Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
válasz
Kornel
üzenetére
86 musztáng tépi a főtengelyt a big blockos splashben
14" acéllal elég jól megy. azon van a téli és a nyári garnitúra is. (amíg be nem gurulok és eladom mindkét gumit meg az egyik felnit és veszek rá négyévszakost.)elkezdtem ma én is átrakni a nyárikat, csak a dobbetéttisztítás hosszabb időt vett el, mint terveztem, így a bal oldala holnapra marad.remélem most már tényleg jó idő lesz és tapadni is fognak a bridegestone-ok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Segway KickScooter F2 Plus E
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
14" acéllal elég jól megy. azon van a téli és a nyári garnitúra is. (amíg be nem gurulok és eladom mindkét gumit meg az egyik felnit és veszek rá négyévszakost.)