/4-ed eves null skillekkel ? Mi a szart kezdjek en ezekkel ?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13342 üzenetére
Oké, amit tudok szívesen megosztom Veled is. Bár vasárnap elutazom 1 hétre, de az itteni srácok segítenek, bármi kérdésed van.
Ha mindent előírásszerűen csinálsz, betartod az írott és íratlan szabályokat, de mégse stimmel minden...
...akkor r0by-t keresd, Ő tud mesélni a mák-faktorrólZs
Ui.: igen én csipázom az akadémiáét. Mint írtam, vannak üresjáratok, de időnként jönnek szép suhancok.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13340 üzenetére
A legrosszabb az egészben, hogy a srác edzett poszton volt nálam. Úgy voltam vele, ,hogy ha elviszik 80 milláért, akkor oké, ha meg nem, akkor sincs baj, mert edzem tovább. Akkor jsz edzés volt, de már egy ideje átadás. Hidd el, most biztos el tudnám adni 100-200 milláért, ha nálam maradt volna.
Épp azt beszéltük itt, hogy ha teszem azt lenne több milliárdom, és kéne egy nagyon jó ifi, akkor rátolok egy rohadt nagy licitet. Enyém lett az ifi, a pénzt persze visszakapom, de a poén, hogy mondjuk a srácot így árbecslő átlagáron vettem meg, és nem kellett több menedzserrel harcolnom, esetleg 50-100 millával drágábban megvennem.
Ez mekkora kocshogség már
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13338 üzenetére
Jól kicsesztek ott velem, itt is követve voltak az események
Árbecslő felett kicsivel kitettem asszem olyan 80 milláért.
Pont melóztam, azt hiszem Newpest írta, hogy van egy 1,4 milliárdos licit rajta
Kiderült, hogy az egyik ligatársam felvitte odáig a licitet. Megunta a játékot, vagy ki akart szúrni velem, nem tudom. Téglagyár volt az, pont most lett bot-csapat.
Na, a szopacs az egészban az volt, hogy megkaptam a sok pénzt, de nem költöttem el, mondván úgy is levonják, mert ez így nem tiszta dolog. De emellett azért volt pénzem, és belementem egy kisebb stadion bővítésbe, és úgy kalkuláltam, hogy ha le is vonják a pénzt az eladás után, még mindig maradjon lóvém.
1-2 héten belül le is vonták a pénzt, de kicsit mínuszba kerültem, mert a GM úgy gondolta, a játékosom nem ér 80 millát, csak kb. 50-et
B@sszus, csak kicsit voltam ideges. Speces-multis srác volt, és mikor kitettem tényleg 75 milla körül volt az átlagár.
Szal a végén se pénzem, se játékosom sem volt, és még mínuszba is mentem kicsivel.
Nagyjából ennyi a történet.
-
Speedhs
őstag
Zsolli
339323401 <- ezt, hogyan tudtad ilyen drágán eladni
Semmi extra és kifizettek érte egy vagyont, érdekes.
-
zsolli
addikt
Nem tudok mit mondani erre. Én mindegyik ifimet tudatosan tudtam edzeni, és úgy fejlődtek, ahogy én azt terveztem.
Több "multis" ifit is kineveltem, ahol minden skill-t az én beállításaim alapján edzettem.
Nem tudom elképzelni, hogy miért történt az Nálad, amit leírtál. Csak beállítási problémára tudok gondolni, vagy fene tudja
-
Jakuu
őstag
válasz
zsolli #13326 üzenetére
Nem, hiaba mondod nem igy van. Edzed pl a golszerzest es a vedekezes fejlodik, mikozben golszerzes es atadas van neki beteve, aztan erdekes modon ismet mas fejlodik, aztan ket ideny alatt volt hogy fejlodott egy szintet a golszerzes jora es 4 ev alatt nem tudtam kiedzeni ket szintet hogy remek legyen, mikozben mar majdnem 19 eves volt a jatekos,akit 15evesen a megfigyelo fantasztikus tehetsegnek kialltott ki es a youthclub ertekeles is nagyszerunek volt mondhato. es nem egy ilyen jatekosom volt hanem rengeteg. Vissza is kereshetem neked egy regi tobb eves hozzaszolasom egy masik topicbol, ahol ezt jegyeztem meg. Azert is fejeztem be azt az edzest, mert elegem lett abbol, hogy jatszatok valaki poszton es nem fejlodik semmije, mert hiaba allitom be az edzest, mert mas fejlodik. Es igen ismerem a Youtclubot, mar vagy 4 eve vagyok beregisztralva oda is.
-
r0by
addikt
Nah, én kívánok mindenkinek sikeres fordulót, beleértve magam is
Holnap hajnalban irány a muzslai túra. Ha sikerül időben felkelni 3.30-kor, akkor megpróbálom felhívni a megfigyelőket, hátha szerencsém lesz.. -
zsolli
addikt
Megvannak a taktikák erre is. És ha nem is minden héten, de legalább szezononként 1-2 tehetség jön.
Megjegyzem, hogy sokan csak a jó vagy a remek skill-t értékelik. De vannak olyan srácok hogy 2-3 megfelelő és 1 középszerű skillel lehet felhozni, mondjuk pluszban még egy szép speccel. Na, az is nagyon jó ám
Zs
-
zsolli
addikt
Én ellenkeznék evvel.
Azt aláírom, hogy szerencse kell a jó srác megtalálásához, de az ifik edzése is egyértelmű.
Az hogy másról beszél, az nem baj, attól még az edzés megkapták.Beszélhet az elsődleges edzés jelenlegi szintjéről valakinél, a másodlagos edzés maximális szintjéről valakinél, egy másfajta képességről is beszélhet, illetve tippet adhat stb..
A sallangdumát Youthclub "lefordítja" érthető mondatokra.
Zs
-
zsolli
addikt
Fiam megint játszik az U20-ban
-
DopeBob
addikt
3 hét alatt jött annyi szurkoló, ami most egy hét alatt lelécelt
Akinek nincs legalább 50k TSI-s minden posztra, annak nagyon ajánlom az V. osztály-t szopás és szenvedés az egész
Vagy csak nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy a bentmaradásért kell kűzdeni, ilyen még nem volt :-)
De honnan lesznek majd szurkolóim? Mert nagyon durva ütemben fogynak, lehet jobb lenne kiesni
-
-
Jakuu
őstag
válasz
Speedhs #13315 üzenetére
Leirtam ott a velemenyemet errol. Szerintem mindketto ugy szar , ahogy van.
en nalam sok tehetsegest talaltak a megfigyelok, de ha kozeppalyat edzettem akkot tuti a vedekezese fejlodott vagy a pontrogasa vagy akarmi, aztan cseszhettem hogy remek tuladonsagra lehetett volna edzetni a gyereket jo atadassal, ha helyette minden mas fejlodott.A huzosrol is leirtam a hozzaszolasban a tapasztaltakat.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nyert az ifim 0-2-ről 4-3-ra. Még a végén büszke leszek az utánpótlás csapatomra.
Hoppáhoppá! Most nézem hogy az eddigi listavezetőt verték.
Javítom magam: már büszke vagyok rájuk. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #13315 üzenetére
Szia!
Bár a húzóst még sosem csináltam, az akadémia mégis szimpatikusabb számomra. Vannak néha üresjáratok, de azért lehet jó kis srácokat találni.
Nekem pl. életszerűbb, hogy ha van egy nagyon jó 17 éves suhancom, akkor Ő azért lett jó, mert 1-1,5 szezonon át edzettem. (Igaz, hogy a HT-ben nem kéne életszerű dolgokat keresni
)
Ha mákja van az embernek, akkor egy poszton (egy skillre) több tehetséget is talál jobbnál jobb mellékskillekkel. És míg Őket maxolgatja az akadémián, a felnőtt csapatnál esetleg rákészülhet arra, hogy az ifik feljövetelével Őket fogja edzeni. "Ingyen" szuper alapanyag, és kapásból 1,5-tel magasabb minden skilljük az anyaegyesületi hűségbónusz miatt.
A játékélmény is több, ill. kellemes meglepetések érhetik az embert. Pl. egyik kis kedvencünkről kiderül egy magas mellékskill, esetleg egy jó specialitás...
Mondjuk én elfogult vagyok, pár szép suhancot felhoztam már, illetve jelenleg is van 2 db max. remek játékszervezésű 15 évesem.
A szívemnek legkedvesebb pedig Márkó Szemancsik (326199450), ki jelenleg U20 kerettag, és múlt hét pénteken 90'-et játszott a brazilok ellen (378026594). Lehet ma is kap játéklehetőséget, formája nem romlott, és nőtt 2.000-et a TSI-je. (Bár a többiek már unják az áradozásomat Szemancsikról
)
Zs
Ui.: Neked is sok sikert, megmondod a csapatneved?
-
Speedhs
őstag
Hali!
Azt megkérdezhetem, hogy van-e értelme 4 millát beleölni a húzós ifirendszerbe ?
Alap ifiakadémiám volt 4 évig, de jó ha 3 értelmes játékost termelt ki..
Igaz kb 1 éve játszom normálisan, előtte csak úgy elvétve néztem fel HT-re.Sok sikert a bajnokságban mindenkinek.
-
Patrick
addikt
Kapusom gyenge lett védésből, a védekezése JÓ.
Az edzésem egész jó volt. Idén meglesz a lenyűgöző és a jó szint a kapusoknál.
Na, én megyek dolgozni.
Pás.
-
r0by
addikt
TSI: +11.610/-2.040
Forma: +4/-3 (átlag 6.44)
Skillup: 2 (meglett az első természetfeletti védőm)
-
plus44
veterán
TSI: +4910 / -3780
Átlag forma: 5,59
Forma: +3 / -4
SkillUp: 0 -
zsolli
addikt
No, a mai edzés:
TSI: +12.400/-1.860
Formák: +4/-5
Avg.Form.: 6,27
Skillup: 4 db átadásból - egyik szélsőmnek már kiemelkedő (10) az átadása.4 kp-nak van 60.000 feletti TSI-je. Ebből 2-nek remek a formája (igaz egy piros lapos).
-
zsolli
addikt
-
-
zsolli
addikt
Na ja. Én cso-cso-ban bárkit kifektetnék.
A seregben zászlóalj bajnok voltam
Balu, Te valami hátvédféle lehetnél, aki mindig előreb@ssza a labdát
A térdem jelenlegi állapotában most a sörhordó fiú szerepét tudnám ellátni, vagy pedig én lennék a "mindig megfontolt, istenként tisztelt edző, kinek szavait áhítattal lesitek"
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #13302 üzenetére
a PH csapat nem megy mert félő, hogy rongyávernénk mindenkit
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #13302 üzenetére
Vecsés, az nincs is olyan messze
Sajnos nekem a térdem most kivan
Múlt héten szerdán este lefeküdtem, semmi bajom nem volt...
...csütörtök hajnalban úgy keltem, hogy majd 1,5-szer akkora a jobb térdem, mint a balÍgy dolgoztam csütörtök-péntek szombaton, majd besz@rtam, alig tudtam menni
Most alakulgat, de még nem az igazi, és nem bírja a terhelést. Remélem vasárnaptól már kutya baja sem lesz, mert kemény peca lesz. Csónakázás stb...
Valszeg egy darabig most én sem focizom, illetve lehet, hogy dokihoz is el kéne mennem
Ui.: az én kapusomnál úgy sincs rosszabbad
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #13301 üzenetére
Én most sérült vagyok. Jövő héttől járok fizikoterápiára (10 alkalom) viszont remélem hogy utána már focizhatok. ELvileg a szalagjaim rendben vannak de a porc a térdemnél nem az igazi.
Szóval mindenképp valami gyengébb kapus véd majd.
Ja és megyünk április végén Vecsésre Hattrick kupára:
Fórum » non-HT Magyarország » [HT foci] Vecsés
Még az is lehet hogy itt is edző leszek. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #13300 üzenetére
Ja-ja, egy kis sörözés a végén muszáj
Egy feltétellel jöhettek a stadionomba...
...ha nem Te állsz a kapuba
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest