- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Ez nem az én napom
Még áramszünet is volt, utána nem volt kapcsolatom. Ezt elhiszitek?
Zs
-
koxos:8]
senior tag
Zsollinál, meg Dávidnál is vezet az ellen.
-
plus44
veterán
Teljesen véletlenül hol kaptam a gólt...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #12185 üzenetére
3-1. De marha jó lenne ha nyernék egy erősebb ellen és mehetnék még 1 kört.
Már 4-1, a hátvédem lőtt egy szabadrúgás gólt.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Félidőben megyek 2-1-re.
-
Jakuu
őstag
Na mar 0:6. Innen csak nem kapok mar ki.
LOL most nezem, hogy az elobb emlitett null skilles 59 eves edzom aki a 6. golt lotte. Szep volt tata.
Hahaha
-
DopeBob
addikt
Na jó, én azt hiszem visszavonulok mára
-
r0by
addikt
Nah, most sikerült csak ránéznem a meccsekre.
Örülök, hogy vezetek, talán meglesz mostmár a meccs.
Többieknek hajrá! -
plus44
veterán
válasz
zsolli #12174 üzenetére
Remélem is.
Ráadásul a HT is a gyengébbik csapatnak tart, a gyors szélsőm megkapta ugye a negatív event-jét, pedig a széleken támadok. Nem tudom mi lesz így...
Zsolt: A közvetett szabadrúgáshoz jutó Szocik játékosai tipródtak a labda körül, majd végül egy begyakorolt mozdulatsor mellett döntöttek, ami a törzsszurkolóknak ismerős lehet már az edzésekről. Egy oldalpasszal elmozdították a védőket, így Anton Tamerus bombája rést ütött a sorfalon és a kapuban kötött ki: 1 - 1 az állás, 29 perc elteltével.
Sajnálom.
AMúgy nem akarok itt összeesküvés elméleteket gyártani, de pont középen támad az ellen, ahol a legerősebb a védelmem és érdekes módon egész véletlenül onnan esik ki ő ráadásul egy pirossal. Így gyakorlatilag szabad neki az út. Szerintem nagyon átlátszóan csal a HT...és ezt nem azért mondom, mert nekem nem kedvez, fordítva is megemlíteném...
-
Jakuu
őstag
B csapat, lazazas 2-5-3 felallas
0-1 ide jelenleg.
-
DopeBob
addikt
Én ismét egy egyeseménydús meccset izgulhatok végig
-
plus44
veterán
És tényleg.
Zsolt: 19. perc: Lajos Bicski nagyszerűen beívelt szögletét Filippo Scagnoli erős és pontos fejese követte, így a pontrúgást elvégző Sörhas csapata örülhetett a gólnak. 0 - 1.
Nagyon fosok gyerekek. Jönnek a sárgák, a sérülések, durvul a meccs. Nem szeretnék pirosat, vagy sérültet...
-
Jakuu
őstag
"Egész nap esett az eső, 6132 szurkoló..."
Valoszinuleg nagy bevetelem lesz foleg idegenben jatszva.
-
zsolli
addikt
Yesss, 0-1 Dávidnak
-
zsolli
addikt
Köszi, én is csak pislogok. Már 2-szer léptem át a 200-at
Erre csak annyit tudnék mondani: ....azé' me' használom a Youthclubbot....Gondold el, ha a betyáros kp-m végig játssza a meccset. Amúgy a legtöbb playám már rég felhozott, eladott srácok mellett edződött, vagy eleve idős volt, ezért inkább kicsiknél hagyom, hogy emberkedjen
Az egyik srác pl. hátvédként és csatárként is 6-7 csillagot hozZs
Ui.: komolyan mondom....
tegnap a kupameccsemre napos-derült időt prognosztizáltak. Most vajon mi van? Szakadó eső -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12150 üzenetére
Valamint benéztél, mert ez egy 2006-os meccs
Tán nyitásra mentél a kocsmába?
Amúgy jó kis HatStat értékeléseid vannak ifibe, én egyenlőre csak 170 környékén járok. Egyébként ezek az értékelések azonos mércével vannak mérve, mint a felnőtteknél?
Mai kupameccsre én is szorítok mindenkinek, ha idő engedi, akkor live-ba nézem meló mellett.
Elvileg nyernem kell, bár beraktam a fiataljaimat.. De ha véletlen vesztésre állok, akkor be van állítva, hogy mennek be az öregek
Hajrá! -
zsolli
addikt
Komolyan mondom b@zzeg, ez vicc.
Nézzétek meg a mai ifimeccsemet: 62674597
Az ellenfelem idegenben kapja folyamatosan a felállás zavarodottságot, a felállásom, értékelésem, taktikám tökéletes, szana-szét kéne szednem, erre b@sszus éppenhogycsak győztem
Nézem a meccset, mondom ezt nem hiszem el, majd amikor látom, hogy a remek jsz-ű srácomat lerúgják...
...bevallom hangosan káromkodtam. Srácok, asszem nekem ebben a szezonban annyi leszKíváncsi vagyok, a mai kupameccsen hogyan és mennyire fogok kikapni
Zs
Ui.: másodlagos edzésnek átadás volt beállítva, hátha az ifjú titánomról kapok infót. Mikor rúgják le? 41'-ben. 3 perc kellett volna ahhoz, hogy beszélhessen róla az edző.
-
ftc
nagyúr
75.percben volt az első kiirása az ellenfélnek akkor is sárgát kap
-
zsolli
addikt
És akkor egy pozitívum. Dühödtről ingerültre emelkedett a csapatszellemem
-
zsolli
addikt
Ma, már 0-5
Nem hiába, a magyar csatár is a pályán van, nélküle...
Zs
-
zsolli
addikt
Mondanám, hogy nézd meg az utóbbi támadó-értékeléseimet, de sajna eközben olyan formaromlásaim voltak, hogy más értékeket kellett kompenzálnom, vagy eleve nem támadtam minden oldalon.
Ha egyszer minden formám klapfol (szélsők, csatik stb), akkor majd szólok előre
Szerintem a nagyszerű-remek összejönNE 2 szélen már.A középső támadás értékein is észrevehető, de a legjobban a széleken támadás taktika szintjén. Most szombaton úgy hoztam a természetfeletti szintet, hogy egy remek átadású szélsőm nem játszott (csapnivaló forma miatt
). Előző szezonban ha jól rémlik nagyszerű-lenyűgöző volt a taktika szintje.
Zs
-
zsolli
addikt
Nos, nem vagyok jós, de...
...először is remélem, hogy nyersz. Ha az ellen még is lő gólt, akkor a gólszerző személyére a voksom: Thomas Crépeau. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #12123 üzenetére
Nem tudom mi lesz a jövőben, nem igazán gondolkodtam el ezen, egyenlő marad a védekezés. Nem olyan rossz ez egyébként, csak az a furcsa nekem, hogy TSI-ben nem igazán mutatkozik meg a védekezés edzés. Bár az is igaz, hogy eleinte, mikor vettem a védőket, akkor még nem ismertem a Foxtricket és a HO-t sem, így tök vakon vásároltam.
Mióta ide járok azóta kezdtem el okosodni is.., s most már tudom, hogy milyen játékosokat érdemes. Csak nincs annyi pénzem sosemKedvenc védőm most például 18 éves és 71 napos, gyors, védekezése pedig 11.5, pár nappal 19 évesen lesz világklasszis. HTMS pontja még mindig 1905.
Már már azon a szinten van, hogy kitúr egy kicsivel öregebb védőt az A csapatbólAmúgy 2 hete, mikor volt az osztályózó, akkor filóztam rajta, hogyha feljutok 6-ba, akkor kellene esetleg edzésmódot változtatni. Mivel úgysem lett volna esélyem bentmaradni, így a szezon elmehetett volna edzésre. De ez gyorsan szertefoszlott a nagy sérüléshullámmal és a nagy formahanyatlással.
-
zsolli
addikt
A nagyon elszánt Rugd átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre.
Na, miva', MOTS-olsz?
A középen támadás borítékolható volt. Kb. jó értékelést hoz ott, ha jól emlékszem, és a Te középső védelmed is jó környéki.
Ellenben a szélső védelmei sebezhetőek.
Zs
-
zsolli
addikt
Vagy nagyon láma volt, vagy hülyeségeket mondott róla a skót, vagy tisztában volt vele, hogy tehetséges, de lehet, hogy éppen egy nagyon jó csatárifit kezdett el edzeni, és mellé keresett srácokat, Szemancsik meg csak elkallódott volna.
Bár ritka az ilyen, de olvastam már, hogy nem szerződtetett egy jó srácot, mert nem fért bele az edzésébe, és nem akarta, hogy elkallódjon.
r0by-kám, lesz neked ilyen védőd?
Tényleg, neked mik a terveid a jövőben? Meddig trenírozod a jelenlegi srácokat, váltasz-e valaha, vagy végig védekezés?
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
ftc
nagyúr
Mar a fiaim készólődnek..a csajokat az öltözőbe vitettem... a taktika szokásos
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #12106 üzenetére
Akkor majd tolunk egy barátságost
Vagy Te a kollégáiddal szoktál
r0by-val nemigen fogok barit nyomni, amilyen mákos, eljut a 6-7. körig a kupában
Zs
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #12106 üzenetére
Én jó sokáig akarom ott húzni, ameddig csak lehet lazával
-
zsolli
addikt
És akár hiszitek, akár nem, holnap lehetséges, hogy ki fogok esni a kupából
2-5-3-ban, 0 védelemmel, PIC-elve, leharcolt TS-sel, talán egy csapnivaló teteje-gyenge kp-t hozok össze
Bár a HT és HO mást ír, fene tudja, mennyi lesz az értékelés.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #12101 üzenetére
Aki meg tudja venni "b@szott drágán", annak másféle edzésből van pénze
Minél több pénzed van, annál jobb "alapanyagot" tudsz venni edzett posztra, és ha szerencséd van (nem sérül, nincs eltiltás stb...), és a megfelelő paraméterek mellett edződik (edző típus, edzésintenzitás, erőnlét stb..), akkor szépen lehet kaszálni. Ezek jellemzően (persze nem mindig) hosszútávú edzések. Mikor elkezded, lehet, hogy egyfajta posztra, adott skillű játékosokat nagyon megfizetik. Elkezdesz ilyen srácra gyúrni. 2-3-4 szezon...
...és már nem annyira olyan kell az embereknekDe ha valaki jól van edzve, azért azt megfizetik, de hogy mikor melyik ér a legtöbbet, az változik. Nyilván a kínálat mennyiségétől és minőségétől függően.
Zs
-
zsolli
addikt
Igen, mondtam anno, hogy eleinte munkásnak tűnik a Youthclub, de hamar ráérzel, és rutinszerűvé válik. Utána meg már nagy segítségedre van. Elméletileg ez alapján U20-as scoutok is észrevehetik, és felvehetik veled a kapcsolatot. Tanácsot adhatnak egy hatékonyabb edzéstervre, ill. 17 éves 0 napos kora utánra edzéstervet adnak, vagy ha nem tudod edzeni felnőtteknél, akkor képességeitől függően jó- vagy remek edzős programba kerül. Tehát ha tényleg tehetséges, akkor nem hagyják elkallódni, vagy idegen (ország) kézbe kerülni.
E mellett tényleg nagy segítség, abban is, amit r0by írt, ill. ne felejtsétek el, hogy az edzéssebesség-számlálóját nem tudnánk kiváltani mással. Nagy segítséget nyújt több tehetséges párhuzamos kimaxolásában is, még ha eltérő skillekkel is rendelkeznek. Nyilván, ha egy szuper tehetséged van, akkor nem kell mindig számolgatni, kalkulálni, mert egyszer megtervezed neki a menetet, és azt követed.
De ha több ügyes srácod van, vagy mondjuk egyről sem tudsz, akkor segít. Olyan felállást és posztkiosztást tud javasolni, ami még minden srácodnak új az eddigi képességei függvényében. Itt hébe-óba igen kellemes meglepetések is születhetnek. Pl. tripla megfelelő (igenis jó az ilyen playa), vagy egy eldugott jó skill stb...Tehát én nagyon szeretem, mert hasznos. Persze én se bújom már állandóan. Ha van egy ügyes suhancom, annak már fejből is tudok edzéstervet készíteni. De a számolásnál biztos, hogy hasznosak a kalkulátorai.
Zs
Ui.: jaaa, és nekem kimondottan tetszik a felülete
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #12100 üzenetére
Jah, de azért van ott posztmátrix, meg képességmátrix. Ami azért elég sokat jelent, főleg az elején, amikor még azt sem tudod, hogy ki hova való, csak tesztelgeted a posztokat.
Szerintem megéri az a pár klikk hetente egyszer, nem sok idő. Mert ha mindezt kézzel kellene vezetgetni..
Amúgy szerintem gyorsan megszokható a használata, legalábbis nekem elég volt 2-3 hét. Ahogy jöttek a meccsek, riportok, játékosok, úgy esik le az embernek a tantusz.Én amit nem értek, hogy van már 5 speces ifim youthclubba, viszont HT csak kettőt lát ebből.
-
Gonosz15
aktív tag
Jól gondolom, hogy kapust érdemesebb edzeni (17 évesen és pár naposan) mint sem venni egy már kiedzett kapust? (csak mert b*szott drágák
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged