Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
Ti aztán marhára ráértek

-
pohár
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére

amúgy megy-e, de amúgy nincs más hiba az előzőben sem, csak az a vessző
-
pohár
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
a pedig után miért raktál vesszőt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HartgeH3-2.8
addikt
http://www.magyarhelyesiras.hu/
Ennyi!
A legtöbb böngészőben pedig, beépített ellenőrzés van erre a célra.Egyébként ezt a "szép" nyelvünket annyira féltjük, óvjuk, helyesen írjuk és mégis mindenki káromkodik mint a kocsis, rövidít, chates szlenget használ. Ma már nem azt mondod valakinek, hogy "jó éjt" hanem jó8.
Persze ettől még lehet helyesen írni, csak nincs értéke. Nyilván ez is lehet egy fajta minősítése valakinek.
Ha egy lány mondjuk szép, de helyesen írni nem tud, az eléggé elkapálta magát
Nálam.Na jó én meg a matekba voltam a kegyelem kettes (engedjük át ezt a szerencsétlent , mert még évekig itt lesz a nyakunkon) című
Ezért látom a 85k értékű videokártyát 79k-nak, és nem értem ők miért nem értik

-
vakond5
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Az egybeírandó szavak különírására még fejet hajatnék, de hogy a "cry3"-at végülis "krájháromom"-nak írtad, túl lő minden. Ehhez nem nyelvtan kell, hanem józan ész.
De végeredményben nem az iskolában vagyunk, úgyhogy befejeztem az oktatást.

Köszi, mások is értékelni fogják, de a legtöbbet TE nyered vele!
@szasanyi: ...valahogy úgy.
-
-
vakond5
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Nem kötekedésképp, de helyesírásilag azért ott vagy a szeren.

"ugyan úgy, meg áll, cry3-om"
Kérdezném, hogy visszaolvasod-e, amit írsz, de a helyesírásnak belülről kéne jönnie... "cry3-om" azért kicsit padlóra vágott. -
szasanyi
félisten
-
sakal83
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Melyik játékban van érezhető különbség egy tuningolt 670 és egy tuningolt 7950/70 között?
Én sokáig 7950-et és 70-et használtam, most egy 670-et, és biza különbséget abszolút nem érzek. Próbáltam méregetni +/- 2-3 fps volt a különbség.
-
ricshard444
veterán
Letettem alulra a kartyat, itt sanszosan jobb lesz, csak nincs aram...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ennyivel gyengébb a 670 PE hűtése mint a 680é? Akkor az gondolom nem lightning hűtés.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát,akkor kb ugyan úgy mennek a kártyáink,nekem spec. 70-nél meg all a hőmérséklet,még cry3-om alatt is.
-
ricshard444
veterán
Megjött a 670 Power Edition
A szubjektív és a nyilvánvaló dolgokra nem térnék most ki, csak a lényegre:
1200-ra pörgött fel teljesen alapon és 1270-80 körül határoztam meg az alapfeszes végét, de 1250-re állítottam.
Feszelve sem képes 1310-t menni, azért a +20-25 MHz-ért ami még lehet benne, nem érdemes piszkálnom.
A memória az 1750-t tutira nem bírja, 1700-ra állítottam, eddig jó, úgyhogy úgy 1250/1700 körül van a biztos vége.A hűtés:
A feszes tuningot már csak emiatt sem vállaltam be, mert tény, hogy nem egy szélcsatorna a ház, de komolyabban fűtő játék alatt, előjön egy a ventiknek az a tipikusan "kis ventilátor vagyok, süvítek neked kicsit" gondja.Nem a hangerővel van baj, mert az okés, hanem a hangtartományával, 2500 fölött kifejezetten felfigyelek rá, de majd megszokom, max 80 fok körüli értéket hoztam ki belőle Metro LL alatt.
Teljesítmény:
Nem szeretnék felesleges, 60x lefutott vitákat kirobbantani ismét, így röviden és szubjektíven írom le:
Kis kompromisszumokkal egész jó élmény érhető el a kártyával, de sokszor fps stabilitásban és "nagyságban" egyértelműen alulmarad egy tuningosabb 7950 vagy 70 mellett.
Néhol azért szép teljesítményt nyújt és azt sem szabad elfelejteni, hogy egy 2 éves kártyáról beszélünk.
Egy 270X-től meg kétségtelenül izmosabb azért /volt tuningolt 7850 és 70-m, utóbbi CF-ben is/Szóval egyelőre megtartom, érezhetően gyengébb, mint mondjuk a mostani generáció csúcs cuccai, de annyit nem kell beáldozni, hogy megérje a felárat a 780, a maga 110+ árával, ez gondolom nem kérdés.
-
Habugi
veterán
Sziasztok zöldek!
GTX 680/770 tulajok segítségét szeretném kérni, szükségem volna némi infóra.
Aki rendelkezik vagy esetleg tervezi, hogy lefuttat 1-2 Valley (ExtremeHD) tesztet kérem dobjon meg velük privátban.
Elsősorban tunningos eredmények érdekelnének, ahol egy gpu-z/egyéb progi kíséretében látszik milyen órajeleken futott a teszt. (Kizárólag gyári léghűtéssel készült eredmények érdekelnének..!)Köszönöm előre is az esetleges segítséget!

Boccs az offért. -
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
720p-ben, élsimítás nélkül egy tuningolt 290-nel a 8 szálas 4400-n hajtott 920 és a 12 szálas X5675 @ 4,84 GHz között mértem 108 vs 122 fps-t.
1080p-ben, élsimítással totális limit volt.Ha ilyen 0,5-1fps-ről beszélünk, akkor hibahatáron belüli semmiség.
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mivel VGA limites teszt nem hiszem, hogy a végeredményt tekintve sokkal jobb lesz CPU tuningglal. Mi különbség egyébként az eredményt tekintve? Mármint alapon és CPU tuning mellett... mérted?
-
hszilard666
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom hogy AMD prociknál hogy van, de nálam a 3770k 4.9 után throttlingol, hűtéstől függetlenül

Perpillanat 4.8ghz en hozza a legjobb teljesítményt. Szerintem próbálj feszt adni neki. (habár AMD procit még sosem láttam élőben
) -
- = Zk = -
félisten
unigine valley-ban gyengébb eredményem lett 4,7GHz-cen, mint 4,6-on. na azt hogy?!

-
szasanyi
félisten
válasz
Portermacc
üzenetére
Egyik 19 másik egy híján 20 - a teljesítmény szempontjából. Fogyasztásban és driverek tekintetében a GTX770 sztem jobb, de a választás attól is függ mire, milyen játékokkal használnád többségében. Mondom mindezt 3 különböző HD7950 és MSI R9 280X Gaming után. Bár igazából ez ide való téma.
-
vakond5
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Előszöris "table"-ről beszélünk, nem "tablet"-ről.
Korábban Vigneau kollegával tárgyaltam sokáig a bios mókolását, javaslom a kommentjeim áttekintését. #23813-tól kezdtünk el témázni. -
Stonerice
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
Power tableten alúlról a második 3-at elég módosítani?
A TDP Base clock /Boost Clock /Boost limit akármilyen értéket felvehetnek?Úgy értem hogy TDP Base clock < Boost Clock < Boost limit Ebbena sorrendbe akárhány MHZ Esetemben 1300mhz-ig
Vagy érdemes a TDP Base clock és a Boost limitet megközölni, és ez az érték adja meg a Boost clockot...? -
Portermacc
csendes tag
Szervusztok!
VGA vásárlás előtt állok.
Két kártya között vacilálok Gainward GTX 770 Phantom 2G és Sapphire R9 280x Vapor-X TRI-X.
Azért ide írom a kérdésem mert remélem hogy itt lesz több olyan ember akinek mindkettő kártyáról van véleménye és mert az Nvidia a homályosabb számomra.
Szóval melyiket érdemesebb és miért?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Stonerice
őstag
Üdv!
Szenvedek egy Kepler bios beállítással, gtx 670-re. Szerintem a power tablet-et rontom el.
Tud valaki adni egy használható beállítást(ha lehet minderől) 1300mhz környékére?
Voltage tableten van 2x2 csúszka felül, azokat hogyan kell beállítani? Csak az egyiket kell használni fesz emelésre?
225w főlé nem mehetek 2x6 pinnel !? -
szasanyi
félisten
Van ám egy másik mondás is annak magyarázatára, lehet ők (saját tapasztalatból mondjuk) csak azt ismerik.
Powerpityu (#27068): na, erre nem gondoltam volna! Ez nem az a tipikus jelenség, amivel itt foglalkozunk. Ültesd szét őket!
Viccet félretéve: ha kihúzod a VGA kábelt a TV-ből akkor is ez van? -
szasanyi
félisten
válasz
Powerpityu
üzenetére
Ezekből az infókból semmire sem lehet következtetni, és tanácsot sem lehet adni. Milyen TV és milyen felbontás van beállítva? DSub, DVI vagy HDMI kábel van a VGA és a TV között? Kiterjesztett monitorként, klónozva, főképernyőnek vagy hogyan használod a TV-t?
h1mpi: közben megnéztem a MATRIX GTX780-Ti árát.
Lehet úgy vannak vele, hogy aki abban az árkategóriában választ annak ~10k eltérés nem oszt, nem szoroz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Powerpityu
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ASUS GTX 760-at.
Ezzel egy időbe kellet cserélnem op.rendszert 64bit-re.
Olyat anomáliát produkál a gép, hogy zajos lesz tőle a tv.
(a régi kártyával és op.rendszerrel nem csínálta).
Amíg nem áll fől a win addig semmi gond, aztán egy kicsit zajos, ha indítok egy Mozillát még jobban
sőt, ha különböző oldalakat akkor is változik a zajosság mértéke.
Pl a prohardver mellet annyira "szar" a kép, hogy alig lehet látni valami, egy gmail-nél pedig szinte teljesen tiszta.
Valakinek valami ötlet?
Vagy rossz helyen kopogtatok? -
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Akkor majd erre hivatkozz, ha még sem.
Hallottad már ezt? Aki túl sokat gondolkozik két lépés között, az a fél életét egy lábon tölti. Nagy igazság, és a legtöbbször nem is éri meg. 
h1mpi (#27064): mi lenne? Semmi. Kábé ugyanannyi esély volt az ellenkezőjére, ez kiszámíthatatlan. Én számos esetben kivártam, néztem az árak alakulását és hetek múlva rendeltem meg... ugyanannyiért, vagy drágábban.

-
biacsia
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nálam CM GX 450 viszi, tuningolt cpu mellett. 35A- t tud.
-
- = Zk = -
félisten
nekem semmi színt nem vernyákol a 770-em... affene

-
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Gondolom közel sem ilyen válaszra számítottál.
Persze azt is tudni kell, hogy kis hazánkban részben még mindig vadkapitalizmus van, ami bizonyos esetekben jobb máskor rosszabb - vagyis kiszámíthatatlan.
Én szinte mindig eljátszom ezt, és általában hiába várok nem csökken hanem nő az ár.
El kell dönteni, és meg kell venni egy idő után (ha valóban akarsz) mert csodák sajna nincsenek. -
h1mpi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Akkor mèg olcsóbb is akvában

-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy lesz

Jött is a válasz az Asus Magyarország részéről.
Az eredmény több mint lesújtó.Kedves Gábor!
Dehogynem érdekel minket, és minden termékünkre van ajánlott fogyasztói ár. Ugyanakkor a forgalmazók közül nem mindenki használja a hivatalos beszerzési forrást, hanem egyéb csatornákon keresztül is beszerezheti a terméket. Ez igaz alaplapokra és videokártyákra is.
A GTX770-DC2OC-2GD5 hivatalos ára, amit mi küldünk ki partnereink számára -> 95 990 Ft.
Ha valaki ettől nagy mértékben eltér, nyilvánvalóan nem az ASUS Magyarország hivatalos csatornáin szerzi be a terméket.
Üdvözlettel,
ASUS Magyarország
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ok. Ámítógépről már megtudom nyitni. Egyébként ez az ármozgás megfigyelhető az IPON-nál is. Lehet magyarázni valuta árfolyammal, a Tisza vízállásával, tök mindegy. Ez van. Figyelemmel kell kísérni a termék árát, és jó időben lecsapni rá.
-
h1mpi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szabad áras a piac, nem gátolhatják az árat. Ajánlott ár van, de könnyen lehet, hogy az euró vagy egyéb okra hivatkozva emelik meg.
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Telóról a link nem jó.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Közel a 90k!
[link]Légyszi legyen 95, hogy végképp ne érje meg megvenni. Köszi Aqua!
Írtam az Asus Magyarországnak, hogy meséljék el nekem a kisker forgalmazok miért játszanak úgy az árakkal mint a hülye gyerek a homokozólapáttal. Megkérdeztem, nekik miért jó az ha nem sikerül eladni a terméküket, mert nincs mondjuk egy ajánlott és/vagy maximum fogyasztói ár meghatározva. Hisz az Asus-nak se érdeke, hogy 100-ért árulják, hisz nem megy el.Tudom hogy sokat vártam és elb.. 82k-ból lett 90k, de azért ez így kicsit vicces.
Kíváncsi leszek az Asus válaszára.szasanyi Tudom megmondtad

-
Asbee
veterán
8 napon belül az más. Sajnos mivel fizikai, elektronikai szempontból nem befolyásolja a rendeltetésszerű működést így elhárítják. (Az más kérdés, hogy nem lehet mellette meglenni). Nekem még az a szerencsém, ha mindenképpen vissza dobják, Corsairnek még kiküldhetem Hollandiába. Igaz a kiküldés önköltség de nagyon korrekten szoktak az ilyen dolgokhoz állni.
-
swado
tag
Embe, Speed, Asbee, Szasanyi, Hartgeh: Ipon-ból lett véve és nekem is ezt a PH-s cikket küldték válasznak. De mivel még nyolc napon belül voltam, indoklás nélkül vissza lehet kérni a pénzt. Úgyhogy ez lett, 30 napon belül kell visszafizetniük az árát.
Nem igazán értem, miért nem akarnak foglalkozni ezzel a problémával? Ha veszek egy TV-t és cicereg, azt is vissza viszem.
-
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Variációk karácsonyfára: Gigabyte GV-N460SO-1GI

-
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Félre értés ne essék nem azért venném meg az X, Y márkát mert van benne visszajelző led... - nem baj, betudjuk annak, hogy vizuális típus vagy és kész.

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Állat

Félre értés ne essék nem azért venném meg az X, Y márkát mert van benne visszajelző led, de legalább látszik, hogy foglalkoznak néha dolgokkal mint pl az alaplapokra épített "mem test, Ok" gomb. Soha az életben egyszer sem használtam, de jó látni hogy van

-
ricshard444
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére

9800GX2 + még hátul is jelezte kék leddel, ha be volt dugva a monitor

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Az igaz, és ráadásul alá kell feküdni, hogy megnézzük yééé világít, yéé tényleg megy és azért megy mert világít.
vagy azért világít , mert megy 
Azért jó ez az Asus-os ledes "fícsör" bejön
Bezzeg a 780-nál láttam asszem a ref-es kártyánál hogy bekapcsoláskor elkezd világítani a Geforce GTX felirat?Nem igaz, hogy nem tudnak csinálni egy világító Asus feliratot. Nem mintha nézném mert nem plexis a házam és a gépem közelébe se ülök mint írtam.. de a tudat hogy ott van és világít.. felbecsülhetetlen.
Nekem mint design is tetszik a DCII , de hát ízlések meg a nők

-
h1mpi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ugyanezt csinálja a 780 Matrixon is. Tök felesleges, ha nincs bedugva nem megy

-
szasanyi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ez nagyon szép, de igazából fölösleges. Ti ha nincs megfelelő tapcsati csatlakoztatva, vagy nem megfelelő számban azt - a BOOT fojtatása helyett - egy a képernyőn megjelenő üzenet tudatja a tudatlannal. Viszont ez a DCII hűtés ronda, de nagyon.

-
HartgeH3-2.8
addikt
ON

Ha valakinek kellene egy elég masszív Asus GTX 770 cikk
[link]Tudom ez itt mindösszesen kettő darab visszajelző led, de maga az ötlet, hogy egyáltalán jelezzük ezt vissza valahogy. -----> Asus

h1mpi Np

swado Ismerős Corsair tápja és 8800 GTS-e hosszú évekig cicergett bizonyos játékok betöltésekor, és hosszú évekig tették a dolgukat amíg szekrénybe kerültek és most offline ciceregnek magukba

Megfelelő topikban egy nagyon profi fórumtárs leírta ennek okát és miértjét, én nem mernék belepofátlankodni, de ismerjük a jelenséget
Teljesen megértelek. Én is a venti hangokra, ha nincs jól valami lecsavarozva, rögzítve a házban és az minimális rezonanciát kelt az oldal lapnál (ami nálam tömör vas)
még azt is hallom. Régen 10 venti volt a házamban és nem érdekelt. Mára minden rezdülést meghallok, borzalmas egy átok ez. Képes voltam emiatt a gépemet a szobám másik végébe az ablak alá költöztetni és jel erősítős hosszabbító kábeleken átvezetni az asztalomhoz a "gépet" ami már 4-5 méter távolságból szinte hangtalan 
Azon is gondolkoztam kollégám HILTI-jével átfuratom a falat és a gardróbba költözik a gép ahol csukott ajtó mellett mintha nem is lenne
------> még nem tettem le róla ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
Ezzel az álláspontoddal abszolút tudok azonosulni. Nekem is volt már számos problémám, de én még nem csalódtam hivatalos garanciában (iPON, HardverKER, PCX vonatkozásában legalábbis). Nem minden esetben olyan gyorsan történik mint szeretné az ember, de nincs 3. rizikófator akitől függhet az ember.
Sajnos az az un. cicergés - több szempont miatt sem - nem egyforma megítélés alá esik. De ettől függetlenül nagyon lényeges a probléma reprodukálhatósága, ami pölö táp / alaplap függő is lehet. Ebből adódóan nem biztos, hogy náluk előjön és/vagy nem olyan mértékben, hogy az alapján cseréljék. Minden esetre engem érdekel mi lesz a vége, úgyhogy lécci jelezd ha már van végeredmény!

-
Asbee
veterán
Nálam ugyanez volt most egy táppal. Ugyanígy PH-s cikket kaptam emailben, de azért kértem a gari futárt. Olyan szinte csinálja a táp nagyobb terhelésre, hogy 1-2 méterről elviselhetetlen. Azt még elfogadom, hogy ha egy játék menüjében is egy vga 3000 fps-nél halkan csinálja az okés dolog, de amikor rohadt hangos, mert a lakkozás a tekercsen szarrá ment azzal illene kezdeniük valamit. Kíváncsi vagyok nálam is mi lesz.

Amúgy ahogy Speed(R)-is írja nem a kondik csinálják.
-
embe
nagyúr
Cicergéssel kapcsolatban érdeklődtem egyszer az IPN-nál. A válasz az volt: Ha a venti adja a hangot akkor visszalehet küldeni, de ha a kondik, akkor az nem garis hiba. Ajánlották ezt a PH-s cikket.

-
h1mpi
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A srác megbízható ismerem jól. Mi ilyenek vagyunk nekem is egyik nap eVGA GTX780Ti SLI volt a másik nap már nem.
Ez nem jelenti, hogy hülyék vagyunk a norb, pedig egyszerű ember, de nagyon rendes és megbízható! A garival nem szóltalak le se téged és senkit. Sőt, hogy értsd én se venném meg a gari nélkülit 
-
swado
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én is jobban szeretem ha drága cuccokra normális gari van. Hogy még jobban témába vágjon, tegnap küldtem vissza a gtx 770-et cicergés miatt, engem az őrületbe kerget.
-
Asbee
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Lepa nem rossz, csak túlárazott, mivel csak a csúcs tápjaiban van Enermax bél. A "B"-ben CWT belső van, korrekt táp csak drága volt. ( nem tudom kapni-e még).
-
HartgeH3-2.8
addikt
Érdekes ez a srác, hogy dobálgatja felfelé a 780-akat mint más a tea vajat a kétszer sültre. Számomra nem szimpatikus a helyesírási nehézségei miatt, tőled pedig nem szép az a kijelentés, hogy aki gari mániás.
Igen valakinek fontos, hogy bolti eredeti számlás garancialevél legyen egy hardverhez, nem a józsihoz.
Nem mindenki akar külföldre postázgatni még ha tuti zihher százas is a csere.Nem offensenek és nem flame-nek szánom írásom, de ne nézzük már le azokat akiknek fontos a garancia (akár későbbi eladás szempontjából is).

-
h1mpi
félisten
Top news:
Ha valaki nagyon jó áron akar venni 780 Classified VGA-t nézzen rá a HA-on!! (nem az enyém mielőtt bannolna valaki, de ennyiért ajándék
) -
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Akkor mitől félsz?

-
HartgeH3-2.8
addikt
Francért kellett nekem lógni fizikáról

A tápom: Enermax Lepa B550 80+ Bronze 88% hatékonyságú.
Bővebben: (idézet) A Lepa az ENERMAX amerikai forgalmazójának a márkája "ugyanaz a két vállalat a tajvani K + F központja valamint az egységes európai marketing és a logisztika." ugyanaz lesz, minőségi termékek, mint márkanév alatt Enermax, csak egy megfizethető árkategóriában. (google tr)
[link]Ezekből úgy gondolom minőségi tápról van szó jó belsővel, de azért inkább megkérdeztem biztosra akarok menni
Köszönöm kicsit megnyugodtam!! -
embe
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Egy 550-es tápnak ( persze ha nem valami codegány és társai ) elégnek kell lennie egy 770-eshez, de akár egy 780-ashoz is.. Ott más gond lehetett. A 12 V-os ág nem jól volt elosztva vagy valami hasonló.
Van itt a PH-n olyan kolléga aki 450 Be quiet táppal hajtott egy 760-as SLI-t.
A gyártók csak "óvintézkedés" miatt írnak ilyen tápigényeket.
Nekem egy 550-essel ment a HD7870+R9 270X páros.
-
Speed®
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ne viccelj
12Von 45A az 540W (P= U*I). Felét se eszi a 770, 230W a TDPje, tehát maga a kari ~20At kajál. Simán elfér a konfigodban, a tápban így is marad 100+W tartalék. -
HartgeH3-2.8
addikt
Vissza vissza olvasok mert nem akarom szemetelni a topikot feleslegesen, de most találtam valamit ami kicsit aggaszt engem. szasanyi kolléga már linkelt nekem egy szuper jó összesítést a fogyasztást illetően, de közben rátaláltam erre a bejegyzésre és ez nem hagy nyugodni.
Kolléga hozzászólása: [link]
**megneztem a 770-s Phantom leirasat es ha jol emlekszem akkor a 12v-os agon ker 45A-t**
Na ez nálam nincs meg.
Tápom:
80 PLUS® BRONZE certified to deliver up to 88% efficiency.
High efficiency 5Vsb circuit helps system meet EU ErP Lot 6 2010 standby low power consumption requirements.
12cm fan with thermal programmed speed controller provides silent cooling performance.
Active PFC universal switching circuit improves Power Factor value up to 0.99.
Over Power, Over Voltage, Over Current, Short-circuit, and Brown Out protection provide great safety to your system.
8P PCI-E connector for extreme graphics cards.
Powerful single +12V design provides maximum power and compatibility to latest CPUs and high-end graphics cards.
60cm CPU connector cable facilitates installation with bottom-mounted PSU chassis.
SATA power connectors with 3.3V rail support new generation SSD.Szép és jó de..
Vélemény?

-
duc
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
GTX480 hatalmas meglepetés volt a számomra. Mindig szerettem volna egyet azóta hogy kijött és ez volt a csúcskártya. Valahogy mindig kimaradt, más lett helyette... Rajta van a bakancslistámon, szóval beszereztem egyet egy rövid időre, hogy ez is meglegyen. Nem semmi izom van abban a kártyában, BF4 multiztam vele high beállítások mellett. Tökéletes volt. (mondjuk azért azt hozzáteszem, hogy oda kell a proci meg a gyors ram is)
-
Speed®
titán
válasz
szasanyi
üzenetére
670 TDPje 170W, a 480 hivatalosan 250..alulfeszelve simán 200W alatt marad.
De valóban, nem ezen volt a hangsúly, és meglepődnél, az átlag mikor fejleszt.
Haveromnak decemberben cseréltem a 8800GTjét, még 2009ben vettem neki..
Pedig játszik keményen..csak 1280x1024/1366x768hoz teljesen jó volt eddig..
Most is első körben egy 7790 lett 1680x1050hez, de lett 1080p TV, jött a 670.. -
Ahogy itt már mondták.
Én tavaly februárban vettem,akkor azt vettem figyelembe,hogy ott van pl.: a gtx 480, már 4 éves és a mai napig akármit elvisz 1080p-ben mérsékelt beállítások mellett,játszható sebességgel.
Szóval, én tudok kompromisszumot kötni, a többi meg mondhatni a dx-en múlik. -
Pubszon
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Simán elég lehet 4 évig, nekem közel 2 éve van meg, de még mindig bika.
Amiken játszok, azokhoz max grafikán is elég.
BF3, BF3, Batman, AC, GTA 4 stb...
-
ricshard444
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Az egy nem rossz érték, remélem az én modellem is megy majd hasonlókat.
-
embe
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
4 évre vga-t?
Nem merész kijelentés ez?
-
válasz
ricshard444
üzenetére
A GPU 1280-at megy,feszemelés nélkül (gyárilag 1228-ig boostol)
A memória tuningot,csak sávszélbe tudom mondani,az 220gb/s.Pubszon: Én 4 évre vettem, még van 3 éve

-
Pubszon
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem egy stock 670-es MSI van, AC hűtővel és 1040MHz-es GPU és 6400MHz-es RAM órajelen szépen, csendben megy.
Még a BF4 multi is AA nélkül ultrán szépen fut a vsync-elt 60FPS-el.
Még egy évig simán jó lesz, de lehet tovább is. -
ricshard444
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Tuningban mit hoztál ki belőle?
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem nincs negatív tapasztalatom a 670 PE-vel. (Ja,de talán egy,hogy az egyik ram-ra nem került hűtőborda)
Már több,mint egy éve megy hibátlanul. -
ricshard444
veterán
válasz
Atii91
üzenetére
Elsősorban a hozzáállásom a probléma:
2 évig kissebb megszakításokkal, de mindig 7950 és 70-k voltak nálam, ezután egy 290 nem egy olyan nagy ugrás a játékok 85%-ban, hogy azt mondjam, igen, ez megérte.2: Az alaplapi inkompabilitásom miatt teljesen véletlenszerűen bevágta a kéket, ha szerettem volna mondjuk Youtube-n nézni, nagyon érzékeny a környezetre a cucc, pedig aztán egy Extreme III lappal van megtámogatva.Így fix órajelre kellett kiakasztanom a kártyát, így csak heti 1-2 jött be, szintén a Youtube miatt.
3: Referencia hűtéseset tudtam csak megvételkor szerezni, így a tuningot nem igazán szívleltem a hang tekintetében /az utolsó 7970-men egy 20k-s léghűtés figyelt/
Nem kibírhatatlan egyáltalán, csupán a nyújtott teljesítményért, egy tuningolt 7970-hez képest sokallom a hangerőt.4:Egyértelműen soknak érzem ezt a 250W+-t amit termel, így nyárra egy kissebb kártyát szerzek, ami még képes a szép képet, jó sebességgel átadni.
-
axwel18
senior tag
Sziasztok ez az Asus GTX 760 mennyire ajánlott ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legtöbb böngészőben pedig, beépített ellenőrzés van erre a célra.

Lehet úgy vannak vele, hogy aki abban az árkategóriában választ annak ~10k eltérés nem oszt, nem szoroz. 

)