Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harrylles
aktív tag
Nah, jelenleg egy igen nehéz ötödosztályú csoportban, a hatodik helyen állok, ezúttal 5:2-re nyertem. Valaki megnézné a következő bajnoki ellenfelemet? Az utóbbi időben a szezon legfontosabb mérkőzése hozzáállással játszottam, de most az első helyezettel játszok, szerintetek mit lenne érdemes? Ha szezon legfontosabb..sztem akkor se biztos h nyerek, ha átlagos, akkor se, ha meg laza játék végképp nem, de kéne a csapatszellem. Szóval szerintetek mit?
Az én ID-m: 580103
Az ellenfél ID-je: 578439
Előre is kösz! -
corm
senior tag
Azt kell legelőször eldöntened, hogy milyen szinten akarod a hattricket játszani. ha csak a nagyon hobby kategóriában, akkor teljesen mindegy mit játszol, a lényeg, hogy élvezd saját kis csapatod irányítását. ha egy fokkal komolyabban, vagyis tudatos csapatépítéssel és a lehető legsikeresebb szereplésre való törekvéssel, akkor azt ajánlom, hogy döntsd el melyik fő skillt(védés-védekezés-jsz.-szélsőjáték-gólsz.) akarod edzeni, és ide vásárolj annyi fiatalt(17-19 év) amennyire pénzed van, és ahány edzéshelyed. Ez fogja meghatározni majd a felállást döntően. Például, ha csatárt kívánsz edzeni, akkor a 3-4-2 a legideálisabb, a középpályásoknál a 3-5-2, ileltve a védőknél értelemszerűen az 5 védős felállások. Tehát ne a mostani játékosaidra építd a csapatot, hanem az edzésre(annál is inkább, mivel minél idősebb egy játékos, annál lassabban fejlődik, és a sorsolt játékosaid nem mind fiatalok...), majd z edzésből következően a felállásra. ha a védőedzés melelt döntesz, akkor például fontos, a minél erősebb középpályások játszatása, mert hátrányban leszel az 5 középpályással felálló csapatokkal szemben.
-
Noobie
csendes tag
Köszi az infót (X-COM -nak is), amúgy azért döntöttem 5-4-1 mellett, mert a játékosaim többségénél a védekezés és a szélső tulajdonságok dominálnak eléggé. Ilyen felállás mellett milyen eséllyel lehet széleken támadást alkalmazni? A szélsőimnek elfogadható a szélső és gólszerzés tulajdonsága is, ezért gondoltam erre.
-
X-COM
nagyúr
kiegészíteném annyival, hogy az összes játékos átadása számít, mind AIM-nél mind AOW-nél.
A lényeg ott van, hogy a széleken vagy a középen vezetett támadásaid az erősebbek az ellen védelménél, értelemszerűen ott kell bepróbálkozni a támadás erőltetéssel, hátránya, hogy gyengíti a védelmet valamelyest (széleken támadásnál a középső védelmet, középen támadásnál a szélsőt).
Egyébként szabályzat szerint min. 20%-kal több támadást vezet a csapat a kérdéses pozícióban és a max. az 40% amit el lehet érni. Ezt a bizonyos százalékot határozza meg a játékosok (az összessé) átadó képessége.
az 5-4-1 azért sem túl jó felállás, mivel mint már írták, a középpálya nagyon fontos, ha 3középpályással játszatod, akkor csak egy szélső támadásod lesz, meg mellette egy valszeg gyengécske középső. Talán az 532, középen támadással valamivel jobb megoldás.
Az 5-4-1 úgy lenne ideális, ha lenne 2brutál középpályásod, és 2 jó szélsőd jó játékszervezéssel, mert akkor ők is adnak valamennyit a középpályához emelett lesz két jó szélső támadásod.
Persze mindegyik formációt meg lehet bolondítani támadó védővel (persze csak ha értékelhető játékszervezése van), ami ugyan rontja a védőértékelésedet, de hozzáad a középpályához, ráadásul ezeken a védőkön többet is lehet keresni, persze beszerzésük is költségesebb.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Hello! Igen, jól gondolod, ha ragaszkodsz az 5-4-1 felálláshoz, akkor leginkább védekezést érdemes edzeni. Ez talán a legnagyobb hasznot hozó edzésfajta, de van egy nagy hátránya, nevezetesen az, hogy nagyon nem ideális felállás. A hattrickben ugyanis a középpálya rettentő fontos, és a védelem a leg kisebb mértékben befolyásolja a meccseket, a többi csapatrészhez képest. Így ha emellett döntesz, készülj fel, hogy bár jól fog jövedelmezni, de elég sok olyan meccsed lesz, amikor bár erősebb a csapatod az ellenfélnél, mégis kikapsz...
A másik krédés: mindig csak az edzett posztokon játszó játékosok kapnak edzést, a többiek ún. töredék-edzést kapnak, ez körülbelül a teljes edzés 10-15%-a lehet(bár erről pontos info nincs). Azt, hogy melyik edzésfajtánál kik edződnek, azt a szabályzatból tudod kinézni. Ha nincs zárójel, 100%, ha egy zárójel van, akkor 50%-al számolhatsz.
A harmadik kérdés: az, hogy milyen különleges taktikát alkalmazol, leginkább a játékosaid tulajdonságától függ. Például az ellentámadáshoz szükséges a védők átadás képessége, a játéktördeléshez az összes csapattag erőnléte. A középen, ill. széleken támadás nem ennyire speciális dolog, ott az a lényeg, hogy a támadásaid nagy részét hol vezeted, és a játékosok átadás képességén van a hangsúly. Ha tehát jó szélsőid vannak(értsd. magas az átadás képességük), és a belső középpályások átadása nem olyan magas, akkor megéri széleken vezeni a támadásokat. Ugyanez fordítva is igaz, főleg ha középre irányított szélsőkkel operálsz majd a későbbiekben. Amennyiben nincs számottevő különbség az átadásokban, úgy maradhat az alaptaktika.
Jujj, ez elég hosszú lett -
Noobie
csendes tag
Hali mindenki! Most kezdtem el Hattrick-ozni (a szabályzat elolvasásával kezdtem, de pár dolog nem tiszta), és lenne pár kérdésem. Kaptam pár napja egy csapatot, amit elkezdtem 5-4-1 felállásban játszatni. Ha jól vettem ki a szabályzatból, akkor az edzésnél ''védekezést'' vagy ''szélsőjátékot'' kellene(?) edzenem a fiúkkal.Na már most: ilyenkor a kapus, a csatárok és a belső középpályások ''fejlődése'' hogy történik, ha ők nem kapnak edzést, illetve csak egy kis részét? És a taktikánál a széleken támadás a jó megoldás? Előre is köszi.
-
Wolverine
félisten
válasz
Latissimus Dorsi #2084 üzenetére
Én azt vettem észre, számít, hogy mennyire összeszokott a csapatod. Amíg 2-3 szezonon át gyak. véltozatlan kerettel játszottam, erejéhez képest túlteljesített a team; most, hogy átalakítottam kissé, zuhanórepülésben vannak...
-
-
Tomcat13
senior tag
MatchID: 51061450
érdemes megnézni, egy ilyen meccs után szivesen mondanám, hogy köszöm elég volt ebből az egészből, de nem, ameddig lehet küzdök és csak kacagok a HT-n, nevetséges, hogy ilyen megtörténhet... -
einstein
senior tag
Úgy érted a motsot?
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #2074 üzenetére
neki azon a meccsen 72 volt a középpálya értékelése, neked 54. Ez azért jelentős különbség.
Nem néztem viszont a többi meccsét, ami hiba volt. Mert így tényleg elég világos, hogy mots volt és magas ts, viszont azóta is két picnél tart valószínűleg ő is, szóval készülhetsz egy újabb mots-ra. Nekem amúgy annyira távoli dolog még egyelőre, hogy bemerjek vállalni egy pic-es meccset, egyrészt mert erős és kiegyenlített a csoport, másrészt mert csapnivaló edzővel semmit sem ér szinte, ezért nem is gondolkozom ilyesmikben -
naraku
aktív tag
-
einstein
senior tag
Szokták mondnai, hjogy a csillag nem minden, de nyílván ilyen értékeléskülönbség mellett ennek nics köze hozzá.
Valszeg ő magas(abb) TS-sel játszott, és motsolt...
Ha motsolnál nem kéne félned a meccstől, így két pic után... -
Tomcat13
senior tag
Megnéztem már ezt a középpályát, de továbbra se értem, az én középpályásaim hoztak 5, 4, 4, 3,5, 3,5 csillagokat, neki meg nem volt jobb 3,5 csillagnál, szóval nem vágom miért annyival jobb a középpályája...
-
Tomcat13
senior tag
Nos azért erőlttem, mert 3-4-3-ban sokat veszítek a középpályán, azzal az egy középpályásal aki ugye kimarad, de 3-5-2 eddig bevállt, jah és nincs is 6 edzeni való csatárom.
Meglep ez a középpályá dolog, én eddig nem észleltem nagyon nagy különbséget...
Így az edzés után pedig, azt mondom nem igazán preferálnám a 4-4-2, mert a védők formája nem az igazi, ellenben a középpály remek és jó formákkal ven tele, az egyik csatárom meg most lett kiemelkedő, szal marad a 3-5-2, és CA mert azt ragyógó szinten tudja ez a keret. -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #2071 üzenetére
Talán érdemes lenne egy CA-t bepróbálnod, mert mindkét gárda debreceni lévén, a midfiled erőfölénye megint meglesz a tavalyi bajnoknak. Viszont így le kell mondanod a 3-5-2ről(amt mondjuk nemtom minek erőltet egy csatáredző...), a 3-4-2 meg nincsen bejáratva, szal maradna a 4-4-2. Amúgy még reménykedhetsz, hogy esetleg megint szerencséd lesz és nem kapsz ki, mert amúgy sajna nem te vagy az esélyes a középpályák eltérése miatt.
-
Tomcat13
senior tag
Nos hétvégén nagy derby-re kerül sor Debrecenben.
My Loki - DVSC Megaforce, az odavágón 3-3-as döntetlen született, amit azért sajnálok mert én 2x is vezettem, de hát ez van.
Most szeretnék egy kis helpet kérni, hátha vkinek van egy olyan ötlete, amellyel a magam javára tudnám eldönteni, ezt az igen fontos találkozót.
DVSC-MegaForce - My Loki MatchID: 51061439
segítségül itt az előző meccsünk azonosítója, a csapatban mindenki egészséges, illetve egy ifi sérült de vele nem is számolnék most...
a formák és a képességek még válozhatnak, de remélem csak pozitív irányban
Várom az ötleteket, nagyon jó lenne megnyerni ezt a meccset! -
törölt tag
Nem kapom meg az értesítő leveleket, de tényleg nagy a csend.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Nem kell valakinek egy remek kapus?
Most jár le!
Matúš Jurčo (69631940) megf. forma, 20 éves -
Tomcat13
senior tag
Azért kicsit élénkült a dolog, volt vagy két hét, hogy mindíg benéztem és semmi, ehhez képest mostanába egész nagy lett az aktivitás.
Na majd kérek is egy kis helpet a hétvégi meccsemhez. Csak hogy legyen miről beszélni. -
einstein
senior tag
Khm.... Nekem ötödben van 20 milla,és most is 180-al emelkedett, holott az osztály elég sokat számít! És te még nem is szerepelsz olyan rosszul.
Szerintem igenis fontos az a 10 szóvivő. Nekem még nem volt (az év eleji update kivételével) karneváli alatt a hangulat. Még negyedben sem, ahonnan elég hamar távoztam. Hosszutávon mindenképp megéri.
Persze egy indulónak talán nem feltétlen érdemes egyből tízzel indítani, de pl fel lehet lépegetni egyesével...
Szerintem. -
corm
senior tag
válasz
einstein #2065 üzenetére
Nem vezetek róla statisztikát, de:
Most 20 milkó körül jár(1900 supp), nemtom mennyi volt ötödben, de sztem 15 körül lehetett.
a hangulat általában mámoros-fellegjáró, köszönhetően a 4 szóvivőnek, meg annak, hogy ebben a szezonban azért nem megy olyan rosszul.
Most 146 ezerrel emelkedett, előőtte nemtom... -
mkbla
senior tag
Na ezt kapjátok ki!!!!
Most néztem meg h mi lett a hétvégi meccsem eredménye, és majs leestem a székről, megállt a félmaradék eszem. Ez hogy sikerült szerintetek?
MatchID: 51053880
Erre vatjatok gombot! -
corm
senior tag
válasz
ferenc999 #2057 üzenetére
Csökkenni nem fog. Nekem eddig a majd másfél év alatt akármilyen rosszul is ment a szekér, nem fordult elő csökkenés(persze a szezonkezdeti nullázódást leszámítva). Viszont én ebben a kérdésben nem értek teljesen egyet einsteinnel, bár ő mozog közgáz pályán
Szerintem nem hoznak annyi pluszt a konyhára, mint amennyit elvisznek(heti 3 k ugyebár). Magas osztályokban(nb1, II.) talán már megéri ennyit tartani de lejjeb sztem nem. Hangsúlyozom, szerintem, hogyha biztosan megéri, és ezt valaki meg is magyrálja nekem, akkor máris veszem a +6 sajtós srácot
-
ferenc999
tag
Ja!
És mi van ha mondjuk adnak hetente a szponzorok anniyt amire azt mondom ez már ok és kirugom az összes szóvivőt (na jó 1et meghagyok) akkor nem nő a heti lóvé vagy csökkenhet is?
-
ferenc999
tag
Hello mindenki!
Szóvivőkkel kapcsolatos kérdésem lenne.
Állítólag a szóvivőm által kapom a szponzori pénzemet most 1 szóvivőm van.
Kérdés: mi van ha kirugom kevesebbet kapok vagy nem nő ugy hetente a szponzori pénem
mert érdekes módon mikor nem volt szóvivő nőtt a pénz összege hetente kb 100eFt al mikor felvettem egy ideigy 300-500eFt al / hét most meg már megint csak heti 100 al dobja meg a szponzor
Akkor most ezzel kepcsolatban mi a jó taktika?Vegyek még fel ''sok'' szóvivőt és ha elégnek találom a heti szponzori heti lóvét rúgjam ki őket?
Köszönöm a választ előre is. -
einstein
senior tag
válasz
Harrylles #2045 üzenetére
Pénzt csak úgy fölösbe nem érdemes tartani, hacsak nem nyered így is simán a csoportod. Szerintem nyugodtan vásárold el azt a 300 millát, erősítsd a csapatod. Gondolom a kétheti mérleged pozitív, így nem kell félni, hogy csődbemész. Viszont ha jobb lesz a csapatod, akkor több lesz a néző, és a szponzorpénz. (Mondjuk ez utóbbihoz nem árt a 10 szóvivő sem
)
Csak abban az esetben érdemes a bankban tartani a pénzt, ha már az adott csoportban nem igazán tusz tovább fejlődni, és nem akarod kidobni a pénzt a jobb játékosok magasabb fizujára. Én hál Istennek ez utóbbi helyzetben vagyok és amostani csapattal is elvárom, hogy nyerjem a csoportot, ezért nem költekezek. Lassan egymillliárdom lesz
[Szerkesztve] -
Harrylles
aktív tag
A múlt héten 92 millát költöttem ls mégis kikaptam a hétvégén 5:1-re....
''Fogy'' a pénzem...még 313 millió van...Ez most akkor sok vagy kevés?
Mi alá nem érdemes menni ha itt tartok? És valaki megnézné a meccsemet, hogy miért kaptam ki?
ID: 51053545 -
Wolverine
félisten
Ez erős túlzás...
A héten mindensetre sikerült némi bevásárlást tető alá hoznom:
1. argentin IM, 52 millióért:
TSI=1 580, 18 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: megfelelő Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: csapnivaló
2. maláj IM/csatár, 25,8 millióért:
TSI=1 290, 18 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: megfelelő Átadás: jó
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: gyenge
3. magyar IM/szélső, 30,6 millióért (a vásárlás idején jobb volt a formája...):
TSI=1 120, 22 éves, gyenge formában
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: gyenge
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális
Szal most egy ideig pihi van. -
corm
senior tag
Eléggé leült, szó mi szó
Mostmár mindneki mindent tud és számolatlanul dpl a lé
A 200 milkóból elsősorban belső középpályást, azután csatárt majd kapust vennék a helyedben. Ha gyenge a szél, akkor egyszerű: add felEddz csatárt mondjuk, és az egyik szélső mehet extra csatárnak, a másik meg közép felé.
És igen, van olyan, hogy játékosedző. Semmi negatívuma nincs, ha játszik, sőt ha lesérül, akkorsem lesz olyasmi, hogy az edző a kórház ágyból nemtud dirigálni, vagy hasonló. nyugodtan játszasd. -
Latissimus Dorsi
senior tag
Ennyire nem megy ez a topik? Vagy csak én vagyok ilyen kocka?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Sziasztok!
Jóó régen jártam már erre, mivel egy darabig nem volt netem. Ez alatt jól el is járt a csapatom felett az idő. Most elég katasztrófális a helyzet, de talán sikerül bentmaradnom, ha nem jön valami nagyon jó 6. osztályú.
Lenne pár kérdésem amivel segíthetnétek kicsit.
Kapust edzek. 20-21 évesek, a 20 éves remek, a 21 pedig egy max 2 edzés múlva. Ezeket el kellene adnom. A kérdés az, hogy mibe fektessem a befolyt összeget? (nem a lészerzés, hanem a bentmaradás a cél)
A kezdő csapat 2,5-3,5 csillag között van (nem röhög!) szóval ráfér az erősítés. Mit érdemes játszani, erősíteni? Eddig 3-5-2 volt a preferált, középen támadással, mivel főleg széleken gyenge a csapat. Többé kevésbé elég is volt a biztos bentmaradáshoz, de mióta nem tudtam eleget foglalkozni a csapattal átrobogott felettem a csoport.
Szal lesz kb 200 misi elkölthető pénz, ebből kellene, egy viszonylag normális csapatot összehozni, ami talán bent tud maradni. A csapat tengelye viszonylag erős. ott 3-3, 5 csillagos plaják vannak, széleken nagyon hurka a csoporthoz képest. Ráadásul a remek belső kpm kidőlt 7 hétre. Szóval pech az egész vonalon.
Van még egy érdekes kérdésem: volt egy jó vezető képességű, jó tapasztalatú 27 éves remek csatárom. Csináltam belőle egy jó edzőt. Játszahat-e tovább? Van e valami kihatása a csapatra ha játszik? Véletlenül benthagytam egy meccsen és hozta a szokásos 3,5 csillagot. Most akkor létezik olyan hogy játékos edző?
Bocsesz, ha hosszú voltam. -
corm
senior tag
upsz...
-
Tomcat13
senior tag
Most, hogy megújult az oldal egészen nehezen bukkantam rá a topicra, de meglett!
-
Harrylles
aktív tag
Szintet lépett!! Már kiemelkedő! Még elvihetitek, vigyétek!!!!!
-
Harrylles
aktív tag
Ne késlekedjetek már!
Ő eladó mai lejárattal, nagyon olcsó, és sokkal többet ér! Ő az tehát:
Toader Lupsa (54849872)
21 éves, középszerű forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: România
TSI: 10 150
Fizetés: 1 171 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Real Madrid 93'
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: nagyszerű
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: pocsék
Ma délelőtt jár le úgyhogy siessetek! -
Harrylles
aktív tag
Eladó egy nagyszerű kapus. Ha valakinek kell viheti nyugodtan!
Csapatnevem: Real Madrid 93' -
corm
senior tag
Remélem nem haragszik meg érte, de: Bővebben: link.
Amúgy pedig Sixkiller6 a loginja és a csapat neve Sixth Heaven...
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Gratula az utánpótláshoz!
A fedbe meg nem szükségszerű belépni. six írt egy kis progit am legenerálja neked a képet... Bővebben: link
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
És egy héten akkor hány kapust is lehet edzeni? kapusedzők miatt nem kell jáccatni a kapusokat?
mivan? 2kapust lehet egy héten,aszittem ez egyértelmű
amúgy szerintem meg mindenki azt edz amit akar, azért annyira nem szar anyagilag, de azért lassan le lehet maradni vele.
nekem meg spec. nincsen kedvem azzal variálgatni, hogy plájjákba kiegskillt edzek, mert anélkül egyre kevesebbet érnek. -
JanoXP
aktív tag
2 kapust edzel 5-6 hét/szinlépés + igen magas eladási árak + gyakorlatilag BÁRMILYEN taktikai variáció
védőedzés: 541, vagy 532, ami tuti bukta felállások (ultradeffenzív taktikák, ha nincs valami brutális csatársorod, akkor kontrázni sem tudsz) + 8-10 hét/szintlépés, viszonylag alacsony árak.
Tehát kapust jobban megéri edzeni, vagy lehet edzeni védőket is, de nem 10-et, hogy legyen taktikai varációd... 352, 442, 451, 343, stb... Ehhez csak 8 védőt lehet edzeni. Akkor már inkább csatár, vagy IM edzés, ami szerintem izgalmasabb és eredményesebb a meccseken...
mondom ezt én úgy, hogy gyúrtam 10 szezon IM-et és most 2. szezonja csatárt edzek...
Soha nem edzettem se kapust, se védőt. Vannak védőedző ismerőseim, eddig mind a IV-ben nyomták, most jöttek fel a III.-ba (és volt, akivel közel azonos időben kezdtünk)...
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
mér jó az ha valaki kapust edz? de komolyan, egy héten kettőt lehet rendesen edzeni.
ez mitől okoskodás? ez egy kérdés volt alapvetően, csak a kommentáromat is hozzáfűztem.
Ja és ha nem éri meg anyagilag akkor csak a kényelem miatt szerintem nem érdemes ezt az edzéstípust választani. SZERINTEM!!!!!!!!!!
És egy héten akkor hány kapust is lehet edzeni? kapusedzők miatt nem kell jáccatni a kapusokat? -
JanoXP
aktív tag
és egy saját hír a végére:
2005. október 2-án megszületett a kislányunk, Nikolett. Ha valaki kíváncsi rá, a csapat-logónknál megtekintheti a HT legfrissebb ifijét... -
JanoXP
aktív tag
-
JanoXP
aktív tag
''Attól függően mennyi pénzed van, de kp-ból nem érdemes sztem nagyon fiatalokaat venni, inkább kicsit idősebbeket (20-21) 1-2 szinttel jobbbakat...''
Nem edzett posztra sose vegyél 20-21 éveset, mert azoknak még csak pocsék körül van a tapasztalatuk. Inkább vegyél 25-27 éves embert magas (megfelelő, vagy afeletti) tapasztalattal. 1-1,5*-gal nagyobb teljesítmény. -
JanoXP
aktív tag
Edzést akkor érdemes váltani, ha a kapusaid meglépték azt a szintet, amin eladod őket, vagy csak az egyiket és a másikat megtartod alapembernek. Én szezon végén váltottam edzést, mert Dénes akkor lépte meg a varázslatos szintet (én. ehhez kötöttem).
Én a védőedzést nem javaslom. Sokan mondják, hogy 10 ember edzhető, de ekkor 5-4-1, vagy 5-3-2 felállásod lehet csak, ami mindkettő bukta taktika, nyerni gyakolatilag alig lehet vele (hacsak nincs 3 brutális középpályásod és csatáraid) -
X-COM
nagyúr
válasz
Harrylles #2008 üzenetére
én eladnám mindkettőt, mert a 19éves kapusom sem fejlődik már valami jó tempóban.
vegyél 18éves jó/remek kapust, meg monnyuk egy megfelelőt, ha mákod van talán húzni is tudsz egy jobbat a hétvégén.
védelembe veszel egy jobb középső védőt, hogy a védelem annyira ne essen vissza.
Mert én is rotálva edzem, szal nem mindig tök friss plájjákkal, de ezeket már nem nagyon éri meg pénzügyileg tovább edzeni, aztán nemtom milyen a csapatod, hogy tényleg ennyire hiányozna é. -
X-COM
nagyúr
nincs ehhez mit hozzáfűzni, a 2 kapust el kell adni, nem mai gyerekek, szerintem olyan 20-21 év lehet a határ.
-
corm
senior tag
válasz
Harrylles #2002 üzenetére
Én kapusedzésből nem vagyok otthon, ezt X-Com míveli magasfokon. Viszont az minden edzéstípushoz csak ahsznál, hogy végignézed a piacot, hogy milyen életkornál és skillnél, mennyit adnak egy-egy játékosért. Majd ezután kielemzed és rá fogsz jönni, hogy melyik intervallumban a legjövedelmezőbb az edzés.
-
Harrylles
aktív tag
Kérdés
:
Én most ugyebár kapust edzek, és van egy nagyszerű 21 éves, és egy megfelelő 22 éves. Kérdezném, hogy főleg a nagyszerűnél a 21 az öregnek számít-e? Ha igen akkor eladjam-e? Megnéztem, hogy az ilyenek 260-ért is keltelk már el, szal jó sok pénzt hozna. De ha eladnám akkor milyet vennék a helyére? Ő jó szinten volt amikor megvettem és 20 millába került. Én úgy okoskodok, hogy ha most ezt eladom monjduk 200-ért akkor 20-ért veszek egy jót, azt is feledzem, azt is eladom, és így egyre több pénzem lesz!
Érdemes-e egyáltalán eladni? Szerintetek? -
einstein
senior tag
válasz
Kephamos #2000 üzenetére
Sokan panaszkodnak, hogy sokáig nem kapnak csapatot, ráadásul egy idő után be sem tudnak lépni.
Még nem találtuk meg a megoldást, hogy miért lehet ez. Volt egy ötlet (amit azóta nem erősített meg senki), hogy netán tán azért nem, mert nem valós adatokat adtatok meg.
Úgy rémlik anno a regisztrációnál feltüntették, hogy azt kell megadni, különben nem lesz érvényes.
Nyílván azt, hogy az adatok nem valósak nem tudják kideríteni, csak azt max, ha egyértelműen hülyeségek... Nem tudom, a te esetedben lehet ez az ok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest