- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy bütykölős barkácsolós típus, de le kellett cserélnem a konyhai csapot. Ami hagyományos tekerős két külön csővel a falban. Az új csapot most vettem egy boltban.
Sikeresen(?) le is cseréltem. A régi falban lévő Z idomokhoz szereltem fel mert passzolt és azokat nem szerettem volna kikinlódni, pont mivel nem vagyok nagy szaki. Beleraktam a gumi tömítést is.
A problémám, hogy a hidegvíz elég furcsán jön. Alig folyik majd egy ponton elkezd "hubogni" mint vmi öreg motor alapjáraton (az egész ház vezetékrendszere ráng tőle) és úgy is jön a víz, szakaszokban, majd tovább tekerve meg ömlik a víz.
Na most ez mi a bánattól van, mit tudok kezdeni ezzel?
A segítségeket előre is köszönöm.
Moderátornak: Sajnos duplikált lett ez a fórumtéma, mert nem tudtam, hogy ki kell választani külön a subfórumot, azt hittem autómatikusan odarakja amelyik subforumnál indítottam az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest