Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
mocsanisi #35292 üzenetére
Miért ne lehetne rendben?
Ha mondjuk 60 kilóról indult, akkor fél év alatt mégis hol kéne tartson? Kox és hiper genetika nélkül, normál edzéssel havi fél kiló izomnál többet nemigen fog senki felpakolni (és akkor már sokat mondtam), szal fél év az 3 kiló izom meg 2-3 kiló zsír, ha jól csinálja a dolgokat... Tudom, hogy itt is megvan az a vonal, hogy a tömegelés abból áll, hogy 1000 g ch-t betolunk naponta, felszedünk 2 hónap alatt 10 kilót és elhisszük, hogy ennek a kétharmada izom, de ez a szemlélet maximum azoknál marad meg hosszútávon, akik nem próbáltak meg rendesen lediétázni utána...
-
Zomb€€
őstag
válasz
runner 125 #35290 üzenetére
Nálam nem alapgyak, sokszor próbálkoztam vele, de azt vettem észre, hogy csak a kufferem nőtt.
Most már én is áttértem a lábtolásra, és sokkal jobban tetszik. -
nepszter1
addikt
Nah végre anyámnak megjött az esze . 5kg egész csirke combot vásárolt
Jobb mint a semmi .
-
runner 125
nagyúr
.
-
Tamoo
nagyúr
Látom a pénz annyira nem számít. De egyébként a két variáció azért nem ugyan az. Multiból én valami olcsóbbat vennék (skót vagyok, én csak supradyn-t szedek) + ha baj van az ízületekkel (bár ilyen fiatalon durva lenne) vagy csak megelőzni akarsz, akkor szerintem inkább a joint health napi 2db-al.
"kaja rendben" <-- ez már ilyen szlogen lesz?Ennek speciel most nem sok köze van a multihoz+ízületvédőhöz.
-
JLK_
csendes tag
Üdv. Szerintetek mit válasszak, Multi-Pro+Joint-x vagy Monster 100 Pak? 17 éves vagyok 65 kiló (kaja rendben) fél éve edzem.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #35286 üzenetére
Fizikálisan még biztos
A másikat meg se hallottam
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #35284 üzenetére
hmmm. terrorelhárítók... fincsi
valami olyasmi nekem is a célom majd, bár nemtom mennyire jöhet össze
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #35283 üzenetére
jelenleg sérült még a könyököm, de lehet átmegyek majd terrort elhárítani és oda kérik ezt a lófaxt
úgyhogy majd ha rendbe jövök akkor nekiállok. nem hinném hogy olyan brutális lehet. főleg ha erős vagy. mostonába úgyis az a cél hogy 110 alá menjek és közbe erősödjek is
naturálba persze -
tween
őstag
válasz
BÁ Nutrition #35279 üzenetére
1:20 - tól erre gondolsz?
-
BÁ Nutrition
addikt
mi a faxom annak a neve mikor nem csak húzóckocc hanem utánna fent tricepszből még kinyomod magad?
-
tween
őstag
80 kilós haver 160 kilóval tolta,6. felállásnál rosszul sült el valami,vágódott volna hanyatt,de a piramison fennakadt a rúd (szerencsére), hát volt csörgés rendesen..
-
macikos
addikt
Anya! Segíts! [link]
-
mocsanisi
senior tag
válasz
kovsol #35245 üzenetére
Én azokat tartom tömegnövelős gyakorlatnak amik több izmot mozgatnak meg. Csak azt mondom hogy ezeknek a szerintem tömegnövelő gyakorlatoknak mindenképpen szerepelnie kell ha tömeget növelsz. Ha szálkásítasz akkor 1-2-őt le lehet váltani izolációs gyakorlatokra.
Egyenes rúd elvileg kihasználja azt is mikor forgatod a csuklód. (Mint 1 kezes beforgatósnál) Nem tudom miért, ezt ne kérdezd -
Tamoo
nagyúr
válasz
becso13 #35260 üzenetére
Fekvőtámasz szűken: Ilyennel szépen test mellé leengedve lassan. Szerintem elég jó. Majd ha lesz tolódzkodóm azt csinálom.
T-rudas gyakorlatban nem vagyok benne biztos h melyik az(linkelhetnél valamit hozzá, köszi), de gondolok valamire és azon gondolkoztam is h szerezni kellene hozzá egy "T-rudat". Addig nehéz. Csigás gépem nincs. Pozitívon is azért nem nyomok fekve egyenes rúddal, mert szar "tescos" padom van, és ha felnyomom pozitívba kb nyakamon a súly...(mivel nem állítható a tartó rész).
Szűken fekvenyomás ilyen haszontalan lenne? Nyerőbb az egykezes? -
becso13
aktív tag
Ez a fekvőtámasz szűken, ehelyett valami jobbat is találhatnál.
Hátnál legyen felhúzás! És a T-rúd a kedvenc gyakorlatom hátra, nagyon jól lehet érezni. Ha meg tudod oldani, akkor mindenképp legyen!
Fekvenyomás szűken nem kell. Viszont kézisúlyzóval nyomhatnál néha vízszintesen is és rúddal ferdén ugyanúgy!
Valami legyen hátsóvállra minden héten, mert elég keveset kap alapból (ez a Lee Haney-féle evezős dolog pl, vagy a sima döntött törzsű oldalemelés)!Persze ez csak az én véleményem.
-
Tamoo
nagyúr
Javítva. Nem sok eltérés van a 2hét között. (*-al jelöltem)
PÁROS HÉT
------------------------------
HÉTFŐ pihenőnap
KEDD
bicepsz (4x8 francia normál, *4x8 francia szűk, 4x8 egykezes)
tricepsz (4x8 homlokraengedés franciarúddal, 4x12 fekvőtámasz szűken)
SZERDA pihenőnap
CSÜTÖRTÖK
húzódzkodás (3x8 nyak mögé, 3x8 állhoz)
hát (4x8 fűrészelés, 4x8 döntött törzsű emelés, 4x8 állhoz húzás)
PÉNTEK pihenőnap
SZOMBAT
mell (6x8 fekvenyomás, 4x12 fekvenyomás egykezessel pozitív padon, 4x8 fekvenyomás szűken, 4x10 tárogatás pozitív padon)
alkar (4x12 csuklóbehúzás, 4x12 csuklófelhúzás, 2xkötélen súly feltekerés)
VASÁRNAP
váll (4x8 nyak mögül nyomás, 2x8 mellről nyomás, 4x8/4x8 előre/oldalra emelés egykezessel állva, *4x8 fejfölé nyomás egykezessel)
láb (4x8 guggolás, 4x32 vádli lépcsőn, 4x16 lábnyújtás)PÁRATLAN HÉT
------------------------------
HÉTFŐ pihenőnap
KEDD
bicepsz (4x8 francia normál, *4x8 egyenes, 4x8 egykezes)
SZERDA pihenőnap
CSÜTÖRTÖK
húzódzkodás (3x8 nyak mögé, 3x8 állhoz)
hát (4x8 fűrészelés, 4x8 döntött törzsű emelés, 4x8 állhoz húzás)
PÉNTEK pihenőnap
SZOMBAT
mell (6x8 fekvenyomás, 4x12 fekvenyomás egykezessel pozitív padon, 4x8 fekvenyomás szűken, 4x10 tárogatás pozitív padon)
alkar (4x12 csuklóbehúzás, 4x12 csuklófelhúzás, 2xkötélen súly feltekerés)
VASÁRNAP
váll (4x8 nyak mögül nyomás, 2x8 mellről nyomás, 4x8/4x8 előre/oldalra emelés egykezessel állva, *4x8 döntött törzsű oldalemelés)
láb (4x8 guggolás, 4x32 vádli lépcsőn, 4x16 lábnyújtás)Így már tűrhetőnek tűnik?
-
Tamoo
nagyúr
Ez még csak elméletben van így, eddig 4sorozatot legalább nyomtam mindenből. Csak szerettem volna változatosabban. Ezeket a 2-es sorozatokat még csak egyszer próbáltam. Azért gondoltam rá h esetleg így csinálnám h több különböző gyakorlat beleférjen. De valóban kevésnek éreztem összességében, bár bedurranni sikerült de elfáradni közel sem. Hozzá vagyok szokva a folyamatos edzéshez, elég nehéz izomlázat produkálnom, persze azért előfordul csak nem feltétlenül mindenhol ahol kellene.
Szóval felejtős így. Valszeg úgy csinálom akkor, hogy az alapgyakorlatokon kívül párat átteszek heti váltásban, és visszatolok mindent lega 4 sorozatra.Zomb€€: nincs csigás gépem, pedig pl a tricepszre letolás tényleg nagyon hiányzik. Na de majd lesz később legalább tolódzkodás.
Rossi: Én az alkart mell mellé raknám <-- ez jó ötlet, tényleg.
kovsol: Meló után jó h ennyihez van kedvem. Terem nincs helyben, városba ingázni csak edzeni... elvenné az összes időm, sokba is lenne, meg kedvem sincs. Suli alatt terembe jártam végig.
"állhoz húzás az meg váll/csuklya inkább és nem hát" Ebbe tudtam h beleköt vkiKöszi mindenkinek az észrevételeket!
-
Woodslave
félisten
szteroid kisokos a t-nation oldalon, különösen a tanácsok dealereknek rész jó
-
athomi
veterán
ezt lehet sztetek nyomatni: [link]
-
Yeffy
veterán
válasz
Manitou #35239 üzenetére
Hasonlóképp.
Jojo: nem vagy hülye, ha el tudod osztani 5 napra az edzéseket, és jónak látod, miért ne. Én ad1: feleslegesnek érzem még, ad2: időm se nagyon lenne rá...Na ha kis szervezetem is úgy akarja, ma bic/rtic, holnap láb, majd valamelyik hétvégi nap (vszínű vasárnap) mell/váll.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #35248 üzenetére
Lejárt a mod.
Vhogy az jön át ebből az edzéstervből, hogy görcsösen ragaszkodsz ahhoz, amit valaki egyszer elmondott, hogy ennyit meg ennyit kell csinálni és jó lesz. Én szerintem néhány leírt gyakorlattól be se durrannék.
Pár éve elkezdtem úgy edzeni, hogy kemény melegítés után 4 munkasorozatot lenyomok, és még ráhúzok 1-2-t nagyobb súllyal. Annak már nem kell feltétlenül szabályosnak és sok ismétlésnek lennie, ez inkább csak olyan levezetés, és belekóstolás a nagyobb súlyba. -
kovsol
titán
Én ezt kevésnek találom, mind ismétlés számra, mind gyakorlatra. Be szoktál durranni? Izomláz szokott lenni? Úgy érzed ez elég a testednek? Mi okból edzel otthon és miért nem jársz el inkább terembe, ahol sokkal nagyobb a választék végezhető gyakorlatok számában?
ez a 2x6 oldalra/előre emelés iszonyat kevés amúgy
állhoz húzás az meg váll/csuklya inkább és nem hát -
Zomb€€
őstag
Szerintem:
HÉTFŐ pihenőnap
KEDD
bicepsz (24x8 francia széles,2x8 francia szűk,2x8 egyenes,24x8 egykezes)
tricepsz (4x8 homlokraengedés franciarúddal,4x12 fekvőtámasz szűken4x8 vmi egyéb (pl csigás letolás))
alkar (24x12 csuklóbehúzás,24x12 csuklófelhúzás,2xkötélen súly feltekerés)
SZERDA pihenőnap
CSÜTÖRTÖK
húzódzkodás (24x8 nyak mögé,24x8 állhoz, 4x8 vmi egyéb hát (pl: döntött t. evezés))
láb (4x8 guggolás, 4x32 vádli lépcsőn, 4x16 lábnyújtás)
PÉNTEK pihenőnap
SZOMBAT
mell (6x8 fekvenyomás,4x8 fekvenyomás szűken, 2 4x128 fekvenyomás egykezessel pozitív padon,2x8 tárogatás egyenes padon 24x810-12 tárogatás pozitív padon)
VASÁRNAP
váll (24x10 nyak mögül nyomás,2x10mellről nyomás,2x6/2x6 előre/oldalra4x12 sima oldalemelés egykezessel állva, 4x12 döntött törzsű oldalemelés,2x8 fejfölé nyomás egykezessel)
hát (4x8 fűrészelés, 4x8 döntött törzsű emelés,2x8 állhoz húzás) <- ez miért nem csütörtökön van? -
Tamoo
nagyúr
Edzéstervről érdekelne a véleményetek. Jövőhéttől így csinálom valószínűleg.
HÉTFŐ pihenőnap
KEDD
bicepsz (2x8 francia széles, 2x8 francia szűk, 2x8 egyenes, 2x8 egykezes)
alkar (2x12 csuklóbehúzás, 2x12 csuklófelhúzás, 2xkötélen súly feltekerés)
SZERDA pihenőnap
CSÜTÖRTÖK
húzódzkodás (2x8 nyak mögé, 2x8 állhoz)
láb (4x8 guggolás, 4x32 vádli lépcsőn, 4x16 lábnyújtás)
PÉNTEK pihenőnap
SZOMBAT
mell (6x8 fekvenyomás, 4x8 fekvenyomás szűken, 2x12 fekvenyomás egykezessel pozitív padon, 2x8 tárogatás egyenes padon 2x8 tárogatás pozitív padon)
VASÁRNAP
váll (2x10 nyak mögül nyomás, 2x10mellről nyomás, 2x6/2x6 előre/oldalra emelés egykezessel állva, 2x8 döntött törzsű oldalemelés, 2x8 fejfölé nyomás egykezessel)
hát (4x8 fűrészelés, 4x8 döntött törzsű emelés, 2x8 állhoz húzás)Pihenőnapokon általában aerob. Hétvégén több időm van edzeni, nem véletlenül vannak a napok így elosztva. Tudom h nem az igazi egymásután a mell+váll,hát de így tudom megoldani. Az otthoni edzésből úgy érzem nem lehet sokkal többet kihozni.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Manitou #35239 üzenetére
Hh kétkezessel döntött törzsű? Nem a fűrészelésre gondolsz?
Nálam ezt jelenti:
És a legalapabb hátgyakorlatnak tartom, ha vastag hátat akarsz akkor ennek szerepelnie kell az edzéstervedben...
Amúgy én soha nem fogtam ilyen szélesen mint a képen, egyik BBTV-ben láttam anno ott is szűken nyomta Lauter Victor. -
Kassadin
addikt
válasz
Manitou #35239 üzenetére
Csinálok döntött törzsű evezést meg felhúzást is pont Mocsanisi javaslata folytán, és nekem nagyon bejön. Ahány ember annyiféle gyakorlat gondolom.
És igazad van a sérülésveszéllyel kapcsolatban, olvastam shop builderen is. Mondjuk nagy súlytól még messze vagyok, nem fenyeget ilyesmi veszély egyhamar. -
Manitou
veterán
válasz
mocsanisi #35238 üzenetére
Szerintem meg tökmindegy csak dolgoztasd meg az izmot. Én se felhúzást nem csinálom se döntött törzsű evezést, (gondolom kétkezessel gondolod)
Egykezessel szoktam. Volt olyan időszak amikor csináltam felhúzást is, számottevően nem éreztem, hogy jobban számított volna, ellenben elég sérülésveszélyes gyak nagyobb súlynál.
Mell támaszos t rúd a másik amit sose csinálok( akkor már ezerszer inkább rendes T rudas),hasonlóan idióta gyak mint a negatív pad plJa voltam edzeni. Hát-váll volt. Ahhoz képest , hogy 3 hete voltam hát vállazni, jóvót.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
kovsol #35237 üzenetére
Tömegelésnél szerintem alap a felhúzás, a döntött törzsű evezés, az egyenes rudas bic. Ha szálkásítok akkor a felhúzást le lehet csökkenteni hogy 2 hetente húzok fel, döntött törzsű evezés helyett melltámaszos t-rudat nyomni pl., egyenes rudast franciára cserélni. Vagy én gondolom rosszul?
-
Balupapa
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #35235 üzenetére
http://kereskedoportal.hu/shop_kat.php?shopid=125&k=2324
Itt találtam az elöbb, meg is rendeltem, ennyit nagyon megérne, kérdés hogy nem-e kamu
Hoppáá: A vissza igazolo szerint a feladó: muscleteam
De ha jol tudom nekik amr nincsa arégiből
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #35226 üzenetére
Én kicsi vagyok de ebben egyetértek. Annó így csináltam:
kar+mell
hát+váll
lábMost 5 nap megyek, de egy edzés kb. 45 perc, és a végére baromi kimerült vagyok, tipikusan az az érzés hogy meghaltam... Szerintem nincs gond a heti 5 edzéssel, bár én mást nem csinálok mellette, és próbálok alapgyakorlatokra építeni, elvégre tömegelünk... Ahány ember annyi nézet.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #35223 üzenetére
a legjobb tömegnövelő edzés ha minden izomcsoportnak külön napot szánsz. persze nem mindegy hogy edzed meg de így lehet a legoptimálisabban megedzeni a testet.
a túledzettség akkor jelentkezhet ha ugyanazt a testrészt edzed meg többször 1 héten.
ill lefogadom hogy egy kajak hátazás után nem tudod maximálisan úgy megedzeni mondjuk a vállad mintha csak azt edzenéd -
Balupapa
senior tag
Hali!
A Peak whey fusion (2010) ről mi a véleményetek?
-
macikos
addikt
válasz
nepszter1 #35217 üzenetére
Tényleg sok, túledzed magad! Azt is nézd, hogy nem csak az izomzatod, hanem az idegrendszered is kimerül, elfárad, pláne, ha még mellette focizni is jársz...
Legyen egy héten 3 kondi edzésed. Ennek az lesz az előnye, hogy:
1. A több pihenőidő miatt jobban fogsz fejlődni
2. Nem leszel annyira kimerült, tehát jobban is fogod bírni az edzést, jobban fogsz teljesíteni. Az izmok pihentebbek lesznek, ezért jobban bedurrannak majd legközelebb. -
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #35221 üzenetére
És hogyan kell csinálni?
-
-
Tipo16V
aktív tag
vótam, jóvót, végre egy jó edzés volt
-
Zomb€€
őstag
Mell váll volt, állatul jön vissza a kraft.
És utána megvolt az áttörés a futásban is, 20 min 3,5km \o/ -
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #35206 üzenetére
Olvass viszaa
18éves
86kg kb 70kgmnak nézek ki
185cm körül .
heti 5x hétfő mell , kedd bic-tric, szerda hát , csüt- láb , péntek váll-csuklya
+ mellé foci edzések de most nincsen még .
Pénzem nincs nagyon sok fehérje van edzés után 30gramm meg este lefekvés előtt 30gramm reggel : mulitvitamin + omega+ izületvédő
tömegnövelőre nincs pénzem jelenleg . A kaja sajnos nincs rendbe de probálok rá figyelni . Nincs lóvém. Nincs önálló kerestem még. -
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #35204 üzenetére
akkor mondjad mit egyek mit csináljak ?
-
Tomics
addikt
hopp, nemide
-
Woodslave
félisten
válasz
runner 125 #35196 üzenetére
ja múltkor belenéztem a tükörbe esti zabálás után, mondom mi a fax még megy a valóvilág? Tiszta Alekosz alakot sikerült hoznom
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest