Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
-
KAMELOT
titán
válasz
MPowerPH #46717 üzenetére
Clenbuterolt más anabolikus cuccokkal szokták szedni. Így maximalizálják a hatásukat.
Maga a kox is antikatabolikus. Tehát ha anabolikus anyagot szedsz akkor nincs katabolikus állapot.
Azért lehet 3x gyorsabban nőni tőle mintha nem szednél semmit.(#46718) Mikuland: hát én is próbáltam sokat lebeszélni. Nem sikerült. Egyiküknek végleg be kellet fejeznie az edzést. Másiknak megnagyobbodtak a belső szervei. Mind a ketten 35 év körüliek. Gondolom megérte nekik. Többieknek meg próbáltam összeírni olyan anyagokat amik kevésbé károsak.
Nem csak azt kell elolvasni, hogy de faxán növök tőle....hanem azt is, hogy mik lehetnek a hosszú távú káros hatásai. -
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #46715 üzenetére
clenbuterol az hörgötágító, olvass utána az más téma...
KAMELOT: ő UK-ban van, ott ajánlották neki... én nem tudom a szemestől mindig is óckodtam mint ahogy a tűtől is, de ha már eldöntöttem, hogy ki szeretném próbálni akkor már inkább a tű...
Ijk: nem nem, nagyon is jól látod, az elmúlt időben pláne... de, a sportunkban egy szint után akkor is jelen van ha tudomást veszünk róla ha nem, persze lehet naturban is szép eredményeket elérni stb... lásd te magad, de van akinek ennél több kell és ennyi... a mellékhatások meg ugye sokszor túl vannak misztifikálva, de ha jó cuccot szerez az ember és minden rendben van, akkor meg lehet úszni mellékhatások nélkül a dolgokat...
-
Ijk
nagyúr
válasz
MPowerPH #46710 üzenetére
"Talán a 25 már nem számít fiatalnak ebben a katban, főleg, hogy a többség már jóval előbb rákap az ilyenre."
Szerintem bolondok vagytok, amikor idejöttem ebbe a topikba akkor még tabunak számított ez az egész téma, nem is értem a jelenlegi őrületet.
Dehát mindenki azt csinál a testével amit akar, csak kezd elveszni egy bizonyos fokú diszkréció ezzel kapcsolatban. Persze lehet hogy én látom rosszul. -
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #46710 üzenetére
a keményebb az nem az anabol... olvasd el az X-files nevű könyvet, szerezz ismerősöket, olvass fórumokat, aztán gondold át mit miért, hogy szeretnél csinálni
Ijk: amikor szóltak az öltőzben nekem, hogy látom gyúrogatsz már pár éve és megkérdezték, hogy tudok-e szteroidot beadni, mire a válaszom igen volt, erre a faszi, már vette elő a Testolic-ot, hogy akkor legyek már kedves és nyomjam be neki... na az volt a "vicces"...
-
Ijk
nagyúr
válasz
MPowerPH #39955 üzenetére
Jó, de nem mindenkinek az a célja hogy a csárádban úgy betápoljon disznótoros tálból meg rántotthúsból, hogy utána úgy kússzon ki az ajtón.
#39959: Az attól függ melyik csárda. Egy jó csárdában sem úszod meg 6-7k alatt fejenként. Azért a Kígyós csárda nem egy nagy szám.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MPowerPH #39947 üzenetére
figy mindenhol megvan hogy miért annyi amennyi
a Gilda 4 asszem 16 vagy 18/hó
a sőnherces koliba meg mondjuk fél év ennyi. mindkét helyen le tudsz edzeni, csak az egyikban atlas gépek vannak a másikban meg precor. egyik koliban van másik meg a belvárosban szinte, váci út..
kajáldában is ugyen ez a pálya, minőségi helyen simán elkérnek 2-3x annyit is mint egy útszéli csárdában. természetesen nem lepratelep csárdáról beszélek hanem egy normális helyről, meg egy belvárosi étteremről mondjuk.
nekem 15k mindenesetre max évi 1-2 alkalommal férne bele.. ha a kaja részét nézzük ebből egy hétig elvagyok én is, napi egy kiló csirkecsöcs, mindenféle zöldség, köret, gyümölcs, túró,és hal belefér amit szoktam enni..esetlegmég egykét turmix is
ezért mondom hogy a kaja része nyilván nem kerül ennyibe. a helyet fizeted meg így amire nincs pénzem jelenleg, és nem is lesz szerintem.. ha lenne se ennék ilyen helyeken,de ezzel nincs semmi gond, biztosan megvan a célközönség akiknek csinálják. az emberek nagy része nem ide tartozik. bár aztán kitudja, egy moziba elviszel egy csajt az is minán benne lehet 5-6ezerben.. és akkor a kukorica még nem biztos hogy benne van -
Jim-Y
veterán
válasz
MPowerPH #39947 üzenetére
van az a hely, például a sushi kifejezetten drága, simán el tudok képzelni, sőt most utána is néztem, egy olyan tálat, amit két ember lazán meg tud enni, és 11.000 forintba kerül. Én nagyon szeretem a sushi-t, sőt imádom, de kb félévente ha eszek egyszer, mert nagyon drága
-
Dani82
senior tag
válasz
MPowerPH #39915 üzenetére
az oldalemelés az iszonyat. már az első 30ast is sírva csinálom, aztán a maradék 15ök folyamaotsan emelkedő súllyal.... halál
Ma nekem is váll lesz
Mint ahogy benne van a nevében (kar-dió), ezt úgy kel végezni, hogy becsippentesz a könyöködbe egy-egy szem diót, majd fel le mozgatod a karodat, és körbe-körbe szaladsz. Legjobb persze egy parkban, vagy nyilvános helyen bárhol, mert mindazok mentális energiája segít téged, akik látnak. Érdemes József Attila verseket szavalni közben, de ha nem tudsz egyet sem, ordíthatod azt is hogy "ég a zsír" vagy hogy "éljen sóbert norbi".
-
Dani82
senior tag
válasz
MPowerPH #39455 üzenetére
Ha legörgetsz a lap aljára, ott van bicepsz, váll stb minden izomcsoportra ilyen magas ismétlésszámú edzés. Még lábra is van, azt az egyet nem próbáltam ki, de a bicepsz és a váll az rohadt kemény. Igaz, az egot tényleg félre kell rakni, ahogy írják is a cikkben, mert amikor 3kg-s kézisulyzóval oldalemelek az inkább hasonlít külső szemlélőként a fitness-re
De 30 sorozatot 3kg-val elég gyorsan meg lehet érezni, úgy hogy sírva ülsz le kapkodni a levegőtén általában ezeket az edzéseket csinálom, tegnap gondoltam legyen egy alacsony ismetlesu nagy sulyos bicepsz-tricepsz nap. Kurva jo edzes volt, de most keltem fel es sehol az izomlaz
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #39415 üzenetére
Végeztem ezzel. Elsőre brutál, másodikra is az...
Elsőre nem találtam el a megfelelő súlyt, de közel jártam. Ferdepados nyomásba az elsőnél csak 27 ment, a másodiknál csak 16, a harmadiknál ment a 10, és a negyedikben a 7. A fekvenyomásban is csak 17 ment elsőre, másodikra 15, harmadikra 10, negyedikre 7.(kipukkadtam...) Áthúzás elsőre megvolt a 20, másodikra csak 17. Tárogatásnál változtattam kicsit, 45 fokban, 30 fokban, 15 fokban, és egyenes padon is letoltam 20-at. Pihenő mindenhol az előírtak szerint. Piszkosul kikészültem, máshogy terhel a kisebb súly/rakat ismétlés, kevés pihenő. Azért egy has kínzással lezártam. Türelmetlenül várom az izomlázat.
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #39278 üzenetére
jaja, azt levonják az amúgy is orbitálisan magas diákbérből...
ezért is gondolkodtam még a KFC\Burger King pároson, ott nem vonnak, max ha kasszázol
csak nem tudom azt a melót evvel összehasonlítani mert nincs tapasztalatom benne..viszont, találtam még 1-et ami még feküdne is nekem
(fitness teremben pultos) ha ez bejönne, az nagyon jó lenne ám...
-
-
Woodslave
félisten
válasz
MPowerPH #38708 üzenetére
"A sorozatban esett már szó arról a tévhitről, hogy micsoda drasztikus és tragikus folyamatok indulnak be abban az esetben, ha valaki nem eszik kétóránként. Semmilyenek, de ezt - köszönhetően a tápkieges cégek masszív kampányának, és sok edző tájékozatlanságának - viszonylag nehéz elhitetni bárkivel, aki kettőnél több, de ötnél kevesebb témába vágó cikket olvasott "
- na ki ismer magára
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #38482 üzenetére
nagy ritkán alkarozok, de mivel a hátnál extra terhelést kap nem szokott az alkarral bajom lenni...
amúgy mocskosul idegesítő ám, hogy x terhelés\durranás után a kalapácsolást kilőhetem pedig a bickó bírja a strapát...
sőt most, hogy így belegondolok, hogy ha már 1-et pattant akkor a francia rúddal se tudok rádurrantani mert annál is érzem, hogy katt...
de nem mindig jön ez elő szóval... érdekes... -
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #38447 üzenetére
szorítani tudok, csak amikor hajlítom mondjuk a kalapácsnál 1 pont után jön az az érzés és akkor automatikusan "rándul" 1 kicsit és a hüvelykujjnál érzek valami kis "pattanás" szerűt és elengedi a kezem a súlyt, de ez csak a jobb kezemben fordult eddig elő...
fura...
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #38433 üzenetére
de én érzem, hogy menne több, de egyszerűen annyira bedurran\meghúzódik a szalag, hogy nem tudok emelni mert a kezem mintha kattanna és elengedi a súlyt, utána nem fáj semmi, csak a mozgásnál mintha a szalag lecsúszna 1 csontról, de utána semmi fájdalom sincs meg az se fáj csak a kezem elengedi bármit is tartok....
Radnix: nálunk 10-16-ig lesz nyitvatartás, szóval reggel korán kelek, hogy legyen bennem 1 kis kaja és mehessek edzeni olyan 13 körül...
Tamoo: nekem meg pont az emelésnél enged el a kezem, de ez egy vicc, hogy nem a bicó nem bírja hanem vmi szalag...
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
MPowerPH #38433 üzenetére
Most akkor álljunk meg egy szóra! Szerinted normális ha fáj az alkarod?
Már csak hogy viccelődsz, a túlerőltetéssel38435:Jó, értem, hogy eddig elkerül, de akkor vigyázz vele, én is ismerem a dolgot pontosan és nem játék, ahogy mondod! Nekem ez a dolog időjárásérzékeny is maradt. Viszlát szép idők...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Láb meg vót, alig értem haza. A combom szénné égett, már fájt a vége minden sorozatnak, a tarkóm is fura, szerintem kicsit a vérnyomásomnak is odalökött.
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #38419 üzenetére
én mostanában nem tudok emelni a súlyokon mert úgy bedurran a karom, hogy a szalag ami a könyök hajlat belsőfelén is halad úgy bedurran\görcsöl, hogy nem tudom a súlyt emelni és vicc, de a bicepszem még bírná... pl. 24kg-os koncentrált bicót feljebb rakom 26-ra és érzem és ha mondjuk 30kg-os kalapácsról 34 re megyek egyszerűen mintha pattanna egyet és szabályosan elengedem a súlyt...
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #37819 üzenetére
nekem mivel nem ment a húzodzkodás csak +10kg-al meg a mellhezhúzás is gyenge volt és csak 100kg-al ment meg az evezés is, és az is nehezen ezért gondoltam, hogy belehúzok a fűrészelésnél amit én is a végére hagyok mindig...
Boxer001: lehet 0CH-val még jobban ment volna...
-
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH #37291 üzenetére
karnál nem szoktam a rudas\franciarudas gyakorlatokat erőltetni inkább
beforgatós max 20-22kg 8-10 ismétlés
kalapács 24-8kg 10-12 ismétlés
koncentrált 20-24kg 10-12 ismétlés
itt megy a fej fölött 1 kezes tricóra 2 kézzel
meg valami lightosabb gép és ennyi vagy ilyenkor franciade a súlyok is szakadnak lefele...
-
Manitou
veterán
válasz
MPowerPH #37291 üzenetére
Alkarra egyébként mit szoktatok még nyomni?
Én külön semmit . Én is kalapácsbicepszet szoktam csak, ami nagyrészt arra is megy.
Ahol nagyon kell szorítani, pl felhúzás stb , ott kapja a terhelést úgyis.Tamoo: Alakul a molekula
Úgy néz ki ez a hydroxycutban tényleg van valami , gyorsítja az anyagcserét, már tapasztalom a hatását -
-
chubii
senior tag
válasz
MPowerPH #35964 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek !
Akkor 2 hónapos kúrát fogok csinálni . Kicsit húzós lesz árban, de ha segít, nem érdekel. Térdben szeretném, hogy legtöbbet javítson, mivel normális lábedzést nem nagyon tudtam eddig csinálni.Más: Öröm olvasni ezt a topicot, mindig feldobjátok a napomat. Köszi srácok!
-
chubii
senior tag
válasz
MPowerPH #35913 üzenetére
Köszi a választ! Utánanéztem az Arthroxonnak, és tényleg jó véleménnyel vannak róla. Viszont mivel 21 napra elegendő csak egy kiszerelés, ezért 1 doboz nyilván kevés a kúrához. 2 doboz már elég lehet szerinted/etek vagy a 3 esélyesebb (így lenne meg a 2 hónap)? Mert akkor egyben rendelném meg (nincs szállítási díj). Illetve súlyzós edzés mehet közben, vagy addig inkább csak fussak/ússzak/biciklizzek ?
-
spammer
veterán
válasz
MPowerPH #35910 üzenetére
És pihenés mikor van?
Amúgy azt hittem, hogy a bic - tric is külön napon van nála, ami már tényleg teljesen időpazarlás szerintem.
Jelenleg nálam váll-kar, has-láb, mell-hát felosztás van. Lehet, hogy én is kipróbálok valamikor 4-5 napos felosztást, csak nem ilyen melegben, az biztos
szerk: egyébként eléggé fáradt vagyok már, emlékeim szerint ebben az évben össz-vissz 1 hetes kihagyásom volt.. De úgy vagyok vele, majd pihenek, ha az élet rákényszerít, a nyári hőségben úgyis csak "szinten tartó" edzés megy...
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Elfelejtettem a film címét
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest