- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
NC az egész
-
Buffalo13
tag
Én nyertem 8-0-ra
A kapusom,3 védőm,2 kp-m,2 csatárom van a forduló válogatottjában..jó meccsnapom volt
-
r0by
addikt
válasz
Patrick #12395 üzenetére
Tök mindegy mit magyaráz, nála a random dolog = mákkal
Viccet félretéve, szerintem nekem is mákom volt egy picit. Nem voltam ma az értékelések alapján annyival jobb, hogy 3-0-ra nyerjek idegenben. De ha ez lett a végeredmény, elfogadom
Ráadásul nem is akármilyen csapat ellen.
Szerdán pedig megint kemény meccsem lesz. De sajna az a helyzet, hogyha kiküldöm a B csapatom, akkor biztosan bukta a meccs. Ha meg kiküldöm vegyítve, akkor meg jópár edzéshelyet vesztek.
Nem tudom melyik éri meg jobban, kiesni a kupából, vagy 1 heti edzés bukása. Ha tovább jutnék, akkor valószínűleg már itthon játszanék. Vagy nem
Van még erre 3-4 napom eldönteni.. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #12387 üzenetére
442-ben CA-zni azért no comment.
Igen, szerintem is a PIC nem csak a KP-ra hat, hanem másra is, csak kis mértékben.
Önbizalmam önhitt volt és most is az.Veszek egy tingli tangli csatárt, amikor elmegy a kapusom.
Azért köszi.
74 csillagom volt, új rekord. Pedig a kapusom és az egyik csatim nem 100-as még.
-
r0by
addikt
Hm, a forduló válogatottjában a 4 védőmből 3 benne van
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #12381 üzenetére
Nagyon jó kis csapata van az ellenfelednek, de Te sokkal jobb voltál. Nyerned kellett volna, minden klapfolt.
Sokan mondják, hogy a PIC nem csak simán a kp értékelésben látszik meg, de erre nincs bizonyíték.
Azt nem tudom, hogy pl. az önbizalmad milyen lehetett? Mert a támadási értékeléseket elnézvén kicsivel több támadásnak kellett volna góllá válnia.
Sajnálom, és tudom nem vigasztal, de a mi bajnokunk Te vagy
-
plus44
veterán
4:0 de a pénz a lényeg!
-
Napfénysüti
nagyúr
Maradt a 2-0, úgy gondolom ez tisztes helytállás volt részünkről.
-
Patrick
addikt
Valaki megmagyarázná? Máskor amikor nekem votl ilyen csapatom, úőgy kikaptam, mint a sazr, ő meg X-el... komolyqan mondom...felgyujtaném aze gész ht-t
-
zsolli
addikt
MÁKOS r0by-nál kiállítottak az ellenféltől egy playát, és rúgott még egyet.
-
zsolli
addikt
Fenébe, kaptam egy gólt
Erre válaszolni keeeellllll!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
2-0 az ellennek de amennyivel erősebb ez várható volt. Ilyen vereséggel még ki is egyeznék.
-
Patrick
addikt
Szabják meg, komolyan mondom, legszívesebben .. áhh...
-
Patrick
addikt
A bal szélen remek lehetőség adódott a vendégek számára, akik az összecsapás 67. percében nem hibáztak, és Sten den Braber révén megszerezték a vezetést. A kapus csak centiméterekkel maradt le. Ezzel 0 - 1 az állás a vendégek javára.
0-1 ide, hát elég későn jött, mit ne mondjak.
-
r0by
addikt
Nah, ezt elbaszarintottam
Kiraktam a védekező csatárt szélre, csak lehet, hogy elfelejtettem beállítani, hogy hátrány esetén menjen ki? Vagy a HT viccel velem..Patrick, káromkodj!
-
Patrick
addikt
Szánalom a köbön baz+
-
zsolli
addikt
Nagy a csönd. Hiányolok még pár helyzetet a meccsemen...
Na, csak írnom kellett
Pontrugóm mesterhármast lőtt
Fenébe, Napfénysüti gólt kapott
-
zsolli
addikt
DopeBob már 2-0-ra vezet
Az igen, már 3-0-ra megy
-
koxos:8]
senior tag
Á 2-1 nálam.
Megint bajok lehetnek a meccs végéig. -
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #12354 üzenetére
Balu meccse se semmi, jó unalmas.
Egy dolog volt csak. Ellenfele kontra és gól
Uraim, szorítsunk Napfénysütinek. Elmondása szerint ellenfele sokkal esélyesebb, DE!!!
Ellenfele megkapta a felállás-zavarodottságot, és Napfénysüti birtokol 53%-ban.
Igaz, pont az első félidő lefújásának pillanata előtt kicsivel lerúgták egyik kp-ját
-
r0by
addikt
Húha, középreirányítottam az egyik szélsőmet, akinek remek a jsz-e. Ennek eredménye számomra is meglepő:
Az ebben a játékrészben domináló r0by 58 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.Kiváncsi vagyok a meccs végi értékelésre majd, mert akinél most játszom, annál van a csoportban a legerősebb védelem.
-
Patrick
addikt
62% ide. 3 helyzetem kimaradt. Ez mi a tököm már megint?
-
-
zsolli
addikt
Na, már 4-0 ide
Sajna benyaltunk eddig 2 db sárga lapot
Nem beszélve arról, hogy lerúgtuk ellenfelünk egyik szélső védőjét
Most nézem
Kimaradt egy helyzetem
-
koxos:8]
senior tag
Lerúgtam az ellenfél szélsőjét, a helyére meg bejött egy másfél csillagos.
-
zsolli
addikt
Patricknak már 2 helyzete kimaradt
-
zsolli
addikt
Na kérem, MÁKOS barátunk vezet
0-1 r0by-nak
-
r0by
addikt
Uhh, megúsztam, egyenlőre...
21:48
21 perc küzdelem után, egy szép középső megmozdulás során Söhnke Fürstenberg megszerezhette volna a vezetést a hazaiaknak, azonban a lövése célt tévesztett.
21:04
Nyilvánvaló volt, hogy RedFlocks csapata a középen támadás taktikára volt utasítva, ugyanis igyekeztek támadásaikat a szélek helyett középen vezetni. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #12324 üzenetére
Jajj, te szegény. Valakinek ilyenre sem futja...
Kedves HT!
A mocskos kis csaló rendszered miatti hetek óta tartó formaromlásom drasztikusságának első eredménye az csodás pontrúgóm sérülése. Csak így tovább!
Dávid
szerk: meccs előtt gondolkoztam, hogy dobjam-e ki az orvosom, de tanulva az előző szezonból (minden héten volt minimum 2 sérültem), inkább nem tettem. Milyen előre látó vagyok...
-
Patrick
addikt
17 perc és még semmi. Ez elég LOW...
-
zsolli
addikt
Dávidnak kimaradt egy helyzete, majd az ellenfele gólt szerzett
-
zsolli
addikt
Newpest kolléga már vezet
Na. 11. percben 11-es
1-0 ide
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #12314 üzenetére
Detto.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #12304 üzenetére
Én is heves vérmérsékletű vagyok, ugyan ezt tettem volna én is. Szó nélkül agyon csaptam volna.
Persze, lehetne papolni, hogy ez nem szép, meg a verekedés, a bunyó nem megoldás, de sajnos ez a világ nem olyan, illetve, bocsánat, az emberek nem olyanok, többségük. És mindig a vétlen szívja meg.
Véleményem szerint jól cselekedtél. Megvédted, társad barátod, épségét, életét. Azért valljuk be, valakit fejbe rúgnak...
Jobbulást neki!
-
plus44
veterán
Nem hiszem el, hogy nálam meg nem megy!
-
r0by
addikt
válasz
Nah, ezért is jobb virtuálisan játszani ezt a játékot
-
zsolli
addikt
Uraim (és Hölgyeim)!
Balunál már 0-0!!!
Zs
Ui.: ajajj, Balu ellenfele extrém kontrát nyom
Úúúúúútálom
-
zsolli
addikt
válasz
F@sza, nem gondoltam, hogy ilyesmik előfordulhatnak
Tényleg sz@r szitu
Kimondom (leírom) amit gondolok: szerintem helytelenül cselekedtél...
...a sporit is pofán kellett volna b@szniViccet félretéve, sajnálom, hogy ilyesmik előfordulhatnak.
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Na akkor: szomszéd faluval volt "rangadó" ami ugye mindig feszültebb. Mi voltunk a vendég csapat. Vezettek a hazaiak amikor egyik csapattársamat kiállították akiért nem rajongtak a nézők. Valóban kissé ideg tud lenni a srác a bírót majdnem meg is ütötte de csak szitkozódott és ballagott le a pályáról. Csakhogy amikor a játékos kijárón ment volna fel az egyik szurkoló átnyúlt a korláton és megütötte. Na erre ők ketten elkezdtek verekedni (csapattársam + a néző). Persze állt minden épp akkor. Másik csapattársam akinek semmi köze nem volt ehhez sietett oda hogy lecsitítsa a kiállított játékosunkat. Ekkor a pálya túloldaláról elkezdett rohanni egy néző keresztül a pályán. Én meg már ott álltam a verekedéstől kb 5m-re. Elrohant mellettem a faszi és a totál vétlen csapattársamat előbb megütötte majd ahogy szegény ettől elesett közben fejbe rúgta (!!!). Na én egy türelmes és rendkívül sportszerű ember vagyok (kb 14 éve focizok igazolva és még sárgám se volt pedig idén védek először!) de itt elszakadt bennem a cérna, elkezdtem odarohanni arról a pár m-ről és futtamból ököllel arcon ütöttem azt a vadállatot utána pedig elkezdtem vele ordibálni. Mit ne mondjak nagyon meglepődött a gyerek ráadásul mint kideről ez valami helyi kemény legény volt gondolom nem szokott hozzá hogy fejbe verik.
Itt persze félbeszakadt a meccs és levonultunk az öltözőbe. Viszont az edzőnk pont helyi volt és megbeszélt a hazaiakkal hogy folytatjuk a meccset szóval végignyomtuk. Közben még egy csapattársamat kiállította a spori talán reklamálásért.
Egyébként kikaptunk 3-0-ra.
A játékvezető egyébként egy beképzel 20 éves suttyú volt aki semmit nem emrt tenni pedig az ütésem után rohantam hozzá hogy tegyen már valamit.A gáz az volt hogy a spori szülei kint voltak és videóztak illetve a felvételt beküldték az FMLSZ-be.
Nekünk meg fegyelmi tárgyalásunk volt.
Az ítéletek:
1 csapattársam 10 meccs eltitlás
1 cs. 8 meccs
én 4 meccs mivel még eddig nem volt semmi afférom és sárgám se...
1 cs. 2 meccs
1 cs. 1 meccs1 néző 2 év eltitlás
1néző kb 10 hónapSzóval ennyi, nagyon sajnáltam a csapattársamat én úgy érzem megvédtem mert ha nem állítom le a barmot aki megrúgta csúnya vége lehetett volna. Így is megrepedt a foga...
Abban a pillanatban nem tudtam mérlegelni.Nem vagyok erre büszke de nekem a barátom épsége fontosabb mint holmi szabályok meg egy meccs...
Egyébként az idióta spori nem állított ki engem visszamehettem utána folytatni a meccset.
-
r0by
addikt
Nah, nyertek az ifijeim idegenben 2-4-re.
Csatárpalántám, akit 3-4 hét múlva hozok majd fel, 9 csillagot ért el. -
zsolli
addikt
Jó hosszú történetet írhat le Napfénysüti
Reméltem, hogy Ő legalább nem "késik", mint a HT
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest