Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
penene
őstag
Sziasztok,
Mi újság? Látom megvannak a "régi" arcok, de van sok új is.
Fejlődtök, fejlődtök?"Visszatértem" edzeni (is, meg ide is, ha nem üldöztök el
), bár nagyon nagyon lightosan (súlyokban kifejezve) az izületek miatt (térd, könyök, szokásos
). De ahogy észrevettem, még ez is 100x többet ér, mintha nem csinálnám egyáltalán (9 hónap full felsőtest kihagyás után öröm volt rúdtól izomlázat kapni, meg beremegni
). Majd kiderül, meddig bírom idegekkel kis súllyal, ill. a könyök mikor mondja, hogy most már eleget edzettél, pihenj fél évet. Remélem ha tudatosan kis súllyal tolom (amitől még nem érzem a könyököm, hogy feszül, mint állat), akkor naon lassan megerősödik, aminek meg kell. Jobb ötlet nincs, ha otthon ülök, azsejobb (persze titkon szeretnék fejlődni, de tudom, hogy ez így nem az a pálya, mintha tömegnövelő súlyokkal dolgoznék, csodát nem várok).
Visszaolvastam jópárat most, láttam srácot, aki futással akart úszóformát. Nem rocc.
Úszás, futás sztem jó erősödésre (+erőnlét), én azt is csinálgatom, és érzem a különbséget az izomállapotban, de hát tény, hogy attól nem gyúrósalkat lesz. Szal sztem nem gáz, aki fut és úszik, és ilyen sportos alkattal bír, csak hát aki ezt csinálja, az tudja, hogy milyen erdményt kap.Apropó vki használ ilyet:
Push braces elbow EPI ?
Már lassan kezdek rájönni, hova kell tenni, de még nem az igazi. Ha vki esetleg profi lenne. Lusta vagyok dokihoz menni, a térdemet meg csak augusztusban műtik, akkor találkozom dokival.Nah, öröm volt monológot írni, újra. Hali.
Ne kövezzetek meg!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doctor Who (2005)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest