- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Én is abbahagytam, nagyon megutáltam a végére... már a csapatomat is törölték azt hiszem.
-
DopeBob
addikt
nyasgem!!!! 28 éves játékosoknak mióta esik a képesség szintje?

-
DopeBob
addikt
Fene, nem sikerult meguszni az osztalyozot... A vegere kipukkadtak a fiuk. En rontottam el, mar edzot kellett volna cserelnem korabban.
Azert ez se rossz, azt hittem sima kieses lesz, ehhez kepest sokaig negyedik helyen voltunk...
-
DopeBob
addikt
Wow, van valami újítás. Csak most vettem észre, most nézegetem. Staff néven van a menüben:
"It’s time to have a look at Hattrick’s new staff system, which is visible for all from today but which will only go live at the start of next season. With this new system, we wanted to promote more flexible strategies as well as more transparency in terms of how your choices will actually impact the team. Take the time to read our Editorial, which explains the main differences between the old and new new staff systems, our Manual Section on the new staff, and of course, check out the feature itself in your Club menu. For the next few weeks, you can play around with this feature without consequences for your team, in order to learn better how it works and what strategy will be appropriate for you when the system finally goes live on April 14."
-
DopeBob
addikt
Ajjaj, nagyon eltoltam, már gyenge az edzőm vezetési képessége, és nem vettem a szezon elején másikat...

Úgy néz ki be kell vállalnom, egy külső edzőt...
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon lesz időm kiedzeni... ja azt elfelejtettem, hogy technikás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsém van mostanában, nemrég egy olyan hoztam fel (igaz 17 éves 20 naposan, de ki akartam maxolni az átadást ifiként), hogy jsz 7, átadás: 6, szj 6
+ jól fejelő. Remek védő alapanyag Ő is 
Most az lett a taktikám, hogy szélsőket és KP-kat keresek, és utána őket edzem védőnek, az első pár szint, majdnem mindegy mi, max egy évet vesztek vele, ha mondjuk gyengéről indul csak, viszont sokkal többet érnek 550M-ért adtam el nemrég egyet, titáni védekezés és kb hasonló mellékskillek.
-
DopeBob
addikt
Ifi edzésnél csak az csökkenti a hatékonyságot, ha ugyan az van beállítva, vagy az is, ha területvédekezés/védekezés?
-
DopeBob
addikt
Váááá 3 védőm lett titána, de ha most eladom őket, lehúzhatom a rolót

-
DopeBob
addikt
Tervezek egy kis erősítést csatár fronton, de nem tudom milyen játékost kéne keresnem. 5-4-1-et játszok szélső támadással általában, ebbe a rendszerbe kéne beleilleszteni. Jelenleg egy spec nélküli val, természetfeletti gólszerzés és kiemelkedő átadás képességel, többi elhanyagolható. Milyet kéne keresnem? Sajnos a mostani már elég öreg, nem fogom tudni normális szinten tartani az erőnlétét...

-
DopeBob
addikt
Sok sikert mindenkinek mára, nekem sajnos nem indult jól a meccs... gondoltam egy két fiatalt elbír a védelem :/
-
DopeBob
addikt
Hát egy elég izzadságszagú 0-1, de a lényeg, hogy továbbmentünk

-
DopeBob
addikt

elfelejtettem barátságos meccsre kezdőt állítani... ugyhogy az A csapat játszott, hurrá. Azon kívül, hogy -5 edzett poszt, egy szélsőm kidőlt 4!!! hétre... legközelebb majd jobban figyelek

-
DopeBob
addikt
No hát ezt nem hittem volna korábban... még ugyan három forduló, de 12 pont előnyöm van
Hála a gyenge csoportnak és a folyamatos körbeveréseknek a 3. helytől felfelé. IV. osztályban gyakorlatilag esélytelen leszek... -
DopeBob
addikt
Jó kis gólarányjavító meccsem volt

33-4-es gólkülönbség, nem is rossz, 5-4-1-el.
Na jó, 12-t ma lőttem

-
DopeBob
addikt
Hmm, egy játékos sem lépett szintet, viszont valami brutális formajavulás volt... összesek + 100k TSI

-
DopeBob
addikt
Hát, csatár nélkul nehéz gólt lőni

És még teltház sincs...

Közben úgy néz ki, ennyi volt a kupaszezon

-
DopeBob
addikt
Nah, ha rendbe jön a csatárom, akkor bepróbálom a szerdát, hátha alapon, kár, hogy a védőknek a formái nem túl jók

Értékelések
HatStats: 397
Védelem: 184
Középpálya: 126
Támadás: 87LoddarStats 37.59
Szerencsém van, mert a következő bajnoki meccset PIC-elve is mindenképpen hozni fogom (hacsak nem vásárol be addig)
-
DopeBob
addikt
Nah, lett még egy titáni védőm

-
DopeBob
addikt

Viszont kifogytam, ahogy néztem, a kov meccsen erőlködnöm is kár. 15 játékossal van 1,2M TSI-je szal még csak arra sem számíthatok, hogy B csapattal áll ki... Ha az eddigi legerősebb összeállításában áll ki, akkor MOTS-al lenne 20%-20%-60% szal még az is majdnem biztos bukta... Itt 410 korul volt a HatStatja

Ha PIC-elve sikerülne nyernem hétvégén, és menne fel az önbizalom, csapatszellem, akkor talán tudnék tudnék csinálni szerdára 390-et még azt megnézem, de szerintem ez már felejtős

-
DopeBob
addikt
Hát így első ránézésre jövő héten kiesek (inkább kizúgok) én is

-
DopeBob
addikt
Nézni se bírom

Sajnálom

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Én megint inkább a kupára fekszem rá.
Nagy mákom van, mert a leggyengébb V.-be kerültem. "B" védelemmel, végig picelve és 3/3, nem vagyok én ehhez hozzászokva, máskor egy szezon alatt szoktam 9 pontot gyűjteni :-)
Viszont egy védő edzés nagyon bejön, mindjárt visszakeresem, hogy mikor váltottam, de kb két szezonnal ezelőtt lehetett. Most a szélső és a középső védelem is titáni szinten van, és mellé tudtam venni, két brutál szélsőt meg KP-t, úgyhogy 5-4-1-ben is elég jó támadás értékelésem van a széleken. Kicsit lassan fejlődnek a játékosok de eddig bejött.
A taktika az, hogy védőnek 18 éveseket veszek, kiemelkedő-ragyógó Szélsőjáttékkal, vagy játékszervezés, és átadásból is igyekszem minél magasabb értékelésűt keresni. Védekezés kb mindegy, az elején ugyis nagyon gyorsan fejlődnek. Jó kis multiskilles játékosok lesznek 22 éves korukra, még egynek az eladásával sem volt gondom.

Meg persze az sem egy hátrány, hogy erősítik a szélső támadást és a KP-t is.
-
DopeBob
addikt
Sok sikert mindenkinek aki érdekelt még a kupában! Még jó lenne pár kör, kapusra gyűjtök

-
DopeBob
addikt
Hmm, van két elég ígéretes ifim:
Attila Mlinárik
15 éves és 67 napos [Kiszámíthatatlan]Védés: ismeretlen
Védekezés: 4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge (4))
Játékszervezés: 7/85/7 középszerű (5) (maximum jó (7))
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: 7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó (7))
Gólszerzés: 4/? gyenge (4) (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: ismeretlenJózsef Gressó
16 éves és 8 naposVédés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: 7/85/7 középszerű (5) (maximum jó (7))
Szélsőjáték: 6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő (6))
Átadás: 6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő (6))
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlenDe jó kis védők lesznek majd ők is

-
DopeBob
addikt
Hehe, nyertem B vedelemmel, pic-elve :-)
9pont, kb ennyit szoktam gyujteni osszesen V.-ben :-D
-
DopeBob
addikt
Kéne még egy gól, nehogy meglepi legyen a vége

-
DopeBob
addikt
Na hajrá Urak!

-
DopeBob
addikt
jé, nyertem. Kellemes meglepetés, csináltam egy printscreent amint vezetek egy V. csoportot

Szerencsére sérülés nem volt, úgyhogy szép reményekkel várom a szerdai kupameccset:
HatStats: 378
Védelem: 165
Középpálya: 102
Támadás: 111LoddarStats: 36.29
Meg egy kis házi rekord még: A csapat a legutóbbi 15 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 15 győzelme van.

-
DopeBob
addikt
Mindenkinek sok sikert mára, én B védősorral állok ki, szóval majdnem biztos a bukó... egyenlőre megpróbálok megint a kupában vitézkedni, és szerdán kemény meccsem lesz... viszont az extra pénz meg jól jönne :-) A bajnokságot majd meglátom, ha kiestem a kupából

-
DopeBob
addikt
Ez a csoport az értékelések alapján 254. helyen áll az osztály 256 csoportja közül.
:-) nekem valo :-) :-)
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Ja, nagyon magasak a fizuk

TSI 807 070
Fizetés 29 958Nálam most ilyen. Mikor játékost veszek, akkor a specen meg ugye a képességein kívül a fizetését szoktam nézni, meg hogy mennyire ingadoznak a csillagai. Vannak olyanok, akiknél alig válgozik +- 1 max, és alig változik a formájuk, ami nagyon jó

Most vettem KP-t találtam egyet 140k TSI-vel és 3500e HUF volt a fizetése, de sajnos a licit utolsó 10 percében nem voltam gépnél és más elhappolta
Azóta se találtam ennyire jót 
-
DopeBob
addikt
Nah, egész jó arány

TSI 807 070
Fizetés 29 958Remélem a harmadik kalandom V.-ben nem megint sima kiesés lesz :-D
-
DopeBob
addikt
Fene, nem épült fel a KP-m... így aztán tényleg nem sok esélyem van ma...

-
DopeBob
addikt
válasz
plus44
üzenetére

mivan?? 20 éves játékosnak is csökken a képessége?

Súgó szerint: "A legmagasabb szinteken, isteni környékén lévő játékosoknál fiatalabb korban is tapasztalható romlás, kevésbé vonzóvá téve ezzel az adott képesség további edzését. Minél magasabb a szint, annál gyorsabb a romlás."
Szóval ez nem valami bug?! Nem próbáltál írni esetleg GM-nek, hogy WTF?
-
DopeBob
addikt
Az ellentámadás taktika szintjét mi határozza meg? Csak a védők átadás képessége számít?
-
DopeBob
addikt
Hát, nekem véget is ért a kupa... IV. osztály, de brutál erős keret... szerintem ez már a kár is próbálkozni kategória, de majd még otthonról megnézem jobban :-(
-
DopeBob
addikt
Nah, hát grat mindenkinek, sima meccsek voltak!
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Remélem beválik a tervem... Eddig 2x jutottam fel V.-be, és kétszer lett sima kiesés belőle
Aztán átáltam a védő edzésre, kb egy éve. Az első játékost nemrég adtam el, akit fiatalon vettem, aztán a tobbi jön már futószalagon nemsokára! Középső védőket általában úgy veszem, hogy 10-es JSZ, 5-6-7 Átadás, amit sikerul jó áron szerezni, és a védekezés majdnem hogy mindegy is, középszerűtől felfelé már jó nekem. Szélső ugyan ez, csak 10-es SZJ-al! Az eredmény egy brutális védő, amit jó drágán el lehet adni.A 70. percig még be kéne rámolnom egy gólt, hogy nyugodt legyek. Közben R0by már 4-2-re megy

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
jah, de remélem még lesz. Elég sok pénzt öltem most a két új szélsőbe, és egész jó támadásértékeléseket hozok a széleken (lenyűgöző meg ragyogó gondoltam ez már csak elég, meg ennél sokkal többet nem tudok kihozni az 5-4-1ből... mivel a bajnokságban nagyon gyenge csapatokkal vagyok egyutt, a kovi bajnoki után elkezdek kísérletezni a 5-3-2-vel, csak még valami kiszuperált csatárt kell szereznem, hátha az jobban beválik majd... aztán a fene tudja, végul is ez se rossz. A 3 kozépeső védőt már eleve úgy válogattam össze, hogy egy kis erősítést jelentsenek a KP-ra is (kiemelkedő
)) -
DopeBob
addikt
Nah, még mindíg jó, sőt mégjobb, R0by is vezet, csak így tovább

Azt hiszem elbaláltáztam, előnynél a csatárocskám védekezni fog majd, remélem nem lesz gáz.
-
DopeBob
addikt
Na hajrá mindenkinek, tovább kell jutni!!

-
DopeBob
addikt
3 hetes serulesnel van ra esely, hogy 10 dokival szerdara tapaszos lesz?
-
DopeBob
addikt
Nah, lazázva, B védelemmel tartalékos KP-val is 2-0 ide, jólvan

Úgyis nehéz meccsem lesz szerdán, már most V. osztályú ellenfelet kaptam

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Így van, ezért nem értem. A mostani ellenfelemnek tobb szurkolója volt, mint a szombatinak, osszességében mégis 8k emberrek kevesebb volt a stadionban ma... azért az sok

Akkor enyhén felhős, most meg felhős idő volt, ennyi a kulonbség... ha ez is ennyit jelent, kapjákbe

-
DopeBob
addikt
Hmm, na grat, ahogy nézem, szép számban vannak továbbjutok

Mitől fugg, hogy hány ember megy ki meccsre? Nem esett az eső, erős volt az ellenfél, és mégis jóval kevesebben voltak kint, mint a hétvégi bajnokin. Az is számíthat, hogy még csak a 2. forduló volt?
-
DopeBob
addikt
Nah, sok sikert mindenkinek! Én már otthon játszok, hasonszőrű ellenfél ellen, remélem nem lesz gond.
Ja igen, ez a ranglétra dolog, ez micsoda? Tapasztalat és sérulés nélkuli meccsek orba-szájba?
-
DopeBob
addikt
Én kb meg is nyertem a bajnokságot. A 2. legerősebb csapatot simán vertem "b" védelemmel a többiek pedig sokkal gyengébbek.

-
DopeBob
addikt
Nah, nekem mákom volt jó pár hónapos böjt után

Nos, Viktor Cséfán 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Már messziről látszik technikás specialitása. Számolj vele, amikor összerakod a csapatot.
Találunk helyet számára az akadémián?
15 év 80 nap

-
DopeBob
addikt
Annyira jó, hogy egy csomó játékosomnak remek a formája, most,a mikor egyébként semmi szukség rá
remélem 1-2 hónap múlva is az lesz! 
Egyébként azt vettem észre, vannak játékosok akiknek nagyon ingadozik a forma, és van akiknek tartósan a jó közelében van. Vásárlásnál érdemes rápillantani a korábbi teljesítményre.
-
DopeBob
addikt
erre valaik rápillantana? Megér ennyi sok pízt?

-
DopeBob
addikt
:-[
-
DopeBob
addikt
Hat ez idegorlo :-)
-
DopeBob
addikt
Nah, elment a titáni védőm 520M! ért
Jó ez a védő edzés csak kicsit lassú :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm

Ahogy nézegettem, ha felveszek 5 db 4-es szintű tagot, akkor kb ugyan annyit fizetek hetente, mint most. 2 db edző, egy db orvos, egy db sportpszichológus, egy formaedző!!! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Buntetőrugóknál csak sorrendet kell állítani.
Nem hiszem, nincs is helyzete. A végén rugsz majd még egyet, hogy sima legyen, szerintem már nem kell aggódni.

Jó ez a védő edzés csak kicsit lassú :-)