Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #22236 üzenetére
Érdekelnének majd a részletesebb tapasztalataid is
Én úgy vagyok az egész sporttal/életmóddal, hogy egy alap tervet szeretek fenntartani (heti 2-3-4 edzés, meglegyen a reggeli turmixom és a fél kiló husi és az épp aktuális rizs, meg némi vitamin), de ha nincs, akkor sem fog összedőlni a világ, ez nekem csak hobbi, úgy csinálom, ahogy élvezem, nem fogok berendelni havi 50k kieget, mert fölösleges, nem szeretnék rá sokat költeni, csak a fent említett alapokat. Ha épp van rá lehetőségem, vagy úgy adódna, akkor esetleg kipróbálok valami extrát, de utólag mindig elgondolkodtat, hogy megérte-e (még többet enni, még pontosabban kajálni, jobb és több kieget venni, stb). Szóval próbálom ilyen 'átlagos' keretek között tartani.
Diétánál kicsit más a helyzet, ez számomra majdnem olyan, mint egy próbatétel, így ezt komolyabban veszem, itt inkább az önfegyelem játszik, és a pontosság, ez nem kerül semmibe, mégis, sokat számít, bár persze lehet nem olyan hatékony, mint a zsírégetők, még több fehérje, bcaa meg gluta, stb, de jelenleg úgy érzem, jól haladok...
Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest