Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Csak mert mindig kérdeztétek hol a lábam: [link]
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #35289 üzenetére
Én nem olvastam még ezt. Amúgy sok kitárgyalnivaló nincs rajta szerintem, mindenki koxol, oszt kész. Itt van egy kép éjjelre, csak, hogy szépeket álmodj [link]
(nem erre gondoltál, de ezzel mindenképpen jobban jársz
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Nexuiz #35285 üzenetére
épp mostonában kapcsolták le MO egyik legnagyobb dílerét. 100 milliós mennyiségű "tápkieg"
volt nála.
nagyobb baj hogy ha esetleg nem tudná megoldani a folytatást akkor esetleg mindenféle kevésbé ellenőrzött forrásból jut hozzá a hülyegyerek a cuccho..
vagy a konkurencia lefedi.. kitudjaspammer: vótmá régen, ki is lett tárgyalva. meglátszik új csóka vagy itt teis
képet raktá má be? -
asuspc96
senior tag
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #35271 üzenetére
kedden lementem hátazni és mostanában húzódzkodással kezdek, ment simán 6-12x között, mondom kemény gyerek vagyok és rakok magamra súlyt... 5 kg 10kg ezekkel ment 4-8 között, még keményebbnek hittem magam és 15kg plusz súlynál a 3. leengedésnél pattant egyet a bal bicó és elkezdett kicsit húzni...
lehátaztam még vele mivel edzés elején volt, tegnap meg kihagytam, most meg, hogy lementem karozni nem adta...
-
Nexuiz
tag
A doppingdíler kipakolása - nem mai az interjú, de elég érdekes dolgok hangzanak el benne.
szerk.: Bocs, hogy megszakítottam az offolást.
-
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #35277 üzenetére
Néha én is elszörnyülködök, mikor meglátom, hogy milyen nők mászkálnak mindenféle leépült figurákkal... Ezekre buknak
--
(#35278) asuspc96: vagyis nem tudod, ki ez a nő. Fiatal vagy még, nem is éltél még akkor, amikor piros fürdőruciban domborított a homokos tengerparton a hatalmas didkókkal
-
Ijk
nagyúr
Csak az étrend tehet a túlsúlyról
De hiszen ezt Bunny már réges-rég megmondta. -
asuspc96
senior tag
olyan büszke vagyok a hátamra...
beleszerelmesedtem...el kéne már neki egy ilyesfajta kéztől való hátmasszírozás...
asuspc96
-
Jojo5
őstag
kar+kardio> bicoserulessel nem adta...
-
shteer
titán
válasz
nepszter1 #35265 üzenetére
nem ismerősek a nevek. ezek magyarok?
-
nepszter1
addikt
Eléggé a gyúráshoz kapcsolódik szóval megosztom, hogy nyertem egy Ibiza Sound belépőt
-
shteer
titán
írtam is h betévedek gyorskajáldába én is havonta 1x vagy 2x.. nem ez a problem.
de kár azzal jönni melyikbe mi van. a csirkemell se hátul terem a kertben a csirkemellfán. azt se tudja mivel etetik, hol tartják, hogyan dolgozzák fel, mivel kezelik - csak a "natúr" végeredményt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
shteer #35262 üzenetére
Azért nem kell rögtön végletekbe esni. A mekdonálcos szar és a civilizációtól messze eső réten kapirgáló csirke között azért van élet.
Én is betolok nagyon ritkán néhány sajtburgert. Persze akkor is hulladék kaja, a virsli is az, feldolgozott darált húst kerülni kell. Amúgy is krva drága, de van saláta, ami tényleg jó csak az még annál is drágább. -
Kassadin
addikt
válasz
macikos #35250 üzenetére
Tele van mindenféle tartósító szerekkel, biztos kib@szottul jó hatással van a szervezetedre. Főleg, hogy azt se tudjuk, mit eszünk. Mondjuk ez mindenről elmondható.
Youtube tele van ilyen videókkal, nyugodtan rákereshetsz, ha érdekel. Kb. nem bomlik le a sült krumpli meg hambi.
Amúgy valószínűleg semmi, de tele van zsírral, tápértéktartalma meg konvergál a nullához. Tehát hulladék, és nem csak testépítő szempontból. De ez most olyan, hogy magyarázd meg az energiaital függőknek, hogy csak saját magukat teszik tönkre azzal a szutyokkal...
-
P00By
nagyúr
válasz
Tipo16V #35254 üzenetére
Egyik éjszaka baxtak oda neki....nagyon pici repedés volt rajta. Jó meleg volt reggel, beálltam a hűvös garázsba az irodánál. 11 körül el kellett mennem és már 4x nagyobb volt a repedés
Siettem is a szélvédő javítóhoz! Csak egy bizonyos szögből látszik és azóta nem repedt tovább. -
Tipo16V
aktív tag
válasz
wertigo1984 #35255 üzenetére
1 tiszta volt csak
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
wertigo1984 #35255 üzenetére
főleg hogy már látott
miindegy most nem problémázok ezen, várható volt. még az a szerencse, hogy nem nézett rá a gumikra
ja. pénz nincs nálam, de van pár üveg víz a csomagtartóban, meg pár edzős póló, beszámítod? -
Tipo16V
aktív tag
Mai bölcsesség: ha repedt a szélvédőtök, akkor cseréljétek ki!
Ma megyek haza, rendőr kielőzi a mögöttem lévőt, és már villog is le...na mondom faxa
Odajön a fiatal srác, mondja közúti ellenőrzés, és már rombol is a szélvédő felé...kérdezi ezzel mivan...hát mondom repedtmondja hogy 2 lehetőség van, mivel a multkor már látott a pesti úton (nagyon jó szeme lehet, mert menet közben elég nehéz kiszúrni ha csak nem úgy süt rá a nap) ezért most egy helyszíni bírság 5000, vagy feljelentés....szerinte ez több lesz...a helyszínit választottam.
Meglepően normális volt, várható volt, ha leállítanak akkor tuti szóvá teszi, végülis másfél éve járok ígybandus manga cowboy látod Ijk ez neked való!!!!!
-
macikos
addikt
válasz
Zomb€€ #35248 üzenetére
Nem miattad, de miért is szar a mekis kaja? Annyira szídja a sok okos. Jó, egy testépítőnek nem ez való, max tömegelésnél, meg az is hülye, aki csak ezen él, de mi a faszom történik akkor, ha havonta 1-2 alkalommal eszünk egy hamburgert? Mindenki jön ezzel a "mű kaja" faszsággal, aztán hazamennek virslit enni... a hamburgerben legalább normális hús van, ráadásul marhahús. Én a csirkétől rosszul vagyok, egyszerűen megutáltam.
-
Zomb€€
őstag
Nézd csak maci: [link]
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #35246 üzenetére
reggel?
-
asuspc96
senior tag
-
Radnix
senior tag
843 új komment
Csodás volt a Balaton, kár hogy 5 nap alatt egyszer sem sütött ki a nap 5 percnél tovább... -
Woodslave
félisten
na még lehet leszek, de ha nem akkor 1 hét OFF, ne olvassatok túl sok tudományos cikket, mert nem attól lesztek izmosak
-
Ugariboss
csendes tag
Szevasztok!
Kecskeméten nem tudtok valami jó termet?Mert ma voltam valami Colosseum nevezetűben ,csak ott csöpög a nagy kancigányoknak/svédeknek az izzadsága a súlyzókról .WTF. A Trend fittnesz meg ahhoz képest drága hogy futópaddal van tele.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Woodslave #35228 üzenetére
Mit kell ezen kifejteni? Nincsenek orvosi méréseim, és nem is saját titkos csoda mátrixú szénhidráttal töltök. Egyszerűen a napi szilárd kaja egyharmadát meghagyom edzés utánra, és mióta így teszek, diéta alatt sem laposodok el mint a nagyalföld.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #35221 üzenetére
de most komolyan nem eszel ch-t edzés után?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #35221 üzenetére
mittomén
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #35214 üzenetére
nem mondod, hogy egy ösztönös Ori követő vagy
-
Woodslave
félisten
[link] (biztos volt már)
este edzés
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #35207 üzenetére
however, paramount to ensure you have ingested protein and carbohydrates in a timely manner before training. The timing of this consumption is important, giving long enough that the meal is ingested before commencing training and preventing stomach distress, yet, being close enough to ensure that the nutrients are still in the blood to prevent the exercise induced AMPK rise.
ez egyszerű lesz.
Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest