- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
Azt hiszem meg van a győztes [MSI GTX 760]. Kényelmesen befér a házba, olcsóbb mint az Asus, 3 év gari, halk hűtés.
-
swado
tag
Sziasztok!
Még annyit, hogy a hosszú nyákos gtx760 változatoknak van valami előnyük, azon kívül hogy nagyobb hűtő van rajtuk? Gondolok itt mondjuk [erre].
-
swado
tag
-
swado
tag
Hali!
GTX 760-at készülök venni. Van valakinek tapasztalata, melyiken van a lehető leghalkabb hűtés? A Gigabyte 3 ventiséről azt hallottam elég hangos.
-
-
törölt tag
üdv: Msi N760 vagy N770, melyiket ajánlanátok inkább Full HD játékra... megéri a 770 a többlet kiadást ?
-
Tarill
őstag
mért van az hogy gigánál az OC-s modellek minden esetben (akár jelentősen is) olcsóbbak a nem OC-s "alap" modelleknél? lehet közük valami minőségbeli eltérés?
-
beci43
senior tag
válasz
BoneDragon #26563 üzenetére
És meg is emelték a kártyák árát hirtelen 4 ezerrel...
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Üdv.
-
jeni
félisten
válasz
bajtokarpi #26571 üzenetére
amúgy van az aprón eladó Evga 760 3 év garis dobozos-keres rá
-
embe
nagyúr
válasz
Nekem ilyen MSI van. Csendes, és ( - nekem - tekintettel a pénztárcám mélységére ) erős.
-
Sonja
nagyúr
válasz
EVGA
Amit kinéztél MSI-t, szerintem rendben van.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok. GTX 760 a kiszemelt, csak a márka az ami nem eldöntött. MSI, Asus, Gigabyte, Gainward, stb. Melyik az a márka amelyik a legmegbízhatóbb minőséget képviseli. Legelőször ezt néztem ki:[link]
Várom a véleményeteket, és tanácsotokat.Köszönöm
-
jeni
félisten
Üdv
Mi az átlagos elfogadott melegedési fok egy GTX 760 kari esetében játék módban? -
Asbee
veterán
Váltottam egy ref 680-ra. Legutóbb r9 290 ref karim volt ahhoz képest ez egy megváltás hűtés téren. Tuningal sem vészes a hangja. 1130/1750/1209-et megy tutira, feljebb még nem néztem. Nem tudom ez milyennek számít. Később talán kap valami jó hűtőt, aztán mehet a bios mod.
-
szasanyi
félisten
válasz
BoneDragon #26563 üzenetére
Úgy tűnik pillanatnyilag csak jövő időben beszélhetünk arról, mivel egyetlen VGA mellé sincs még hozzárendelve. Az meg, hogy melyik a jobb abszolút egyéne válogatja. Sztem annak, aki 6-7k-ért eladja / eladta az angol bill + egér kombót, lehet jobb lett volna egy ~10k-s játék.
-
BoneDragon
veterán
Watch dogsot dobál ipone az új kártyák mellé. Azt hiszem jobban jártam az egér+bill kombóval.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #26560 üzenetére
i5-2320 ???
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
csak egy rövid kérdésem lenne: adott egy Asus Gtx 770 DC2OC kártya, ami ugye 1059/1111Mhz alapórajelen működik. Az hogy lehet hogy az MSI AB 1150-et jelez játék közben 1111Mhz helyett?
köszi előre is.
Üdv.
-
scope2007
addikt
válasz
eLit-MiLan #26554 üzenetére
fekete-fekete... ezért sötétben sosem állítanak meg a rendőrök, mert nem is látnak
-
scope2007
addikt
én zsírkrétával szoktam átszínezni, ami nem tetszik
meg különben is!!
pohár
ha stimmelnek a színek a házon belül, akkor több FPSed is lesz játékokban.. nem tudtad ?
ez olyan, mint a kocsinál... ha lemosod, akkor gyorsabban megy.. mivel nincs rajta a kosz- ezáltal könnyebb - és jobb a légellenállása.. KÁPIS? -
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26542 üzenetére
Igazán csak Minecraftoztam már, de elvoltam azzal is. Sőt!
Azért ezt választottam, mert halkan lehet hűvösen tartani, a teljesítménye meg bőven elegendő nekem. Elsősorban Minecraft-hoz és Diablo 3-hoz kell, de végülis elkezdtem játszani az eddig kihagyottakkal is (meg majd az újjabb játékokkal is
).
(#26544) h1mpi: Az én HD4000 IGP-m még a Minecraft is megfogta.
-
Sonja
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26538 üzenetére
2013 Júniusa óta.
Igen, többen mondták már, hogy az vagyok.
-
Sonja
nagyúr
válasz
scope2007 #26536 üzenetére
Igen, péntek óta egy MSI Gaming van nekem is.
Csendes, hűvös.
-
h1mpi
félisten
válasz
szasanyi #26533 üzenetére
Van!! Hogyne lenne. A HW gyártók sose pihennek
ASUS Matrix 780Ti
Ha visszakapom a 780 Pahantomot vagy valami helyette, akkor könnyen lehet, hogy átteszem őszre a vga cserét, mert nyáron szinte nem is vagyok a gép előtt. (motorozás, fürdőzés, hálidéj) -
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon #26531 üzenetére
Én is kaptam olyan kombót a 780 Ti SC-hez, de pont előtte vettem egy más fajta új szettet. Úgyhogy elment 7K-ért...
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #26528 üzenetére
Amilyen áron adják, ne csodálkozz! Amennyiért Te megvetted az valóban jó ár volt, és ritka.
De tessék:
-
scope2007
addikt
válasz
BomiBoogie #26525 üzenetére
-
scope2007
addikt
most hogy már kettő hete megvan a 760 gtx msi , tudok véleményt mondani róla.
nagyon jó.kis kártya, hűtése kiváló, csendes- hűvös
tényleg best buy volt, főleg ezzel a 62ezer forint + coolermaster bill+egér+játék pakkal -
biacsia
tag
válasz
S.Feri #26467 üzenetére
Legközelebb szerintem ez lesz a megoldás.
1.Vedd k a dgpu-t a gépből.
2. Dugd rá az igpu ra a monitort.
Ekkor kell, hogy képet adjon.
3. Lépj be a biosba és a ˇˇprimeri grapic adaptert állítsd át "PCI"-ra .
4. Kapcsold ki a gépet.
5. Tedd be az dgput a gépbe.
6. Dugd rá a dgpura a monitort.
Elvileg ennyi. Én is jártam így. -
jeni
félisten
Üdv
Érdemesebb egy táblázatot,összefoglalót csinálni,hogy mely proci(tól) (Intel-AMD) milyen VGA-t hajtana ki? -
Fisherke4
csendes tag
Egy fx 6300 kitudna hajtani egy gtx 760-at?
-
NFree
addikt
válasz
BomiBoogie #26511 üzenetére
Ugye ebben az állapotban, a vga több friss levegőt kap de kérdés a vga-k mögötti(alatti komponensek mennyire melegszenek majd így , sok sikert
-
szasanyi
félisten
Az nem lényegtelen körülmény, hogy a kártya rossz.
Azt aligha tudja bárki megmondani a távolból, hogy mi lehet a baja. Az rossz ómen, hogy megy az iGP miközben bent a dVGA, bár lap típustól függően előfordulhat. Nézd meg DOS alatt látszik-e, és lehet(ne)-e BIOS flash+-t végezni rajta.
-
Csövy
tag
válasz
szasanyi #26505 üzenetére
nem tudok róla, hogy lett volna bios flash. A kártya bennt van a gépben és mikor indítom a hdmi-n nincs jel.
ha átdugom igpre akkor megy egyből, a win úgy látja mintha üres lenne a pci-e 16x.
a kártya amúgy hibásan került hozzám, de a korábbi tulaj sem tudja, hogy mi baja lehet, égésnyom, púposodás nincs rajta. -
-
Csövy
tag
Sziasztok,
van egy asus 760 gtx-em amin nics kép. Tápot kap, mert ha rádugom a 8pint akkor zöldre vált, a venti menet közben minimumon pörög. de ha igp-ről megy a rendszer akkor a win nem látja.ha van valakinek tippje, hogy mi lehet a baj akkor szívesen venném az ötleteket.
(a táppal nincs gond, előtte egy 7970 volt ugyanezen az ágon és nem volt vele problem)
Köszönöm a segítséget. -
NFree
addikt
Ma próbálgattam keresgélni de asszem magyar tesztet nem találtam, konkrétan 770gtx érdekelne sli-ben erről álmodozom, talán nyár végére lehet be tudnék ruházni, két darab kártyára ha nem motorozom el
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...