Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
bandus #34299 üzenetére
Evezés pl. hátam középső részét jobban terheli. De mindegyik gyakorlattal fejlődik a középső rész is.
-Lehúzás mellhez
-Evezés padon
-Fűrészelés
-Hiperhajlítás vagy döntött törzsű felhúzás vagy mindkettő, attól függ mennyire érzem a hátam.Bár az utóbbi időben először a fűrészelést szoktam csinálni mert az kikészít, alig kapok levegőt a sorozat végére.
-
ti milyen gyakoraltokat csináltok hátra? illetve mik aszok a gyaksik, amik inkább elősegítik a definíciót, valamint a felső hátizomzat fejlődését az oldalsó, széles hátizom helyett?
-
Dani82
senior tag
400mg koffeint betoltam mert lassan megyek djurni aztan itt asitozok azota
-
MPowerPH
félisten
Ne is mond. Szintúgy, csak nekem még a szombati karizom lázam is megvan. Szvsz nem tudom, talán a kreatin hiánya itt ütközik ki, eddig nem nagyon volt ilyen izomlázam, főleg a kúra alatt. Ma már barátnőmet befogtam, hogy masszírozza végig a fájó izmokat lóbalzsammal.
Reggel a 12km futás megalapozta a napomat, olyan vagyok mint a mosott szar. De már készül a csirkemellem brokkolival és spárgával.Estére meg tonhal ale nature, kis fenyőmaggal.
Ma délutánra pedig be van tervezve egy 30km-es bicajozás, este váll-láb, szóval nap végére tuti hulla leszek.
-
_ATi_1
senior tag
Ha már fittness szeretekről van szó, szólok, hogy akinek van scitec kártyája és facebookja, megosztásért fittness szeleteket adnak ajándékba szájtekék.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg #34288 üzenetére
Most hogy mondod tényleg... akkor azért hányok én tőle
utálom a banánt. Na meg mert fél napig édesítőszer íz van a pofában utána.
-
Gergosz2
veterán
-
Dani82
senior tag
Videken vagyok es elhuzodott a melo es nincs kajam vettem egy biotech csokit go protein. Azt hittem ez ilyen tiszta cucc, de televan cukorral meg ch-val
megettem
-
Jojo5
őstag
OMFG, lenn voltam hétfőn mellezni tegnap meg hátazni, és most olyan izomláz van rajtam, hogy mozogni nem tudok... idén\életemben nem tapasztaltam ilyen "fájdalmat"...
-
Richard!
addikt
Üdv!
Az lehetséges,h megromlott a jumbo-m?? Elég érdekes íze van.ilyen mogyorós féle./eredetileg csokis/ tegnap egész nap szarul voltam tőle.hányinger,hasmenés.sztetek?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Woodslave #34257 üzenetére
Én tulajdonképpen nem tudom, hogy itt mi számít jónak. Annyi biztos, hogy a leucine -on van a lényeg, az lejött. De ha a másodikból is bekapok 10g-ot, akkor 5000mg abból is megvan, ami több. Vagy fordítva, és az elsőből csak 5g-ot tolok. No meg az elsőben van extra glutamin. Bár a szervezet BCAA-ból alapból állít elő Glutamin-t.
Dextróz? Miben?
Vagy ezt hol látod?
mod: Na, leülök biológiázni... Megnézem melyik hatóanyag mire jó.
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #34198 üzenetére
ennyi...
Aydan: sok sikert, csak óvatosan...
-
MPowerPH
félisten
válasz
headhunter #34244 üzenetére
Ez elég baráti ár. Legközelebb kipróbálom.
Mondjuk csalóka, 1 adag 10g. És ha megnézed a hatóanyag tartalmat, akkor már nem olyan jó az Xpress-hez képest.
10g:
L-Leucine 4000 mg *
L-Isoleucine 500 mg *
L-valine 500 mg *
L-Alanyl L-Glutamine 250 mg *
vs.
5g:
Leucin 2500 mg
Izoleucin 1250 mg
Valin 1250 mgMa hátazás után 6km kocogás, 15km bicaj. Mindkettőnél végig 130-140-es pulzus max! Adta.
Aztán autó mosás+waxolás. Kezemet nem is érzem...
-
Ijk
nagyúr
Rokonságban voltunk, barackos túrótorta. Kínáltak és nem volt pofám visszautasítani. Így betoltam utána még két szeletet.
macikos: Igazad van, rád soha sem gondolok.
-
Boxer001
veterán
Van értelme elolvasnom a mai termést?
-
Sickboy25
addikt
válasz
headhunter #34244 üzenetére
Nem csak most próbaként vettem, de majd ezt is kipróbálom, ha ez elfogy...
Ez lett a kezdő csomagom:
Tru Mass
BCAA 6400
ULTRA A-Z
GABACsütörtökön indul az edzés...
újra
Boxi: persze
-
headhunter
addikt
válasz
Sickboy25 #34177 üzenetére
Ezt próbáltad már vagy kizárólag a kapszulás kiszerelést preferálod?
A(z) MaxTOR BCAA termék leírása:
MaxTOR BCAAMostanra már mindenki tisztában van az élethez nélkülözhetetlen („esszenciális”) aminosavak fontosságával és kiemelten a BCAA aminosavakéval. A régi, standard BCAA formulák 2:1:1 arányban biztosítják a leucin, izoleucin, valin aminosavakat. De a legújabb tudományos eredmények rámutattak arra, hogy a leucin a legeslegfontosabb hatóanyag, mivel direkt módon fokozza a protein szintézist – a leucin egy anabolikus „kapcsoló” a szervezetben. Az mTOR nevezetű a legfontosabb anabolikus (felépítő) jelátviteli útvonal („parancsközlés”), amelyre a leucin közvetlenül stimulálólag hat, így jelentős izomfehérje felépítést indít meg. A leucin gyorsítja a regenerációt is és megvédi az izmokat a katabolikus lebomlástól.
Az új BCAA standard tehát a jelentősen kiemelt leucin tartalom, a 8:1:1 arány. A MaxTOR BCAA forradalmi termékünkkel nem kell fölöslegesen megemelni a teljes bevitt adagot, hogy optimális leucin szintet érj el! A MaxTOR BCAA azonban nem áll meg pusztán a BCAA aminosavaknál. A glutamin technikailag egy feltételesen esszenciális amino csak, de a sportolók gyakorlati tapasztalata az, hogy az egyik legfontosabb kiegészítő, így nem hagytuk ki a formulánkból. De hogy továbbra is a tudomány élén járjunk, nem sima L-glutamint vetettünk be, hanem a sokkal stabilabb, jobban hasznosuló L-alanil-L-glutamin formát! Ez a dipeptid bizonyítottan hatásos a szervezet glutamin szintjének optimális emelésére.
AlkalmazásKeverj 1 adagot kb. 300 ml vízbe és rázd össze 30 másodpercig. Ha hagyod állni a keveréket egy ideig, akkor a hatóanyagok oldódása jobb lesz (a BCAA-k nem oldódnak könnyen). Fogyaszd az italt edzés vagy verseny alatt, illetve további adagok vethetők be edzés után, vagy bármikor, amikor aminosavakra szükség van. A termék remek diétakor, de tiszta izomtömeg fejlesztésre is tömegeléskor!
-
macikos
addikt
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jobb minőségű kreatint ajánlani kúrához?
-
Tamoo
nagyúr
Majdnem találkoztunk Zombival.
Hát ezen a héten úgy leoffoltam magam, hogy úgy nézek ki mint aki soha nem edzett. Bár nem gáz, mert előtte is úgy néztem ki. Szerintem az itteni sok kockáshasú patesz egy év alatt nem eszik ennyi finomságot
Na meg lehet ittam is.Ma már volt egy lightos átmozgató edzés. Fenyőfa alatt álltam az autóval, 5kg gyantát kellett lekaparni.
(nem, nem vagyok annyira satu, csak számozva voltak a parkolók és oda kellett állnom)
Annyit írtatok már erről a böjt témáról, kezd engem is érdekelni.
-
MPowerPH
félisten
Tulajdonképpen nem is annyira gáz.
Oldódása jó(sokan mondják, hogy nem), csak kell a fél liter víz hozzá. Kicsit keserű, de húzóra kibírható. Ellenben a G-bomb az narancsos, elég finom.
Egyébként biztos használ valamit, megittam az első G-bomb-ot edzés előtt, plusz előtte ment egy csésze fekete, mert punnyadt voltam. Hát, hiába álltam le a kreatinnal, eddig nem érzem a gyengülést. Mindenből pakoltam a súlyt pluszban. Ami külön öröm, a felhúzás ment 120kg-val gurtni nélkül, persze első gyakorlatnak. Előtte a 100kg-t is kiejtettem. Ettől függetlenül kellene, mert a 120kg-t elég lazán felhúzom.... (bár kellene súlyokat vennem, mert 120kg-nál több jelenleg nem fér rá a rúdra.)
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #34232 üzenetére
Én meg 0,5kg barackos Jogobellát. Az is adja
-
Dani82
senior tag
kedves szakértő urak,
Amount per 5ml serving:
EPA (Eicosapentaenoic acid): 825mg
DHA (Docosahexaenoic acid): 550mg
Omega-3 Fatty Acids: 30% minilyen adatokkal, 10ml elég ebből naponta, vagy mennyi lenne oké?
-
BÁ Nutrition
addikt
most bombáztam be 80 g glutamint, 600mg tribut, 400mg koffeintabit, 2 plusz extraaktívot, meg 3 lecitin tabit
eléggé adja -
Ijk
nagyúr
Szerintem meg egyáltalán nincs lepukkanva az első képen sem. Nincs rajta nagy izomtömeg, és egy laza pólóban van, nem feszülős izomtrikóban.
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #34218 üzenetére
Ha jól tudom, a második kép egy film forgatásán készült nemrég, ami testépítőkkel foglalkozik, gondolom ebből az alkalomból Rock bevetett mindent, hogy csúcsformába kerüljön... Egyébként Mark Wahlberg is játszik a filmben és ő is 2x akkora, mint a legutóbbi szerepében volt...
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #34216 üzenetére
ezt mondom én is, kamu a kép. Legalábbis szenzáció hajhász.
Vagy titkos scitec teszt résztvevő
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #34214 üzenetére
én nem tudom de a skorpiókirály előtt már sok éve pankrátor volt szerintem. el kéne olvasni a vikipédiában
szal ott is elég nagy sztár volt. és nem hinném hogy nem volt kigyúrva. lehet volt egy kis sérülése és vagy baszott edzeni jópár hónapot és osszeesett. ugye nem olyan rég még itt fikáztátok Victor Martinezt. ő sokkal többet esett vissza, volt honnan.. hiszen GP győztesként baxták be a sittre.. aztán összekaparta magát.
izommemóriával egy ilyen fejlkődéshez mint az alábbi képen max ha fél év kell..tehát 21 éve már egyetemi focicsapatban tolta
17 éve már profi pankrátor volt 15 éve világbajnok
a skorpiókirály meg 10-11 éve készült..
most 40 éves
ebbe a múltba belefér néhány sérülés, kihagyás.. -
Jojo5
őstag
akkor és most
shteer: persze, csak az a baj, hogy a sok csirke már ehhez nem elég...
Woodslave: nem tudom mikor készültek a képek, de ilyenkor nagyon gondolkodóba esem, hogy jó lenne valami hasonlót összekalapálni...
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #34209 üzenetére
Nem, egy másik "csodába" jártam, nem írnám le a nevét nehogy még bepereljenek, most nincs rá szükségem.
Allee Gilda is jónak tűnik, meggondoljuk még ezt azt hiszem.
Life 1 vs Allee Gilda? Valaki? Hol a kevesebb egyetemista?
-
törölt tag
válasz
DelArco #34206 üzenetére
Köszi
Közben én is ezt néztem ki / ajánlották. Ide fogunk járni. Ha valaki a fórumról ugyanitt edz szóljon.
Amúgy nem az a lényeg, hogy drága legyen, hanem, hogy tiszta, rendezett! Nagy valószínűséggel a több hónapos kálváriám okát a koszos de egyben drága edzőteremben szedtem össze, ahová jártam.
-
törölt tag
Sziasztok! Jövő hónapban elkezdek valamit edzegetni, főleg aerob/kardió. Most költözünk, új termet kéne találnom a Mester-Haller környékén. A 15-20e körüli kategória érdekelne (igen, a sznob termek
) Tudtok valamit? Nem vagyok errefelé ismerős.
szerk: amik a Bodybuilderen vannak, azok nem..... azokat néztem már
-
Ijk
nagyúr
Nekem aztán rohadt mindegy mikor eszek, az a lényeg hogy huzamosabb ideig nem szeretek éhes lenni. Úgyis 95%-ban az számít milyen minőséget, és mennyiséget eszel nap mint nap rendszeresen. Azt is leszarom hogy éppen a nap melyik időszakában raktároz zsírt, mert egyébként úgyis lemozgom. A rendszeresség, a hosszútávú étrend adja meg a testkompozíciót.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest