- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
A 16 éves 88 napos ifikapusom védés skill-je jó-ra lépett, és még nem maxolt
Az uccsó két ifimeccsem nem volt semmi.
(62674594) : ennél idegenben kiizzadtam egy döntetlent. 4-5-1-be beálltam védekezni. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ilyen eloszlású és erejű támadást vártam, így középen akár át is sétálhatott volna....
(62941969) : na ez se volt semmi. Én fogadtam egy igen erős csapatot. 0-2-ről sikerült a fiaimnak kiegyenlíteni, majd a hosszabbításban sikerült egy gyors góllal meglepni Őket
Ha végzek a kapuspalántával, akkor rátérhetek a kp-ra ifiknél is, és akkor már több csapat ellen merek támadni.
Zs
-
zsolli
addikt
Áááááááááááááááá!!!!
r0by: tegnap elírtam, a PIC csak 1/3-dal növeli a TS-t, nem 2/3-dal.
-
koxos:8]
senior tag
A kupában nálam sem eget verő csapat az ellenfél, viszont a bajnokságban kell játszatnom a legjobb csapatom.
Szval még akár meg is csúszhatók a kupa meccsen, az öreg kp-val és túl fiatal csatárokkal. -
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #11896 üzenetére
Nem tudom milyen az ellen csapat, de ha kicsit is érzed, hogy van esélyed, érdemes bepróbálkoznod, hogy nyerj, de ha nem, akkor csak az edzett posztokra figyelj.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #11894 üzenetére
Én nem ajánlanám, mert akkor elmehet az egész bajnokságod is, és kiesel. Inkább spórold a pénzt, próbálj bennmaradni a bajnokságban, és jövőre tudsz erősíteni!
-
Napfénysüti
nagyúr
Kupameccsen érdemes MOTS-olni?
Jó lenne továbbmenni de erősebb az ellenfél.
Célkitűzés ebben a szezonban a szurkolóink szerint: Nem vagyunk idevalók
-
gooool
őstag
Jelentem a teljes középpályám lerúgták legalább 2 hétre...
A kh-m is 2 hetes, szóval az idénykezdésnek lőttek... -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11885 üzenetére
Fenébe, azt hittem normállal hoztad
Nos Te se álltál ki 100%-os brigáddal. Ügye a kapusok védekeztek, és valami mittudomén volt a kapuban (jellemzően a csicska 3. számú kapusod jobban teljesít, mint az én 1. számúm
). Tehát ha szerencséd van, akkor elbízza magát, és egy jól összerakott csapattal, megfelelő taktikával megleped
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11883 üzenetére
Láttam most egy nem régi meccsedet, ahol asszem idegenben megfelelő kp-d volt. Ott MOTS-oltál?
Waoh, köszi, rá nem jöttem volna b@sszus
Amúgy természetesen csak vicceltem ám
A kapusedzés átka, az elején annyira nem erősödik a csapat. De ennek nemsoká vége lesz
Tele leszel gempával, és olyan playákat veszel, hogy csak na.
Más: Baloo is jópár méter előnyt szerzett a MÁKVERSENYBEN, nagy stadionú verhető ellenfélhez megy
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11881 üzenetére
Igen, azzal a csapattal én is verném. A sajátommal még akkor sem biztos, ha mots-olnák, ami marhaság lenne, hisz, akkor meg a következőt vesztem el...
(ha off topikba rakod, akkor világos lesz
)
szerk: bár nem a tsi számít, de érdekes, hogy most jutott fel, mert már több, mint egy éve játszik, és a védelme és a kp-ja is jobb nálam. Így esélytelen, hogy megverem, ha csak nem csalja el a HT a javamra...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11868 üzenetére
Amúgy a sorsolás az előző szezon szerinti rangsorolás szerint történik. Úgy tudom, a legerősebb a leggyengébbel, és így tovább. De valszeg Súgóban vagy Wikin le van írva.
Az ellenfeled ha jól láttam, most került fel VI-ba, így Téged, mint öreg VI-odos motorost erősebbnek hisz. Ezért is mész Te idegenbe.Zs
-
zsolli
addikt
Jah: amúgy meg ne vágjá föl a két védőddel. Különben is, mi az ott a hajukon. Mák??
Jah2: Jó kis csapatot kaptam következő kupaellenfélként. 7120 a csapat össz TSI-je
(by r0by).
No, a 2. jah függvényében az elsőt akár törölhetjük is
MÁÁÁÁK-os
TS előrejelzés: HO-ban a TS Forecast v1.01-ra klikk. Bal oldalt, a grafikon mellett pipáld ki a kupameccset. Alatta látod a meccseket dátum szerint, és a pöttyöt helyezgetvén határozhatod meg, hogy melyiken mi a hozzáállásod. Ennek függvényében a piros csík fogja jelölni a várható TS-t a grafikonon (ehhez persze bal felül a piros TS Forecastnak is ki kell lenni pipálva.
De itt is kikalkulálhatod.
Zs
-
plus44
veterán
Örülök a sikereiteknek azért.
(valójában meg neeeem!
)
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11874 üzenetére
Eccer, ha nagyon unatkozok (vagy ha lerúgják az összes védőm
), kipróbálom majd milyen 2 védővel. De most ugye kellett 5 védő hátul, mert ugye, ígyis-úgyis jövök majd anyázni holnap az edzés miatt, csak talán nem annyira
A TS előrejelzés hol van pontosan? Akárhogy nézem nem látom.11-0-át én is néztem, eddig még soha nem rúgtam ennyi gólt. Ráadásul ebből a csatárom 4-et vágot.
Jah: amúgy meg ne vágjá föl a két védőddel. Különben is, mi az ott a hajukon. Mák??
Jah2: Jó kis csapatot kaptam következő kupaellenfélként. 7120 a csapat össz TSI-je
-
zsolli
addikt
Következő kupaellenfelem nyilatkozata a meccsünkhöz:
“Eddig tartott a kupa!”
Persze bármi lehet. Mivel kötelező PIC-es a meccs, így becsúszhat egy poénos bukta.
Na, majd meglátjukZs
-
zsolli
addikt
HO-ban nézd meg a TS forecast(vagy mi)-nál, hogy a PIC-MOTS-PIC-MOTS mit eredményez.
Szerintem nem valami jó ötlet, bár az se mind1, hogy utána milyen bajnoki- ill. kupa ellenfelet kapsz.
Ügye a PIC 2/3-dal növel, a MOTS meg felez. Ráadásul a PIC után van majdnem 3 nap, így egy csöppet még csökken is a TS a MOTS-ig is.Zs
Ui.: jaaa, szép védelmi értékelésed volt, csak bámultam
Kp-d és támadásod gatya, erre Te is 0-11-re hozod a meccsedUi.2.: Patrick és r0by: haggyatokmá' a védelmetekkel. 5 meg 3 emberrel könnyű. Csináljátok 2 db támadó szélsőhátvéddel és egy középszerű védésű kapussal ilyet
-
r0by
addikt
válasz
Patrick #11871 üzenetére
Jól bevásároltál védelemből
Enyém sem rossz, bár én most 3 fiatalkorút is becseréltem, hogy kapjanak egy kis edzést. Nem tudom, ez mennyire mutatkozik meg most az értékelésben, mert elég gyenge csilaggot hoztak össze.
Kövi ellenfelem is verhető, tehát mákos vagyokÍgy most egy kicsit elgondolkozom a bajnoki taktikán. Szombaton MOTS-olok, aztán kupán megint egy PIC, aztán megint MOTS-olnom kell bajnokin, aztán meg majd meglátjuk a következő kupafordulót. Remélem mákos leszek...
-
Patrick
addikt
No, nyertem én is, kövi ellenfelem is pic.
Védelmem egész jónak tűnik...
-
ftc
nagyúr
Elvileg a következőt is nyerem... nincs jo kerete...de van 50 000 férőhelyes stadionja...
-
senior tag
Kiütöttem az eftécé barcelonát 8-0-ra.
Ilyen nincs, erre Újpestit kaptam kupában. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11858 üzenetére
Hihetetlen. Büszke vagyok a srácaimra.
Köszönöm Dávid a közvetítést.
Na majd odahaza megsasolom a meccset-értékeléseket, ill. a legfontosabb...
...a jövő heti kupaellenfelem. Ugyanis annak (és a holnapi edzés) függvényében dől el, hogy szombaton milyen felállásban és hozzáállásban megyek idegenbe az V-ből leesett ellenfelemhezZs
Ui.: itt jegyezném meg, hogy ennek fényében r0by barátunk egy lépéssel megelőzött minket a mák-versenyben (kivéve talán Newpestet), ugyanis bajnokként "direkt" elbukta (
) az osztályozót, így náluk maradt Ő az első helyen, nem érkezett egy erős V-ödös csapat
-
DopeBob
addikt
Szutykos 0-6 lett, össze kell kapni magunkat, mert ebből így csont nélküli kiesés lesz :/
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi így már világos. Én eddig 1 meccs kivételével PIC-et nyomtam hogy a csapatszellem jó legyen.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11853 üzenetére
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11851 üzenetére
10:0 és még van negyed óra
:
73. perc: Levente Zrínyi nagyszerű helyzetet harcolt ki magának a középpályán, melyből gól is született, ezzel Sörhas növelte előnyét: 0 - 10.
67:18
67 percnyi játék után egy elkésett belépő borzolta a publikum kedélyeit, a faultot elszenvedő Sörhas büntetőhöz jutott. Gerald van der Vlugt pedig nem kegyelmezett: 0 - 9.
65:41
Újabb vendég akció: beadás balról, érkező ember Mirko Weigel személyében, lövés és gól. Történt mindez a meccs 65. percében. Az állás ezzel 0 - 8.
63:10
A vendégek játékosa, Dirck Kiese könyörtelenül kihasználta az ellenfél jobb oldali védelmének megingását, és növelte csapata, a motiváltan játszó Sörhas előnyét. 0 - 7 az állás 63 perc játék után.
46:00
Sörhas csapatának játékosai már érezték a győzelem illatát a levegőben. Ryan Tax nem is igyekezett elhagyni a pályát, amikor 46 perc elteltével Levente Zrínyi állt be a helyére.
46:00
Csaba Mészáros (Sörhas) szeretett volna még pályán maradni, de a szakvezető a mérkőzés 46. percében úgy döntött, hogy át kell adnia a helyét Filippo Scagnoli számára.
45:00
Sörhas dominált, pontosabban 84 százalékban birtokolta a labdát.45:00
A félidő eredménye: 0 - 6.Nálam 8:0 lett és az egyik kapusom is betalált.
Napfénysüti: PIC=laza játék MOTS=legfontosabb meccs Lényegük, hogy a PIC-kel növekszik a TS (csapatszellem: erről is bővebben a súgóban találsz leírást), míg a Most-sal feleződik, de ilyenkor kicsit többet beleadnak a fiúk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezek a rövidítések mint PIC meg MOTS mit takarnak?
-
Gonosz15
aktív tag
0-10 a bot csapat ellen idegenben. Elfelejtettem PIC-et tenni
Na mindegy most már. Viszont se sárga, se sérülés ez legalább pozitív.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11850 üzenetére
Az f@sza
Én is filóztam, mennyit és hogyan cseréljek. Edzett poszton két cserét csináltam a félidőben. A 3. nem mertem, pont sérülés miatt. Igaz, hogy tulajdonképpen 9-10 emberrel is leveri az ember a botcsapatot, de én a 3. cserét a meccs vége előtt lövöm el.
Akkor egy hátvédem hozom be. Ügye jó ideje 2-5-3-ban nyomtam, így a 3. hátvédem (sérült is volt) nem játszott. Szeretném, ha legalább 10 percet játszana most (most lett tapaszos), legalább kap egy kis edzést (erőnlétit).Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
Na bakker. Beállt a csatárom félidőben erre a 68. percben lerúgták és nincs több cserém. Maradok 10 emberrel a pályán.
-
gooool
őstag
Én komolyan mondom otthagyom ezt a sz..rt...
Bot csapat ellen 3-0-ra megyek, de ezelőtti meccsen 3 hétre lerúgták a kp-m,most egy újabb kp-m és a kh-m sérült le... -
r0by
addikt
Nah, azért nálam is beindultak a hátvédek, így 5-0-ra vezetek.
De azért befigyel eddig egy sárga, megy egy tapaszos sérülés -
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #11845 üzenetére
Newpest és Dávid: én nem hiszek ebben. SZembe megyek az "árral", és csak azért is sikeres szezont fogok lenyomni. Ha Olaf ezt nem így akarja, akkor is keresek valamit, vagy kreálok egy olyan statisztikát, ami szerint jó szezont zártam
Zs akicsakazértis
Amindenit, már 0-6. Köszi Dávid
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11843 üzenetére
Úgy legyen, úgy legyen. Bár nekem elvileg ez mákos szezon lesz...
Még 2 gól.
36:04
A vendégek növelték előnyüket az ütközet 36. percében, amikor Gerald van der Vlugt bődületes erővel bombázott egy Sörhas számára megítélt büntetőt a kapuba. Ezzel 0 - 6 az állás.
31:40
Mahailo Bajalović egy kiugratás után egyedül vezethette kapura a labdát, a Sörhas-szurkolók hangorkánja közepette. Az öröm akkor lett teljes, amikor a támadás góllal fejeződött be: 0 - 5 a meccs 31. percében.
30:03
A nem túl boldog Szekszárd stábja a meccs 30. percében cserélni kényszerült, Ferenc Simor sántikált le a pályáról, Viktor Dobóvári váltotta. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11841 üzenetére
Imádom a srácokat
Örülök a visszahúzódásnak is, bár ez boritékolható volt. Így az ellenfeleim nem látják a valós támadóértékeléseimet.
Az átadásedzésnek köszönhetően, elfogadható formáknál (pl. szélsőké) olyan szélső támadásokat hozok össze, hogy majd csak néznek
Na, de messze van az még, sok mindennek kell klapfolnia ahhoz.
Most még ezen a meccsen kell túllenni, míg nincs vége, nem nyugodhatok (tunk) meg, mert sajna bármikor jöhet egy sérülés vagy lap...
...de pozitívan állunk a dolgok elé, és NEM LESZ SÉRÜLÉS!!!Zs
Napfénysüti: igen, a bevétel fele Téged illet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Félidőben 5-0 ide pedig elég lassan melegedtek be a srácok. Most meg majd jön 3 csere.
Kupameccsen megkapom a bevétel felét?
-
plus44
veterán
válasz
plus44 #11839 üzenetére
Na még 2 gól Zsolt:
20:10
A mérkőzés 20. percében a hazaiak bal oldali védelme hatalmasat hibázott, így Thilo Rettau törhetett előre. Kicselezte a kapust is, majd gólt szerzett: 0 - 4.
19:14
A mérkőzés ezen pontján a vezető Sörhas az előny megőrzésére helyezte a hangsúlyt.
18:26
Marcell Steiner (Sörhas) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Ryan Tax várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 0 - 3. -
plus44
veterán
-
senior tag
Nálam már megy a meccs, vezetek 2-0-ra.
Mindjárt vág Dávid is pár gólt. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11832 üzenetére
Amúgy ha nagyon érdekel a kp értékelése, tudok evvel kapcsolatosabban pár írást, amiben mélyebben el tudsz merülni. Itt a hozzájárulásokra is gondolok, meg arra is, hogy ha többen vannak a poszton, akkor csökken az egyéni hozzájárulás-értékelés. Elméletileg ha pl. 3 belső kp-val játszol, ott egyenként gyengébben teljesítenének, mintha pl. csak 2-en lennének, mert valamilyen szinten ráhagyják a melót a többiekre (máshogy nem tudom mondani
). Persze összeségében a 3 belső kp többet kell hogy hozzon, mint a 2 , de gondolom vannak ebbe mindenféle csavarok.
Zs
-
-
zsolli
addikt
Uraim, valami fejlemény?
Élnek még a játéákosaim?
Zs
-
DopeBob
addikt
Miért kapok a középpejára gyenge (éppen) értékelést, mikor ott vannak a legjobb játékosaim?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11819 üzenetére
Én csak ma este tudnék orvost elküldeni. Ügye múlt héten vettem fel 10-et a barátságos meccs után, amikor is Seris-t lerúgták 3 hétre.
Nem semmi amúgy, hogy már csak 1 hetes sérült. Lehet, bajnokira már tapaszos lesz.
Na, majd meglátjuk.
Ha nézitek a meccset...
...esetleg egy kis közvetítés?Tudjátok, melózom
Zs
-
senior tag
Bot csapat lett a csoport 1. helyezettje, aki kiesett V. osztályból.
Lehet, hogy most kellene eladnom a csatáraimat, és megerősíteni a csapatom. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11817 üzenetére
Én most olyan ifibajnokságba csatlakoztam, ahol hajnali 4-kor vannak a meccsek b@sszus
Na, azokat biztos nem nézem élőben
A lényeg: senkinek ne sérüljön le senkije.
Nekem 4 gyúróm és 10 orvos készítette fel a skacokat, tehát ha valaki lesérül...
...prémium megvonás lesz.Zs
-
r0by
addikt
Nah, nemsokára kezdődik a kupameccs.
Már-már elvonási tüneteim vannak -
ftc
nagyúr
Félek ez vereség lesz
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #11806 üzenetére
Neeeem, a 8 védőnek nem ad védést.
19-20 éves korukra megvan a wc szint.
Oké, hogy nem lesznek fiatalok, de ha valaki pl. 2 multis-brutál kapust akar edzeni, akkor ott 3 skillnek kell magasnak lennie. És miközben valaki adja a kapusainak a védekezést, akkor nyilván nem fog elpazarolni további 8 edzéshelyet (már ha van pénze feltölteni a posztokat).
Zs
-
ftc
nagyúr
Oh ma kupa
-
senior tag
válasz
Napfénysüti #11804 üzenetére
Fm12-öt Én is tolom.
De még csak az nb2-es békéscsabával. -
Napfénysüti
nagyúr
Én csak úgy elvagyok. Azt se tudom mi az a WC meg isteni meg mittomén milyen képesség, ha már jó van valakinél a csapatomban az remek.
Pénzt se tervezek ezerrel szerezni a játékosaimból.Viszont tolom a SEGA-s Football Manager 2012-vel, na ott én is jobban rástresszelek hogy mit művel a kedves Sint-Truidense csapatom.
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #11800 üzenetére
Én nem idegeskedem miatta, igaz kb 12 meccs óta veretlen vagyok
Ez a szezon viszont érdekes lesz
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #11800 üzenetére
Játék?
Itt heti szinten mindenkinek megvan a maga háborúja
Zs
-
zsolli
addikt
Heihachi és én ugyanavval a botcsapattal játszunk holnap
Heihaci: 364618327
Én: 364615221
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged