Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Most próbáltam meg másodszorra telepíteni a 337.50-es drivert, de egyszerűen nem működik. Már a telepítésnél kikapcsolódik az egyik monitor, amikor megpróbálom elindítani az nvidia control panelt akkor pedig lefagy az egész. Újraindítás után 640x480-as felbontásom van és csak az egyik monitort érzékeli, control panel pedig el sem indul. A 335.23-al semmi gond nincs...Esetleg más is tapasztalt problémákat a 337.50-el?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Azért van akinek a 770 is álom kártya ám

Szerény véleményem szerint azért a 780 egy másik szint a High End kategóriában...és
Én inkább azt emelném ki, hogy ugye nagyjából egy GTX 770 az 80-85k míg a 780 az alap hangon 130k (boltban) ha jól tudom és ahhoz képest szépen odaér a kis tesó. Én ebben (is) látnám a 770 nagyságát

-
he7edik.
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mondjuk a Metro Last Light-al az úgy is nagyon érdekel
-
szasanyi
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
1080p-ben, PhysX NORMAL beállítással úgy tudom nincs nagy gond (előfordul, de inkább optimalizálási probléma mintsem hw gyengeség bár az igaz, hogy majdnem mind1). Igazából 3 napig volt 770-em, teljeskörűen nem tudtam tesztelni, de a Batman: Origins pölö hibátlanul ment 1080p-ben, maximum grafikával míg az Arkham City nem mert mert nálam vmi hiba volt. Most, a 780-os megy minden mint az álom, de ez más kategória.
Konkrét játékkal kapcsolatban a jelenlegi 770/680 tulajok sztem segítenek pontosabb adatokkal, ha megkéred őket.
sqpp: várj, mindjárt belenézek a varázsgömbömbe.

-
szasanyi
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
Ritka az olyan játék, persze ha tutira nem akarsz kompromisszumot . de akkor egy GTX770 sem biztos, hogy elég lesz! Itt leírtam és adatokkal alátámasztva is látható a 0 különbség. Ti. a ha nem elég erős a GPU nem sokat ér a 2x VRAM, ráadásul a GTX770 4GB alig olcsóbb mint amennyiért egy GTX780 is elérhető lehet - amit soha nem ér utol még vizezve-szénnéhajtva sem.
A 280X nem jobb, nemrég váltottam. Ráadásul Mantle használatával úgy túllépik a játékok a 3GB VRAM igényt, hogy csak na (a következménye meg jól érezhető, és nem pozitív érelemnem véve). És csak annál a pár játéknál lehetséges, amik ezt támogatják is (WD nyilván nem olyan).
Azon kívül a driverek sem jobbak, sőt! Persze a választáshoz lényeges lehet az is, hogy milyen játékok mennek többségében. -
he7edik.
addikt
Azt mondjátok hogy a 2GB videó memória elegendő 1080p-re ultra beállítások mellé mert nem egy játékról hallottam (pl. a Watch_Dogs-ról is írják) ami 3GB alatt nem is engedi a legmagasabb minőséget?Igazából a 3GB és a Mantle miatt gondolkodok inkább a 280X-ben.
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Őszintén szólva engem sosem hozott lázba, és most sem is kellene kétkártyás rendszer.
Annyi problémát írtak már le, ráadásul nem mind1 milyen lap, táp és ugye dupla ár mellett (csak VGA-t tekintve, a többi pluszról nem is szólva) legtöbb esetben messze nem 2x teljesítmény. Egy erős egykártyás rendszer jobb és sokkal probléma mentesebb, és összességében olcsóbb is. -
szasanyi
félisten
Nem fog meghalni, de menni se fog (eddig egyik VGA sem ment-PIN tápcsatival). De ha így zavar, használj kulturáltabb megoldást: 6PIN to 8PIN átalakító.
-
embe
nagyúr
A Gainwarddel sajnos (?) nincs tapasztalatom, csak többféle Asussal. Jelenleg is az van. Ezek az Asus hűtők nagyon jók, tesztekben is elismerik ezt.. Ellenben a Gainward hűtőket nem dicsérik agyon. De mint írtam az újabb Gainwardokkal nincs tapasztalatom. Pontosabban van...de az még a HD3870-es volt jó pár éve. Mondjuk azon sem a gyári hűtőt használtam, hanem az ArticCooling Accelero S1 Rev. 2
Így nézett ki anno - nem ma volt - :
-
stfx
senior tag
Gigabyte 680OC tulajoktol kerdeznem, hogy probalta valaki 2x 6pines tapcsatival? Megy vele, nem megy vele, meghal tole? Jelenleg a 2molex->8pin-es atalakitoval hasznalom, de ez nem tul szimpatikus, tekintve hogy csak 2 sarga 12v-os vezetek van bekotve.
-
sqpp
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Fuu, nekem a még gondolkozom rajta nagyon, lehet ASUS lesz ártól is függ majd

-
HartgeH3-2.8
addikt
Személyes tapasztalat alapján tudom mondani, hogy a hatékony marketing ellenére a Phantom "összességében" szereti elereszteni a hőfokot egy picivel az elvártnál magasabbra.
Ha kizárólag a kettőből kell választani, akkor inkább DCII!A Giga szerintem több szempontból is best buy, de ez nagyon szubjektív.
-
sqpp
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én talán kihoztam a gépet, úgy hogy gainward legyen amúgy a GTX770 Gainward-ra gondolok
phantom igen 
-
sqpp
őstag
Nektek mi a véleményetek Gainward vagy inkább Asus? csak mert azért a Gainward a kiszedhető ventikkel jó plusz nekem kinézetre is jobban bejön viszont pár ezerrel drágább :/
-
h1mpi
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Lesz Neked még TOP kategóriás VGA-d

-
ricshard444
veterán
Assetto Corsa-ban 5 autó és 4x AA mellett sajna elfogy a 2GB és szép mikrolaggolásba megy át a játék.
Ez jelenleg annyira még nem fájó pont, mert max 1v1-ben szoktam tolni, de jobb lesz odafigyelnem rá, ha megjelenik a teljes, akkor már legyen egy több autó képes VGA a gépben.
Nem, nem butítom jobban már

-
-
tomic
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Milyen fura valóban. Hmm...
Igaz,sem a dobozán,sem a hirdetésben nem volt feltüntetve,hogy az én általam oly nagyra becsült kártya küszködik a gyerek betegségekkel,valamint az sem,hogy a tesztekben előnyben szereplő kártya valójában gyengébb mint a konkurens vetélytársa. Valamint az sem,hogy ha már megvetted a kártyád,és ugye azt vizezni is akarod,akkor ne vedd meg feleslegesen a blokkot hozzá mert úgy is el fogod adni és bazi sokat fogsz bukni rajta.
Bármilyen fura is. -
pohár
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
az tősgyökeres

-
HartgeH3-2.8
addikt
Még egy dolog. Azért nem fényezem ám őket, sőt van nekik is vaj a fülük mögött.
Ezek miatt folyamatosan szenvednek a 4xx 5xx tulajdonosok és ez csak a jéghegy csúcsa. Ez a topik egy bizonyos hibáról szól amit a téma megnyitásával és a fejlesztők felé beküldhető adatlap kitöltésével elismernek mint probléma. Egyszerűen ezeken a szériákon nem jól vagy egyáltalán nem működnek a legújabb WHQL-ek. Ezért kénytelenek vagyunk a megbízható stabil 314.22 drivert használni már jó rég óta, ezzel rengeteg fejlesztéstől elesve amit még kaphattunk volna.
Az új szériákon nincs komolyabb probléma úgy tudom 6xx től felfelé.
Ezektől függetlenül és ezekkel együtt az nvidia a legjobb brand szvsz a piacon. Lehet itt linkelni bench eredményeket, de egyszerűen érzi az ember, hogy simább az élet ahogy ZK kolléga is mondta.
Valamit tudnak.
(Privát vélemény)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én AGP korszakba végig zöld voltam szinte már törzsgyökeres, volt nekem Geforce 2 Geforce 3, titánium 4200 (a 4600, 4800 asszem nagyon drága volt vagy nem is nagyon lehetett kapni azért nem volt). 5200, 7600GT stb.
Aztán a zöld úgy döntött köszönöm ennyi volt az AGP. én meg álltam az (akkoriban jónak számított) IC7-es lapommal az OC barát Intel Northwood procimmal a 4 x 512 DDR Kingmax hardcore @500 memóriáimmal és nem tudtam mitévő legyek.Ekkor váltottam kényszerülve pirosra ATI 3850 512 AGP
Platform váltás után nagyjából 4670, 4770, 5xx,(1-2) széria 6xx 6850, 6870 stb.Szerk: Persze itt a piros "olcsósága" is szerepet játszott. Pontosan nem emlékszem mikor vásárolta fel az AMD az Atit, de onnan valóban szépen ívelt felfelé a technikai fejlődés és a sokak által bántott Catalystok is remekül dolgoztak nálam végig.
Ezeket követően léptem át Geforce GTX-re ismét. Ez azért jó pár év "pirosozás" és egyből éreztem a zöld teljesen más kategória, de ZK kolléga szerintem ezt abszolút alá tudja támasztani 8-9 év piros után

Én úgy tudom a fórum arról szól, hogy mindenki hozzá teheti a saját egyéni tapasztalatát ami nem szent írás csak egy vélemény. Ha nem tudsz fórumozni az sajnos a te hibád

-
szasanyi
félisten
Asbee kijelentése alapján - Mindig elégedett voltam az amd és az nv kártyáimmal is. - jegyezném meg: nagyon sok múlik azon, hogy milyen konfigban, milyen játékkal és hogyan van használva egy adott hardver. Mivel ez sokszor különbözik, ezért sok esetben a tapasztalatok és vélemények sem lesznek egységesek. Kicsit olyan, mint ha összehasonlítanék két autót...
A legtöbbünknek volt / van ilyen és olyan is, ezért egy dolog biztos: nincs se csodadriver, se csodahw.
-
Asbee
veterán
Kicsit túl reagálod a dolgokat. Szerintem itt senki nem fényezett semmit. Ő leírta a tapasztalatát egy amd kártyával ahogy leírtad most te is nv-val.. Kicsit mintha te is abba a táborba tartoznál, amiről beszéltél...
Hála istennek engem elkerültek a mikrolaggok, egyedül a fc3-ban volt 7950-el, amúgy semmi. Mindig elégedett voltam az amd és az nv kártyáimmal is. -
TomiLi
addikt
Hm.... ha neked az jött le, hogy én fényezem az Nvidia-t... .akkor nincs mit mondanom, mert csak egy szokásos meddő vita lenne....
(#27353) ricshard444 Nekem pont egy 580 GTX-nél volt egy olyan problémám, amikor is a vga nem volt hajlandó pci-e 16x sínben futni... 4 konfig volt alatta mikorra kiderült, hogy tutira a vga a rossz.
Gondolom az ilyen "driveres" problémáknál is közre játszhat a konfig... de ez csak feltevés.. -
tomic
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha nem làttad,próbàltad úgy nehéz véleményt mondani. Nàlam van h le esik 19- re. Az csuda szép tud lenni.
Abban egyet értek veled h a sok fan egyik màsik oldalon néha nem picit favorizàl egy egy màrkàt. A többség ki sem próbàlta a màsikat csak a szomszéd kisfiú azt mondta h ....Asbee Hallottam róla. Mint îrtam nvidara vàltàs óta tapasztalom is.
-
ricshard444
veterán
-
tomic
addikt
válasz
TomiLi
üzenetére
Akkor most kezdjek el én is a csoda dreiverekről îrni amit az nvidia produkàl pl a Ghosthoz? Ugye nvidiàra lett optimalizàlva. Bele sem merek gondolni mi lett volna az nvidàsokkal( bele értve magamat is) ha atira îrjàk. Haveromnak efektîv gyengébb procija van,kevesebb ramja,ugyan úgy ssd-ről fut a jàték egy r9 280 ról. Nàla akadàs nélkül minden maxon fut. Nàlam ez nem mondható el.
Szvsz nem kell ezt az nvidiat annyira fényezni! -
TomiLi
addikt
Személyes tapasztalatom (régebbi, de egy életre elég is volt)
Nem is olyan régen: iszonyat hype és felesleseges technikai "újítások" közepette megjelent az 5870. Csak közel fél évet kellett várnom a csoda driverre, hogy játszhatóvá válljon a Race driver grid játék. Nagyon szépen teljesített a vga, mert bőven 60fps felett produkált minden szituációban, de!
Random megakadt a játék magas fps szám mellett! Ez pont annyit jelentett, hogy játszhatattlanná vált a játék, mert 10 akadásból egyszer egy kanyar közepén jött az áldás....
Nyilván egy Armed Assaultban szimplán csak idegesítő volt a jelenség, de "játszható" maradt a játék.
De már egy Il2 Sturmovik megint a polcra került...Aztán össze heggesztettek egy normális drivert, és karikacsapásra megszűnt a gond....
-
szasanyi
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Nem a PC hanem a konzol a fő játék platform ez helyzet. Mint ahogy az is tény, hogy az hozza a nagy bevételt. Nem foglalkoznak többet a PC-vel (értsd: sokszor annyit sem amennyit muszáj lenne, nemhogy többet) mert nem éri meg ti. sokkal kevesebbet hoz. Egyrészt ugye könnyedén lehet játszani PC-n sw vásárlás nélkül is amiből nyilván semmi hozadék nem származik, másrészt az optimalizálatlanság "orvosolható" erősebb, és persze drágább hw-ekkel. Ez van, nem?

Persze, én is inkorrektnek tartom ezt a hozzáállást és gyakorlatilag egy véleményen vagyunk. Csak úgy tűnik ez nem sok mindenkit érdekel azok közül, akiket kéne. -
tomic
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ezt a marhasàgot remélem te sem hiszed el!
Simàbban fut..mi? Ha megvan a megfelelő fps akkor mi tud még simàbban futni rajta?
Ne istenîtsd màr ennyir ezt az nvidiàt! Ati-ról vàltottam de nekem egy óriàsi csalódàs. -
szasanyi
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Ettől függetlenül szvsz ez a játék technikai szempontból el lett qrva, az idtech5 ugyanolyan tré... - nem feltétlenül, bár nem láttam de állítólag az új konzolokon nagyon jó (ja, 17k+ árért, de ezt most hagyjuk). A lényeg, hogy miért erőltetik PC-re? Legyen konzol exclusive játékok grafikai motorja, és pont. Nem? A helyfoglalás állítólag a tömörítetlen hang miatt van.
Persze, magyarázat mindenre van.Más: egyébként ez meg olyan zseniális, hogy itt is meg kell mutatnom hátha nem látta vki. És igen, nagyon úgy tűnik a WG Ultra beállítás mellett erőművet igényel - főleg CPU oldalon. Egyébként ez is a konzolok miatt van sztem, ahol a CPU komplexebb számítási feladatokkal van terhelve, és a "VGA" önmagában kevésbé izmos mint a GamerPC-kben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
ricshard444 Ebben a cikkben pont beszélnek a 670-ről. Szerintem a 670 bőven megeszi még a WD-t
[link]embe Látva néhány "bemutató" videóban tapasztalt gyenge FPS-t kicsit én is tartok tőle, de ez a 8magos igény kicsit azért vicc. Watch Dogs című játék optimális futásának kulcsfontosságú eleme a memória mennyisége és a CPU sebessége Ez azért többségnek adott. Azért nem semmi, hogy a 8giga fedélzeti memót be fogja kajálni egy az egybe Win-el együtt. Úgy gondolom azért egy High-Very High bőven belefér majd. Aki a maxed out híve azt én sem biztatnám sok jóval.

-
embe
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Csak hogy mire lesz szüksége a Watch Dognak. Erős gépre. Nagyon erősre.
-
reset
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Borítékolom a CPU-cserét...
-
hadogabi1
senior tag
Hőmérséklet szempontjából is elég jó lett. 75 fokra ment fel 15 perces burn-in 1080-as furmark teszt alatt azért a régi kártya ugyanilyen hűtéssel 90 körül volt a vége. A venti a vga-n pedig csak 70 % körül pörgött. Ma majd megnézem játékok alatt a hőmérsékletet de olyan 60-65 körülre lövöm be szerintem max.
-
Speed®
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem biztos, hogy mindenhol előny a HT, illetve a /core teljesítmény előtérbe kerülhet, ha nem igényel "dinnyét" az adott játék, ezt ne felejtsd el..nem hiába olyan népszerűek az i5K procik. Ettől függetlenül szvsz ez a játék technikai szempontból el lett qrva, az idtech5 ugyanolyan tré, mint a rage esetében, csak kicsit cicomáztak rajta..a tárterület-igény meg egyenesen vicc kategória :S
-
Asbee
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Érdekes, nálam 70-80% felett nem nagyon hajtja hála a 60 fps limitnek, kivéve nagy ritkán mikor fps is kicsit lejjebb megy.
Itt egy cpu- vga teszt rá.
-
Asbee
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nálam semmi gond nincs vele. Proci ami nagyon kell alá. Nálam játék még így nem dolgozta meg a procit mint a Wolfenstein. Kért is egy kis plusz feszt a halál biztosnak hitt tuningra. Szinte végig 60 FPS néha 45-50-re beesik de elég ritkán.
-
Habugi
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Kommentálom nagyon szívesen helyetted is, egy konzol átirat a szarabbik fajtából, ipari hulladék..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ricshard444
veterán
Kipróbáltam a Wolfenstein-t, hát azért van probléma a sebességgel is néha (nem mértem, de 35-40fps befigyelhet olykor), a textúrák be nem töltődése néhol gondolom "alap", tekintve, hogy milyen jó kis motor hajtja...
10/3-7 között ugrál a grafikája az én mércémen, ezt a részét már nem kommentálnám, mert nem lenne benne köszönet, de egy UE3-s játék is hozza ezt negyed ekkora méretben.Ha a Watch Dogs szépen fog futni, akkor jó eséllyel indul a kártya a "megvárom a kövi generációt a cserével" témában

-
hadogabi1
senior tag
Csináltam egy tesztet 1680*1050 be is.
Kép
-
hadogabi1
senior tag
Itt vannak a képek
Először a régi gigabyte 6970 2 db-os windforce 3 hűtéssel
És az új kártya. Gigabyte gtx 770 windforce 3 hűtéssel

-
NFree
addikt
Ez elég szomorú , ha jól emlékszem , mert nézegetem a karit 8 fázist vonultat fel a gpu áramellátására ebből gondoltam mivel több mint a referencia , hogy esetleg akkor már bővebb tartományba lehet feszt álítgatni, mint mondjuk az alap modelleknél,. gondolom ha bios moddal van fesz állítás akkor olyan max 1,215v körül engedi majd azi s mint a régebbi nv kariknál? vagy a határ a csillagos ég ?
Tehát ha valakinek extrem-ebb tunigra fája foga akkor , csak a lightning jöhet szóba? vagy esetleg nem tudom az asus gyárt-e ilyet matrix-ba? -
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
sajnálom, hoyg a Tomb Raidert nem néztem meg a GTX770-en
de ez a Thief kiborított bakker
sose feledem azt, mit szenvedtem CF-fel, 45FPS-sel 
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Változó*
Összességében viszont tényleg a zöldek állnak jobban ezt a témát feszegetve.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
igen, nem kevés....
a köv a proci csere lesz, ha nagyon nem lesz semmi érdemleges az AMD háza tájáról

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
simábbnak érzem a játékot.
Ez az amit sokan nem tudnak, tapasztalnak meg addig amíg Geforce kártyára nem váltanak. Oké itt sem minden fenékig tejfel, de sokkal jobbak a teljesítmények minden szempontból.Persze ennek ára van.
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sztem nem hülyeség. Én is azt tapasztalom, hogy simább és egyenletesebb játékmenet mint AMD kártyán. Igazából akkor csináltam hülyeséget, mikor három 7950 után nem egyből NV kártyát vettem (illetve vettem, csak nem a saját gépembe) hanem 280X-t.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
7 ig melozok hazaérek fél 8
berakom a gépbe a kártyát. Driver uninstall stb és utánna új driver felrak. Asszonnyal is jó lenne dumálni néha
Szerintem 9 körül jön a kép. 
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ja egyébként hadogabi1 kolléga tesztjeit várom

-
swado
tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Én LG Tridef Passiv 3d -vel játszok néha, gtx 770 2GB. BF3/BF4 simán elmegy FullHD High-on, de igazából Ultra-n sem láttam nagy különbséget. Saints Row 3 minden full, v-sync bekapcsolva, és tartja 60 fps-t.
Off: Mondjuk én képtelen vagyok olyan játékkal hosszútávon 3d-ben játszani, ami 2d-s cuccokat rak a képernyőre. Gondolok itt a célkeresztre, vagy a BF-ekben a célpontok és a bázisok fölött lévő jelekre. Az Assassin's Creed-ek viszont nagyon meghálálják.

-
HartgeH3-2.8
addikt
szasanyi A héten végig melózok ezért nem tudok érte menni csak jövő héten de nincs raktáron még tehát ha akarnék se tudnék.
Remélem azért az 5xx-hez képest tapasztalok "némi" előrelépést 
NFree OC első körben abszolút nem lesz ennek okán: Base: 1137MHz Boost: 1189 MHz
Ez már eleve több mint a másik márka, tehát jó dolgokat remélek
Hűtés pazar, várós!! 
reset Én is úgy látom

A Geforce népért majd tolok pár tesztet már csak az 1680 x 1050-es natív felbontás miatt is. Ebben hatalmas potenciát látok. 20-30-40 FPS eltérés van FHD-hoz képest és a képminőség abszolút nem rossz ezen a szinten sem, sőt.. Én 2x 4x AA-nál nagyobbat soha nem használok, egyszerűen nem kell tehát bizakodom.

-
NFree
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha jobban szemügyre veszed a karit , akkor arról is írj némi tájékoztatót, esetleg ami engem nagyon érdekelne az oc képesség, mekkora max feszt enged, mennyi az alapfesze , s alapfeszen mennyit enged kb oc ba. max feszen nem kellene tesztelni, csak megnézni , hogy mennyi az adható max.
Gratt a karihoz, kiváncsian várom a fejleményeket.
-
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
At last!
És inkább kíváncsian csináld, és NE várd azokat a teszteket. 
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
hadogabi1
senior tag
Na ma este berakom az új gigabyte 770 -es 2 gb-ost. Leköszönésnek csináltam a gigabyte 6970 -ről egyet összehasonlításnak hogy milyen a régi és az új mennyit dob rajta. A procit alapra visszavettem. Ha túlhúzom biztos fentebb mennek egy kicsit az értékek.

-
Toxy
aktív tag
Csináltam én is Valley tesztet az MSI GTX770 Twin Frozr IV karimmal. (Alapon - 1085Mhz/7010Mhz)

-
hadogabi1
senior tag
Na megrendeltem a 2 gb-os gigabyte 770-et. Ma elhozom. A kérdés a mostani 6970-es driverét hogy kellene leszednem. Elég ha uninstall és lepucolja az amd-t. Vagy win újrarakás mindenképpen? Esetleg valami ccleaner vagy egyéb hasonló okosságot?
-
Habugi
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Köszönöm a segítséget azoknak akik küldtek eredményeket privátban!

Bevallom jobban mennek ezek a 680/770esek mint hittem! Jóbarát új configjába érkezik is egy 770es Lightning ennek örömére, 1-2 napig nálam lesz szóval eljátszadozom majd vele én is..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más..
Azoknak akik nemrég postoltak Valley eredményeket, a jobb/átláthatóbb teszt/összehasonlítás kedvéért érdemes mindig ExtremeHD-ben mérni, HWinfo+MSI AB (vagy egyéb) társaságában. Elöbbit a teszt előtt indítani és legalább 3kört érdemes futtatni, sokkal reálisabb képet ad az adott gyártó hűtéséről, auto ventivezérlés esetén a HWInfoban is érdekes lehet látni az egyes gyártók kártyái adott hőmérséklethez milyen fordulatszámon pörögnek.. Utóbbi(ak) pedig a tunningolós kedvüeknek jöhetnek jól!

Valahogy így: [link]
Sőt van aki arra esküszik, hogy a teszt legvégén ablakba vágni és úgy mellérakni az említett programokat..(#27301) Atii91:
Érdeklődésem okán kaptam OC-s Lightning eredményeket is, ránézésre a tiéd alapórajeles eredménynek kiváló!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt biztosra mondhatom, hogy 110k-ért egy kifogástalan, fullgaris és alig 3-4 hónapos GTX780 és nem GTX770 4GB a jó választás.

már csak a pénz kell rá megdolgozni 
Annyi problémát írtak már le, ráadásul nem mind1 milyen lap, táp és ugye dupla ár mellett (csak VGA-t tekintve, a többi pluszról nem is szólva) legtöbb esetben messze nem 2x teljesítmény. Egy erős egykártyás rendszer jobb és sokkal probléma mentesebb, és összességében olcsóbb is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)