Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #5686 üzenetére
a minőség azért számít.meg az se mind1 hogy azért.
lehet enm elsz jumbom mert a posta elkavarta és visszaküldte
-
philoxenia
MODERÁTOR
Srácok, eddig is ragaszkodtunk a trágárság elkerüléséhez, ezután is jó lenne!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
adequate_cou #5696 üzenetére
Nem gondoltam hogy ennyire natúr a fehérje
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macikos #5695 üzenetére
Beírtam gugliba de csak pateszokat adott aki egymás ***
[ Módosította: philoxenia ]
-
macikos
addikt
válasz
FuckeR19 #5688 üzenetére
B+ esetleg nézd már meg a muscelbear kampányfilmjét vagy egy posztert tőlük! Ha esetleg utána is akarsz a termékeikből vásárolni, akkor csak sajnálni tudlak. Én mindenesetre nem vennék egy olyan cégtől tápkieget, ami bojlertestü tetovált k*kkel meg 50 lejes román k*rvákkal reklámozza magát...
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vacsorára ebből a "szerből" csak 200g kell a 30g fehérjéhez?
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #5692 üzenetére
Szerintem Elfek-et akart írni.
dunkel: Már tárgytalan sajna.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
adequate_cou #5689 üzenetére
Kik azok az Elvek?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
adequate_cou #5687 üzenetére
... a semmin. Mert előrébb nem vagy vele
-
FuckeR19
senior tag
válasz
adequate_cou #5683 üzenetére
Mivel sem a MuscleBear sem a Redis-ről sincs bizonyított "hazugság" ezért nem biztos hogy szarabb
-
adequate_cou
senior tag
válasz
God Vazzeg #5686 üzenetére
Én nem veszekszem hanem vitatkozom.
-
God Vazzeg
veterán
Nagyon kár ezen veszekedni, mert mindenki ott vesz ahol akar
Hogy valaki ésszel él, és bölcs megfontolásból vásárol, vagy érzelmi kitörés által, az olyan mindegy nem?
Ez olyan mint a szex, mindegy miért, meg hogyan, csak legyen
-
FuckeR19
senior tag
válasz
adequate_cou #5675 üzenetére
Azt hogy érdemes-e ngliából rendelnem mikor ugyan annyiért rendelhetek itthon is sőt...
-
penene
őstag
válasz
adequate_cou #5680 üzenetére
a bűvös szó itt az "elviekben"
-
adequate_cou
senior tag
válasz
cerkarobi #5677 üzenetére
Tudod, elviekben te egy vásárló vagy, és arra kéne figyelned, hogy racionálisan értelmezve az adatok alapján jó döntést hozz, ezzel szemben erzelmi kérdést csinálsz belőle és racionálizálva beképzeled, hogy amit használsz az olyan amilyennek a PR szöveg leírja.
Lehet gúnyolódni, de magaddal baszol ki
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
FuckeR19 #5674 üzenetére
21.800 Ft 5 kg Peak Whey Fusion (!!!) és arra már egyáltalán nem mondható, hogy nincs benne semmi. Mert aki arra azt mondja az egy kicsit zizi
Ja és most indul a luxemburgi gyors, és lehet kérni független labor által bevizsgált mérési jegyzőkönyvet, amit ingyen lefordítanak héberre, magyarra, kínaira, és bekeretezve ingyen küldik a megrendelőnek. -
FuckeR19
senior tag
válasz
adequate_cou #5669 üzenetére
De ez 5kg most vettem észre... Amiről én beszéltem az 10es volt
-
adequate_cou
senior tag
válasz
FuckeR19 #5668 üzenetére
Igen, azzal együtt. Most szamoltam, 16.5k lenne.
http://www.myprotein.co.uk/bulk-powders/protein-powders/impact-whey-protein/
És ebbe tutibiztosan ott az anyag.
Az izesitetlen koncentratumnak eleg mocsadek ize van, olcso szarra keverve ki lehet hozni ihatora, izolatumnak meg nem sok ize van, ez előny.
10 kilós koncentratum uj evtol postaval 27 000.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
adequate_cou #5667 üzenetére
[link] Én náluk érdeklődtem ez ügyben. Igaz hogy kb 6hónapja de itt 10kiló 20Kért volt.
Ezeknek szar ízük van? Mert ahol néztem mindenhol ízesítetlen formában árulták és énis valami olcsó fehérje tuningolására használnám nem pedig önmagában.
Angliából postával 1ütt 17K? -
adequate_cou
senior tag
válasz
cerkarobi #5648 üzenetére
Eredeti csoki mi, after eights meg faszom
Itt egy nem kommersz protein összetevőinek listája, nem tudom ismered-e, Peak Whey Fusionnek híjják
Összetevők: Whey protein keverék (82,8% whey protein koncentrátum, ultraszûrt whey protein koncentrátum, ioncserélt whey protein isolátum, whey protein koncentrátum hidrolizátum, whey protein isolátum hidrolizátum) l-leucin, l-glutamin, kakaópor(5%) aroma, édesjtõszerek: nátrium-ciklamát és szaccharin nátrium, savanyitószer: citromsav, vitaminkeverék (aszkorbinsav, nikotonsavamid, alfa-tocoferolacetát, kalcium-d-panthotenát, thiaminnitrát, riboflavin, pyridoxin-hidroklorid, folsav, biotin, ciancobalamin), enzimkeverék (laktáz, bromelaintartalmú ananász-kivonat, papaintartalmú papaya-kivonat), spenót-kivonat.
Érdekességképp: Pro360ban van 7% kakaó.
mod: Nem a peaket szidom, de éncerkarobi E nélküli proteinje nem létezik.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
God Vazzeg #5650 üzenetére
Jé megváltozott a címem
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
God Vazzeg #5645 üzenetére
Ajaj, de még milyen jó
Én maradok a hagyományosnál, kivehető fiókkal.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Szemét patesz vagy
-
penene
őstag
válasz
rossz a cím:
éncerkarobi@muscleteam.hu -
penene
őstag
válasz
cerkarobi #5648 üzenetére
A csokis ízt az természetes úton rakják bele, csak a többihez használnak Eket?
Most ez úgy általánosságban érdekel, mert mondtad, hogy " nem tudnak tévedni".UN Prostarnál pl. mondták, hogy a csokis kicsivel kisebb fehérjetartalom, mint többi... miért? nemtom... lehet pont azért.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
FuckeR19 #5641 üzenetére
Igen jól fordítottad, és az arányokat is jól írtad. Én Bear-t már rég vásároltam. Én sosem veszem az eper, banán, meg egyébb ízeket, mert valmilyen E-vel tudják csak helyettesíteni. Én csokisat veszek mindenben. Azzal nagyon tévedni nem lehet. Én mindent a Muscleteamtől veszek.
-
dunkel
őstag
Hallo! Rendel valaki mostanában a sportikáról? Kéne nekem egy ilyen de nincs kedvem szállítást fizetni.
-
-
FuckeR19
senior tag
válasz
adequate_cou #5639 üzenetére
Prot R-85:
85%proteina din soia si 15% proteina din lapte
85% szója, 15% tejIdeal Protein
izolat proteic din soia - 75%, concentrat proteic din lapte - 25%
75%szója izolátum, 25% tejAzaz 1ikben sincs savófehérje
Remélem jól fordítottam.kovsol: Hol tanulsz?
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
FuckeR19 #5583 üzenetére
A Prot R85 és az Ideál protkó is szója és whey keverék, de 4.500Ft/2kg nem rossz ár. De ha a szója ízét, és hatását nem kedveled, akkor válaszd a Prot Whey R-t mivel az tiszta whey koncentrát 6.800Ft/2kg. Egy kicsit habzik, de azon kívül megállja a helyét. [link] [link]
Hasonlóan koncentrátum, és olcsó megoldás lehet a MuscleBear. Ahol én vásárolok, ott a 3kg-osat 9.390-ért ha többet veszel akkor olcsóbban adják. [link] itt is megvásárolható [link]
-
dunkel
őstag
válasz
adequate_cou #5635 üzenetére
Ha legalább 8szor eszel egy nap akkor kezdésnek megteszi.
-
penene
őstag
válasz
adequate_cou #5635 üzenetére
30g kell
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #5631 üzenetére
Kicsit agresszív vagy mostanában. Szedsz valamit?
-
dunkel
őstag
válasz
Woodslave #5623 üzenetére
Majd ha lesz értékelhető változás a hidd el nyomni fogom magam
A palumbo diétával csak egy baj volt: eleve keveset ettem előtte, így nem tudtam lépcsőzetesen csökkenteni, de ezt már leírtam. A részletes beszámolókat meg olvashattad te is. És igen. Izmos leszek. Egyszer. Csak!fucker: egy román fórumon próbálkoznék, de a leírások alapján csak a legalsót venném, a többi szójás meg kevert izé
-
FuckeR19
senior tag
A capriovus féle lé és tojásrúd mennyit kóstál?
5583ra valami vélemény? -
penene
őstag
Ennél még én is többet eszem.
Bár mostanában virsli, mustár, kenyér a vacsi...jött is 1 kiló tisztán a reggeli méreckedéskor.
tisztán zsír
De jó, mert barátnőm Tescos mérlege ugye mutat ilyen víz%, izom%, zsír%ot... jött 1 kiló, az izom% maradt (ergo arányosan jött izom
), viszont a zsír% és víz% nőtt. Hogy ez mit jelent, nemtom, talán azt, hogy nem kéne ilyenekkel foglalkozni.
-
dunkel
őstag
válasz
adequate_cou #5607 üzenetére
Receptem: egy édesítő(süssina) feloldva fél deci vízben, egy kk fahéj, fél adag ízesített fehérje, 125g túró, ezt összedzsadzsálni azt jónapot. Nem kell a száraz lóbaszú túróval szenvedni, fél nap mire megenném azt a fajtát amit szoktam venni.
Most ez mi ha nem lányos adag?Wood: 2 hete kajálok így, mit látnál szerinted?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Esetleg egy laborleletet is tenne be valaki?
Az is lehet olyan árulkodó mint egy kép....
-
Jojo5
őstag
kifogás.txt
Én még középbe járok és egy nap elég sok szart kell cipelnem, de akkor is van nálam 1 vagy 2 ételhordó... Az osztálytársaim cseszegetnek emiatt, de amikor lekerül a póló vagy tesizünk akkor sűrű csend és bámulás jelentkezik a sok kis satnya társamon, persze ezt én nem jegyzem meg nekik mint ahogy ők szoktak szurkálódni
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest