Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Na ha rakás szar a power pro akkor biztos hogy hatásosabb a myprotein mint a szójacucc nemde?
-
Woodslave
félisten
[link] - asszem nincs kérdés.

-
kmisi99
addikt
Hát azért gondoltam a hatásosságra mert kérdeztem itt még itt 2x is hogy mi a véleményetek pl a power pro ról az valamennyivel olcsóbban jön ki ízesítetten (2800kg ja) míg a mprotein ízesítetlen és (2900 postával kg ja) mégis 2x a myproteint ajánlottátok azért értetlenkedek hogy biztos jobb vagy én nem tudom.
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
kmisi99
addikt
Érdekelne hogy itt sokan annyira ajánlgatják ezt a my proteint de miért? Ennyire jó és hatásos lenne hogy inkább ezt ajánljátok vagy miért?
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja, intézzük el így:Zombi bazzeg te még nem használod ki a barna rizs vízhajtó és zsírégető hatását, ami különösen a hasi tájékon jelentkezik

Vagy: mivel a teljes értékű gabona (a rizs gabona egyáltalán?
) nem emeli annyira a vércukor szintet ezért jobban fogysz tőle, különösen hastájékon 
-
drogery
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én legalább mondtam rá valamit.

-
Zomb€€
őstag
Tegnap összespanoltam egy személyi edzővel a teremben, beszélgettünk minden jóról, étrend edzés stb. és szóba került, hogy mi a célom a diétával.
Elsírtam neki a panaszom, hogy hiába csoffadok, a hasam nem szárad be, erre azt mondta, hogy fehér rizs helyett próbáljam meg a barnát, mert szerinte ami rajtam van már tényleg csak víz, és ebben segíteni fog a csere.
Létezhet ez? -
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Dani82
senior tag
Ettem egy kis tepsiben sult krumplit. most lelkiismeret furdalással küzdök, hogy meghízok

-
spammer
veterán
válasz
mocsanisi
üzenetére
Hát az a faszi tényleg nem komplett.... Mindenki azt pakolja a helyére, amit használt, nem a másik ember után, és főleg nem ilyen alapon, hogy fiatal, vagy idős, vagy akármilyen kritérium szerint. Minden normális teremben el kell pakolni magad után, és a normális ember el is pakol. Ha valaki nem, akkor azoknak ugasson.
-
spammer
veterán
válasz
mocsanisi
üzenetére
Miért nem mondod meg neki, hogy köszönöd a jó tanácsokat, de nem tartasz igényt rájuk, és ha lehet, akkor hagyjon nyugodtan edzeni?
Hogy lehetnek ilyen faszfejek az emberek, de komolyan? Küldd el a picsába, ha nem ért a szép szóból. Mindenki úgy edz, ahogy neki tetszik. Esetleg szólj a tulajnak vagy a pultosnak vagy valakinek, hogy állítsa le az edzőt...
-
mocsanisi
senior tag
Hát már kicsit a pöcsöm kivan a terem személyi edzőjével. Kisebb mint én, mármint én szélesebb vagyok, és magyaráz nekem folyamatosan... Hogy túl sokat nyomok fekve, és hogy "hurkamellem" lesz, mert megnyúlik, meg köteles tricepsz után mentem szűknyomni, és beszól egy ilyet hogy láttam jól rángattad azt a kötelet. Mondom 1. melegítettem, 2. így érzem nagyon a tricepszem, 3. majd meglátjuk az idő kit igazol. Valahogy mindenki felkapta a fejét. Erre mondja hogy fele annyi súllyal kéne edzenem és úgyis akkora lennék mint most. Mondom köszi... És nyomtam fordított fogással szűken. Már a pöcsöm kivan vele, egyszer még megütöm az biztos, bcaa-t ittam, erre beszól egy ilyet hogy biztos porított naposim-ot iszok. Ez a mániája hogy koxolok...

-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
most megyek tekerni 1 órát...

-
szőröscica
addikt
A tegnapi elmaradt bicepszet pótoltam ma, meg tekertem egy órát. Adta.
-
Zomb€€
őstag
Lábnap volt

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
teli peakes vödöré nem adod oda? rakhatok bele: rizs, liszt, cukor, fáradt olaj, ha hárdkór vagy akkor téglapor, beton...bármi

kassadin amióta runner nincs itt nincs aki linkelje
l miki bulizik pam pam...stb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Pedig itt elég sok önkéntes szokott lenni szakszerű megsemmisítésre.

-
Blackhole13
senior tag
2,7kg-os, csokis gaspari real mass még mindig nem érdekel senkit? Gyomrom nem bírja valamiért, azt meg nem akarom, hogy rámrohadjon.
-
macikos
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Látványos, de elb*szták az egészet. Kezdve attól a "furulyával gépet bekapcsolós" f*szságtól, meg hogy kb. a film feléig semmi nem történik, aztán amikor jön a gebasz, akkor hirtelen mintha kivágtak volna 1,5 órát a filmből, mindenki meghülyül, minden összevissza történik. Engem az elején lenyűgözött, főleg az hogy végre szó van a Space Jockeykról, de be kell látni: nagyon értelmetlen hollywoodi sz*r lett az egész.
-
Radnix
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
NA ilyet még nem láttam, h a kondiban előkapja valaki a bekészített dobozolt kaját, viszont a trutymixet én is az öltözőben szoktam lenyomni, jól is esik picit lenyugodni edzés után, leülni és iszogatni.

OFF: Láttam tegnap a prometheus című filmet, imax 3D-ben. Nagyon látványos volt, nekem a történet is tetszett, bár sok nyitott kérdést hagyott, mindenképpen ajánlom megnézésre.
-
Tipo16V
aktív tag
a fürge diák felént elég jó. telefonálsz be h melózni szeretnél, és általban be is tudnak rakni ha időbenszólsz. teva gyógyszertárban lehet válogatni, pakolni, meg ilyen szarok.
sajnos még semmi jó gyógyszert nem pakoltam, mondjuk nem is voltam szokszor.
koleszterinszint csökkentő volt egyszer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de pakoltak már diákok szuris adrenalint is
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
a müisznél is csak azért vagyok tag, mert tavaly a Lufthansa-hoz bekértük magunkat még diákmelóra a gyakorlaton belül és ők mondták, hogy az SAP rendszerbe kapunk nevet mindent, de a müiszen keresztül fizetnek majd...

tudsz vmi jó szövetkezetet ?
szerk: amiket írtál, azokat néztem, de mind távol vannak, a tesco meg innen 5-10 percre, és inkább bevállalok egy ilyet, ha lehet minthogy olyat csináljak amit nem ennyire utálok, de nem szívesen csinálnék, de azért még utazzak 1-2 órát érte... akkor 2 hónap tecsot lenyomok ha már utálatos melóról van szó...
amúgy pont, a minddiák szopat Feriheggyel...
pedig fogadok, egy kis csira gyereknek sincs ott rendes fényképes belépője mint nekem a Lufthansa-hoz... 
-
Kassadin
addikt
Csak azért kérdeztem, mert rébusznál max. tesco büfébe tudsz menni dolgozni értesüléseim/tapasztalataim szerint. A többi iskolaszövetkezettel kapcsolatban nem vagyok képben.
#32349: Műisz/eudiákok/multijob. Az az igazság, hogy a minddiák is egy kalap fos, voltam bent anno. és akkor mehetsz dolgozni, ha ők úgy ítélik meg, hogy te alkalmas(!) vagy az adott munkára.

-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
ez jó hír, mert eszem ágában sincs tecsóba menni, csak most néztem, hogy max oda lehetne jelentkezni és még van meghirdetve állás (csak ha nem lehet menni akkor nem tudom minek... biztos fake
), sajnos még a meki is van mint lehetőség, de azt az utolsó utáni helyre tartogatom, mert ott van ismerősöm is aki be tud nyomni, hogy ha olyan van, de azt se szívesen... na!de ha nem kell diákot alkalmazniuk akkor miért van meghirdetve diák munka ?
vagy mire ?szerk: most müisznél, de ez amiket írtam, a minddiák\rebusz párosnál volt meghírdetve.
-
macikos
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Hát persze! Buszon, villamoson kell iszogatni, hogy lássák hogy edzeni voltál. Rázogatni kell folyamatosan, hogy jó habos legyen. Nem szabad megvárni, hogy ülepedjen egy kicsit és kiváljanak belőle a levegő buborékok, mert akkor nem fogsz nagyokat fingani.
A másik lehetőség hogy edzés után az öltözőbe beérve egyből előkapod a fehérjét és megiszod, mert ha nem, akkor leesik rólad az izom. Nem szabad várni, minden másodperc számít. A legjobb ha 10 percre laksz a konditeremtől, de biztos ami biztos alapon a konditerem bejáratánál leülsz és betolsz egy csirke-rizst, mert csak akkor leszel izmos, ha edzés után egyből kajálsz. Ha vársz 10 percet, akkor nem!
-
Boxer001
veterán
válasz
Nexuiz
üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy elhordják magukat...bazzeg ötössével jönnek.
Bejön egy kis boozy, odaáll a tükör elé, felhúzza a pólót, látni valami kocka kezdeményeket, de ő kurva elégedetten (egyébként volt vagy 50 kiló a srác vasággyal) kimegy a teremből, és vissza se jött, csak benézett a haverokhoz, megnézte magát a tükörben, neki edzeni se kell, mert már nagyon faxa...
Egyenként lökdösnél le őket a hegyről. -
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
aha, most írom meg az önéletrajzomat, vicces, de az az a munka amit kib@szott szívesen csinálnék így látatlanba, vagy a diák meló ferihegyen

az előbbinél a továbbtanulás kiesik, max a Kandó marad benn levelezőn, az utóbbinál meg mehetnék tovább szerelőre nappalin...
amúgy, találtam még melót ami érdekelt, pl. gép összerakás\tesztelés, de az gyorsan betelt és akkor még nem voltam levizsgázva, de most már szabad vagyok... -
Jojo5
őstag
válasz
Tipo16V
üzenetére
me' mi történt ?
engem 2 hete a diákszövetkezet szivat, hogy Ferihegyre, ami itt van mellettem b@sznak alkalmazni pedig minden alkalommal tudnék menni, sőt érettségi\ecdl\gyorsgépelés egyszóval mindenem megvan arra a sz@rra de nem...
helyett kb. mehetek tesco\mekibe diák melózni
, vagy bepróbálkozni 1 apple resellernél, de akkor a másodszakma ugrik mert nappali, az egyetem meg necces... 
-
bandus
veterán
A turmix tenyleg jobban hat ha edzes utan a villamoson iszod meg, gondosa razogatva minden korty utan? Egyesek rohadt nevetsegesek tudnak lenni

-
spammer
veterán
válasz
drogery
üzenetére
Valahol mindenkinek el kell kezdeni
Nem feltétlenül hátráltat sokáig, első pár alkalommal meg kell mutatni mindent, be kell tanítani, aztán nincs azzal már gond. Ha közben segíteni, korrigálni kell, mert rosszul csinál valamit, az már nem probléma szerintem. Cserébe elég sokat is tud segíteni, sokkal jobb lesz úgy edzeni, ha van mögötted/melletted valaki, akiben megbízol.Persze ha valakit nem érdekel, nem hajlandó tanulni, normálisan edzeni, nem veszi komolyan, akkor kikopik, ja... Olyat kell választani, aki kitartó és megvan benne a küzdeni akarás

-
spammer
veterán
válasz
Dani82
üzenetére
Akik röhögnek a nyögés, szenvedés és levegőkapkodás helyett, azok dumálni meg pinalegyezni járnak le.
Én is utálom a kukisót, meg a többi rádiós szart, de nekem kell, hogy valami szóljon, mert csendben nem tudok edzeni, olyan, mintha hullaházban lennék. Persze amikor 1 órán belül negyedszer megy le valami sírós Adele szám, akkor legszívesebben én is beleverném a fejem valami gépbe, de hát ez van, nem egyedül vagyunk a teremben, nincs olyan, ami mindenkinek tetszik...
Ja gyúrós haverok így nem lesznek, de gondolom vannak haverjaid, barátaid, kollegáid, rokonaid stb., na azokat kell megtéríteni, és akkor lesz edzőtárs

-
drogery
tag
válasz
Dani82
üzenetére
például.

én jártam már 1-2 terembe (mind vidék) és ha a szokásos cigány edzéstervet csinálod akkor nem fog zavarni senki.

általában ha megismernek valamennyire akkor 2 véglet szokott lenni, az egyik fele lenéz, h elemelésnél "lebaszod" a súlyt a földre, meg nincs törölköző a fekvenyomásnál.
a másik fele meg odajön megkérdezni, h te miért csinálod ezt meg azt, mert ugyan látta már de szerinte veszélyes stb.
az értelmeseket nem említem, mert nagyon ritka. nálunk van 3 is. sajnos egyikse én vagyok.
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Hát jó, csak felmerült ma bennem, hogy én sose pacsizok, jopofizok. Masok meg rohognek, elvannak. Mondjuk en alapbol agyfaszt kapok a roxy raditotol meg rise fm-tol, ami mindenhol szol, de amit hatosagilag tiltanek be az a Kuki show vagy mi a faszom, egyszeruen instant agyrakot kapok a csavo hangjatol es delutan a termek 90%ban ez a gyoker szol
Igyhat maradt az mp3 viszont nincsenek gyuros haverok 
-
spammer
veterán
válasz
Dani82
üzenetére
Nem, mert edzőtárssal edzek, meg szól ott a zene a rádióból úgyis (bár igaz, hogy rakás szar általában)... Viszont ha itthon edzek, akkor mindig ipod/mp3, különben agyfaszt kapnék a csendben edzéstől.
Nálunk nincs pacsizás, max köszönés, az is inkább az öltözőben, pedig kis terem. Én nem haverkodni járok, hanem edzeni, elég az a duma, amit 1-2 edzőtárssal dumálok közben. Ha viszont egyedül járnék, akkor tuti ott is zenét hallgatnék, nem hiányzik nekem közben mások pofázása
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dani82
senior tag
Ti szoktatok mp3at hallgatni edzés közben? Ma az jutott eszembe, hogy jártam vagy 10 terembe eddig, de 1-2 ember kivételével én soha senkivel nem beszélgetek, nem ismerek senkit. Mindig fülhallgató és mp3. mások meg jönnek,pacsi,duma miujság... lehet hogy antiszociális vagyok?
Holnap kipróbálok egy új termet (all you can move kártya egyébként az évtized találmánya, nobeldíjat adnék aki kitalálta) és nem viszek zenét, hátha lesznek ismerőseim 
-
Zomb€€
őstag
Kérdésem van, és kivételesen ontopik:
Szóval, a tricepszedzés elején mindig fej főlé nyomást szoktam csinálni egykezes súlyzóval, de az utóbbi alkalmakkor iszonyat fájt tőle a könyököm. Ez már olyan szintre jutott, hogy 2 hétig is érzem :S
Mit lehet helyette csinálni? Koponyatörésre gondoltam, hátha az lájtosabb... -
drogery
tag
erre mit mondanak, akik szerint rossz túl sokat olvasni?
tudom, h nem olvassák el.

-
Jojo5
őstag
sok kaja hát+kardió > Atta!

holnap lesz össz vissz 40-60 gramm CH bennem... tuti jó lesz...

-
szőröscica
addikt
Hát volt, adta.
Bicepszezni is akartam, de az alkarom annyira elfáradt a nagy súlyoktól, hogy nem bírtam még tíz perc pihenő után sem elkezdeni rendesen, úgyhogy inkább aeroboztam egy fél órát.Holnap bicepsz+1 óra aerob lesz.
Kéne gurtni.
Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)