Hirdetés
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
Lehet h valamivel kevesebb a hús!
Nincs pontosan kimérve.....Jó lenne visszatérni az edzéshez azért kezdtem el pucolni a kajám.
Viszont rizzsel nem akarom kiváltani,mert pocónál hízékony vagyok
Majd alakít magának fehérjéből és zsírból amennyit még akar a szénhidráthoz....Amúgy mikor még edzettel akkor majdnem 80 kiló voltam
-
Stukker1987
senior tag
Mit szóltok ehhez az étrendhez!
Reggel:
0,5kg joghurt (kb 9h)
Tízórai:
200g corn flakes, 0,5l tej, 1 alma
Ebéd:
200g csirkehús+rizs
Uzsi:
150g csirkehús+rizs
Vacsi:
3 csirkecomb+káposzta+gyümileves(Csak 70kg vagyok)
(+ MEga C vitamin,gyümölcsök ahogy lehet,+3-4 tojás amikor lehet)Ez már megfelelő alap edzéshez?
-
Stukker1987
senior tag
Amit én mindig hallgatok edzés közben:
System: Attack, Tentative...
Meg persze pár olyan ami nem feltétlenül pörgős v "agresszív",de valami mondanivalót közvetít!
Néha nézek is pár film/anime videót is,lehet hülyeség,de nekem bejön...
-
Stukker1987
senior tag
Firefoxhoz van egy nagycsomó letöltő! Mozilla honlapon megtalálod őket!
De 2-őt irok neked: Video DownloadHelper
1_Click YouTube Video Download -
Stukker1987
senior tag
válasz
Quan-Chi #14882 üzenetére
Vágom h azért is lehet olcsóbb,de azért érdemes rákérdezni a minőségre is sosem lehet tudni!
Egyébként nincs sokféle termék a honlapon,de ami van az jó összerakottnak tűnik!
Pl: Fehérje-emésztést segítő enzimmel
"étkezés helyettesítő"(tömegnövelő)- vitaminokkal.....Te használtál már tőlük vmit?
-
Stukker1987
senior tag
MHN Sportos cuccokkal találkozott már vki?
Kva jó árban adják a cuccokat,de nem tudom h azért mert magyar és nem kerül rá annyi sáp v esetleg nem túl pénzéhesek a tulajok avagy a másik amitől tartani lehet: szar?????
Szóval nyilatkozzatok!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Boxer001 #14672 üzenetére
Sosem pénzkidobás némi súlyt venni és hozzá rudakat.
1:kezdésnek jó
2:ha nincs időd,pénzed,merszed terembe menni akkor tolod azzalteve08,ha még egyszer megkérdezed h mit vegyél,akkor először inkább agytornákat végezz,mert abban vagy gyenge
Viccet félretéve!! Kitartás!!!!!!! a legfontosabb! -
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Woodslave #14625 üzenetére
Tudom
Olvastam már ilyet és ennek ellenkezőjét is. Tömegnövelő edzésprogramban is láttam 10-12-es ismétlésszámot és erőfejlesztő programban is 5-8-asat. Nálam például bejön ez a dolog amit írtam.
Nem beszélve arról h ha változtatod a súlyokat,akkor mi van.....Tapasztalja ki akkor és ennyi
-
Stukker1987
senior tag
válasz
teve08 #14610 üzenetére
Fölösleges gépekkel kezdeni,főleg ha nem adott az "infrastruktúra"
Miért vennél 100k-s gépeket ha közel ugyanazt elérheted kezdőként egy 30k-s súlyzókészlettel?!
Ha azokat kinőtted úgyis terembe kell járnod.Ahogy azt mondtam először elég a rúdkészlet súlyokkal és valamilyen csövet szerelj fel valahová,ahol tudsz felhúzásokat csinálni.
Ismétlésszám min:6 minden esetben,ehhez mérten állítsd be a rudakon a súlyokat. Ha többet csinálsz az sem baj(10...),de arra figyelj h mivel mit szeretnél elérni,mert kisebb ismétlésszám nagyobb súllyal inkább tömegnövelő edzés,míg a nagyobb ismétlésszám inkább erőfejlesztés(kezdésnek inkább erőt,állóképességet fejlessz). Vannak még kombinációk(piramis módszer),de ezeket olvasd el,mert egyénenként változik h mi válik be.
Edzéstervnél nálad csak arra kell figyelni hogy kisebb-nagyobb izmokat párosíts össze.Mivel te nem profi vagy ezért 1 izmot 1 héten többször is edzhetsz,de figyelj rá,hogy túlerőltetés ne nagyon legyen.Remény mindenkinél van,erősödni biztosan fogsz és idővel látható is lesz a dolog.
U.I: Fekpad se feltétlenül kell,mert fekvőtámasszal te még tudsz fejlődni erőben és izomtömegben is,arról nem is beszélve,hogy kézi súlyzókkal is lehet mellre is hatékony gyakorlatot végezni.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
teve08 #14600 üzenetére
HEllo!
Bár én is kezdő vagyok szeretem osztani az észt!
A lefontosabb mindenek előtt a kaja rendberakása! Jó lenne ha napi 6X tudnál enni,úgy h figyelsz a megfelelő minőségre is.
Otthonra először szerezz egy nagy rudat és 2 kézisúlyzó rudat,megfelelő mennyiségű súllyal.
Ezekkel már pár izomcsoportot tudsz edzeni.Olvass utána a dolgoknak,mert te ismered saját magad és ki tudod szedni azokat a dolgokat amik beválhatnak.
Nem szabad elszontyolodni,ha az első pár hétben nem fejlődsz látványosan,mert kezdő vagy ezért a szervezetednek az is elegendő feladat lesz h a terheléshez szokjon. Izmok csak azután jönnek fel ha a csontszerkezeted és az inaid már elég erősek lesznek.
Röviden: Olvass,egyél,alakítsd ki a neked megfelelő edzésprogramot és aztán majd jön a többi.
-
Stukker1987
senior tag
Gyarekek beshitelek!
Ebben a gyúrós forumban mennyi baromság van
Rengetegen jönnek,akik semmi utánajárással akarnak elkezdeni edzeni,táp.kieget szedni,lefogyni stb... 2hét alatt izmosak és nemzsírosak lenni....
Mért nem tudnak utánajárni a dolgoknak????? Tényleg azt látom h az emberek egyre idiótábbakMindemellett.ha páran veszik a fáradtságot és olvasnak,azok közül is további jelentős százalék nem érti h mit olvasott v nem képes felfogni h miért is kell azt úgy csinálni. Az egészhez minimális biológia és józan paraszti ész kell kezdőknél.
Egyébként lenne egy olyan javaslatom h mindenki írja meg a tapasztalatait az egyes táplálékkiegészítőkről(mit ígértek a reklámok,valós hatás,mellékhatások...)!
-
Stukker1987
senior tag
CSak érdeklődésképp: Tud itt vki táp.kiegészítőket szerezni valamivel kisker ár alatt???(privátba)
-
Stukker1987
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #13758 üzenetére
Jól megnőttél hallod!
Az edzésprogramodban előtérben vannak a karos gyakorlatok? Milyen sorozat és ismétlésszámmal érhető el szerinted a leggyorsabb növekedés? -
Stukker1987
senior tag
válasz
Quan-Chi #13662 üzenetére
Amint mondtam számomra sem idegen a fizikai munka....
Engem az idegesít a legjobban amikor azt mondják a tudatlanok h "ezzel megvan a napi edzésed"
Ja persze inkább negatív irányba nagyon jól lehet tőle fejlődni,arról nem is beszélve h az izmokon kívül az izületeidet is taccsra vágja...Ezért igazán tudom csodálni azokat akik keményen dolgoznak és még edzeni is marad erejük,ráadásul fejlődnek is
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Tomics #13587 üzenetére
Jumbo sincs egyenlőre!
Csak érdeklődöm iránta....
egyébként volt már időszak amikor otthon edzettem tömegnövelővel és akkor is megszakadt rajtam a bőr szóval ha eleget és elég jól edzem otthon akkor ott is lehet egy darabig fejlődni.
Az biztos h nem terem,de az is valami.... -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
2 év kihagyás után újra a súlyzók után nyulók mert már nagyon elégedetlen vagyok a külsőmmel és az erőnlétemmel!
(sajnos idő és pénz hiányában egyenlőre nem tudok terembe menni) Szerintetek milyen gyakorlatokat csináljak otthoni körülmények között(1db 180-as rudam van fekpaddal és súlyokkal)???
Ja igen: Jumbo Profról vkinek tapasztalat?Köszi!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest