Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
szőröscica
addikt
válasz
bobalazs #32794 üzenetére
Tegnap én is úgy melleztem, hogy apró súlyokkal (még magamhoz képest is
), de magas ismétlésszámmal. A végén már szinte lángolt a csöcsöm, ma meg jó kis izomláz jelentkezett már. Érdemes variálni, ha másért nem, akkor azért, hogy ne váljon monotonná az edzés. Élvezni kell, mert máskülönben nem tud az ember éveken keresztül hetente háromszor-négyszer lejárni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
bobalazs #32794 üzenetére
"Kb napi teáskanál volt az adagom, és úgy két hónapig kajáltam, edzés után fehérjével.. Amint lesz zsé, megint be fogok ruházni."
mod: Fő a változatosság. Én most már mindig tic-tac módon csinálom. Egyik edzésen nagyobb súly, kevesebb ismétlés, utána pedig fordítva. Kisebb súly előnye, hogy koncentráltabban tudod csinálni.
-
válasz
MPowerPH #32791 üzenetére
Mennyit tudtam, mitudomén. Úgy három-négy hónapja még 27-32 kilókkal küzdttem. Érezhető volt a fejlődés, mindenhogyan, erőnlétben és kinézetben, még diéta mellett is. A karom vastagsága kb. ugyanakkora maradt -14 kiló mellett is. Egyébként meg tök mindegy, rá kell hogy döbbenjek hogy magas ismétlésszámmal is ugyanazt a hatást érem el, sőt még jobban be is durranok. Lényeg a változatosság.
Kb napi teáskanál volt az adagom, és úgy két hónapig kajáltam, edzés után fehérjével.. Amint lesz zsé, megint be fogok ruházni. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #32776 üzenetére
mai
egy csávó kb nem sokkal vastagabb nálad, szal ilyen 70 kilós fekvenyomásnál tarthat
de már nyomatja magát propival meg decával.. szuperszálkás 32es karokkal. már majdnem látszik rajta hogy lehet eljár darts-klubba.
nagyon nem helyeslem mostonában ezt.. a fél terem kokszol és hót csenevész nagyrészük -
válasz
MPowerPH #32788 üzenetére
Például,
franciarúdas bicepszbe ment 12 -37 kgba, vagy 8 a 42-be
most örülök ha 8at tudok a 37be tolni.
De ugyanez elmondható akár egykezesekkel vagy bármivel. Lábazás is meggyilkol, vagy bármi ami eddig úgymond "simán" ment, most csak kínlódva, nyűglődve.
Meg mondom össze is csoffadtam, vagy a szemem csal. -
MPowerPH
félisten
válasz
bobalazs #32787 üzenetére
Mekkora visszaesést tapasztaltál? Nekem mondjuk nem hozott sok pluszt a kreatin, pedig rendesen szedem még most is. Erőnlétem sem nőtt tőle, azt inkább a sok kardionak köszönhetem. Megeszem az 1kg-t, aztán pihizek rá egy hónapot legalább, kíváncsi leszek, Nálam milyen változást hoz majd a szünet.
-
Pipa vagyok. Kreatinozásnak 3 hete vége, és dühít hogy a közelében sincs a kitartás, erőnlét semmi. Növekedés sincs, össze is vagyok csoffadva. Mondjuk gyomor meg kutya f.sza sincs akkora mint volt. Mai mell-bicót is egy óra után ott is hagytam.
-
szőröscica
addikt
-
Zin
őstag
Üdvözletem! Jumbo 4,4+vitaminok és ez mellé érdemes még 1 vödrös fehérjét használni?
Kezdő steak-et akarok össze állítani de lehet nem is kell plusz fehérje?Kaja rendbben (jelenleg nem edzek) -
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica #32778 üzenetére
Kérdezni akartam, te mennyi ch-t viszel be naponta és mit?
-
Dani82
senior tag
válasz
szőröscica #32778 üzenetére
ilyenkor tolsz vmit a két edzés között?
-
szőröscica
addikt
Megvolt a hát+1 óra aerob. Elég gyilkos ez ebben az időjárásban.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #32775 üzenetére
használj scitecet. 20 cm mellre
vagy -7 derék +9 cm mellre
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #32775 üzenetére
Ideje lenne már tolnod valamit, ez így nem állapot.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #32771 üzenetére
nem, sajnos több haja van
(ja meg kb a májusi képe szintjén állok (vagy inkább áprilisi
)
inkább rakjál be pár képet hogy feszítettél a parton
Tamooéles képen a februári
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg #32771 üzenetére
A képek mérete stimmel, de túl élesek... így nem ismerem fel...
-
God Vazzeg
veterán
-
megint én
őstag
válasz
spammer #32766 üzenetére
Köszi, ezt már láttam. De olyasmire gondoltam, ahol van valami nagy táblázat, amit ki is nyomtathatnék, pl bevásárláshoz. De azért köszi.
Csak lusta vagyok egyesével kimásolni.
Áh, megtaláltam a "régi" formát is... -
megint én
őstag
Szeva!
Tudnátok adni egy nagyon nagy táblázatot ahol van kcal, CH, fehérje, és zsír a lehető legtöbb élelmiszerre.
Eddig ezt találtam, de nem az igazi. -
MPowerPH
félisten
Nekem tegnap mell-láb lett volna, de a fekvenyomásnál azt hittem ott marad a hátamról a bőr a padon. Rohadtul leégtem vasárnap... Guggoláshoz már meg sem próbáltam a súlyzót a nyakamba venni. Így maradt a vállazás, az elviselhető volt, bár az is szépen leégett, így főleg oldalemelésnél jajgattam. Ma hátazok, bár a kar lenne a legkellemesebb, de a bicepszemet még most is érzem a szombat után, így azt is halasztanom kell.
Most kifejezetten kellemes lejárni, 22-23 fok van még mindig, igazi felüdülés. -
Jojo5
őstag
válasz
Woodslave #32752 üzenetére
már kerestem én is
, hogy ne itt offoljunk, de ne aggódj több off nagyon nem várható a témában max attól aki nem olvas vissza és sajnos sokan tévednek úgy ide....
jah, jó az alkarnak, sz@r az egészségnek...
legyek ON is, tegnap újfent megkérdezték mit szúrok és annyira kifakadtam, hogy közöltem a gyerekkel, hogy majd ha koxolok feliratozom magam addig ne fárasszanak, valamint nem bírom felfogni, hogy egy ember 80 kg-osan, mi a francért erőlködik\akar edzeni olyan súlyok alatt amit ő nem, én pedig simán megmozgatok...
képtelen felfogni, hogy ha nem kajál jól úgyse több ereje...
meg, hogy 5kg fehérje meddig elég az is sláger kérdés...ma hát lesz remélem, de mivel fáj a hátam még meggondolom, hogy szadizom-e magam vagy sem, bár jövőhéten, lemegyek szerintem 2-3 napra Hévízre ott pedig nem nézhetek úgy ki mint egy kislány...
kovsol: megszoktam altgr+q-t
spammer: köszi, de már mind1 -
Woodslave
félisten
igen, de ha nem tűnne fel (nem csodálom) ez a ph. gyúrós topicja, nem pedig a gyúrósok ide baráti közösség off topicja. Mint mindennek a munkavállalás külföldön témának is van külön helye (sajnos nem találtam meg, pedig linkkel küldtem volna mindenkit a faxba
)
na ennyi és akkor vissza a csavarozáshoz, szerintem menj ki, az alkarod sztem qrávra megizmosodik, a szerelőknek jó az alkarjuk
drog: látod még véletlenszerű linkelésemben is van ON
-
Jojo5
őstag
van BME-n ismerősöm egy pár és eszem ágában sincs oda menni, nem vagyok én annyira magam...
az Óbudai Egyetem - Kandó Kálmán Villamosmérnöki részére szeretnék menni, ha az első 2-3 félévet túlélem olyan szinten, hogy megvannak a tárgyak akkor onnantól már nem vészes elvileg
mindenképp szeretnék releváns gyakorlatot szerezni az egyetem alatt ha minden összejönneEagl3: mit mit ?rendes szakma, de a továbblépés nem úgy történik mint egy hegesztő\burkoló stb szakmánál, kicsit összetettebb a téma, a felelősségről meg ne is beszéljünk
Woodslave: eddig ment a sok okoskodás, mindenki tudja, hogy kell edzeni\enni, az eredmény meg majd úgyis be lesz linkelve ha jó... ha nem akkor meg változtat az illető...
ha valakinek problémája van az meg úgyis meg lesz kérdezve -
Woodslave
félisten
nemadom fel, míg egydarabban látsz [link] mi kellene még hogy hagyagoljátok a masszív offot?
-
Jim-Y
veterán
Ha bme-n akarsz arra a szakra menni amit írtál, amelett tuti nem fogsz dolgozni, mert az az egyik legnehezebben elvégezhető szak, max a vége felé. Arra erősen törekedni kell egyetemen, hogy szakmai gyakorlatra/coop képzésre mehess -> gyakorlatot ad, kis pénzt, és referenciát = priceless.
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #32744 üzenetére
úgy komolyabban ? vagy diákmeló szinten ?
komolyabban legszívesebben az egyetem mellett(gyakornok stb)\után, de közben természetesen nézelődök a szakmában és a prioritást az élvezi, mert ha felvennének külföldön\netán itthon, akkor mindenképp szakszolgálati+1típusig nincs megállás, az egyetem meg akkor már mind1 lesz, hogy pénzesen vagy levelezőn...
igen, ez a csavarozós ha bejut valaki annak jó egy ideig, aki nem szeretne egyetemre menni>ami az osztálytársaim 60-80%-át lefedi, viszont nekem aki szeretnék annyira nem jó... -
Kassadin
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
kovsol #32741 üzenetére
nem tudom én se, de mindenki fenn van akadva ezen a 2400 fonton, pedig szerintem azért annyira nem hawaii dizsi a téma... sőt, max addig "jó" amíg nem találsz olyasvalakit aki mint repgép-műszerész\szerelőként alkalmaz...
vannak fitterek itthon is, hogy ha olyan van 1000forint\órás béren nem bejelentve napi 10-12 órában akár 1 hónapig folyamatosan, na akkor 300k-t a zsebedbe nyomnak csak ne tudjon róla a vállalat... mit ne mondjak "kutyaként" bánnak velük sajnos...
joamilestoné: nekem is, bár fáj a hátam\derekam...
-
szőröscica
addikt
Ma hát lesz és egy óra aerob.
-
kovsol
titán
-
Jojo5
őstag
válasz
Sickboy25 #32726 üzenetére
nem néztem igazán utána a felvételinek mert úgy voltam vele, hogy van még 1 évem, és nem akartam passziválni...
itthon a repgép-szerelő\műszerész se keres 2400 fontot, de kint az egyetemről szalasztott mérnök se annyit keres mint itthon a szakmájában...
itthon kb. 60-70%-át adják oda a repgép műszerészeknek\szerelőknek az EU-ban dolgozokhoz képest...
az, hogy hogyan teljesítek vagy egyáltalán el tudom-e végezni stb, az majd úgyis ott fog kiderülniaviationjobsearch.com>fitters részen nézelődjél és találsz majd ilyen 16-20 font\órás fitter melókat
-
Jim-Y
veterán
Én is aerobozok ma, ugrálókötél lesz, tegnap voltam edzésen, és amilyen mocskos fáradtan mentem, annyira jó lett végül az edzésem, szóval ma csak valami lightosabb aerob lehetséges
meleg -> egy kis, minden légmozgást nélkülöző lakásban vagyok, alig tudok aludni esténként -
drogery
tag
válasz
Woodslave #32729 üzenetére
akkor bandázs vagy más módon próbálsz öngyilkosságot elkövetni.
esetleg dolgozhatsz a csukló ROM-on, de az szívás.nekem is volt ilyen problémám csak azért tudom.
-
Jim-Y
veterán
Na, tegnap volt nekem is sikerélményem, barátom és barátnője nálam aludtak, barátomtól egy: " bazzeg te jobban nézel ki mint én"-t kaptam, barátnőjétől meg egy: "te gyúrsz?"-ot
hát igen, a kis sikereknek is örülni kell
-
Woodslave
félisten
szakmai kérdés (nem repülőgépszerelés
) aki nyom szűken tricepszre, az hogy tartja a csuklóját? Fekvenyomásnál a csuklóm egy vonalban van az alkarommal, amikor szűken nyomok, akkor meg a tenyerem alsó részén van a rúd, és a csuklóm hátrahajlik, a súly kicsi, de ma érzem a csuklóm..
-
Sickboy25
addikt
Ott rontottad el, hogy most nem jelentkeztél fősulira és idegeskedsz, hogy változik a felvételi rendszer... Tudod létezik egy olyan opció, amivel max. 2 évet tudsz halasztani, ha felvételt nyertél és lám egyből be is vagy biztosítva...
Az meg, hogy villamosmérnökként nem fogsz 2400 fontot keresni itthon sem, az kurva biztos... Vagy igen de akkor a legjobbnak kell lenned a szakmában, de ha ennyire izgulsz a matek emelt szint miatt, akkor felesleges is belevágni, mert a legjobb úgysem leszel... Én gépészmérnök leszek ez lesz a második diplomám, de el kell, hogy mondjam kicsit álomvilágban élsz... Fiatal vagy így elnézzük, mi is ilyenek voltunk, bár ennyiért most is kimennék csavarozni... Átküldhetnéd a címet... -
Jojo5
őstag
nem nem voltál tisztában, hogy a Malév így bedől, vagy, hogy bezárják az I-es terminált, vagy, hogy ennyire sz@r lesz itthon a légi helyzet(miközben egész EU-ban az ipar csak növekvő tendenciát mutat...) és kimennek a nagyobb járatokat üzemeltető társaságok meg az elbocsájtások illetve pár millió eurós befektetések visszavonása stb...
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #32720 üzenetére
ez nem a társaságon múlik, a probléma abból fakad, hogy alapból nem társaság kell hanem 1 karbantartó szervezet part 145-ös engedéllyel, ezt EU\USA követelmények alapján megszerzik és oda kell karbantartó brigád.
a malévot az aeroplex csinálta ami még él, oda lett is volna helyem, de így, hogy 50%-ukat elbocsájtották így most haldoklik.. a másik cég a Lufthansa Technik, na ő náluk 2005-2006 óta nincs felvétel és most nyáron 20, tavaly szeptemberben 40 embert bocsájtottak el, de 2013-ra úgy néz ki, hogy kell kezdő nekik...
külföldön őszinte leszek, brutál nagy mák kell, hogy bekerülj, de nem teljesen lehetetlen, természetesen megpróbálom a lehetőségeim kiaknázni, de igazából szeretnék 1 BSC-t is, de ha azt mondják, hogy szakmában elhelyezkedhetek mint műszerész, akkor természetesen az az első mivel az első típus után már a lehetőségek nagyon megnyílnak, de addig szopó...(az egyetem meg akkor bumm, majd máshogy...)
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32714 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
on: vállazni akartam, de a szerelhető egykezesre "ráfeküdted" azon kívül huszas a legnagyobb(bemelegíteni kevés..) úgyhogy baszhattam.. smith gép halott, normális keret és vállgép nincs
kicsit tengtem, lengtem hogy szabadul-e az egykezes, aztán eljöttem hazaGod: ilyen genetikával
-
szőröscica
addikt
A mellet leedzettem nagyon keményen, ahogy csak bírtam. Utána a hátra már nem maradt erőm, a 27 fokos belső hőmérséklet nulla légmozgással megtette a hatását. Viszont felpattantam a szobacangára, és letekertem egy órát.
Bőven 150 gramm alatti ch-n voltam ma.
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus #32700 üzenetére
repülőgép-műszerész
umek7: ez nem ilyen egyszerű, hogy húha most repgép-műszerész vagy akkor usgyi a világba...
1 típushoz kell adott típuson 1 év meló és 1 típusvizsga 1 milka amire általában a cég küld el ami PART 145-ös, na mármost ahhoz, hogy típusod legyen kell 1 szakszolgálati engedély, amit én akkor kaphatok meg, hogy ha egy PART 145-ös hangárban leigazolnak nekem 3 évet, hogy én ott műszerész\szerelőként alkalmazva voltam... és egy ilyen hangárba nem igen keresnek kezdőket, sőt itthon lenne csak esély bekerülni mint megbízott szerelő\műszerész, de itthon meg most siralmas a helyzet jelenleg...
külföldön a csavarozóhoz is kell még 3 vizsga ami cirka 100-120k és akkor mehetsz csavarozni, de ehhez nem kell PART 145-ös intézmény, ezt külsősként is lerakhatod, de akkor csak csavarozni mehetsz, hogy ha mákod van és felvesznek...
és ez még a leegyszerűsített változat...
amint megvan az első típus ugye akkor már szakszolgálatid van, onnantól lehet lépni külföldre, sőt olyan szinten, hogy fizetik a szállást\utazást\néhol kaját csak menj melózni kb. 25-35 font\órás bérért átlagban, és maradjunk annyiban, hogy ott annyira nem szakadsz keresztbe mondjuk műszerészként mint csavarozóként, a szerelők azért tudnak ott is szívni....Boxer001: áá, értem, és akkor te egyedül nem mennél vissza ? vagy jó itthon ?
Woodslave: jól nézel ki vazze'!
ON: mell+kardió volt, attA, és végre előkerült a 34kg-os ferdepadon(nevetséges...
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #32699 üzenetére
kaptál egy "nem túl rövid választ" priviben(4 oldal wordben)
-
Woodslave
félisten
na vótam bohóckodni, qrva érdekes, hogy a tükörben már azt látom mekkora faxa gyerek vagyok, erre a fénykép meg olyat mutat, hogy lófax
Na mindegy a nyár jó, izzadok, ég a zsír (csoffadok) , itt egy kép hogy végett vessek a Munkavállalás külföldön topicnak
-
umek7
őstag
Vannak ismerőseim nekem is akik kimentek és pár hónap szűkölködés után kitapasztalták a dolgokat, maszekoltak, stb. és egy csomó pénzt félre tudtak tenni. Ezt bátran állíthatom mivel a keresztszüleimről van szó. Azt pedig tényleg nem értem, hogy azzal a papírral csak csavarozásra vesznek fel és nincs továbblépési lehetőség, akkor miért nem nyitsz más irányba?
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Maxell Retro DJ teszt
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest