- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
tibcsi0407 #159746 üzenetére
Igen, a fehérje káros a májra, főleg ha 💉 - vel adagolják, jól tette hogy abbahagyta...
-
Corsair90
tag
válasz
tibcsi0407 #159746 üzenetére
Lehet ész nélkül szedett mást is nem kizárt, de a fehérje olyan sok minden mást nem szokott tartalmazni, ami ilyen problémákat okozna szerintem sem.
-
Weareus
addikt
válasz
tibcsi0407 #159719 üzenetére
Kösz, rajta vagyok.
Tényleg.
-
Weareus
addikt
válasz
tibcsi0407 #159716 üzenetére
Jó neked, hogy edzed a kart is külön. Nekem még várnom kell ezzel, tkp. most kezdtem újra az egészet egy súlyosabb autóbaleset után.
Alig várom már, hogy tolódzkodhassak újra, de ez még sok idő lesz...
Szabi és Rudi barátom 50-70 kg-okat tesznek magukra és úgy "tolják", nekem most a saját súlyom elbírásához is hónapokat kell még várnom. (105 kg).
Leszakadt vállízület, ablakos bordatörés, összesen 5 db. Ráadásul hülyén is forrt össze.
Mondjuk, jó hogy egyáltalán élve kiszálltam ebből:
[link] -
Weareus
addikt
válasz
tibcsi0407 #159714 üzenetére
Tehát mindenki más túledzett a topikban, mert több alkalommal edzenek?
Inkább azt mondanám, hogy a heti több alkalmas edzés az intenzitás és a súlyok rovására megy; bár tkp. még ezzel sincs baj, ha szeret az ember lazábban, elbeszélgetve, a szériák között öblös pihenőket tartva edzeni és nem a 100%-os súlyokat használni. Ettől még lehet fejlődni.
Én szeretem az intenzív edzéseket, de nem vagyunk egyformák. -
válasz
tibcsi0407 #159551 üzenetére
Most pihizett 2 hetet, most már nyomom újra. Úgyis csak kisebb intenzitással az elején. Meg mondom, akkor tűnt fel a dolog, mikor karkörzést csináltam már lent a teremben. Arra gondoltam, hogy a szakadások is sokszor ilyen nonszensz mozgásoknál jönnek, pl. cipőfűző kötéshez lehajolásnál combhajlító szakadás, meg ilyenek. Lehet nálam is el volt fáradva valami és attól megszakadt, hogy karkörzéshez emeltem a kezem? Na mindegy, egyelőre megfigyelem a dolgot moderált terhelés mellett.
-
válasz
tibcsi0407 #159549 üzenetére
Ha jól emlékszem, itt olvastam, hogy csak a súlyosabb szakadás lesz kék-zöld. De nyilván ez is valamennyire be van dagadva, tapintásra érezni. Nyomásra fáj is kicsit. Meg ha leszorítom a karom a testem mellé, akkor érzem jobban. Mindegy, ma úgyis karozok, holnap pihi, csüt láb. Hátnál tartom valószínűbbnek, hogy esetleg bekavarhat, de azt péntekre kiteszem, aztán meglátjuk, hogy addig merre alakul.
-
mike1334
veterán
válasz
tibcsi0407 #159436 üzenetére
Majd írd meg, hogy milyen
-
mike1334
veterán
válasz
tibcsi0407 #158879 üzenetére
Végül kipróbáltad? Szembe jött velem is neten, és én is elgondolkoztam rajta, hogy stresszre jó lenne néha...
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #159429 üzenetére
Türhék mindenhol vannak....
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #159379 üzenetére
Ennyire nem érdekel. 😂
Ott van mit nem ehezetek. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #159374 üzenetére
Nem ez nem laktóz teszt volt. Ez szerintem tejcukor amit jelez.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #159363 üzenetére
Páran igen. Pl Hupczik Vivi.
Én ott csak egy csont utolsó helyzet gyűjtöttem be.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #159361 üzenetére
Nem. Fitbalance-on nincs pro kártya. Kevered a fitparádéval. Ő pontokkal szerezte a kártyát.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #159349 üzenetére
Van, az Arnold Geri.
-
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #159355 üzenetére
nem kell, takarítják óránként
viszont én elpakolok magam után -
válasz
tibcsi0407 #159343 üzenetére
Az övé sokkal nagyobb
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #159320 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #159274 üzenetére
Ráraktam magam én is oda, ahol a konditermünk van. Majd pár év múlva update-elem oda, ahol az erőművűnk lesz
-
vendingo
veterán
válasz
tibcsi0407 #159258 üzenetére
Frankó... ezt nem is néztem. Sebaj, edzés elött betolok fél adag Bcaa-t, utána a másik fele meg bejön a fusionból.
Egyedül ezt a fehérjét, meg a meal replacement-et fogadja be a szervezetem, a többi fosat.Jó üzletet csináltál
Én edzés közben sima magnézium pezsgőtabit iszok. -
patex1983
őstag
válasz
tibcsi0407 #159125 üzenetére
Az útifűmaghéj diétába szerintem elég durván jó. Próbáltam és kb. 6x annyira eltelített, bármihez is kevertem
Tésztát is lehet belőle készíteni, talán nosalty-n találtam a receptet.
Kalóriában szegény, rostban viszont übergazdag -
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #159123 üzenetére
Az kb 0 tápértékkel bír, kocsonyás anyag lesz belőle , térfogat kitöltésre jó meg főzéshez de olyan mint a korpa... a chia mag viszont értékes zsírsavakat és fehérjét is tartalmaz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #158988 üzenetére
"Én meg nem szeretném egyik formát se, egyrészt mert"
Innen kifelejtettem még azt is, hogy nem esztétikus.
Láttam a srácról képeket, megnéztem a lábát is. De akkor is ratyi. Miért akarna bárki is egy ilyen ratyira hasonlítani?
Van rengeteg más, normális testépítő ember.
"Az a baj a naturál versenyzéssel, hogy a legtöbben ott sem naturálok. Így teljesen értelmét veszti versenyszinten."
Ezt mondd aelodnak
Én meg ha fizetnének sem tolnék magamba semmit. Számomra ez a téma (mármint hogy én megszúrjam saját magam) egyenlő a heroinozással. És amúgy is rosszul vagyok a tűtől, szóval ezek a szurival fogyasztandó szenvedélyek nem az én világom.
Tablettát meg szedjenek a nők (abból is csak a nőgyogyó által írtakat ;p).
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #158984 üzenetére
Hát az én véleményem senkinek nem fog tetszeni, de már megszoktam.
A pro testépítés klassz, mert extrém, meg a legnagyobb meg minden. Cirkusznak abszolút kiváló.Ez a fizik meg... bekokszoltak ők is, de annyira már nem tudtak, mint ahogy a nagyoknak ment. Így maradtak egy kis csicska kategóriában, ahol hülye fejeket vágnak, és ja, nincs is rendes pózgatya, mert akkor már látszik a különbség, hogy nem olyan nagy az emberke lába, mint ami a próknak van. Nekem ez nem a sport csúcsa, így fürdőgatyában.
Holott naturálban, ahol még ennél is kisebbek az emberek, pontozzák a lábat is, szal wattafakk fizik...Én meg nem szeretném egyik formát se, egyrészt mert egészségtelen, nem is lehet hosszú távon fenntartani, és általában véve nem lesz nagyobb tekintélyed se ahhoz képest, mintha csak naturálban tolnád. Szóval nem is látom értelmét úgy eleve. Persze lehet jó pénzt keresni, de azt mással is lehet.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #158981 üzenetére
Mr. O-ban engem csak a 212 ami úgy érdekel, a fizik kategória nem éppen. De itt a kategória nem is igazán lényeg, mert a képek alapján a röhögőgörcs kerülgetett inkább. Másrészről viszont egy natural bajnokságot többre tartok bármilyen fiziknél.
Nekem ez a fizik mindig azt jelentette, hogy ide azok mennek, akik valamilyen módon csicskák ahhoz, hogy bekerüljenek a nagyok közé.
Aztán majd az is lehet, hogy egyszer értékelni fogom a mensz fiziket is, ha eltűnnek belőle a csücsörítős ratyi hülyegyerekek. -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158981 üzenetére
Hát azért attól kicsit több a pali. 4x Mr. O. Physique-ben.
Ne keverjük a Muscle Beach-es "fizik" arcokkal, ez a srác egy Superbody open mezőnyt is simán letarolt volna, mikor jobb formában versenyzett.+1
Hát van az a pénz, amiért lesz egy bizonyos fázis kiesés az ilyen típusú hölgyeknél.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158978 üzenetére
Friss. Állítólag veri a nőit. Egy meg most jelentette.
-
mefistofeles
veterán
válasz
tibcsi0407 #158947 üzenetére
Az a gáz, hogy bármi lesz az ügy vége, ő már élete végéig cipelni fogja ezt a dolgot...
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #158947 üzenetére
Ott elfogadják a hazugságvizsgálatot? Mert itt nálunk nem ...
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158868 üzenetére
A metamfetamint már erre feltalálták
-
MATEO6600
őstag
válasz
tibcsi0407 #158874 üzenetére
Szóval továbbra is várom a tudományos magyarázatot és bizonyítékot arra, hogy izom és izületregeneráló hatása van.
Eddig csak placebo tesztek vannak.
-
MATEO6600
őstag
válasz
tibcsi0407 #158871 üzenetére
Tanulmány ami arról szól, hogy egy tesztet kitöltettek a páciensekkel...
Szóval akár 100% placebo is lehet az egész, semmit nem bizonyít. -
MATEO6600
őstag
válasz
tibcsi0407 #158868 üzenetére
Erről hosszasan lehetne beszélni.
Hasznos volt? nem tudom, placebo szerintem. Majd he lesz róla egy 10.000 fős tanulmány, lehet rendszeresítem.(#158869) Radnix : Egyetértek, próbáltam de nálam nem működik, mármint a megvonás.
Ha nem iszom meg a napi adagot, akkor aznap nem pörgök és nem vagyok produktív. Folyton azon jár az agyam, hogy innom kéne. Miért szopatom meg magam? Tudom, függő vagyok. -
MATEO6600
őstag
válasz
tibcsi0407 #158866 üzenetére
Nyomtam. 2 hétig. Személyes vélemény: nem akarok mégegy függőséget bevezetni az életembe.
-
kicsiogre
tag
válasz
tibcsi0407 #158853 üzenetére
És full naturál !!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Mi más?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Szomszéd.
-
Angel2014
addikt
válasz
Olyasmi ..igen ő is Csepeli együtt edzettünk a fisuban. én láttam a téli formát megrémültem akkora volt.
-
kk831228
addikt
válasz
tibcsi0407 #158846 üzenetére
Így messziről nézve, ha 100 alá bemész az már brutális lesz... 👌
Mondjuk nincs csempe sajnos a háttérben, de elég magasnak tűnsz.. 🤔
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tibcsi0407 #158821 üzenetére
alapvetoen a kritikaval semmi baj nincs szerintem. az lehet pozitiv is
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #158818 üzenetére
Ezt mondom ,..milyen lenne ha oldalról néznéd? Lehet a tied nagyobb lenne.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #158815 üzenetére
-
mefistofeles
veterán
válasz
tibcsi0407 #158784 üzenetére
Phil nem indul???
Tutira vettem, hogy vissza akarja szerezni a koronát.....aelod: Az öregnek ( Dexter) nagyon szurkolok. Amit láttam az alapján elég szigorú idén...
-
mefistofeles
veterán
válasz
tibcsi0407 #158782 üzenetére
Kai Green idén végre indul?
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158776 üzenetére
Pont akartam most írni. 750e $ óvadékot állapítottak meg nála. #meetoo volt feltehetően 2018 őszén. Teljesen mindegy, hogy ártatlan e ezt már nem mossa le magáról. USA-ban ezt most nagyon komolyan veszik, életpályák mentek tönkre állítólagos abúzusokért. Nála DNS egyezés volt és elvileg nem indulhat az O-n ősszel....
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #158741 üzenetére
Mint ez a csokis muffin.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #158682 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
De akkor ezek szerint arra felé is amerre ő lakik ha emeli a ch-át és fogy 2 kilót
-
mayday00
őstag
válasz
tibcsi0407 #158678 üzenetére
Csórikám..
Egyszer a súlyok alatt fogja végleg beadni a kulcsot.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sosem voltam még arra.
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #158678 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #158516 üzenetére
Az 100% milk protein, ugye?
Nekem az nem jött be, nagyon marcipán íze van, túl tömény.
Egyszer Canada Dry-al ittuk a rumot, na annak volt még marcipán íze -
medica
senior tag
válasz
tibcsi0407 #158455 üzenetére
Eddig úgy tudtam hogy csak alkarra megy
-
vaakuum
addikt
válasz
tibcsi0407 #158457 üzenetére
vagy a koncentrált [csoda]
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #158455 üzenetére
Kár hogy magas a hisztamin tartalma és nálam durva emésztési problémát okoz... pedig 100g fagyasztott parajkocka nem is olyan sok. ettől se leszek már izmos úgy látom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #158416 üzenetére
Most erre mit mondjak? Nem vagyunk egyformák.
Engem energiával töltött fel. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #158406 üzenetére
Eddig sem fáradtam el, csak az utóbbi időkben, és mégis megvolt a progresszió a fejlődésben. Nem túl gyorsan, de volt. 1.5 hónap után ott tartok lassan, mint 4 éve 6 hónap alatt. Én régebben edzés végén fitt voltam, tele energiával. Nem úgy, mint most.
Nagy a tzs, emiatt nem is tudok úgy edzeni.
mefistofeles:
Mindig fáradt vagyok.De nem fér bele, eddig bele fért. De jött ez a rohadt meleg, pára. Meg plusz 2 gyakorlat, és 2 órába fér csak bele. De ennyinek nem látom értelmét, emiatt mindenképp bontani fogam. De még nem tudom, hogy miként.
Kövezzetek meg, de ha jól tudom akkor a volumentől nő az izom, nem a fáradtságtól. Heti 3-4 teljes testtel több súlyt mozgatok meg, mint heti 1 alkalommal.
Eredmény van, az biztos. Tömegben, és centikben is.
Szerencsére az edzés körüli kaja programozás is jobb lett. -
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #158381 üzenetére
Respect for that guy who squats with one leg
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158162 üzenetére
Azt azért nem varratnám magamra 😁 de a reklám természetesen menne 😉
Az még kérdéses, inkább jövő tavasszal szerintem. Fel kell hozni bizonyos izomcsoportokat és arra kevés lesz a nyár szerintem. -
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #158153 üzenetére
de nem téli BCAA-t, mert azt nyáron kipisálod!
Jól van, aki benne van most vagy később, az írjon nekem privit.
-
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #158151 üzenetére
Amennyi pénzt hülyeségekre elb.szunk itt topikszinten...
aelod mögött azonban nincs semmilyen szponzor, s ha nem veszi rossz néven, topikszinten megtámogathatnánk a legeredményesebb versenyzőnket a következő felkészülés során tápkiegekkel vagy egyéb legális felszereléssel.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158149 üzenetére
Kösz már így is van otp 😁😁
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158136 üzenetére
Tegnap este a 4 hot dog komoly terhelés volt...
-
Woodslave
félisten
válasz
Ja én is vettem a dekatlonban fogvedőt aztán a nehezebb gyakiknal használni szoktam
-
válasz
Én ezek alapján inkább a jövedelmét látom a legfőbb gondnak
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158061 üzenetére
Facebookon az INBA hivatalos oldalán.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #158059 üzenetére
Elengedtem már akkor, miután telezabáltam magam a mekiben
Azért itt most nagyon kilógott a lóláb egyik másik kategóriában.
Főleg az abszolútnál. Az letaglózó.... -
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #157983 üzenetére
Ha egy kiskanálnyi mangalica zsíron csinálod szerintem ott sem lehet rossz és semmi bajod nem lesz.
-
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #157991 üzenetére
Nem hazudnak, csak a kalóriatáblázaton 0.25g-os fújási adag van feltüntetve, aminek maximum a 30-40%-a ténylegesen emészthető olaj (többi hajtógáz), tehát <0.1g olaj, aminek az energiatartalma kevesebb mint <1kcal.
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy 1 szem kristálycukor kalóriatartalma nulla.
Szerinted miért nem 100g.ra tüntetik fel, mint bármelyik más élelmiszeren?
Kérdez meg a Peaktől, hogy mennyi 10 kg termék energiatartalma.
Ha arra is azt meri mondani, hogy nulla, akkor hazudik.Az OÉTI helyében pics*n rúgnám az ilyet szöges bakanccsal.
Mutatom mennyi egy ilyen külföldön: [link] -
Zola007
veterán
válasz
Ennyi ellentmondást egy termékleírásban már tehetség leírni
Repceolajos formaleválasztó sprayt 2500-ért vehetsz bármelyik cukrászati termékeket forgalmazó üzletben.
Nem a repce miatt nem tapad, hanem a viasztartalma miatt.Vettél 3 deci olajat ötezerért. Deal of the year.
-
medica
senior tag
válasz
Jó nagy kamu hogy 0 kalóriás, ez egy sima canola olaj (ugyanannyi kalória mint pl az oliva). Tapadásmentes konyhai eszközöknél nincs szükség ilyesmire.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #157963 üzenetére
pl a fent írt gyakorlat nem terheli meg annyira a derekat, de mégis lehet vele fejleszteni a hát alsó részét. Max nem annyira hatásos, mint a felhúzás.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #157957 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez sem egy derékkímélős. Akkor marad egyelőre a hiperhajlítás.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157898 üzenetére
Hát igen.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157892 üzenetére
Pont néztem épp. Elvileg idén nem indul. Mondjuk Kai is szép súlyban van....
-
válasz
tibcsi0407 #157812 üzenetére
Az tuti nem. Akkor nőne az izom akkor is, ha csak ránéz a súlyzóra.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157607 üzenetére
"Ne variálj" Füzessy?
-
MATEO6600
őstag
válasz
tibcsi0407 #157603 üzenetére
Végre egy jó hír
Régóta eltűnt, engem nagyon érdekelt mi van vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #157600 üzenetére
Köszi.
-
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #157593 üzenetére
Milyen ízben? Esetleg kapszulás verzió?
-
válasz
tibcsi0407 #157500 üzenetére
Jaja, itt 10 irányból tudják leedzeni minden izomrostjukat, annyi féle gép van. Ez lehet a dolog titka
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #157500 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #157491 üzenetére
Arra gondoltam, hogy 25 ismétlésnél miért kell végigvezetni az elsőtől. Max kivenni + utolsók. De ha így szereti. Erősebb mint én, úgy nyom ahogy akar.
Vagy a másik próbálkozik döntött törzsű evezéssel? Behúzhatná jobban a súlyt -
do3om
addikt
válasz
tibcsi0407 #157394 üzenetére
Ezt is felvenné ha fizetnek érte, fú de utálom ezeket az úgynevezett "celebeket", féreg mind egy szálig. -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157213 üzenetére
Breyer Helgát napokig is hallgatnám.
..ahogy nyög alattad?
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157211 üzenetére
Amikor olyan ember van benne aki érdekel akkor megnézem igen.
Gabiról amit írtál az +1
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #157209 üzenetére
Félreértés ne essék én nem védem őket. A Flex Gymes időszakukban volt nagyon nagy a kabát. Varga Danival egyetemben. (utóbbit semmire nem tartom)
Gabi egy jó adottságú szorgalmas és kitartó sportoló. Továbbra is tartom, hogy rossz közegbe keveredett és egy jó edzővel sokkal sikeresebb lehetne a sportban mint egy neve nincs Szulival...Most, hogy mondod valami rémlik igen a Molnár Petivel kapcsolatban. Legutóbb meg insta kérdésben őt tartotta a hazai legjobb testépítőnek.
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #157144 üzenetére
Nem tudom, majd amit a tükör mutat
de 78kg-nál szeretnék megállni. túl száraz formát feleslegesnek tartom, nehéz fenntartani és értelme sincs. Formát majd lehet dobok én is
-
freaghill
őstag
válasz
tibcsi0407 #157148 üzenetére
Most mit mutat a mérleg?
-
Woodslave
félisten
válasz
tibcsi0407 #157144 üzenetére
faxa én azt hittem te ilyen "masszív" csávó vagy (nem dagadtat írtam mert jó fej vagyok)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #156648 üzenetére
Mielőtt ennyire jól egyetértetek a dologban, elárulom hogy különösen ilyenkor tavasszal előfordul, hogy tüsszögök és köhögök a teremben is kissé, mivel allergiás vagyok néhány virágzó fára. Szóval nem mindenki azért csinál ilyeneket, mert végstádiumos fertőző agyhártyagyulladással ment le edzeni...
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #156648 üzenetére
De van. Amikor kijön a zuhany alól full vizesen és eláztatja az egész öltözőt a gombaleves lábával.
-
CptAdamica
veterán
válasz
tibcsi0407 #156645 üzenetére
Jól teszitek, kevés dolgot utálok jobban, mint amikor valaki mellettem öklendezik, mert hót beteg és azt gondolja, hogy most mekkora király, mert lejött edzeni. Ennek más sajnos fültanúja is voltam: "Látod, hót betegek vagyunk, de itt vagyunk!" Legnagyobb suttyóság...
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #156643 üzenetére
Kösz. Diétát tartom mindenesetre, edzés meg majd lesz ha helyrejöttem. Értelme nem sok lenne most.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #156578 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs az életkörülményeimről. Amellett hogy ez részedről terelés, és a reakciód 0%-ban kapcsolódik ahhoz, amit eddig írtam, nem csak rád jellemző tipikus fail, hogy az általam felvázolt álláspontokra személyeskedés a válasz.
Csak megsúgom, hogy aki a rendszert kritizálja, az nem feltétlenül egy tanulatlan rosszakaró gyökér, mint ahogy próbálod ezt nem túl burkoltan rámhúzni.Mert esetleg előfordulhat, hogy a közéletben is előforduló disznóságokat nem kizárólag az átlagcivil idézi elő saját magának. A további kommentjeid is rendkívül sok jóindulatot tükröznek, nulla sztereotípiával.
Abban egyetértünk, hogy a szovjetek elég sok mindent kinyírtak az emberekben, többek között az összetartást és változtatásra való hajlamot is, amit a jelenlegi rendszer csak még tovább súlyosbít.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #156580 üzenetére
Máshol olvastam de ő is lehozta ja. Én 4x olvastam el, hogy kinek a mijéből?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tibcsi0407 #156575 üzenetére
Az a gyűlölet valszeg nem véletlen, csak aki mondjuk magasról tesz a történelemre, az nyilván kérdés nélkül bekajálja a propagandát, meg még tapsol is a komcsi vezetők vörös szőnyegen való fogadtatására. Ami azért elég szégyen.
(#156573) HussarF: értem, és köszönöm a higgadt válaszod. Azonban a #156558 eléggé provokatív, és ja, felhúztál vele.
A többire: a tied is érthető álláspont, és nyilván a nyugat sem szent és tökéletes, de inkább élnék nyugati, mintsem az orosz elnyomás alatt. A kettő között akár több nagyságrendbeli különbség van, kultúrában és fejlettségben egyaránt, a nyugat javára. -
Hitch
senior tag
válasz
tibcsi0407 #156503 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Hitch
senior tag
válasz
tibcsi0407 #156501 üzenetére
Előre is köszönöm
-
Hitch
senior tag
válasz
tibcsi0407 #156499 üzenetére
Köszönöm szépen. Gépről már látom
Csak nem tudom megnyitni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmgyűjtés
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS