- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Végül találtam Győrben Non-Stop mobil gumist. 14K-ért befoltozta.
Ennyit megért, hogy nem én izzadtam -
Richard!
addikt
válasz
molnarpeter #26995 üzenetére
Vmi hasonló cuccom van [link]. 6 bar-ig van skálázva, holnap lemérem, hogyan teljesít
-
svedmalac
tag
válasz
Richard! #26991 üzenetére
Én is jártam már így párszor.
A kicsi szivargyújtós kompresszor kb. 4-5 perc alatt felfújja a gumit.
Várj utána egy 10 percet, ha szemre nem ereszt semmit, akkor a városban a gumisig simán el tudsz menni vele.
Ha esetleg eresztene ilyen rövid idő alatt is, akkor pótkerék, hisz erre való
Csavarokat fellazítod, kocsit megemeled, kerékcsere, csavarokat meghúzod átlósan párszor, kocsi leenged, utána húzol a csavaroknak és elcsorogsz a gumisig. -
Richard!
addikt
Thx mindenkinek!
Holnap ráállok a dolgokra
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Richard! #26981 üzenetére
Jelen allapotban vagy a foltozas utan?
Most amig le nem ereszt. Ne huzd ki veletlenul sem a csavart es ne is menj nagyon gyorsan nehogy a centrifugalis ero kilokje.
Kukac: gumis kiszedi a csavart a lyuka belehuz egy gumikukacot (a felesleget levagja) amit vulkanizal. Ennek hatasara egybeolvad a folt a gumikopennyel, igy a gumi teljes elttartamara biztos megoldast nyujt.
-
rbalint88
addikt
válasz
atika88 #26976 üzenetére
mivel a golf egy viszonylag könnyű autó ÉS télen szoktak a kátyúk kinőni, én inkább vennék 16" lemezt vagy akár alut télire és 205/55R16-ot raknék fel, mert az nehezebben úszik fel vízen és havon is jobb a picit keskenyebb gumi, valamint olcsóbb cserélni és ellenállóbb is. hankook w320 és felette nézelődnék tempósabb haladáshoz.
richie: az kellene legyen.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Igaz ugyan, hogy még nagy a forróság, de téli gumit keresek vásárolnék. Egy laikus kérdés először is: várjam meg szeptember-októbert? Vagy olcsóbb most gumit venni? Vagy ne is keressek logikát, abban, hogy az gumicserék közeledtével drágábbak a gumik is
Ár/érték arányban keresek 225/40 R18 mértű téli gumit (felni peremvédős nem hátrány).
VW Golf 6 1.4 tsi 160Le autó alá mennének, 50-50% pálya és város, úgy szezonálisan 8ezer menne bele, eléggé dinamikusan, tempósan vezetek (szóval fogjon ahol és ahogy kell, különösen télen a lehetőségekhez mérten).Köszönöm az segítséget!
-
jeness
csendes tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, ráállok a dologra. A Kléber fix, valami szép felniszettet meg lövök hozzájuk.
-
jeness
csendes tag
-
DJGABI
addikt
sziasztok!
4 évszakosból mi most az ajánlott? ezt a Nexen N'Blue 4 Season-t néztem ki. hasonló árban ha esetleg van jobb jöhet. illetve mi lenne az ajánlott bolt ahonnan van esély hogy péntekig meg is jön?
köszi
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Rutintalan vagyok futómű állítás terén.
Adott egy 17" kerekes személyautó.
Időszerű lesz hamarosan gumikat cserélni, de az a dilemmám, hogy van egy ütemes hangja a futóműnek.
Nemrég parkolóba visszatérve láttam, hogy a kocsi jobb elejét megnyomták valami magasabb építésű autóval.
Nincs hosszanti (párhuzamos irányú) horzsolás, olyan mintha bele tolattak volna pl.
Gyanítom., hogy a kereke is kapott ebből mert azon a területen is érhette az ütés.
Konkrét kérdésem az, hogy gumik cseréje után célszerű a futómű állítás vagy ez nem kritérium?
(Gumisnál voltam centríroztatni, sőt görgőzni is kellet - ezt mondjuk nem tudom, hogy szükséges volt e? mert nem javított a helyzeten és eddig sem volt gond a görgőzés előtti időszakban.
Mindegy most ott tartok, hogy futómű állítás) -
-
-
polonic
félisten
-
blakey
titán
válasz
jeness #26954 üzenetére
Már a 36e is pénz, tavaly ilyenkor egy fórumtárs és én is ezen gondolkodtunk, nálunk, 17"-ban olyan 60e volt a különbség így végül egyikünk Quadraxer 2-t vett, másikunk meg Vredestein Quatrac5-t, mindketten elégedettek vagyunk, én biztosan a Quatrac5-tel, nagyjából annyit megyek én is mint ahogy te tervezed, szóval arra a felhasználásra jó és nem feltétlenül kell a lehető legdrágábbat venni, van egy határ. Ha 20e lett volna a különbség én is CC+t vettem volna, szerintem 36e Ft már elég ahhoz, hogy az olcsóbbat válaszd. Quadraxer2 a Michelin B Brandje, szóval nem olyan rossz, bátran bevállalhatod.
-
jeness
csendes tag
Kedves Urak!
Eléggé sokat visszaolvastam, és kezd körvonalazódni hogy mit kellene vennem, de azért rákérdezek a tuti kedvéért.
Vettem egy 2006-os 1.8 Civic sportot, 140 pacis. Most 17 colos felnikkel van szerelve, de az itthoni utakra inkább 16-ra cserélnék. Előreláthatólag keveset fog menni, olyan 6.000-7.000km lesz beletéve az autóba évente, nagyrészt város, néha kicsi autópálya és országút. Eléggé óvatosan vezetek, higgadt típus és kezdő vagyok
Gumi: Arra gondoltam a vélemények alapján hogy négyévszakos lesz, bajban vagyok viszont hogy CC+, vagy Kleber Quadraxer 2 legyen? A kettő között 36e forint különbség van a szett árában, az én felhasználásom mellett szól valami komoly indok amellett hogy a Michlent vegyem? Inkább másra költeném azt a pénzt az autón ha nem vennék észre jelentős különbséget a kettő között.
Felni: Milyet érdemes venni ami már értelmes minőség, és bírni fogja a teleket is? A MOMO/Dezent vonal a már elfogadható kategória, vagy 30e forint alatt ne is álmodjak értelmes 16 colos felniről per darab?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest